--<<@ FOLLOW BLOG @>>--

--<<@ INFO @>>--

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

PEMBERITAHUAN:-

Saya minta maaf banyak2 jika saya ambil masa untuk reply soalan2 anda melalui form@sms@whatsapp@fb, ini kerana saya seorang diri melakukan aktiviti online dan 2 orang pekerja untuk aktiviti pembungkusan , sehari2 saya mesti handle 20-60 order.

Untuk mendapat reply yg cepat anda dinasihati untuk whatsapp atau sms saya 0179187696.

Saya akan cuba reply whatsapp/sms secepat yang mungkin (phone saya silent mode)

anda boleh call saya , jika saya dengar vibrate saya akan jawab jika tidak dijawab sila sms saya, jika urgent sy akan call semula.

untuk fb@email saya akan check 3-5 kali sehari sahaja.

Jika soalan2 anda tidak terjawab dalam masa 12 jam sila tanya semula takut saya terlepas pandang. TERIMA KASIH

ORDER FORM / BORANG TEMPAHAN

Name / Nama :
Adress / Alamat :
Contact Number / No Tel :
Email Address:
Nama & Kuantiti Item:
Akaun Pembayaran CIMB- 03060035290523-SITI ROHAYA ABDULLAH
MAYBANK -561118052569-SITI ROHAYA ABDULLAH
BANK RAKYAT-220241689310-SITI ROHAYA ABDULLAH
RHB ISLAMIC BANK-16127100014750-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
BANK ISLAM-02093020048477-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
Saya Setuju Pesanan Akan Terbatal Selepas 2 hari Jika Tidak Membuat Pembayaran
Pertanyaan @ Detail Pembayaran

SETELAH MEMBUAT PEMBAYARAN SMS SECEPAT YANG MUNGKIN UNTUK MAKLUMAN PN.AYA  ( 0179187696 )

1. Nama Anda

2. Produk yang telah ditempah

3. Jumlah dan Lokasi pembayaran Yang dinyatakan di slip

4. Tarikh dan masa yang dinyatakan di atas slip deposit

5. Jenis bank (yang dimasukkan duit)


Click here to put a form like this on your site.

Saturday, 21 February 2015

TELEKUNG SULAM INDONESIA MURAH RESTOCK BATCH 2

Telekung Sulam Indonesia
Pelbagai pilihan warna yang cantik
sulam organza dan penuh dibahagian belakang
-beg yg cntik bagi KOD T20
-cotton polino & 100% Cotton

HARGA SPECIAL 
KOD T10--RM90 S/M..RM95 S/S..FREE POSLAJU

KOD T20--RM100 S/M..RM105 S/S..FREE POSLAJU
PM/SMS/WHATSAPP 0179187696

tak rugi membeli kerana sangat berkualiti.. anda pasti puas hati.Jom hadiahkan telekung buat insan yg tersayang...

#sayajual #telekung #muslimah #solat














Friday, 13 February 2015

SERUM ALPHA ARBUTIN SWITZERLAND

ALPHA ARBUTIN PURE SERUM  (10ML)
Alpha Arbutin Pure Serum (10ml)
~ Membantu mengurangkan kedut-kedut dan tompok-tompok hitam secara beransur-ansur.
~ Mencerahkan kulit dan memberikan anda kulit putih yang semula jadi. 
~ Mengecilkan liang-liang roma dengan memberi kulit aura bersinar dalam tempoh 7-14 hari.

HARGA PROMOSI!!:
1 PCS RM20.00(S/M).. RM25.00(S/S)..FREE POSLAJU

HARGA BORONG **TAK TERMASUK POS
RM14.00/pc x 6pcs=RM84
RM13.00/pc x 12pcs=RM156
RM12.00/pc x 24pcs keatas = RM288


CARA ORDER>>>SMS/WHATSAPP AYA 0179187696

ALPHA ARBUTIN PURE SERUM 
# Terdapat banyak kelebihannya yang tidak ada pada sabun, toner, dan krim muka # Sesuai untuk semua usia termasuklah remaja tidak kira lelaki & wanita. # Serum tidak berminyak 
# Serum boleh menyerap dengan cepat serta meresap jauh ke dalam kulit (epidermis ) berbanding krim biasa / pelembap. 
# Kulit muka akan kelihatan lebih cerah (Whitening), lebih muda (Anti-Aging) & kelihatan tegang serta runcing (Facial Up-Lift) 
# Mengandungi Alpha Arbutin & Ekstrak Kiwi yang amat penting untuk kebaikan kulit.

Fungsi:
~ Membantu mengurangkan kedut-kedut dan tompok-tompok hitam secara beransur-ansur
~ Mencerahkan kulit dan menjadikan anda kulit putih yang semula jadi.
~ Ia juga membantu untuk mengetatkan liang-liang dengan menjadikan kulit aura bersinar dalam tempoh 7-14 hari.
Cara guna: Sapukan pada muka atau kulit pada waktu pagi dan malam

~ Produk bebas dari alkohol dan berdaftar di bawah Kementerian Kesihatan Thailand (SYN: 10-1-5524106). Produk ini juga GMP certified oleh kerajaan Thailand dan oleh itu, pelanggan boleh yakin bahawa produk ini adalah 100% selamat daripada bahan-bahan berbahaya seperti merkuri, hydroquinone, retinol, steriods dan sebagainya yang dilarang dalam produk kosmetik dan skin care

Alpha Arbutin Serum Switzerland 

Wednesday, 11 February 2015

SET LA BOURSE 5 BARANG MURAH & ORIGINAL

Set Combo La Bourse (RM130 S/M, RM135 S/S..**FREE POSLAJU)
- Shampoo 300ml
- Conditioner 250ml
- Tonic Speedy 45ml
- Serum crystal 30ml
- Hair repair Treatment 50g

Sms/whatsapp 0179187696 untuk order

Set La Bourse  Paling Murah
Assalamulaikum semua

Semakin hari semakin byk pulak rambut gugur...dah nk botak pun kulit kepala ni haa

Semakin gatal kulit kepala sebab kelumumur yg dh buat zoo

Dah letak mcm2 vitamin rambut tapi tak pjg2 jugak rambut...

Dengan faktor cuaca yg terik skrg ni..rambut cepat rosak!!!jadi cam pokok kt luar tu haa...

Jgn risau...bg yg mengalami mslh sperti di atas...

Saya bole membantu...

Dapatkan set penjgaan rambut dri LA BOURSE PARIS HAIR...


Secara summary nya..APA YANG BAGUSNYA SHAMPOO LA BOURSE NI?

* Mengurangkan rambut gugur
* Melebatkan rambut
* Memanjangkan rambut
* Menghilangkan kelemumur
* Menguatkan akar rambut

●♡ Ianya juga sesuai untuk lelaki dan perempuan. 

●♡ Rumusan eksklusif yang mengandungi bahan-bahan terbaik, terutamanya ekstrak ginseng semulajadi, vitamin dan D-Panthenol. Ia membersihkan dan keadaan rambut, akar rambut dan kulit kepala manakala membesarkan saluran darah kapilari dan mengaktifkan papila rambut untuk merangsang pertumbuhan rambut dan melindungi rambut gugur. Mengurangkan kelemumur dan gatal kulit kepala.

●♡ Conditioner mampu menyuburkan rambut menjadi lebih sempurna. Ia juga membantu merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Menguatkan akar rambut. Mempercepatkan pertumbuhan rambut, rambut cepat panjang, rambut lembut dan licin, rambut yang beralun, bersinar dan sihat. Ia adalah disyorkan untuk digunakan dengan shampoo untuk kesan yang  lebih pantas.

●♡ Membantu menyuburkan akar rambut dan kulit kepala. Mempercepatkan pengeluaran rambut baru. Membantu merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Mempercepatkan percambahan yang lebih baik rambut termasuk menyuburkan dan menguatkan rambut, untuk tidak jatuh.

Set La Bourse 5 Barang

Set Combo La Bourse (RM130 S/M, RM135 S/S..**FREE POSLAJU)  - Shampoo 300ml  - Conditioner 250ml  - Tonic Speedy 45ml  - Serum crystal 30ml  - Hair repair Treatment 50g   Sms/whatsapp 0179187696 untuk order   Set La Bourse  Paling Murah  Assalamulaikum semua   Semakin hari semakin byk pulak rambut gugur...dah nk botak pun kulit kepala ni haa   Semakin gatal kulit kepala sebab kelumumur yg dh buat zoo   Dah letak mcm2 vitamin rambut tapi tak pjg2 jugak rambut...   Dengan faktor cuaca yg terik skrg ni..rambut cepat rosak!!!jadi cam pokok kt luar tu haa...   Jgn risau...bg yg mengalami mslh sperti di atas...   Saya bole membantu...   Dapatkan set penjgaan rambut dri LA BOURSE PARIS HAIR...    Secara summary nya..APA YANG BAGUSNYA SHAMPOO LA BOURSE NI?   * Mengurangkan rambut gugur  * Melebatkan rambut  * Memanjangkan rambut  * Menghilangkan kelemumur  * Menguatkan akar rambut   ●♡ Ianya juga sesuai untuk lelaki dan perempuan.    ●♡ Rumusan eksklusif yang mengandungi bahan-bahan terbaik, terutamanya ekstrak ginseng semulajadi, vitamin dan D-Panthenol. Ia membersihkan dan keadaan rambut, akar rambut dan kulit kepala manakala membesarkan saluran darah kapilari dan mengaktifkan papila rambut untuk merangsang pertumbuhan rambut dan melindungi rambut gugur. Mengurangkan kelemumur dan gatal kulit kepala.   ●♡ Conditioner mampu menyuburkan rambut menjadi lebih sempurna. Ia juga membantu merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Menguatkan akar rambut. Mempercepatkan pertumbuhan rambut, rambut cepat panjang, rambut lembut dan licin, rambut yang beralun, bersinar dan sihat. Ia adalah disyorkan untuk digunakan dengan shampoo untuk kesan yang  lebih pantas.   ●♡ Membantu menyuburkan akar rambut dan kulit kepala. Mempercepatkan pengeluaran rambut baru. Membantu merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Mempercepatkan percambahan yang lebih baik rambut termasuk menyuburkan dan menguatkan rambut, untuk tidak jatuh.
La Bourse Malaysia 5 Barang


Tuesday, 10 February 2015

KULIT BERSIH CERAH DENGAN SET ANNA KOSMETIK

PROMOSI..PROMOSI..PROMOSI BERMULA 10/02/15..TERHAD 30 ORANG SAHAJA, SMS/WHATSAPP 0179187696 

Set pencerahan Anna Cosmetics Original.

95% pengguna berpuas hati menggunakan produk ini. 

Perubahan kulit muka anda boleh dilihat dalam 
Masa 1minggu sahaja.

Amat Berkesan untuk:
- Menghilangkan jeragat, ‘white head’ and ‘black head’ di muka
- Menghilangkan kedutan dan garis halus di muka
- Menghalus dan menggebukan kulit muka
- Memberi Oksigen kepada kulit wajah
- Membuang sel-sel kulit mati
- Melembabkan kulit wajah
- Memutihkan kulit wajah agak tampil ayu
- Menghilangkan parut – parut jerawat pada wajah
- Menghalus dan menggebukan kulit muka

1Set mengandungi:
→ Sabun herba
→ Toner
→ Krim pola
→ Krim kunyit
→ Krim buah
--》Krim Sunblock

Cara pemakaian set Anna cosmetics
→ Cuci Muka dengan sabun herba pada waktu pagi dan malam
→ Siang hari pakai krim sunblock & krim pola sebagai faundation.
→ Malam hari pakai toner, krim kunyit dan krim buah.

*** Hanya untuk 30 orang sahaja.. (postage percuma)


Original Anna Set Pencerahan

Dapatkan SET ANNA ORIGINAL UNTUK WAJAH ANDA..SMS/WHATSAPP 0179187696

PROMOSI LAGI !!! KRIM KUNYIT ANNA PENUTUP HIJAU ORIGINAL 2009 (KRIM MALAM)

Krim Kunyit Anna...HARGA PROMOSI BERMULA 10/02/15..Harga mmg murah..cuma RM15/pcs..tak termasuk poslaju

Sms/whatsapp 0179187696 untuk dapatkan harga promo

Pada yg x tahu krim kunyit nih bnyk khasiatnyer...antaranya ialah: -

1. Memgecutkan jerawat
2. Mengurangkan Pigmentasi/Jeragat dengan berkesan
3. Membersihkan kulit muka
4. Awet muda
5. Melicinkan kulit muka
6. Mencerahkkan kulit muka

Krim kunyit nih ternyata berkesan dengan cepat untuk membasmi apa jua jenis jerawat dan kesan parut akibat jerawat, selain itu mampu memadamkan kesan jeragat dalam masa yang singkat, sesuai untuk semua jenis kulit. Krim kunyit ini juga berfungsi sebagai pemutih wajah serta melembutkan kulit muka, pilihan utama penduduk Thailand dalam masaalah muka berjerawat dan berjeragat, amat sesuai digunakan kpd mereka yg mengalami masalah jerawat (semua jenis jerawat).

#krimkunyit #krimkunyitanna #setanna2009 #produkkecantikkan #sayajual #mohayabeauty 
Krim kunyit anna penutup hijau

Tuesday, 3 February 2015

KAPSUL PUERARIA MIRIFICA (THANYAPORN) Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul

KAPSUL PUERARIA MIRIFICA (THANYAPORN)
Thanyaporn Pueraria Mirifica Kapsul

Jika anda sedang membaca ini, anda mungkin:
-Inginkan payudara yang lebih besar, lebih pejal, dan lebih terangkat
-Inginkan payudara yang “kembali muda” setelah memberi penyusuan anak atau penuaan
-Mahu kaedah yang terbukti berkesan, cepat, selamat dan semulajadi tanpa kimia

Dengan Thanyaporn, anda bakal lebih berkeyakinan. Lihat sendiri nanti reaksi orang terhadap perubahan anda, terutamanya buat suami. Pakaian, shopping, dan bermesra dengan suami anda akan jauh lebih bermakna di dalam beberapa minggu sahaja lagi!
besarkan buah dada
Malahan tanpa anda sedari..ia mungkin sedikit sebanyak mempengaruhi segala aspek kehidupan harian anda:
Perasaan anda apabila memandang cermin
#Sejak dari kecil anda terfikir adakah payudara anda akan lebih besar dari sekarang
#Kemesraan dengan suami
Suami anda kata  dia suka dengan saiz buah dada anda, tapi itu cuma kata-kata manis untuk menjaga hati anda
#Sentiasa membuat perbandingan dengan perempuan lain
#Anda mungkin terasa mereka lebih menarik dari anda?
#Mata suami anda melilau ke arah payudara perempuan lain
#Dan anda tertanya-tanya, adakah badanku tidak mencukupi?
Walaupun kelebihan-kelebihan di atas sudah cukup untuk menjadikan andawanita yang unggul, namun produk Thanyaporn ini masih ada kelebihan lain juga:
Mengurangkan osteoperosis, kanser prostat, & kanser lain yang berasaskan hormon
Bersikap anti-penuaan
Mencantikkan, memutihkan dan menegangkan kulit
Melancarkan aliran darah (membuatkan anda segar)
Membolehkan anda tidur lebih lena dan puas





Monday, 22 December 2014

La Bourse Shampoo Paling Murah

La Bourse Shampoo Paling Murah
Assalamulaikum semua

Semakin hari semakin byk pulak rambut gugur...dah nk botak pun kulit kepala ni ha

Semakin gatal kulit kepala sebab kelumumur yg dh buat zoo

Dah letak mcm2 vitamin rambut tapi tak pjg2 jugak rambut...

Dengan faktor cuaca yg terik skrg ni..rambut cepat rosak!!!jadi cam pokok kt luar tu haa...

Jgn risau...bg yg mengalami mslh sperti di atas...

Saya bole membantu...

Dapatkan set penjgaan rambut dri LA BOURSE PARIS HAIR...

Secara summary nya..APA YANG BAGUSNYA SHAMPOO LA BOURSE NI?

* Mengurangkan rambut gugur
* Melebatkan rambut
* Memanjangkan rambut
* Menghilangkan kelemumur
* Menguatkan akar rambut

Ianya juga sesuai untuk lelaki dan perempuan. 


La Bourse Hair Detox Shampoo - 300ml
(Untuk rambut berwarna dan rebonding)

Harga: RM 30.00 S/M..RM35.00 S/S..****FREE POSLAJU

Rumusan terbaik bagi membersihkan bahan kimia pada rambut... memulihkan, menyuburkan dan menguatkan rambut melalui khasiat EKTRAK BAWANG PUTIH,GINSENG dan
D-PANTHENOL. membantu mencuci baki sisa2 shampoo pada rambut dan merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Menguatkan akar rambut. Rambut dipulihkan untuk menjadikan lebih lembut , mudah di alun , rambut kembali sihat disamping  mengembalikan keyakinan anda ...

Cara Guna :
Sapukan seperti biasa ke rambut yg basah ,urut perlahan-lahan hingga keluar buih2 yg banyak biarkan selam 2-5 minit kemudia bilas dengan air


La Bourse Essential Tonic Shampoo - 250ml
(Untuk rambut normal)

Rumusan eksklusif yang mengandungi bahan-bahan terbaik, terutamanya ekstrak ginseng semulajadi, vitamin dan D-Panthenol. Ia membersihkan dan keadaan rambut, akar rambut dan kulit kepala manakala membesarkan saluran darah kapilari dan mengaktifkan papila rambut untuk merangsang pertumbuhan rambut dan melindungi rambut gugur. Mengurangkan kelemumur dan gatal kulit kepala.

Harga: RM30.00 S/M..RM35.00 S/S.****.FREE POSLAJU

Cara Guna :
Sapukan seperti biasa ke rambut yg basah ,urut perlahan-lahan hingga keluar buih2 yg banyak biarkan selam 2-5 minit kemudia bilas dengan air.


La Bourse Essential Tonic Conditioner - 250 ml

Dengan horse Extract Tail (sejenis tumbuhan) , Ginseng Extract & D-Panthenol La Bourse Essentioal Tonic Conditioner mampu menyuburkan rambut menjadi lebih sempurna. Ia juga membantu merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Menguatkan akar rambut. Mempercepatkan pertumbuhan rambut, rambut cepat panjang, rambut lembut dan licin, rambut yang beralun, bersinar dan sihat. Ia adalah disyorkan untuk digunakan dengan shampoo untuk kesan yang  lebih pantas.



La Bourse Speedy hair Nourishing Superior Hair Tonic Essence - 45 ml

 Membantu menyuburkan akar rambut dan kulit kepala. Mempercepatkan pengeluaran rambut baru. Membantu merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Mempercepatkan percambahan yang lebih baik rambut termasuk menyuburkan dan menguatkan rambut, untuk tidak jatuh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...