ORDER HERE

AGEN DROPSHIP TANPA MODAL DIPERLUKAN #HAUSCOSMETICSLIPMATTE

Agent Dropship Mohaya Beauty Diperlukan!!!!! Jom Buat Duit Tanpa Keluarkan Duit
Apa yang best sangat bila jadi Agent Dropship Mohaya Beauty?

  1. TIADA MODAL TIADA YURAN 
Buat duit tanpa perlu keluarkan duit. Mudahkan!

  2. BAHAN IKLAN DISEDIAKAN
Korang cuma perlu copy paste sahaja ayat iklan, gambar dan testimoni. Segalanya kami sediakan! Setiap minggu akan disediakan bahan marketing yang terbaru dan terkini untuk kegunaan promosi anda.
Nak belajar dropship shopee pun boleh. Kami akan guide sebaiknya. ❤️

  3. POSTAGE KAMI URUSKAN
Dropship Agent tak perlu pegang stok. Urusan postage kami buat setiap hari. Tracking kami juga yang buat. Dropshiper Agent akan dapat untung on the spot diatas setiap jualan yang dibawak masuk. Time kerja tak perlu dah rushing beratur ke pejabat pos. Anda hanya perlu focus menjual sahaja untuk tambahkan pendapatan sampingan anda. Mudahnya lahai nak buat duit. 


  5.  INCOME TAMBAHAN 
Kami ingin membantu terutamanya ibu tunggal, surirumah dan pelajar untuk menambah dan menjana pendapatan sampingan anda agar anda dapat memiliki taraf kehidupan yang lebih selesa seperti mana yang anda impikan selama ini.
Setiap item yang anda berjaya jual anda akan mendapat komisyen sehingga 20% setiap satu!!

Jangan selesa bergantung kepada satu income sahaja. Peluang buat duit ada didepan mata.

  6. TEMPAT TERHAD 
Anda adalah aset kami yang amat berharga, maka kami harus menjaga kepentingan anda sebaiknya.
Setiap daerah hanya akan akan 1 agent atau 3 dropship sahaja bagi mengelak persaingan sesama sendiri.
Tempat adalah terhad. Kami akan membimbing dropship agent / exclusive agent kami sebaiknya.
Segala masalah kami akan cuba bantu. Itu janji kami,❤️



Nak Daftar Jadi Dropship Agent Mohaya Beauty? Tekan link dibawah ini sekarang :

Khasiat Jojoba Esters Untuk Bibir ~ Haus Cosmetics Lipmatte

Jojoba Oil - Salah satu bahan dalam HAUS COSMETICS LIPMATTE UNTUK LEMBUTKAN BIBIR !

Jojoba oil ni memang femes tau dalam kosmetik & skincare. Banyak manfaatnya untuk kecantikan tau!

Kenapa HAUS COSMETICS LIPMATTE GUNAKAN JOJOBA OIL ?

▶️ Melindungi bibir dengan "lock" kelembapan bibir sampai 6-8 jam.

▶️ Sifat anti-bakteria dalam jojoba oil membuatkan lipmatte mampu mengawal penyebaran bakteria pada bahagian bibir

▶️ Melembutkan tekstur bibir sebab sifat waxy (penggilap) yang kurangkan rekahan garis bibir

▶️ Mempercepat penyembuhan luka dengan menggalakan penghasilan sel yang baru

▶️ Memunggilkan bibir dengan menggalakkan penghasilan kolagen pada bibir

So what are u waiting for? Jom rawat bibir dengan HAUS COSMETICS LIPMATTE

Pilihan Makanan Super Food Di Bulan Ramadhan

MAKANAN “SUPERFOOD”
=====================

Apa itu “Superfood”?

Adakah ia makanan khas untuk super heroes? hehe

Okeyyy, menurut Kamus Oxford, superfood adalah kumpulan makanan yang kaya dengan nilai pemakanan. Kandungan khasiat seperti vitamin, mineral, antioksidan dan enzim-enzim sihat yang “hebat” memberinya gelaran “super”, sebab itulah kita panggil “superfood”.

Jika diamalkan dengan pemakanan seimbang, “superfood” boleh menolong menurunkan risiko penyakit kronik dan juga memberi manfaat kesihatan dan kesejahteraan. Ini kerana “superfood” membekalkan badan kita dengan nutrisi-nutrisi penting.

Uols mesti pernah dengar “superfood” yang popular ini, diantaranya chia seed, kombucha, quinoa, beri goji, sayur kale, teh hijau, koko, ikan salmon dan banyak lagi.

Dalam bulan Ramadhan, elok juga kita memilih makanan “superfood” ketika bersahur dan berbuka. “Superfood” juga ada yang merupakan makanan sunnah Nabi. Superfood ini boleh membekalkan keperluan nutrisi mencukupi dan sekaligus membantu kita menjalankan ibadah puasa dengan sihat dan bertenaga!
.

5 “SUPERFOOD” YANG BOLEH BANTU KITA KEKAL BERTENAGA SEMASA RAMADHAN
----------------------------

1. Kurma

Kurma makanan sunnah Nabi dan sangat terkenal menjelangnya bulan Ramadan.

Tahukah apa sebabnya?

Sebenarnya, kurma mengandung karbohidrat tinggi iaitu fruktosa yang akan diolah oleh tubuh sebagai sumber tenaga. Jadi pengambilannya ketika berbuka beri stamina tinggi. Kurma juga memiliki potensi mengendalikan kadar gula darah kerana indeks glikemiks rendah yang mesra pesakit diabetes.

2. Minyak Zaitun

Selain makanan Sunnah, pakar diet dan nutrisi sering bercakap mengenai kebaikannya untuk kesihatan kardio, anti-oksidan dan anti-radang.

Minyak zaitun boleh dicicah dengan roti atau digaul dengan salad. Ia lebih elok digunakan untuk membakar kek. Buah zaitun juga boleh digunakan dalam salad atau bahan dalam kek, roti, mufin dan pai.

3. Barli

Tahukah uols, barli adalah 1 daripada 5 makanan paling berkhasiat di dunia?

Kajian menunjukkan barli kaya dengan kandungan serat larut. Ia membersihkan saluran arteri dan mengekalkan kesihatannya. Barli mempunyai kadar glisemik rendah menjadikan rasa kenyang lebih lama. Barli boleh digunakan dalam sup, bubur atau minuman.

4. Madu

Walaupun manis dan sering dijadikan pengganti gula, ia sebenarnya pemanis semula jadi yang paling sihat. Tetapi kegunaanya lebih dari sekadar pemanis.

Madu mengandung kalori yang tinggi kerana kaya fruktosa, maltosa, sukrosa serta glukosa yang menjadi sumbar yang disyorkan untuk peserta sukan. Jadi ia tentu sekali bermanfaat untuk mereka yang berpuasa bagi memulihkan tenaga.

5. Anggur dan kismis

Anggur mempunyai resveratrol, sejenis anti-oksidan yang melindungi tubuh daripada kerosakan tisu. Biji anggur kaya dengan flavonoid yang merendahkan risiko pembentukan lemak di dalam saluran darah ke jantung.

Makan begitu je buah anggur atau diperap dan dijadikan jus untuk diminum. Ia juga sesuai ditambah dalam salad atau pencuci mulut. Buah kismis dengan kekacang adalah snek sihat selepas solat tarawih.

#NoCorona
#HAUSPrihatin
#FightCovid19

Betul ke Lipmatte HAUS Cosmetics ini bagus? 5 Sebab Kenapa Mesti Dapatkannya

Anda mesti teruja nak tau sejauh mana fakta ini betul. Jom kita teruskan membaca apakah sebab-sebab para peminat Lipmatte di Malaysia telah bertukar kepada Lipmatte HAUS Cosmetics ini atau dikenali sebagai Matte Creamy Lips.


Matte Creamy Lips keluaran terbaru HAUS COSMETICS

Ada 5 sebab utama yang anda kena tahu dan fahami betul-betul kenapa mesti memilih Lipmatte HAUS Cosmetics.

1. H.A.L.A.L.
Pertamanya adalah dari perkataaan H.A.L.A.L iaitu ‘Shared Value’ yang HAUS terapkan kepada bisnes Haus Cosmetics.
H – HONESTY
A – Appreciate
L – Loyalty
A – Attractive
L – Leadership

H – HONESTY bermaksud kejujuran. Sebagai seorang usahawan atau peniaga kejujuran adalah sangat penting. Semua fakta yang kita tahu hendaklah disampaikan dengan betul kepada pelanggan dan bakal pelanggan. Apabila kita membantu pengguna dengan jujur, insyaallah bisnes kita akan berkekalan lama dan pelanggan juga setia.

A- APPRECIATE bermaksud menghargai. Kita hendaklah sentiasa menghargai sesama kita dari peringkat syarikat, pekerja, pengedar hinggalah pelanggan. Amalan sentiasa menghargai pelanggan amatlah diambil berat dalam bisnes HAUS Cosmetics. Founder juga amat menitik beratkan feedback dari pengguna dengan memastikan formula yang dihasilkan melalui hasil kajian beliau menggunakan bahan mentah berkualiti dan sekiranya ada timbul masalah founder sendiri yang akan membuat semakan untuk diperbaiki.

L – LOYALTY bermaksud kesetiaan. Apabila kita jujur, memberi pelanggan kualiti formulasi yang mewah para pelanggan yakin dengan produk dan akan setia malah akan memperkenalkan kepada rakan-rakan mereka yang lain.

A- ATTRACTIVE bermaksud menarik. Penampilan yang ditunjukkan oleh syarikat HAUS Cosmetics melalui pembungkusan produk, HAUS Guardian berilmu dan beretika, ini menambah keyakinan bakal pelanggan.

L – LEAD bermaksud memimpin. HAUS Cosmetics membimbing setiap HAUS Guardian untuk menjadi seorang leader. Dimana mereka yang mempunyai kemahiran dan kepakaran boleh dikembangkan hingga ke peringkat lebih tinggi. Walaupun bermula sebagai seorang Dropship, masa depan di HAUS Cosmetics amatlah cerah. Semua HAUS Guardian akan diberi peluang untuk menimba ilmu dan mengembangkan bakat mereka melalui aktiviti pemasaran, recruitment dan training yang diadakan setiap bulan kepada ahli-ahli baru. HAUS Guardian juga dibimbing bagi mendidik para pelanggan mereka untuk mengetahui cara yang betul menggunakan sesuatu produk.
2. HARGA BERPATUTAN
Tahukah anda harga Matte Creamy Lips ini sangat kompetitif dengan keadaan semasa dan mampu dimiliki oleh semua golongan. Dengan bahan yang berkualiti hasil teknologi Korea, hanya RM 25 sahaja untuk sebatang MCL.

Beli 1 MCL layak menang RM5000!

3. FORMULASI BERKUALITI
Ramai sudah mula memuji dan mengakui kualiti produk HAUS adalah setanding dengan produk-produk terkemuka Antarabangsa. Termasuklah produk hot lipmatte ini. Tahukah anda kenapa kami begitu bangga memperkenalkan Lipmatte buatan HAUS Cosmetics ini kepada seluruh rakyat Malaysia khususnya para peminat Lipmatte ?

Lipmatte Haus Cosmetics iaitu Matte Creamy Lips Adalah Berkualiti Antarabangsa kerana menggunakan formulasi Anti – Crack Teknologi Dari Teknologi Kosmetik Korea iaitu Hexapeptide-12. Terdapat 4 bahan utama di dalam MCL. Dimana semua R&D dibuat sendiri oleh Puan Founder, Puan Eiyma Jalil dengan memastikan produk yang digunakan adalah HALAL dan tidak merosakkan kulit pengguna.
Puan Eiyma merupakan pemilik kilang GIM Cosmetic Industries Sdn Bhd yang telah berjaya menghasilkan lebih 650 formulasi produk kecantikan di Malaysia yang menjadi Ketua R&D produk, menentukan semua hal berkaitan kajian sesuatu formula di makmal. Beliau jugalah yang turun padang ke bahagian production untuk memantau dari mula membuat kajian hinggalah pemilihan label produk, kualiti dan pemasaran.

Satu perkara penting yang anda mesti tahu semua produk yang dikeluarkan oleh kilang GIM Cosmetics telah melalui proses yang amat teliti di setiap batch atau keluaran. Seperti yang ramai sudah tahu, kilang yang berkelulusan HALAL ini telah diiktiraf berstatus GMP dan terkenal dengan menggunakan bahan-bahan teknologi tinggi.

Puan Eiyma juga mempunyai pengalaman luas dalam bidang kosmetik iaitu sebagai jurusolek atau Makeup Artist (MUA) selama lebih 6 tahun.
4. KONSEP PERNIAGAAN YANG KURANG RISIKO
Konsep Bisnes HAUS Cosmetics sangatlah mudah dan kurang risiko. Ramai yang masih tidak berani menceburi bidang perniagaan kerana mereka takut untuk mengambil risiko. Namun di HAUS Cosmetics pihak HQ telah menyediakan 100% kemudahan yang diperlukan oleh seorang usahawan atau peniaga khususnya yang suka berniaga dari rumah. Hanya Perlukan smartphone, internet Dan online banking sahaja. Tak perlu beli stok dan buat aktiviti pengeposan

Konsep bisnes sebeginilah yang sangat sesuai dan patut direbut oleh orang ramai khususnya di waktu PKP sekarang. Dimana ianya untuk membantu menjana pendapatan sampingan sempena saranan kerajaan untuk duduk di rumah.
Secara ringkasnya jika anda tercari-cari peluang bisnes dari rumah atau online ? Pilihlah Bisnes HAUS Cosmetics ini kerana konsep atau model perniagaan yang mudah dan tiada risiko tinggi.
  • Tidak perlu simpan stok
  • Untung bersih mengikut level
  • Kos Penghantaran ditanggung oleh syarikat
  • Setiap urusan jual beli melalui sistem yang canggih dan lengkap
  • Dokumen dan resit semua ada disediakan secara automatik di sistem
Sertai kami!
5. WARNA PILIHAN YANG MENEPATI CITARASA
Koleksi warna Matte Creamy Lips yang sangat ekslusif dan istimewa untuk semua rakyat Malaysia. Koleksi warna yang dikeluarkan adalah warna yang dipilih oleh founder berdasarkan permintaan yang sangat tinggi. Mengapa saya berkata demikian ? Founder HAUS selaku Ketua R&D kilang GIM Cosmetic Industries Sdn Bhd yang telah melakukan lebih 650 produk formulasi selama 7 tahun, sudah tentu mempunyai koleksi data eksklusif dan analisis warna pilihan ramai.

Semua warna menepati citarasa untuk semua peringkat umur muda, pertengahan hinggalah warga emas.

2 Warna Pilihan Matte Creamy Lips – Tini dan Farah

2 Warna Pilihan Matte Creamy Lips – Haza dan Murni

2 Warna Pilihan Matte Creamy Lips – Leen dan Nadia

2 Warna Pilihan Matte Creamy Lips – Shiela dan Huda

2 Warna Pilihan Matte Creamy Lips – Yuma dan Lina

2 Warna Pilihan Matte Creamy Lips – Muni dan Naja

Haaa dah dapat kan 5 Sebab Kenapa Mesti Dapatkannya. Betul kan Lipmatte HAUS Cosmetics ini bagus.

Kami jamin kelainan memakai Matte Creamy Lips tidak sama dari memakai lipmatte dari jenama lain.
Semestinya kami dari HAUS Cosmetic ingin suatu yang terbaik untuk pengguna dan bakal pengguna kami.


SHEA BUTTER BOLEH RAWAT BIBIR?


Manfaat Shea Butter Untuk Bibir Anda
Shea butter adalah getah (lemak) dari pohon shea yang tumbuh di daerah Afrika Barat. Getah yang berwarna kekuningan ini sangat terkenal digunakan sebagai campuran dalam berbagai pelembab. Kandungan vitamin di dalamnya akan membantu menyembuhkan dan menghidrasi kulit sehingga manfaat shea butter untuk bibir anda juga.

Cuaca dingin mampu merosak kesihatan kulit terutama bibir, menjadikan bibir lebih kering daripada biasanya. Salah satu menjaga kesihatan dan kecantikan bibir adalah dengan menjaga kelembapan bibir. Ada berbagai cara menjaga kelembaban bibir, salah satunya adalah dengan menggunakan shea butter. 

Pada umumnya shea butter digunakan dalam berbagai bahan kecantikan seperti lotion, lip balm bahkan body wash. Ini kerana fungsi shea butter yang sangat baik untuk seluruh permukaan bibir, kulit, bahkan untuk rambut. Apa manfaat shea butter untuk bibir anda?


Apakah manfaat shea butter untuk bibir anda kekal sihat? adakah ianya selamat? Shea butter adalah antioksidan, anti-inflamasi, penguatan kulit, dan produk pelindung UV. Selain memberi manfaat pada bibir, shea butter juga banyak memberi manfaat pada bahagian lainnya juga. Berikut adalah manfaat shea butter:

1 . Shea butter melembabkan kulit anda

Salah satu manfaat shea butter yang menakjubkan untuk kulit anda, adalah ia sarat dengan vitamin natural dan organik, sehingga memberi nutrisi dan melembabkan tubuh anda dengan sangat baik.

2 . Shea butter membuat kulit anda halus dan lembut

Untuk semua wanita yang menderita kulit kering, manfaat shea butter boleh mengubah kulit anda dari kering menjadi halus. Cuba anda sapukan shea butter pada siku dan lutut anda. Kesannya akan nampak halus dan lembut!

3 . Shea butter menyembuhkan kulit anda

Manfaat shea butter adalah ia dapat menyembuhkan kulit anda jika anda menderita ruam, terbakar sinar matahari atau bahkan terkena gigitan serangga. Shea butter juga dapat mencegah bintik-bintik gelap dan bekas luka di kulit.

4 . Shea butter bertindak sebagai pelindung UV natural dan organik

Jika anda terdedah dengan cahaya matahari, jangan risau! Manfaat shea butter boleh bertindak sebagai pelindung cahaya UV berbahaya. Namun, anda tetap disarankan untuk memakai pelindung cahaya matahari dengan SPF 30 bersama dengan shea butter untuk mendapatkan perlindungan maksima.

5 . Shea butter adalah produk anti penuaan natural

Tidak perlu risau mencari produk anti penuaan, shea butter dianggap sebagai salah satu produk anti penuaan natural terbaik, mencegah kedutan dan garis wajah. 

6 . Tidak perlu lagi lip balm

Mempunyai bibir lembut dan terlihat cantik natural memang menjadi impian semua orang, tapi cara paling baik adalah dengan sentiasa sapukan shea butter pada bibir anda. Setelah anda mencuba Shea butter di bibir anda, anda tidak akan pernah menyesal. Salah satu manfaat shea butter, adalah melindungi bibir anda dari cuaca sejuk dan kering, dan mengurangi kemungkinan bibir kering dan merekah. Sebelum menggunakan lipstik, anda wajib melapisinya dengan shea butter yang berfungsi sebagai pelempab terlebih dahulu.

Shea butter berbeza dengan petroleum jelly. Manfaat shea butter sendiri mengandung emolien yang dapat menghaluskan sekaligus menyerap pelembap natural yang ada di sekeliling bibir. Sementara petroleum jelly hanya mempertahankan pelembap natural bibir dan membuat bibir terasa berminyak, sebenarnya tidak melembapkan.

7 . Shea butter mengekalkan ketegangan kulit

Percayalah, ini mungkin manfaat shea butter terpenting untuk kulit anda. Shea butter kaya dengan vitamin F, yang membuat kulit anda tetap terhidrasi dan lembut sehingga mengekalkan ketegangannnya menjadi kulit tegang sentiasa. Shea butter juga dapat menegangkan kulit kerana shea butter mengandungi kolagen yang mampu menegangkan kulit dan selalu membuatnya sentiasa segar dan muda.

8 . Shea butter shea natural skrub

Buat skrub anda sendiri dengan mencampur Shea butter dengan minyak kelapa dan gula merah. Anda tidak hanya akan menyingkirkan sel kulit mati anda, kulit anda akan sangat halus!

9 . Shea butter merawat tumit yang retak

Penderitaan dari tumit yang retak? Pastikan anda mengikuti langkah-langkah ini tentang cara merawat tumit yang retak. Sapukan sedikit shea butter ke dalamnya dan biarkan semalaman. Anda akan melihat perbezaan besar keesokan harinya. 

10 . Warna kulit menjadi cerah

Jika anda memiliki tona warna kulit yang tidak sekata, gunakan shea butter untuk mengembalikan semula tona kulit anda.
  
Anda mungkin telah memperhatikan bahawa shea butter banyak digunakan sebagai bahan di hampir semua produk perawatan kulit anda. Manfaat shea butter untuk bibir anda amatlah berguna. Jadi, Haus Cosmetics ingin memperkenalkan Crystal Shine Magic Lipstick yang pelbagai kegunaannya. Jangan tunggu lagi, segera dapatkan untuk diri anda!


Untuk Memesan Magic Lipstick ini? Silakan hubungi Kami Melalui Whatsapp Kami di Bawah ini
Crystal Shine Magic Lipstick By HausCosmetic❤️
Masih ada ke yang tercari2 lipstick yang mampu merawat bibir tapi bukan lipsmatte?
Jawapannya YA ada dengan HAUS Cosmetics.
Magic Lipstick bertindak sbg lip treatment, mengandungi Vit C & E, ada Hexapeptide - 12 iaitu anti kedut, anti gelap dan kering
Ia menghasilkan warna mengikut kelembapan bibir tau
Membantu merawat bibir yang pecah dan berdarah. Tahan lama dan tidak mudah tanggal

Kini dengan casing yang esklusif giler ni anda boleh miliki Magic Lipstick dengan harga rm29 sahaja free postage tau. Jimat kan? Berbaloi kan?
Jom order sekarang. Boleh merawat dari sekarang 

DROPSHIP TAPI DAPAT KOMISEN 20%? HAUS COSMETICS LIPMATTE

Apa yang best sangat bila jadi Agent Dropship Lipmatte Haus Cosmetics Team Mohaya?


1. TIADA MODAL TIADA YURAN TIADA TARGET 
TIADA modal diperlukan, TIADA Minimum target. TIADA yuran dikenakan. Buat duit tanpa perlu keluarkan duit. 

Anda juga tidak dibebani dengan minimum target setiap bulan. Mudahkan! 


2. BAHAN IKLAN DISEDIAKAN 
Korang cuma perlu copy paste sahaja ayat iklan, gambar dan testimoni. Segalanya kami sediakan! 

Setiap minggu sis akan menyediakan bahan marketing yang terbaru dan terkini untuk kegunaan promosi anda. 


3. POSTAGE KAMI URUSKAN 
Dropship Agent tak perlu pegang stok. Urusan postage kami buat setiap hari. Tracking kami juga yang buat. 

Dropshiper Agent akan dapat untung on the spot diatas setiap jualan yang dibawak masuk. 

Time kerja tak perlu dah rushing beratur ke pejabat pos. Anda hanya perlu focus menjual sahaja untuk tambahkan pendapatan sampingan anda. Mudahnya lahai nak buat duit. 🤩 


4. INCOME TAMBAHAN 
Kami ingin membantu terutamanya ibu tunggal, surirumah dan pelajar untuk menambah dan menjana pendapatan sampingan anda agar anda dapat memiliki taraf kehidupan yang lebih selesa seperti mana yang anda impikan selama ini. 

Setiap item yang anda berjaya jual anda akan mendapat komisyen sehingga 20% setiap satu!! 

Jangan selesa bergantung kepada satu income sahaja. Peluang buat duit ada didepan mata. 

Selain itu, anda boleh menggunakan Haus Cosmetics sebagai salah satu platform untuk anda menceburkan diri dalam bidang perniagaan. Siapa tahu, anda mempunyai bakat Keusahawan yang terpendam. Kan?


Nak Daftar Jadi Dropship Agent Lipmatte Haus Cosmetics Team Mohaya? Tekan link dibawah ini sekarang :

BOLEH BUAT DUIT KE JUAL LIPMATTE HAUS COSMETICS?

Boleh. Sebab Lipmatte ni:
• Produk mampu milik
• Produk PALING HOT SELLING dalam Haus Cosmetics
• Salah satu kosmetik wajib para wanita

BOLEH UNTUNG BANYAK KE?
Jom tengok contoh pendapatan anda :
Satu set (2PCS) harga jual RM50 
Untung 1 set : RM10

(Katakan anda jual sehari 5 set)
Sehari : RM 50
Seminggu : RM 350
Sebulan : RM 1500
Itu baru jual 5 set sehari.

Kalau lebih anda kira sendiri.🥰

CHOPNI PRODUK TIMBANG KILO KE?
Tak. Kami memiliki kilang sendiri bertaraf GMP dan diperakui HALAL.
NAK JOIN BERAPA KENA BAYAR?
PERCUMA. Tak perlu bayar apa-apa.

Punca PRODUCT PILLING



Korangg! Dah tepek ape kat muka pagi ni?
Perasan tak kadang bila apply sunscreen atau foundation selepas sapu moisturizer, nanti keluar macam something bergumpal gitu.

Kak Ya ingat tu kulit mati 😂. Sebenarnyee, tu bukan sel kulit mati or kulit mengelupaslah korang. Tu namenyee PRODUCT PILLING. Bukan peeling yek!

Yang korang nampak bergumpal tu produk yang korang apply sendiri tu. So korang relax dulu 😂 jangan gelabah sangat.

Punca PRODUCT PILLING ni sebab produk yang korang apply tu tak fully absorb or kuantiti produk yang korang apply kat skin terlampau banyak. Penyelesaiannya , EXFOLIATE dulu kulit korang dengan scrub cleanser supaya produk lebih senang absorb dan skin lebih smooth.

Make sure sebelom korang apply next produk kene pastikan produk bettuull absorb dulu 😁. No lorat lorat okey! So senang la korang nak makeup tak de la nampak cakey.

Birdnest Beauty Elixir 80ml (Kecilkan pori-pori dalam masa 2 minggu)

Birdnest Beauty Elixir | 80ml 
RM98.00 MYR
Spray elixir yang sejuk menyegarkan, kaya dengan kebaikan bahan-bahan semula jadi untuk wanita ‘on-the-go’ yang tetap ingin menekankan kualiti dan kecantikan kulit. Elixir seringkali menjadi kekeliruan antara essence dan serum. Elixir juga berindak sebagai 'makeup base' dan 'setting spray' bagi memberi ketahanan makeup yang lebih lama. Sementara serum merupakan formula dengan kepekatan yang tinggi dengan target masalah kulit yang spesifik dan essence pula bersifat lebih ringan dengan kepekatan yang lebih rendah dan bertindak sebagai lapisan tambahan bagi penghidratan. 
1) Swiftlet Nest Extract membekalkan tenaga yang penting untuk pembaharuan sel bagi meremajakan kembali kulit. Dengan itu, merangsang penghasilan kolagen untuk menambah baik tona kulit yang baru, menyerikan penampilan kulit yang kusam, melembapkan kulit, dan membaik pulih tekstur kulit supaya menjadi lebih anjal dan sihat berseri. Ini telah terbukti secara saintifik dari satu kajian yang dijalankan oleh pakar penyelidikan.
2) Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum merupakan bahan semulajadi yang berkuasa untuk membaiki kulit yang kasar dengan menghaluskan liang pori sekaligus mengecilkan saiz pori. Dengan mengurangkan pori-pori, ia membersih ‘blackhead’ dan ‘whitehead’ memberikan kesan ‘non-comedogenic’. Ia juga dapat mengurangkan penghasilan sebum. Dengan itu menyingkirkan kilatan berlebihan yang tidak diperlukan di wajah dan memberi kesan ‘matte’ yang cantik. Bahan ini diimport khas dari Switzerland buat HAUS.
3) Saccharide Isomerate merupakan HA yang baru. Diperolehi dari kernel jagung, ia telah terbukti secara saintifik memberikan kelembapan mendalam selama 72 jam. Peningkatan yang ketara dalam tekstur kulit dan kulit yang jauh lebih sihat dapat dilihat hasil dari kelembapan yang mendalam.
4) Bacillus Ferment yang diimport khas dari sepanyol adalah teknologi mikrobiotik yang berfungsi sebagai enzim semulajadi untuk menyingkirkan sel-sel kulit mati dengan proses pengelupasan lembut sekaligus membaiki dan menguatkan 'skin barrier'. Dengan itu terhasillah penampilan kulit yang lembut, terhidrasi dengan baik, dan kulit lebih muda yang sihat.

5) Lemon Fruit Water merupakan sumber yang kaya dengan Vitamin C semulajadi yang bekerja untuk melawan radikal bebas dengan ciri anti-oksidanya. Dengan itu menghasilkan kulit yang lebih cerah, bersih dari bintik gelap dan tona kulit yang tidak sekata.

6) Hydrolyzed Royal jelly protein  adalah sejenis rangkaian peptide untuk penghasilan kolagen. Penjanaan semula sel kulit dapat membaiki kerengsaan dan keradangan kulit. Ini telah terbukti secara saintifik dari satu kajian yang dijalankan oleh pakar penyelidikan

7) Grape Fruit Water kaya dengan asid organik semulajadi dari Alpha Hydroxy Acids (AHAs) dan polisakarida semulajadi yang melembapkan dengan kebolehan tinggi untuk mengekalkan hidrasi. Maka, menyuburkan kulit menjadi kulit baru yang berseri dan menenangkan kulit sensitive manakala Lemon Fruit Water merupakan sumber yang kaya dengan Vitamin C semulajadi yang bekerja untuk melawan radikal bebas dengan ciri antioksidanya. Dengan itu menghasilkan kulit yang lebih cerah, bersih dari bintik gelap dan tona kulit yang tidak sekata.

KKM Notification No: NOT131205206K

Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)


Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)
Dengan Anti-Crack Technology oleh Haus Cosmetics
Anda Tak Perlu Lagi Merasa Seksanya Bibir Yang..





Namun, Dengan Matte Creamy Lips
Akhirnya Anda Dapat Menikmati Lipmatte Yang Diidamkan






12 PILIHAN WARNA YANG TERBAIK UNTUK ANDA PILIH













Cantik, Selesa, Mudah & Menjimatkan!
Kami Memahami Anda
Anda nak nampak CANTIK & SELESA, dan dalam masa sama mudah guna & menjimatkan kan?
Kami faham sebab apa yang tak best bila pakai kebanyakan lipmatte di pasaran, lipmatte tu selalu melekat pada rekahan bibir, bibir pun nampak pucat.

Kalau nak hindar masalah bibir kering sebelum pakai lipmatte nak kena sapu Vaselin dulu.

Kemudian ada yang nak kena basuh dengan air panas baru boleh pakai lipmatte. Kan leceh tu.

Nak kena keluar duit beli barang barang tambahan pula.


APA YANG BEST LAGI DENGAN MATTE CREAMY LIPS?
Kami jamin kelainan memakai Matte Creamy Lips tidak sama dari memakai lipmatte dari jenama lain.

Kenapa best sangat Lipmatte Haus Cosmetics ni?






3 Fungsi Utama HEXAPEPTIDE-12 Dalam MATTE CREAMY LIPS
1. Anti Oksidan.
Meneutralkan radikal bebas.

2. Melembapkan Bibir.
Menghalang kekeringan bibir dan merawat bibir yang merekah dan berdarah.

3. Kolagen Booster.
Meningkatkan penghasilan kolagen pada bibir. Menegangka, menganjalkan dan mengurangkan kehitaman pada bibir.


Semestinya kami dari HAUS Cosmetic ingin suatu yang terbaik untuk pengguna dan bakal pengguna kami.


“Bibir akan menjadi kurang kedut, kurang kering dan pada masa yg sama dapat menikmati memakai texture lipmatte dan merasa moist yang selesa di bibir.. Ini adalah kerana, kebabyakkan texture lipmatte di pasaran selalu menjadikan bibir merekah, kering, kedut dan luka.”
“Tiada lagi MEREKAH, Tiada lagi rasa KERING & KEDUT,
Tiada lagi LUKA”

Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)

Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)

Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)




WOW... SAYA NAK!! BERAPA HARGANYA?

Dengan kualiti dan bahan PREMIUM yang kami gunakan ramai yang menyangkakan bahawa harganya juga mestilah PREMIUM. Namun tidak sama sekali. Kami mahu lebih ramai yang menikmati Matte Creamy Lips dengan harga mampu milik. Harga yang benar-benar di luar jangkaan anda!!

HARGA PROMO!!
1pcs Matte Creamy Lips:
RM 25.00

(Tidak termasuk kos penghantaran.
RM 8.50SM / RM12 SS)


NAK DUIT RAYA ADVANCE TAK?
Malah tak cukup lagi dengan harga yang super duper JIMAT, Haus Cosmetics siap nak bagi DUIT RAYA ADVANCE kepada anda yang bertuah!

Walaupun anda hanya beli sebatang Matte Creamy Lips, anda masih berpeluang untuk memenangi Wang Tunai sebanyak RM5000!

Lepas anda beli dan dapat Lipmatte tersebut, anda hanya perlu mengikut arahan di dalam kotak matte creamy lips. Mudah sahaja :)

Jangan lepaskan peluang in tau?

Jom Cantik & Dapat Duit Raya Bersama Haus Cosmetics! 


LAGI KOLEKSI GAMBAR LIPMATTE HAUS COSMETICS
Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)

Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)

Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)

Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)

Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)

Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)

Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)

Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)

Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)

Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)

Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)

Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)

Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)

Lipmatte Haus Cosmetics ( Matte Creamy Lips)