ORDER HERE

PROMO RM99 HAUS COSMETICS SEPTEMBER DAN OKTOBER SUPER PROMO

OFFER FENGSAN HIDUP BALIK GUYS!!!
.
Buat kali pertama Haus Cosmetics buat special SEPTEMBER PROMO 2020! Diskaun terlajak jimat gitu.
.
1. Set Makeup Haus Cosmetics 4in1 ~RM112~ RM99 je
2. 2 Pcs Super Sensitive Beauty Soap ~RM110~ RM99 je
3. Super Sensitive Beauty Soap + Bob Gel Moisturiser ~RM134~ RM99 je
4. 2 Pcs Bob Scrub Cleanser ~RM130~ RM99 je
5. 2 PCS Blood Orange Brigthening Serum ~RM178~ RM99 je
Klik link di bawah utk buat pembelian segera!

OFFER FENGSAN HIDUP BALIK GUYS!!! . Buat kali pertama Haus Cosmetics buat special SEPTEMBER PROMO 2020! Diskaun terlajak jimat gitu. . 1. Set Makeup Haus Cosmetics 4in1 ~RM112~ RM99 je 2. 2 Pcs Super Sensitive Beauty Soap ~RM110~ RM99 je 3. Super Sensitive Beauty Soap + Bob Gel Moisturiser ~RM134~ RM99 je 4. 2 Pcs Bob Scrub Cleanser ~RM130~ RM99 je 5. 2 PCS Blood Orange  Brigthening Serum ~RM178~ RM99 je
Haus Cosmetics Set Makeup Haus Cosmetics 4in1 ~RM112~ Promo RM99 je

OFFER FENGSAN HIDUP BALIK GUYS!!! . Buat kali pertama Haus Cosmetics buat special SEPTEMBER PROMO 2020! Diskaun terlajak jimat gitu. . 1. Set Makeup Haus Cosmetics 4in1 ~RM112~ RM99 je 2. 2 Pcs Super Sensitive Beauty Soap ~RM110~ RM99 je 3. Super Sensitive Beauty Soap + Bob Gel Moisturiser ~RM134~ RM99 je 4. 2 Pcs Bob Scrub Cleanser ~RM130~ RM99 je 5. 2 PCS Blood Orange  Brigthening Serum ~RM178~ RM99 je
Haus Skin Super Sensitive Beauty Soap + Bob Gel Moisturiser ~RM134~ Promo RM99 je

OFFER FENGSAN HIDUP BALIK GUYS!!! . Buat kali pertama Haus Cosmetics buat special SEPTEMBER PROMO 2020! Diskaun terlajak jimat gitu. . 1. Set Makeup Haus Cosmetics 4in1 ~RM112~ RM99 je 2. 2 Pcs Super Sensitive Beauty Soap ~RM110~ RM99 je 3. Super Sensitive Beauty Soap + Bob Gel Moisturiser ~RM134~ RM99 je 4. 2 Pcs Bob Scrub Cleanser ~RM130~ RM99 je 5. 2 PCS Blood Orange  Brigthening Serum ~RM178~ RM99 je
Haus Skin 2 Pcs Super Sensitive Beauty Soap ~RM110~ Promo RM99 je

OFFER FENGSAN HIDUP BALIK GUYS!!! . Buat kali pertama Haus Cosmetics buat special SEPTEMBER PROMO 2020! Diskaun terlajak jimat gitu. . 1. Set Makeup Haus Cosmetics 4in1 ~RM112~ RM99 je 2. 2 Pcs Super Sensitive Beauty Soap ~RM110~ RM99 je 3. Super Sensitive Beauty Soap + Bob Gel Moisturiser ~RM134~ RM99 je 4. 2 Pcs Bob Scrub Cleanser ~RM130~ RM99 je 5. 2 PCS Blood Orange  Brigthening Serum ~RM178~ RM99 je
Haus Skin 2 Pcs Bob Scrub Cleanser ~RM130~ Promo RM99

 
OFFER FENGSAN HIDUP BALIK GUYS!!! . Buat kali pertama Haus Cosmetics buat special SEPTEMBER PROMO 2020! Diskaun terlajak jimat gitu. . 1. Set Makeup Haus Cosmetics 4in1 ~RM112~ RM99 je 2. 2 Pcs Super Sensitive Beauty Soap ~RM110~ RM99 je 3. Super Sensitive Beauty Soap + Bob Gel Moisturiser ~RM134~ RM99 je 4. 2 Pcs Bob Scrub Cleanser ~RM130~ RM99 je 5. 2 PCS Blood Orange  Brigthening Serum ~RM178~ RM99 je
2 PCS Blood Orange Brigthening Serum ~RM178~ Promo RM99


2 Sebab Kenapa MESTI TUKAR Kepada LIPMATTE HAUS COSMETICS Segera!


Betul ke Lipmatte HAUS Cosmetics ini bagus?
Anda mesti teruja nak tau sejauh mana fakta ini betul. Jom kita teruskan membaca apakah sebab-sebab para peminat Lipmatte di Malaysia telah bertukar kepada Lipmatte HAUS Cosmetics ini atau dikenali sebagai Matte Creamy Lips.

Matte Creamy Lips keluaran
terbaru HAUS COSMETICS


Ada 5 sebab utama yang anda kena tahu dan fahami betul-betul kenapa mesti memilih Lipmatte HAUS Cosmetics.

1. H.A.L.A.L.

Pertamanya adalah dari perkataaan H.A.L.A.L iaitu ‘Shared Value’ yang HAUS terapkan kepada bisnes Haus Cosmetics.


H – HONESTY
A – Appreciate
L – Loyalty
A – Attractive
L – Leadership

H – HONESTY bermaksud kejujuran. Sebagai seorang usahawan atau peniaga kejujuran adalah sangat penting. Semua fakta yang kita tahu hendaklah disampaikan dengan betul kepada pelanggan dan bakal pelanggan. Apabila kita membantu pengguna dengan jujur, insyaallah bisnes kita akan berkekalan lama dan pelanggan juga setia.

A- APPRECIATE bermaksud menghargai. Kita hendaklah sentiasa menghargai sesama kita dari peringkat syarikat, pekerja, pengedar hinggalah pelanggan. Amalan sentiasa menghargai pelanggan amatlah diambil berat dalam bisnes HAUS Cosmetics. Founder juga amat menitik beratkan feedback dari pengguna dengan memastikan formula yang dihasilkan melalui hasil kajian beliau menggunakan bahan mentah berkualiti dan sekiranya ada timbul masalah founder sendiri yang akan membuat semakan untuk diperbaiki.

L – LOYALTY bermaksud kesetiaan. Apabila kita jujur, memberi pelanggan kualiti formulasi yang mewah para pelanggan yakin dengan produk dan akan setia malah akan memperkenalkan kepada rakan-rakan mereka yang lain.

A- ATTRACTIVE bermaksud menarik. Penampilan yang ditunjukkan oleh syarikat HAUS Cosmetics melalui pembungkusan produk, HAUS Guardian berilmu dan beretika, ini menambah keyakinan bakal pelanggan.

L – LEAD bermaksud memimpin. HAUS Cosmetics membimbing setiap HAUS Guardian untuk menjadi seorang leader. Dimana mereka yang mempunyai kemahiran dan kepakaran boleh dikembangkan hingga ke peringkat lebih tinggi. Walaupun bermula sebagai seorang Dropship, masa depan di HAUS Cosmetics amatlah cerah. Semua HAUS Guardian akan diberi peluang untuk menimba ilmu dan mengembangkan bakat mereka melalui aktiviti pemasaran, recruitment dan training yang diadakan setiap bulan kepada ahli-ahli baru. HAUS Guardian juga dibimbing bagi mendidik para pelanggan mereka untuk mengetahui cara yang betul menggunakan sesuatu produk.

2. HARGA BERPATUTAN

Tahukah anda harga Matte Creamy Lips ini sangat kompetitif dengan keadaan semasa dan mampu dimiliki oleh semua golongan. Dengan bahan yang berkualiti hasil teknologi Korea, hanya RM 25 sahaja untuk sebatang MCL.

Matte Creamy Lips 1 RM25
1 unit hanya RM 25

4 In 1 Melty Glam Aqua Foundation New Look By HAUS Cosmetics

HAUS jenama local pertama Malaysia yang menggunakan Teknologi Skin Microbiome setaraf jenama antarabangsa Lancome.Bahan treatment utama Seboclear-MP dibawa khas dari Jerman yang dihasilkan dari daun Maclura ada dalam FOUNDATION ini. 

Manakala bahan kedua ialah Dragon Bloods yang di ekstrak hydroglycolic dihasilkan dari pokok Croton lechleri. Kedua-dua bahan terkenal ini telah menang 2 award global!Melty Glam Aqua Foundation by HAUS COSMETICS telah terbukti dengan lab test Taiwan yang mempunyai UVA dan UVB dan nilai SPF 50 PA ++++. Sangat sesuai digunakan untuk semua jenis kulit wajah.

❤️Terbukti dapat kecilkan pori-pori dan merawat kulit wajah yang bermasalah seperti jerawat, jeragat, kusam.

❤️Mengurangkan kedutan kulit, anti penuaan

❤️ Menghilangkan blackhead dan whitehead

FOUNDATION berteknologi terkini kini dalam bentuk terbaru dan cukup Eksklusif!.

[Foundation 4 in 1]
Primer, Foundation, Sunblock & Sunscreen? WOWWW 😱!

Foundation ni boleh guna untuk semua jenis kulit sebab finishing Semi Matte. Foundation ni akan matte kan makeup akak2 adik2 semua. Love ka tak love tuuu 😍

Nak ke??? Haa meh pm laju laju www.wasap.my/60138433522/hausfd

#HausCosmetics
#FoundationHAUS
#MeltyGlamAquaFoundation


Melty Glam Aqua Foundation

Foundation Haus Cosmetics bertindak sebagai:

1. Primer
2. Sunscreen SPF 50 PA++++
3. Foundation texture semi matte
4. Treatment Skin Microbiome

MELTY GLAM AQUA FOUNDATION

Melty Glam Aqua Foundation adalah foudation dengan litupan sederhana yang boleh dipakai sehingga litupan penuh, dengan kemasan semi-matte yang lembut ini juga disertakan bersama pelindung matahari, diselitkan rawatan serum, dan diformulasi berasaskan air.

Foundation ini disertakan dengan pelbagai kelebihan kepada kulit anda kerana kami membawakan hanya bahan-bahan yang terbaik supaya kulit juga dirawat dengan baik sepanjang anda menggunakan alak solek. Sesuai untuk wanita ‘on-the-go’ yang berada dalam era moden masa kini
Terdapat 7 pilihan WARNA atau CODE untuk foundation Haus Cosmetics ni:

•  LIGHT LC1
•  LIGHT LW2
•  MEDIUM MC1
•  MEDIUM MW2
•  MEDIUM MW3
•  DARK DW1
•  DARK DW2
APA ITU NON COMEDOGENIC??
APA FUNGSI NYA??
PENTING SANGAT KE?? 😬😬

Kebanyakan produk/skincare sekarang takde pun benda ni (kalau ada ia akan tulis dikotak). Penting sangat ke non comedogenic ni?? Haa kalau nak tahu ia sangat penting sebab kalau takde benda ni tiap kali skincare/make up, muka kita mesti akan naik jerawat. Haa cer tengok cepat skincare/makeup yg uolls guna ada tulis tak? 😧

Kalau nak tahu foundation #hauscosmetisc adalah non-comedogenic iaitu ia tidak menyumbatkan pori². Tahulah kan kalau hari² kita tepek #foundation, kalau liang pori kita tersumbat mulalah terjadinya BLACKHEAD, WHITEHEAD, JERAGAT, JERAWAT dan macam² lah. Kulit pun jadi BERMINYAK sebab kulit tak dapat bernafas dgn baik..udara keluar masuk terganggu dan tak bebas 😳

Kalau nak cantik pun perlu ada ilmu tau👍
Nak Cantik Tapi Fobia Dengan Foundation Dan Lipmatte.!!!
.
.
.
Nah dapatkan Set Combo nie dan saksikan transformasi diri anda. Fobia semua tu dah boleh tolak tepi.
.
Manfaat Set Combo Makeup (Foundation & Lipmatte) ==========================
♦️Melty Glam Aqua Foundation (MGAF)
.
Hasil formulasi Puan Founder HAUS Cosmetics; Puan Eiyma Jalil maka lahirlah satu-satunya foundation texture semi matte yang di cipta sangat sempurna kepada kulit rakyat Malaysia.
.
FOUNDATION 4 IN 1
PRIMER
FOUNDATION
SUNSCREEN
SUNBLOCK
TREATMENT SKIN MICROBIOME.
.
Melty Glam Aqua Foundation(MGAF) yang mendapat lab test dari lab Taiwan sebagai foundation LULUS Broad Spectrum ( perlindungan UVA dan UVB yang sempurna) dengan SPF 50 PA ++++.
.
Ianya juga ialah foundation yang mempunyai texture yang sangat ringan, full coverage tapi still nampak natural, tahan lama dan mudah dicuci (mesra wudhuk).
.
Dah terpikat dengan Foundation jom kita berkenalan dengan partnernya iaitu Matte Creamy Lips (MCL).
.
♦️Matte Creamy Lips (MCL)
.
Bila pakai je MCL nie, ianya cepat kering, ringan macam tak pakai apa-apa pun kat bibir, tak keringkan bibir dan kalau bibir sensitive pun boleh pakai sebab treatment dia tinggi dengan adanya teknologi Hexapeptide-12 dari Korea. MCL adalah Lipmatte Anti Rekah, Anti Gelap, Anti Kering, Anti Oksidan dan Anti Kedut.
.
Kombinasi SET COMBO Foundation dan LIpmatte nie bakal menghapuskan dari mindset anda fobia terhadap Foundation dan Lipmatte. 
Inilah puff yang paling gebu di abad ini 😱

Lebih gebu dari donut panas, berikut adalah sebab mengapa anda perlu ada sekurang-kurangnya 1 Squishy Puff dari HAUS Cosmetics:

1. Tekstur gebu Squishy Puff yang sangat-sangat lembut kepada kulit.
2. Menggunakan Squishy Puff akan memberikan kemasan yang lebih sempurna pada wajah.
3. Cara pengunaan Squishy Puff 2 dalam 1 iaitu secara normal atau secara lembab untuk kemasan yang berbeza.

Jangan tunggu lagi, dapatkan Squishy Puff ini secara PERCUMA dengan pembelian Melty Glam Aqua Foundation sementara stok masih ada!
Produk Sunscreen yang terbaik ialah yang mempunyai sijil lab test Broad Spectrum.

Broad Spectrum secara amnya merujuk kepada produk sunscreen yang berupaya memberi perlindungan terhadap kedua-dua UVA & UVB.

Perkataan  ‘broad spectrum protection’ hanya boleh ditulis sekiranya produk tersebut menepati syarat-syarat semua di bawah:

1. Dapat memberi pelindungan terhadap kedua-dua radiasi UVA dan UVB dalam nisbah relatif dengan pengiraan yang khusus (1:3), dan

2. Mempunyai nilai SPF sekurang-kurangnya SPF 15 ke atas, dan

3. Sunscreen tersebut perlu lulus ujian makmal in vitro ‘Broad Spectrum Test’ dengan kaedah yang telah digariskan, dan

4. Sunscreen tersebut mesti melalui ujian makmal ‘in-vivo’.

Tanpa sebarang ujian makmal, pengiraan jumlah SPF sesuatu produk secara teori tidak boleh digunapakai dan tidak boleh diletakkan pada label. NO NO NO!😜

Ok, korang mesti pening kan nak cari produk sunscreen yang bagus? Tak payah pening-pening la, beli je Melty Glam Aqua Foundation yang memberi fungsi 4 dalam 1 dan ianya dah ada sijil lab test TERBUKTI ada BROAD SPECTRUM.

Broad spectrum?

Apa yang dikatakan dengan broad spectrum ni sebenarnya. Broad Spectrum ni sebenarnya adalah ciri-ciri suncreen yang korang wajib beli sebab ia mampu halang dari sinaran uva & uvb dengan kata lain ia boleh menghalang dari skin kita terdedah dari sinaran uv yang merbahaya

UVA akan menyebabkan aging atau nampak tua, atau kanser kulit, pigmentasi dan sebagainya.

UVB ni adalah yang menyebabkan burning atau menyebabkan skin jadi gelap terbakar.

Ini menyebabkan pengguna berfikiran mereka selamat terdedah pada matahari dalam jangka masa yang lama, walhal pelindungan dari UVA yang lebih penting tidak memadai, seterusnya menyebabkan kerosakan kulit jangka masa panjang yang sukar dirawat. Jadi, carilah produk yang mempunyai logo SPF 50 PA++++ untuk mendapat perlindungan sempurna dari UVA dan UVB.

Note: Tahukah anda Melty Glam Aqua Foundation dari Haus Cosmetics mempunyai SPF 50 PA ++++ ? Kalau masih tak tahu, sila la tahu yang foundation ini mempunyai perlindungan UVA dan UVB yang paling max dan selamat untuk kulit kita orang asia dan cuaca di Malaysia yang panas ini. 😁✌️
🌸 CARA PILIH CODE FOUNDATION #HausCosmetics 🌸

Jadi untuk memastikan anda pilih shade yang sesuai dengan tona kulit, mari ikuti tips yang kami sediakan ini.

▪️ Kenali tona kulit anda
Sebelum apa-apa, penting untuk anda kenali tona kulit anda terlebih dahulu. Kalau tak tahu, macam mana nak pilih shade foundation kan? Antara cara yang mudah ialah periksa warna urat pada tangan anda.

Sebagai contoh, jika urat anda nampak kebiruan anda tergolong dalam kumpulan tona kulit cerah Cool. Untuk urat yang nampak kehijauan adalah kumpulan tona kulit Warm manakala jika urat nampak seperti warna ungu, tona kulit anda ialah Neutral.

Cool
Foundation biasanya kelihatan bewarna seakan-akan merah jambu di dalam botol. Elakkan foundation berwarna kekuningan kerana anda akan nampak pucat jika memakainya. Pilihan kod yang sesua: Melty Glam Aqua Foundation kod LC1 dan MC1

Warm
Pilih foundation yang nampak sedikit kekuningan kerana ianya adalah shade yang sesuai untuk anda. Contoh: Melty Glam Aqua Foundation kod LW2 dan MW2

Neutral
Foundation gabungan warna kuning dan pink adalah shade yang bersesuaian untuk tona kulit ini. Disarankan anda memilih foundation yang seakan warna peach untuk tona kulit anda. Contoh: MW3
Semua Orang boleh cantik
Takde istilah 'awak takpela, memang dari azali lagi cantik'

Noooooo, kita semua boleh tau. Pilihan yang tepat akan nampak awak cantik dan berseri
Yang penting keyakinan kena ada, okey? 😉

So tunggu apa lagi? Jom cantik sama-sama
Meh sis tolong suggest yang mana akan nampak awak lebih lebih lebih cantik berseri dengan MCL dan foundation Haus 💋💋
Warna lipmatte semua cantik2 and mudah dipakai also ringan and soft je kt lips kita 😍
Sementara warna semua available lagi ni, Jom laa grab cepat cepat sebelum habis 😜
.
Melty glam aqua foundation juga boleh dipilih mengikut tona warna kulit anda
Teknologi  ini mampu mengubah kulit u menjadi " Kulit Baby". Ha, paham? Kenapa kulit baby? Sebab kulit baby environment skin microbiome dia belum lagi terjejas. Korang tak percaya ke? Dalam haus cosmetics liquid foundation menggunakan SEBOCLEAR MP yang bole menjadikan microbiome kulit stabil. Tak percaya sudah, sebab sis nak bagi liquid foundation yg menang awards ni pada orang yg nak kulit mereka jadi macam kulit baby je.
Dipadankan pula dengan, Matte Creamy Lips bagi menambah seri kepada si pemakai.

So tunggu apa lagi grab sekarang sementara stok masih ada.
Tadaaa Melty Glam Aqua Foundation

Jangan pandang sebarang kecik yaa. Tapi padang apa yg ada iaitu 4 in 1 Foundation. Siap ada Primer, Foundation, Sunblock, Sunscreen. Omputih kata ALL IN ONE la 😍 Mana nak dapat 1 foundation cukup lengkap semuanya. Sekali sapuan ja dah cukup semua 👌🏻

SEBOCLEAR-MP™ merupakan teknologi yang berkuasa menjadikan kulit anda dari penuaan, mengetatkan liang pori bagi menghalang blackhead dan whitehead, mengurangkan garis halus dan kedutan, dan menyerap sebum berlebihan untuk mengawal jerawat. Kombinasi Vitamin C dan Vitamin E bekerja dengan berkesan bagi mencerahkan kulit anda, memudarkan bintik gelap dan parut. Manakala minyak Argan menyuburkan kulit lebih dari yang anda perlukan. Melangkahlah lebih tinggi dari yang lain kerana foundation ini juga disertakan dengan SPF50 PA++++, benar-benar penyelamat anda yang hebat!










APA ITU HAUS COSMETICS?


APA ITU HAUS COSMETICS?
.
Haus Cosmetics adalah satu jenama yang bersaing dalam industri kecantikan dan kesihatan khususnya di Malaysia bagi menawarkan variasi produk kosmetik Halal dan selamat bertaraf antarabangsa dengan harga mampu milik.
.
Di kilangkan di Malaysia dan pemilik kilang merupakan founder kepada Haus Cosmetics. 100% Produk Muslim 100% Produk halal.

PRODUK HAUS COMSETICS ADA BERAPA?

  1. Crystal Shine Magic Lipstick
  2. Melty Glam Aqua Foundation 15ml & 10ml
  3. Matte Creamy Lips (Lipmatte)
  4. Matte Velvet Compact Powder (MVCP)
  5. Luminous Lush Lipcream


PRODUK HAUS SKIN ADA BERAPA JENIS?
  1. Blood Orange Brightening Scrub Cleanser
  2. Blood Orange Brightening Serum
  3. Blood Orange Brightening Cream Moisturiser
  4. Blood Orange Brightening Gel Moisturiser
  5. Super Sensitive Beauty Soap
  6. Silky Intense Oil Serum - Calendula
  7. Silky Intense Oil Serum- Lavender
APA ITU HAUS COSMETICS?  .  Haus Cosmetics adalah satu jenama yang bersaing dalam industri kecantikan dan kesihatan khususnya di Malaysia bagi menawarkan variasi produk kosmetik Halal dan selamat bertaraf antarabangsa dengan harga mampu milik.  .  Di kilangkan di Malaysia dan pemilik kilang merupakan founder kepada Haus Cosmetics. 100% Produk Muslim 100% Produk halal.    PRODUK HAUS COMSETICS ADA BERAPA?    Crystal Shine Magic Lipstick Melty Glam Aqua Foundation 15ml & 10ml Matte Creamy Lips (Lipmatte) Matte Velvet Compact Powder (MVCP) Luminous Lush Lipcream     PRODUK HAUS SKIN ADA BERAPA JENIS?  Blood Orange Brightening Scrub Cleanser Blood Orange Brightening Serum Blood Orange Brightening Cream Moisturiser Blood Orange Brightening Gel Moisturiser Super Sensitive Beauty Soap Silky Intense Oil Serum - Calendula Silky Intense Oil Serum- Lavender
HAUS COSMETICS | HAUS SKIN

MAGIC LIPSTIK HAUS COSMETIC PENYELAMAT BIBIR KORANG


Korang ada masalah bibir kering? Bibir pecah? Bibir hitam? So korang mesti faham kan perasaan pedih dan malu yakmat tu bila nak senyum time selpie pun berdarah sebab bibir terbelah ahhh fedupnya rasa adeh 😭

Tapi kan korang, sis dah jumpa solution sis ni, nama dia Crystal Shine Magic Lipstick dari #HausCosmetics 😍 serious besttttt sangat guna hatni, sebab ;

- Rasa berangin je bibir bila boh tu macam baru lepas sapu aloe vera gitu 🤤
- Ada Hexapeptide 12, which is bahan yang sangat BAGUS untuk merawat bibir kering korang tu.
- Warna pun tak spesifik, sebab bergantung pada kelembapan bibir kita je gitu.

Crystal shine Magic Lipstik mengandungi Vitamin C, Vitamin E dan Hexapeptide-12.. Sebab tu bibir rasa sejuk dan ada mint dekat bibir. Segar bibir buatnya.. 🌸 . . Nak tau antara kebaikan Magic Lipstik adalah: - Menghasilkan warna mengikut tahap kelembapan bibir. - Tahan lama dan tidak mudah tanggal. - Mempunyai fungsi anti-kedut, anti-gelap dan anti-kering. - Membantu merawat bibir yang pecah dan berdarah. - Membantu untuk bibir kelihatan lebih sihat dan 'pinkish'. - Mencantik dan melembabkan bibir. - Sesuai dipakai oleh kebanyakan wanita dari pelbagai latar belakang.

Crystal shine Magic Lipstik mengandungi Vitamin C, Vitamin E dan Hexapeptide-12.. Sebab tu bibir rasa sejuk dan ada mint dekat bibir. Segar bibir buatnya.. 🌸
.
.
Nak tau antara kebaikan Magic Lipstik adalah:
- Menghasilkan warna mengikut tahap kelembapan bibir.
- Tahan lama dan tidak mudah tanggal.
- Mempunyai fungsi anti-kedut, anti-gelap dan anti-kering.
- Membantu merawat bibir yang pecah dan berdarah.
- Membantu untuk bibir kelihatan lebih sihat dan 'pinkish'.
- Mencantik dan melembabkan bibir.
- Sesuai dipakai oleh kebanyakan wanita dari pelbagai latar belakang. 


CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK dari #HausCosmetics ada penyelesaiannya. #masalah bibir kering? #masalah bibir hitam? #masalah bibir merekah?  Crystal Shine Magic Lipstick by #HAUSCosmetics ini menggunakan bahan yang dinamakan COLOUR CHANGING yang di import dari Korea.  Colour changing ni teksturnya sangat moist dan sangat sensitif pada kelembapan.  Dan ada satu lagi bahan utama yang ada dalam Magic Lipstick HAUS ni adalah  HEXAPEPTIDE 12. Haaa.. tudia, berbelit lidah nak menyebutnya.  Bahan ni pun di import dari Korea. H12 ni adalah active ingriedient untuk selesaikan masalah bibir KERING, bibir PECAH, bibir HITAM.   Haaa.. best kan? Kira 2 in1 lah FAEDAH yang uolls dapat bila guna Magic Lipstick HAUS NI.  1. Dapat selesaikan MASALAH bibir yang bermasalah.  2. Bibir bertukar jadi warna lipstick pink atau merah.   So pada yang nak mudah dan ringkas, dah tak payah pakai lipstick lain dah.So,kesimpulannya MAGIC LIPSTICK is about natural looks😍  Harga: RM 29.00 sahaja tidak termasuk pos.

CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK dari #HausCosmetics ada penyelesaiannya.
#masalah bibir kering?
#masalah bibir hitam?
#masalah bibir merekah?

Crystal Shine Magic Lipstick by #HAUSCosmetics ini menggunakan bahan yang dinamakan COLOUR CHANGING yang di import dari Korea.

Colour changing ni teksturnya sangat moist dan sangat sensitif pada kelembapan.

Dan ada satu lagi bahan utama yang ada dalam Magic Lipstick HAUS ni adalah  HEXAPEPTIDE 12. Haaa.. tudia, berbelit lidah nak menyebutnya.

Bahan ni pun di import dari Korea. H12 ni adalah active ingriedient untuk selesaikan masalah bibir KERING, bibir PECAH, bibir HITAM.

Haaa.. best kan? Kira 2 in1 lah FAEDAH yang uolls dapat bila guna Magic Lipstick HAUS NI.

1. Dapat selesaikan MASALAH bibir yang bermasalah.

2. Bibir bertukar jadi warna lipstick pink atau merah.

So pada yang nak mudah dan ringkas, dah tak payah pakai lipstick lain dah.So,kesimpulannya MAGIC LIPSTICK is about natural looks😍

Harga: RM 29.00 sahaja tidak termasuk pos.



HAUS COSMETICS MAGIC LIPSTICS RAWAT BIBIR HITAM

Meh nak citer apa yang BEST SANGAT pasal MAGIC LIPSTIK HAUS nih.

.
Dalam magic lipstik ada satu bahan
 yang dipanggil R-27 yang menukarkan kaler lipstik di bibir mengikut kelembapan. Boleh menyebabkan bibir menjadi hitam dan gelap.
Tapi dalam MAGIC LIPSTIK HAUS COSMETIC  R27 kite tak guna

.
Dan Part yang paling BEST SEKALI tau tak dalam MAGIC LIPSTIK HAUS COSMETIC our founder selaku ketua R&D gantikan R27 kepada DYE (Colour changing) yang sensitif terhadap kelembapan.

.
Dalam MAGIC LIPSTICK HAUS nih jugak ada kandungan hexapeptide-12 yang mana ia boleh merawat bibir yang hitam menjadi cerah, merawat bibir yang merekah.


Duluuuu malu betul rasa bila bibir tiba tiba jadi buruk. Dia punya kering sampai jadi hitam jadi ke putih.   Sampai keluar dari bibir. Tebal sangat lapisan hitam tu. Menebal sampai gelembong tu uolsss.  Macam macam dah produk pakai tapi sama jugak. Makin teruk lagi ada. Raya pun taknak selfie sebab malu.  Sampai la lepas raya wasap dengan founder Haus, dia suggest Magic Lipstick dan masa tu dia yakin sangat ML tu boleh elokkan bibir buruk ni.  Bila je dapat ML tu terus pakai. Sehari pakai lembab bibir. Lama lama pakai hilang kering hitam putih tuuuuu.   Magic lipstick ni magic sangat la. Dah sembuhkan rrramaiiiii customer kakak. Bibir kering tebal. Bibir berdarah semua jadi elok lah wehh. Alhamdulillah

Duluuuu malu betul rasa bila bibir tiba tiba jadi buruk. Dia punya kering sampai jadi hitam jadi ke putih.

Sampai keluar dari bibir. Tebal sangat lapisan hitam tu. Menebal sampai gelembong tu uolsss.

Macam macam dah produk pakai tapi sama jugak. Makin teruk lagi ada. Raya pun taknak selfie sebab malu.

Sampai la lepas raya wasap dengan founder Haus, dia suggest Magic Lipstick dan masa tu dia yakin sangat ML tu boleh elokkan bibir buruk ni.

Bila je dapat ML tu terus pakai. Sehari pakai lembab bibir. Lama lama pakai hilang kering hitam putih tuuuuu.

Magic lipstick ni magic sangat la. Dah sembuhkan rrramaiiiii customer kakak. Bibir kering tebal. Bibir berdarah semua jadi elok lah wehh. Alhamdulillah




Bila kerja dalam bangunan berhawa dingin 'Aircond', jarang-jarang keluar, maka bibir pun makin kering.

Bila bibir kering, makan dan minum pun tak selesa. Pedihnya ya Allah!!!  😰😰😰

Tapi sejak cuba 'Magic Lipstick' ni, bibir mula sihat. Bibir jadi lembab, kurang dah mengelupas, bibir jadi pink pink gitu 😍😍😍

Orang kata tak cantik sangat pun takpe, sederhana je, TAPI yang penting SIHAT 😊


Ucapkan selamat tinggal pada bibir yang kusam dan merekah  Pedihnya bila bibir merekah dan kering, pakai lipmatte pun tak elok kalau tak rawat bibir, so apakata kakak semua cuba guna magic lipstik ni ,bila pakai rasa dingin gitu dan yang bestnya warna dia berubah mengikut kelembapan bibir ullos .  Kejap kejap warna pink nanti lama lama jadi merah gitu. Bibir pun nampak gebu dan sihat.  Magic Lipstick ini dapat merawat bibir kering, bibir hitam dan bibir yang mengelupas. Lipstick ini juga dapat melembapkan bibir.   Semakin lembap bibir lebih merah warnanya.

Ucapkan selamat tinggal pada bibir yang kusam dan merekah

Pedihnya bila bibir merekah dan kering, pakai lipmatte pun tak elok kalau tak rawat bibir, so apakata kakak semua cuba guna magic lipstik ni ,bila pakai rasa dingin gitu dan yang bestnya warna dia berubah mengikut kelembapan bibir ullos .

Kejap kejap warna pink nanti lama lama jadi merah gitu. Bibir pun nampak gebu dan sihat.

Magic Lipstick ini dapat merawat bibir kering, bibir hitam dan bibir yang mengelupas. Lipstick ini juga dapat melembapkan bibir.

Semakin lembap bibir lebih merah warnanya.



Stressnye....bibir dah la gelap! Asyik kering je. 😣

Pakai lipmatte pun tak cantik. Tak sekata bila pakai..orang pandang semacam je. 😭😭

Tapi semenjak saya cuba Magic Lipstick ni, bibir saya makin sihat dan menggoda tau! Suami apa lagi asyik pandang je. 😍❤️
Bila apply lipmatte, tak perlu risau dah. Cantik sekata bila pakai..😍☺️ bestnyeee



Magik lipstick memang MAGIK sungguh la.  Yang bestnya magic lipstick ni, boleh merawat bibir kita supaya lebih sihat dan menawan. Warna di bibir kita, ikut kelembapan bibir kita. Lagi  lembap, lagi cantik. Lagi sihat. 💄

Magik lipstick memang MAGIK sungguh la.
Yang bestnya magic lipstick ni, boleh merawat bibir kita supaya lebih sihat dan menawan. Warna di bibir kita, ikut kelembapan bibir kita. Lagi  lembap, lagi cantik. Lagi sihat. 💄
HARGA: RM29 **tak termasuk Pos



HAUS COSMETICS COMBO CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK RM29 + MATTE VELVET COMPACT POWDER RM65
HAUS COSMETICS COMBO
CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK RM29
+
MATTE VELVET COMPACT POWDER RM65

HAUS COSMETICS COMBO CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK RM29 + MATTE VELVET COMPACT POWDER RM65 + MELTY GLAM AQUA FOUNDATION RM43
HAUS COSMETICS COMBO
CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK RM29
+
MATTE VELVET COMPACT POWDER RM65
+
MELTY GLAM AQUA FOUNDATION RM43

HAUS COSMETICS COMBO CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK RM29 + MELTY GLAM AQUA FOUNDATION RM43
HAUS COSMETICS COMBO
CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK RM29
+
MELTY GLAM AQUA FOUNDATION RM43