PRODUK

ORDER HERE

Haus Skin : Promo Julai 2021

 Psssstttttt! Julai lagi best ni.

Aduhhh Murrrrr yak amat nie, JIMAT Berbaloi Haus Skin Set Zero Jerawat Skin Repair, Set Zero Jeragat Skin Repair dan Combo Exclusive BOA😍😍


#HausCosmetics #Hausskin 

http://wasap.my/60138433522/promojulai
HAUS SKIN PROMO JULAI 2021

http://wasap.my/60138433522/promojulai
HAUS SKIN PROMO JULAI 2021

http://wasap.my/60138433522/promojulai
HAUS SKIN PROMO JULAI 2021


Kulit Kering – Kenapa Sebenarnya?

Kulit kering (dikenali sebagai xerosis secara klinikal) berlaku atas beberapa sebab, contohnya, virus, keadaan kesihatan yang kronik, rengsaan persekitaran, tindak balas alahan dan proses penuaan semula jadi.

Kadang kala, kulit kering tidak diketahui puncanya.


Kulit kering juga dikenali dengan istilah dan keadaan berikut:

Asteatosis berlaku apabila kelenjar sebum menghasilkan rembesan yang berkurangan. Istilah ini digunakan bersama dengan xerosis apabila membincangkan kulit kering yang dialami orang-orang tua.

Xerosis bermusim (gatal musim sejuk) biasanya melibatkan rasa gatal tetapi tiada ruam. Keadaan ini berlaku semasa musim sejuk kerana kelembapan yang rendah.

Ekzema ialah sejenis keradangan kulit yang bermula dari tahap ringan hingga ke kronik dan teruk. Gejala utamanya ialah tompokan kulit kering dan bersisik. Kecenderungan mendapat ekzema yang teruk boleh diwarisi.

Dermatitis ialah istilah yang digunakan bersama dengan ekzema dan xerosis untuk menerangkan kulit terengsa. Ia juga merujuk kepada pelbagai masalah kulit yang mengakibatkan keradangan kulit.

Ichthytosis ialah gangguan genetik yang dialami dalam masa setahun kehidupan anak-anak. Cirinya ditunjukkan oleh kulit kering dan bersisik.

Jika anda mengalami kulit kering, perhatikan kepelbagaiannya dan cari puncanya. Ini akan dapat membantu anda untuk memilih pendekatan pencegahan, ubat dan penyelesaian penjagaan kulit yang sesuai.

HAUS SKIN


Uiiiiittt.. Tau ke HausSkin ada 2 moisturiser. Satu untuk awak yang kulit kering dan combi. Satu lagi untuk awak yang kulit berminyak.
Haaaa kenapa ada 2? Mestilah sis, kulit kita kan berbeza setiap orang. Berbeza masa kering dan berminyak setiap orang. Kan?

Tau tak moisturiser ni teksture dia lembut, gel dan cream, elok je serap kat muka tak rasa berlemoih la kiranya, wangi dan sejuk. 
Bayangkan kadang2 tak pakai apa2 kat muka pun tetibe berangin sejuk je muka. 


Ewwwww mana nak dapat sis. 
Ehhh sini ada 👇

Kalau nak kulit muka nampak sihat dan segar, uolls MESTI sapu moisturiser yang SESUAI dengan kulit uolls.
HausSkin ada 2 jenis moisturiser; Gel dan Cream.
.
Gel Moisturiser - untuk kulit berminyak. 
Cream Moisturiser - untuk kulit kering dan combination.


HAUS SKIN MOISTURISER



HAUS SKIN BLOOD ORANGE ALGAE BRIGHTENING CREAM MOISTURISER
HAUS SKIN BLOOD ORANGE ALGAE BRIGHTENING CREAM MOISTURISER

Fungsi Dan Kebaikan Blood Orange Brightening Cream Moisturiser
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan.

Ciri-ciri Blood orange Cream Moisturiser
• Tektur dalam bentuk krim pekat.
• Rasa sejuk dan tidak melekit.
• Cepat meresap ke dalam kulit.
• Formulasi untuk kulit kering dan kombinasi.
• Mempunyai kadar resapan yang tinggi.
• Mengandungi Vitamin A & E.
Pembelian pantas di sini:
https://wasep.me/mohaya-beauty?search=Haus+Skin+Cream+Moisturiser+Blood+Orange+Algae+Brightening
#HAUSCosmetics
#HAUSSkin 
#Haya0138433522
#HalalCosmeticsTrendsetter 
#ProdukYangPalingDiyakiniHalal


HAUS SKIN BLOOD ORANGE ALGAE BRIGHTENING CREAM MOISTURISER
HAUS SKIN BLOOD ORANGE ALGAE BRIGHTENING GEL MOISTURISER

KEBAIKAN:
🍃Membekalkan kelembapan dan hidrasi sehingga 72 jam
🍃Merangsang penghasilan sel baharu
🍃Mencerahkan tona kulit 
🍃Mengawal penghasilan sebum 
🍃Memulihkan jerawat
🍃Menganjalkan kulit
🍃Mengurangkan garis halus dan kedutan
🍃Menbaiki tanda penuaan
🍃Menghilangkan kemerahan kulit
🍃Mengembalikan keremajaan kulit
🍃Menguatkan sistem skin barrier
CIRI - CIRI:
☘️25x Vitamin C with Algae
☘️Kandungan gel 25g
☘️Tekstur gel pekat 
☘️Tekstur ringan
☘️Formulasi water-based
☘️Mudah meresap
☘️Tidak melekit
☘️Teknologi Blood Orange
☘️Teknologi Brown Algae
☘️Teknologi Skin Microbiome
☘️Teknologi 72 Jam Hidrasi
BAHAN - BAHAN:
🍀25x Vitamij C with Algae
🍀Laminaria Digitat(Algae) Extract
🍀Blood Orange Fruit Extract 
🍀Hydrolyzed Royal Jelly Protein 
🍀Salicylic Acid
🍀Niacinamide
🍀Centella Asiatica Leaf Extract
🍀Machlura Cochinchinensis Leaf Extract(Seboclear-MP)
🍀Sodium Hyaluronate
Pembelian pantas di sini:
https://wasep.me/mohaya-beauty?search=Haus+Skin+Gel+Moisturiser+Blood+Orange+Algae+Brightening
#HAUSCosmetics
#HAUSSkin 
#Haya0138433522
#HalalCosmeticsTrendsetter 
#ProdukYangPalingDiyakiniHalal

HAUS SKIN BLOOD ORANGE ALGAE BRIGHTENING CREAM MOISTURISER
HAUS SKIN BLOOD ORANGE ALGAE BRIGHTENING CREAM MOISTURISER

HAUS SKIN BLOOD ORANGE ALGAE BRIGHTENING CREAM MOISTURISER
HAUS SKIN BLOOD ORANGE ALGAE BRIGHTENING GEL MOISTURISER


HAUS COSMETICS : JERAGAT! SESAL KEMUDIAN TIADA GUNA

 SESAL DAHULU PENDAPATAN, SESAL KEMUDIAN TIADA GUNA

"Dulu, sis tak pernah tau pon kepentingan sunscreen kat muka. 7 tahun kerja bawah matahari sebagai Engineer tak pernah pakai sunscreen. Tu yg kulit muka berkerak semacam.

HAUS COSMETICS MELKY EFFECT

Dan bila bila bercakap berkenaan foundation, memang tak pernah berminat nak pakai sebab selalu jumpa foundation yang rasa heavy, kadang-kadang crack, and paling tak suka bab nak mencuci before solat. Part tu paling leceh bila kerja luar. 

Sepupu kenalkan Melty Glam Aqua Foundation brand HAUS Cosmetics. Dia beritau foundation ni tahan 8 jam. Pastu foundation ni ada sunscreen siap memacam treatment dalam satu tiub. Apalagi cepat-cepat sis try satu!

Memula pakai ringan macam kapas, bau pun wangi. Wow sangat foundation HAUS ni,  Macam tak pakai foundation pon. Nak cuci pon senang yakmat. Memang jatuh hati la.

HAUS COSMETICS MELKY EFFECT


In fact, foundation HAUS ada SPF 50 PA++++ tu lagi la rasa sayangnya kalau tak pakai hari-hari especially nak keluar rumah." - Farhana Azwani -

Nak kulit sihat tip top dengan 3 in 1 foundation meh wasap sis, klik je link di bawah



HAUS COSMETICS: SEKALI CALIT, SIAP!

 SEKALI CALIT, SIAP!

Mudah dan cepat nau bersiap dengan 3 in 1 foundation nii. Sekali calit siap make-up, siap sunscreen dan siap treatment!

Maksudnya, selain foundation ni jadi base mekap, dia juga bantu merawat kulit muka dengan bahan-bahan treatment yang dimasukkan sekali iaitu :

ğŸ¤ŽVitamin C

ğŸ¤ŽVitamin E

ğŸ¤ŽArgan Oil

ğŸ¤ŽSeboclear MP

HAUS COSMETICS MELTY GLAM AQUA FOUNDATION

HAUS COSMETICS MELTY GLAM AQUA FOUNDATION

HAUS COSMETICS MELTY GLAM AQUA FOUNDATION

HAUS COSMETICS MELTY GLAM AQUA FOUNDATION

Tak heran lah bila pakai muka peloles merelip, malah skin makin hari makin sihat cantik bila konsisten pakai foundation HAUS. 

Ehh ‘jauh panggang dari api’ betul dengan statement yang cakap make-up boleh rosakkan kulit bila guna Melty Glam Aqua Foundation nih.

Foundation HAUS memang sesuai untuk daily use sebab texturenya ringan, macam tak pakai apa apa. Mudah plak diblend, diratakan dan tak bercapuk. Soo senang nak dapat hasil make-up cantik letop macam instafemes gituu 😍

Nak mekap letop yang long-lasting, dengan effect glowing dan sempurna, tekan link ni👇🏻

HAUS COSMETICS MELTY GLAM AQUA FOUNDATION

Jadi, fd ni bukan setakat sebagai base mekap tapi juga sebagai 👇

✅ Pelindung Kulit
✅ Merawat Kulit

✅ Sebagai fd kegunaan harian

Promo Haus Skin & Haus Cosmetics

 Pastinya produk keluaran terbaru HAUS Cosmetics ini akan membawa satu revolusi baru di dalam dunia produk kecantikan di Malaysia.


Hai, hari ni Kak Ya nak share tentang 
pilihan set HAUS Skin dan Haus Cosmetics.

HAUS SKIN SCRUB CLEANSER BLOOD ORANGE ALGAE

𝗦𝗖𝗥𝗨𝗕 𝗖𝗟𝗘𝗔𝗡𝗦𝗘𝗥 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡ (𝙉𝙄𝘼𝘾𝙄𝙉𝘼𝙈𝙄𝘿𝙀|ğ™Žğ˜¼ğ™‡ğ™„ğ˜¾ğ™”ğ™‡ğ™„ğ˜¾ 𝘼𝘾𝙄𝘿|𝘼𝙇𝙂𝘼𝙀) (SCRUB, 
CLEANSER & EXFOLIATOR) 
👆👆👆HARGA: RM75

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
Takpa jangan sedih-sedih sebab Sis nak share nie pasal produk yang korang patut consider untuk atasi masalah kulit berminyak, berjerawat, kulit kering, kombinasi dan berjeragat.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.
.
Dengan penggunaan secara konsisten dan berterusan pastinya kulit idaman anda bakal menjadi realiti.
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit

CIRI - CIRI:
🍃25x Vitamin C with Algae Extract 
🍃Teknologi Blood Orange dari Itali 
🍃Teknologi Brown Algae dari Perancis
🍃Teknologi Microbiome dari Switzerland 
🍃Teknologi “Hybrid Exfoliate”
🍃Kuantiti 100ml
🍃Tekstur jel jernih 
🍃Biji skrub halus
🍃”Physical” dan “Chemical” Exfoliator
🍃Kesan sejuk berangin
🍃Surfaktan mesra kulit

#HAUSCosmetics
#HAUSSkin 

HAUS SKIN CREAM MOISTURISER BLOOD ORANGE ALGAE BRIGHTENING
𝘾𝙍𝙀𝘼𝙈 ğ™ˆğ™Šğ™„ğ™Žğ™ğ™ğ™ğ™„ğ™Žğ™€ğ™ (𝘼𝙇𝙂𝘼𝙀| 𝙉𝙄𝘼𝘾𝙄𝙉𝘼𝙈𝙄𝘿𝙀 | ğ™Žğ˜¼ğ™‡ğ™„ğ˜¾ğ™”ğ™‡ğ™„ğ˜¾ 𝘼𝘾𝙄𝘿)BLOOD ORANGE + ALGAE BRIGHTENING KULIT KERING, KUSAM & JERAGAT-𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

👆👆👆HARGA: RM89

HAUS SKIN CREAM MOISTURISER NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.
.
Dengan penggunaan secara konsisten dan berterusan pastinya kulit idaman anda bakal menjadi realiti.

HAUS SKIN BLOOD ORANGE BRIGHTENING CREAM MOISTURISER
Fungsi Dan Kebaikan Blood Orange Brightening Cream Moisturiser
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan.


Ciri-ciri Blood orange Cream Moisturiser
• Tektur dalam bentuk krim pekat.
• Rasa sejuk dan tidak melekit.
• Cepat meresap ke dalam kulit.
• Formulasi untuk kulit kering dan kombinasi.
• Mempunyai kadar resapan yang tinggi.
• Mengandungi Vitamin A & E.


#ActNow
#HausSkin
#specialedition 
#HausCosmetics

HAUS SKIN BLOOD ORANGE ALGAE BRIGHTENING GEL MOISTURISER
🍊🌿𝙂𝙀𝙇 ğ™ˆğ™Šğ™„ğ™Žğ™ğ™ğ™ğ™„ğ™Žğ™€ğ™ğŸŒ¿ğŸŠBLOOD ORANGE + ALGAE BRIGHTENING OILY/ACNE - PELEMBAP MUKA JERAWAT BERMINYAK-𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

HAUS SKIN GEL MOISTURISER NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
👆👆👆HARGA: RM89

Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.

KEBAIKAN:
🍃Membekalkan kelembapan dan hidrasi sehingga 72 jam
🍃Merangsang penghasilan sel baharu
🍃Mencerahkan tona kulit 
🍃Mengawal penghasilan sebum 
🍃Memulihkan jerawat
🍃Menganjalkan kulit
🍃Mengurangkan garis halus dan kedutan
🍃Menbaiki tanda penuaan
🍃Menghilangkan kemerahan kulit
🍃Mengembalikan keremajaan kulit
🍃Menguatkan sistem skin barrier

CIRI - CIRI:
☘️25x Vitamin C with Algae
☘️Kandungan gel 25g
☘️Tekstur gel pekat 
☘️Tekstur ringan
☘️Formulasi water-based
☘️Mudah meresap
☘️Tidak melekit
☘️Teknologi Blood Orange
☘️Teknologi Brown Algae
☘️Teknologi Skin Microbiome
☘️Teknologi 72 Jam Hidrasi

BAHAN - BAHAN:
🍀25x Vitamij C with Algae
🍀Laminaria Digitat(Algae) Extract
🍀Blood Orange Fruit Extract 
🍀Hydrolyzed Royal Jelly Protein 
🍀Salicylic Acid
🍀Niacinamide
🍀Centella Asiatica Leaf Extract
🍀Machlura Cochinchinensis Leaf Extract(Seboclear-MP)
🍀Sodium Hyaluronate

#ActNow
#HausSkin

HAUS SKIN BLOOD ORANGE ALGAE BRIGHTENING SERUM
ğ™Žğ™€ğ™ğ™ğ™ˆ 🍂🍊BLOOD ORANGE + ALGAE BRIGHTENING SERUM - MUKA JERAGAT, KERING & COMBINASI, KULIT KUSAM -𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡
STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

👆👆👆HARGA: RM99

NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
..
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.

BOA Brightening Serum 20ml

BOA SERUM
Ciri-ciri: 
☘️25x Vitamin C with Algae
☘️Kuantiti 20ml
☘️Tekstur gel pekat
☘️Tekstur ringgan
☘️Formulasi water-based
☘️Mudah meresap
☘️Tidak melekit 
☘️Teknologi Blood Orange
☘️Teknologi Brown Algae
☘️Teknologi 72 Jam Hidrasi
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier
#hauscosmetics #hausskin

HAUS SKIN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP
ğŸ’ğ™Žğ˜¼ğ˜½ğ™ğ™‰ 𝙃𝙔𝙋𝙊 𝘼𝙇𝙇𝙀𝙍𝙂𝙀𝙉𝙄𝘾💐 SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP - SABUN MAGIK HAUS - SABUN GATAL- 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

👆👆👆HARGA: RM65

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

Di dalam formulasi Super Sensitive Beauty soap (SSB) mengandungi kombinasi 3 bahan mentah utama iaitu Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Spent Grain Wax dan cold-processed Argania Spinosa Kernel (Argan) Oil. Mengikut kajian, dengan kombinasi 3 bahan mentah ini, sangat bagus dan powerful untuk soothing dan mampu mengurangkan kegatalan kulit dengan hanya sepantas 5 minit. 

KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 

✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.

✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.
SILKY INTENSE OIL SERUM LAVENDER
𝙊𝙄𝙇 ğ™Žğ™€ğ™ğ™ğ™ˆ 𝙇𝘼𝙑𝙀𝙉𝘿𝙀𝙍 - PREMIUM OIL SERUM LAVENDER (KULIT SENSITIVE & BREAKOUT) 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡
👆👆👆HARGA: RM65

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

HAUS COSMETICS

Oil Serum  Premium Silky Intense Oil Serum Lavender. Nama pendeknya Oil Serum Lavender.
.
Oil Serum Lavender nie adalah ‘Premium Anti-Aging”. Nampak perkataan anti-aging mesti ramai yang hati berbunga  riang. Maklumlah sekarang ramai dah mula aware pasal penjagaan anugerah Allah itu penting. 

Kulit cantik, sihat dan awet muda  pastinya menjadi idaman semua wanita. Betulkan?
.
Penggunaan Oil Serum Lavender ini secara KONSISTEN akan dapat membantu si pemakai mendapatkan kulit idaman dan segala masalah kulit wajah akan selesai.
.
Yang paling best Oil Serum Lavender ni ianya memberi rawatan intensif Kulit Wajah dengan OMEGALIGHT® & 6 Jenis Ekstrak Minyak Antara yang terbaik di dunia,
.
Khasiat bahan-bahan mujarab didalam 1 botol Oil Serum Lavender adalah:-
💥OMEGALIGHT®
💥Vitamin C
💥Vitamin E
💥Jojoba Oil
💥Argan Oil
💥Chia Seed Oil
💥Rose Essential Oil
💥Tea Tree Essential Oil
💥Geranium Essential Oil
.
Tengok bahan-bahan pun dah tahu betapa premiumnya Oil Serum nie .
.
Penggunaan Oil Serum Lavender secara konsisten akan dapat membantu masalah si pemakai kerana khasiat dari bahan-bahan terkandung di dalam formulasinya. 

Ada 8 fungsi utama Oil Serum Lavender iaitu:- 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.

Cara pengunaannya senang sahaja titikkan 2 -3 titis di telapak tangan kemudian gosok sehingga sedikit hangat sebelum tekapkan ke seluruh wajah. 
.
Dah siap bolehlah masuk tidur. Bangun esok pagi muka akan terasa lebih segar.
.
Antara 6 sebab kenapa Korang kena bertukar pakai oil serum lavender :👇👇

1. Lavender Extract - Haus Oil serum menghasilkan bau yang menenangkan datang dari ekstrak lavender. 

2. Tidak berminyak dan melekit. Teksture minyak yang halus yang membolehkan minyak cepat serap ke dalam kulit

3. Boleh campur dengan produk lain dan Oil Serum ini dijadikan ‘booster’ sebagai ejen rawatan untuk produk yang dicampurkan.

4. Boleh terus digunakan terus pada kulit. Tidak perlu di cairkan atau dicampur dengan bahan lain.

5. Tiada bahan pewangi. Bau wangi datangnya dari Rose Essential Oil dan tiada bahan kimia yang membuatkan kulit menjadi sensitif.

6. Keupayaan merawat yang tinggi. Oil Serum ni menggunakan ‘High End Treatment Formula’ dengan gabungan OMEGALIGHT, Essential Oil dan Vitamin.

SILKY INTENSE OIL SERUM CALENDULA HAUS SKIN
🍀𝙊𝙄𝙇 ğ™Žğ™€ğ™ğ™ğ™ˆ 𝘾𝘼𝙇𝙀𝙉𝘿𝙐𝙇𝘼 ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ™Žğ™†ğ™„ğ™‰ğŸ€SILKY INTENSE OIL SERUM CELENDULA- 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

Silky Intense Oil Serum | 10ml
👆👆👆HARGA: RM65

Kenalkan Haus Silky Intense Oil Serum.

MANFAAT berganda, 6 dalam 1 :
🌻Mencerahkan kulit
🌻Anti penuaan
🌻Anti jerawat
🌻Menghilangkan parut
🌻Awet muda
🌻Melembapkan kulit

Kenapa anda perlu memilih HAUS Silky Intense Oil Serum berbanding serum serum lain?

1) Tidak berminyak
2) Tiada pewangi tambahan
3) Keupayaan merawat yang tinggi
4) Boleh guna terus pada kulit
5) Boleh dicampur dengan produk lain

Dan lihat sahaja bahan bahan PREMIUM di dalam sebotol serum mewah ni:
🍀Omegalight
🍀Vitamin C
🍀Vitamin E
🍀Jojoba Oil
🍀Argan Oil
🍀Chia Seed Oil
🍀Rose Essential Oil
🍀Tea Tree Essential Oil
🍀Kelopak Calendula

Best kan? Jom rasai kulit cantik dan sihat bersama HAUS COSMETICS


Ingredient List: Dicaprylyl Carbonate, Olus (Vegetable) Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate (Vitamin C), Salvia Hispanica Seed Oil, Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rose Flower Oil, Dicaprylyl Ether, Safflower Seed Oil Piperonyl Esters, Squalane, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Decylene Glycol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Calendula Flower

#hauscosmetics #hausskin #bloodorangebrightening #microbiome #skinmicrobiome
#HausCosmetics 

HAUS SKIN KOLEKSI SERUM
ğ™Žğ™€ğ™ğ™ğ™ˆ 🍂🍊 ALL SERUM COLLECTIONS- 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
..
Ni lah dia koleksi serum series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.

Blood Orange Algae Brightening Serum 20ml
👆👆👆HARGA: RM99
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier

Oil Serum Lavender : 
👆👆👆HARGA: RM65
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.

Oil Serum Calendula:
👆👆👆HARGA: RM65
🌻Mencerahkan kulit
🌻Anti penuaan
🌻Anti jerawat
🌻Menghilangkan parut
🌻Awet muda
🌻Melembapkan kulit


𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗲 𝗔𝗰𝗻𝗲 𝗦𝗲𝗿𝘂𝗺 
👆👆👆HARGA: RM68
🌿 Memulihkan jerawat
🌿 Mengawal penghasilan sebum
🌿 Menghaluskan liang pori
🌿 Menguatkan system skin barrier
🌿 Mencerahkan tona kulit
🌿 Meredakan keradangan
🌿 Membekal hidrasi sehingga 72 jam
🌿 Merangsang penghasilan sel baharu
🌿 Mengembalikan keremajaan kulit
🌿 Membaiki tanda penuaan


#hauscosmetics #hausskin
HAUS SKIN SET JERAWAT SENSITIF
𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗨𝗠 + 𝙊𝙄𝙇 ğ™Žğ™€ğ™ğ™ğ™ˆ 𝙇𝘼𝙑𝙀𝙉𝘿𝙀𝙍 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡ SET JERAWAT SENSITIF
👆👆👆HARGA: RM113
𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗲 𝗔𝗰𝗻𝗲 𝗦𝗲𝗿𝘂𝗺 
🌿 Memulihkan jerawat
🌿 Mengawal penghasilan sebum
🌿 Menghaluskan liang pori
🌿 Menguatkan system skin barrier
🌿 Mencerahkan tona kulit
🌿 Meredakan keradangan
🌿 Membekal hidrasi sehingga 72 jam
🌿 Merangsang penghasilan sel baharu
🌿 Mengembalikan keremajaan kulit
🌿 Membaiki tanda penuaan
Oil Serum Lavender : 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.

HAUS SKIN SERUM JERAGAT
🍂🍊𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 𝙊𝙄𝙇 ğ™Žğ™€ğ™ğ™ğ™ˆ 𝘾𝘼𝙇𝙀𝙉𝘿𝙐𝙇𝘼 + ğ™Žğ™€ğ™ğ™ğ™ˆ BLOOD ORANGE ALGAE🍂🍊 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡
Serum Blood Orange Algae 20ml
Oil Serum Calendula 10ml
👆👆👆HARGA: RM164
Blood Orange Algae Brightening Serum 20ml
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier
Oil Serum Calendula:
🌻Mencerahkan kulit
🌻Anti penuaan
🌻Anti jerawat
🌻Menghilangkan parut
🌻Awet muda
🌻Melembapkan kulit

COMBO HAUS SKIN CERAHKAN KULIT
𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 𝙊𝙄𝙇 ğ™Žğ™€ğ™ğ™ğ™ˆ 𝙇𝘼𝙑𝙀𝙉𝘿𝙀𝙍 + ğ™Žğ™€ğ™ğ™ğ™ˆ BLOOD ORANGE ALGAE (𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡)
👆👆👆HARGA: RM164

Oil Serum Lavender : 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.


Blood Orange Algae Brightening Serum 20ml
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier

COMBO KULIT SENSITIF HAUS SKIN
𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 𝙊𝙄𝙇 ğ™Žğ™€ğ™ğ™ğ™ˆ 𝙇𝘼𝙑𝙀𝙉𝘿𝙀𝙍 + ğ™Žğ˜¼ğ˜½ğ™ğ™‰ 𝙃𝙔𝙋𝙊 𝘼𝙇𝙇𝙀𝙍𝙂𝙀𝙉𝙄𝘾 (𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡)
👆👆👆HARGA: RM130

Oil Serum Lavender : 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.

KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 

✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.

✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.
HAUS SKIN SET OILY SENSITIF SKIN
ğŸŠğŸŒ¿ğ™Žğ™€ğ™ 𝙊𝙄𝙇𝙔 SENSITIVE ğ™Žğ™†ğ™„ğ™‰ğŸŒ¿ğŸŠBLOOD ORANGE + ALGAE BRIGHTENING SET MUKA SENSITIVE BREAKOUT JERAWAT BERMINYAK 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

GEL MOISTURISER 20G
SENSITIVE SOAP 50G
OIL SERUM LAVENDER 10ML

👆👆👆HARGA: RM219
HAUS NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.

Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.

GEL MOISTURISER 20G

KEBAIKAN:
🍃Membekalkan kelembapan dan hidrasi sehingga 72 jam
🍃Merangsang penghasilan sel baharu
🍃Mencerahkan tona kulit 
🍃Mengawal penghasilan sebum 
🍃Memulihkan jerawat
🍃Menganjalkan kulit
🍃Mengurangkan garis halus dan kedutan
🍃Menbaiki tanda penuaan
🍃Menghilangkan kemerahan kulit
🍃Mengembalikan keremajaan kulit
🍃Menguatkan sistem skin barrier

SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP 50G
KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 

✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.

Oil Serum Lavender : 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.

#ActNow
#HausSkin

SET JERAGAT SENSITIVE HAUS SKIN
ğ™Žğ™€ğ™ 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙂𝘼𝙏🍂🍊𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡ğŸ‚ğŸŠ SET RAWAT MASALAH JERAGAT DAN PERNAH PAKAI PRODUK BERMERKURI

~SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP 50G
~OIL SERUM LAVENDER 10ML
~AHA BHA SUPER POTENT EXFOLIATOR 50ML
~CREAM MOISTURISER 20G

👆👆👆HARGA: RM277

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.
.
Dengan penggunaan secara konsisten dan berterusan pastinya kulit idaman anda bakal menjadi realiti.

KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 

✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.


Ada 8 fungsi utama Oil Serum Lavender iaitu:- 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.

Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K) 
Fungsi:
🌿Bersihkan sel kulit mati
🌿Rangsang penghasilan sel kulit baharu
🌿Haluskan liang pori
🌿Kawal penghasilan sebum
🌿Pulihkan jerawat
🌿Cerahkan tona kulit
🌿Kuatkan sistem skin barrier
🌿Baiki tanda penuaan
🌿Bekalkan kelembapan

Fungsi Dan Kebaikan Blood Orange Brightening Cream Moisturiser
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan.
#hauscosmetics #hausskin

SET DRY SENSITIF JERAGAT
ğŸŠğŸŒ¿ğ™Žğ™€ğ™ 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙂𝘼𝙏🌿🍊BLOOD ORANGE + ALGAE BRIGHTENING SET SKINCARE MUKA JERAGAT SENSITIVE- 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡
 
CREAM MOISTURISER 20G
SENSITIVE SOAP 50G
SERUM BOA 20ML

👆👆👆HARGA: RM253

HAUS NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.

Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.

BOA Brightening Serum 20ml
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier


SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP 50G
KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 

✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.

HAUS SKIN BLOOD ORANGE BRIGHTENING CREAM MOISTURISER
Fungsi Dan Kebaikan Blood Orange Brightening Cream Moisturiser
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan.


#ActNow
#HausSkin
SET OILY ACNE HAUS SKIN
ğŸŠğŸŒ¿ğ™Žğ™€ğ™ 𝙊𝙄𝙇𝙔 ğ™Žğ™†ğ™„ğ™‰ğŸŒ¿ğŸŠBLOOD ORANGE + ALGAE BRIGHTENING (SENSITIVE BREAKOUT JERAWAT BERMINYAK KULIT) -𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

GEL MOISTURISER 20G
SENSITIVE SOAP 50G

👆👆👆HARGA: RM150

HAUS NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.

Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.

GEL MOISTURISER 20G

KEBAIKAN:
🍃Membekalkan kelembapan dan hidrasi sehingga 72 jam
🍃Merangsang penghasilan sel baharu
🍃Mencerahkan tona kulit 
🍃Mengawal penghasilan sebum 
🍃Memulihkan jerawat
🍃Menganjalkan kulit
🍃Mengurangkan garis halus dan kedutan
🍃Menbaiki tanda penuaan
🍃Menghilangkan kemerahan kulit
🍃Mengembalikan keremajaan kulit
🍃Menguatkan sistem skin barrier

CIRI - CIRI:
☘️25x Vitamin C with Algae
☘️Kandungan gel 25g
☘️Tekstur gel pekat 
☘️Tekstur ringan
☘️Formulasi water-based
☘️Mudah meresap
☘️Tidak melekit
☘️Teknologi Blood Orange
☘️Teknologi Brown Algae
☘️Teknologi Skin Microbiome
☘️Teknologi 72 Jam Hidrasi

BAHAN - BAHAN:
🍀25x Vitamij C with Algae
🍀Laminaria Digitat(Algae) Extract
🍀Blood Orange Fruit Extract 
🍀Hydrolyzed Royal Jelly Protein 
🍀Salicylic Acid
🍀Niacinamide
🍀Centella Asiatica Leaf Extract
🍀Machlura Cochinchinensis Leaf Extract(Seboclear-MP)
🍀Sodium Hyaluronate


SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP 50G
KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 

✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.


SET BASIC DRY DAN SENSITIF HAUS SKIN
𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 ğ™Žğ˜¼ğ˜½ğ™ğ™‰ 𝙃𝙔𝙋𝙊 𝘼𝙇𝙇𝙀𝙍𝙂𝙀𝙉𝙄𝘾+𝘾𝙍𝙀𝘼𝙈 ğ™ˆğ™Šğ™„ğ™Žğ™ğ™ğ™ğ™„ğ™Žğ™€ğ™-𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 𝙆𝙀𝙍𝙄𝙉𝙂 ğ™†ğ™Šğ™ˆğ˜½ğ™„ğ™‰ğ˜¼ğ™Žğ™„ 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

👆👆👆HARGA: RM154

BOA CREAM MOISTURISER✅
Kebaikan:
🌱Membekalkan kelembapan Dan hidrasi 
🌱Meransang penghasilan sel baharu
🌱Mencerahkan tona kulit 
🌱Menguatkan sistem skin barrier
🌱Menganjalkan kulit
🌱Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🌱Membaiki tanda penuaan
🌱Menghilangkan kemerahan kulit
🌱Mengembalikan keremajaan kulit

SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP 50G
KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 

✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.

SET DRY COMBINATION SKIN
𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 𝙆𝙀𝙍𝙄𝙉𝙂 ğ™†ğ™Šğ™ˆğ˜½ğ™„ğ™‰ğ˜¼ğ™Žğ™„- BLOOD ORANGE + ALGAE (BOA) SET DRY & COMBINATION -𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

👆👆👆HARGA: RM250

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

BOA Scrub Cleanser 100ml
BOA Cream Moisturiser 25ml
BOA Brightening Serum 20ml

NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
BOA Scrub Cleanser 100ml
BOA Cream Moisturiser 25ml
BOA Brightening Serum 20ml

BOA CREAM MOISTURISER✅
Ciri-ciri:
☘️25x Vitamin C with Algae
☘️Kandungan krim 25g
☘️Tekstur krim pekat
☘️Mudah meresap 
☘️Tidak melekit 
☘️Teknologi Blood Orange
☘️Teknologi Brown Algae
☘️Teknologi Skin Microbiome
Kebaikan:
🌱Membekalkan kelembapan Dan hidrasi 
🌱Meransang penghasilan sel baharu
🌱Mencerahkan tona kulit 
🌱Menguatkan sistem skin barrier
🌱Menganjalkan kulit
🌱Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🌱Membaiki tanda penuaan
🌱Menghilangkan kemerahan kulit
🌱Mengembalikan keremajaan kulit

BOA SERUM
Ciri-ciri: 
☘️25x Vitamin C with Algae
☘️Kuantiti 20ml
☘️Tekstur gel pekat
☘️Tekstur ringgan
☘️Formulasi water-based
☘️Mudah meresap
☘️Tidak melekit 
☘️Teknologi Blood Orange
☘️Teknologi Brown Algae
☘️Teknologi 72 Jam Hidrasi
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier

BOA SCRUB CLEANSER✅
Ciri-ciri:
🍃25x Vitamin C with Algae Extract 
🍃Teknologi Blood Orange dari Itali 
🍃Teknologi Brown Algae dari Perancis
🍃Teknologi Microbiome dari Switzerland 
🍃Teknologi “Hybrid Exfoliate”
🍃Kuantiti 100ml
🍃Tekstur jel jernih 
🍃Biji skrub halus
🍃”Physical” dan “Chemical” Exfoliator
🍃Kesan sejuk berangin
🍃Surfaktan mesra kulit

Kebaikan:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan seb`um
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit



#haus #haus #cosmetics
SET JERAGAT, ANTI AGING, KULIT KUSAM DAN SENSITIF
🍂🍊𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 ğ™Žğ™€ğ™ 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙂𝘼𝙏, 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 𝙆𝙀𝙍𝙄𝙉𝙂 ğ™†ğ™Šğ™ˆğ˜½ğ™„ğ™‰ğ˜¼ğ™Žğ™„, ğ™Žğ™€ğ™ 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 ğ™†ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™ˆ 4 in 1🍂🍊 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡
Scrub Cleanser Blood Orange Algae 100ml
Oil Serum Lavender 10ml
Cream Moisturiser 20g
Serum Blood Orange Algae 20ml
👆👆👆HARGA: RM315

SCRUB CLEANSER 100ML
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit
Oil Serum Lavender : 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.
𝘾𝙍𝙀𝘼𝙈 ğ™ˆğ™Šğ™„ğ™Žğ™ğ™ğ™ğ™„ğ™Žğ™€ğ™ ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ™Žğ™†ğ™„ğ™‰
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan
Blood Orange Algae Brightening Serum 20ml
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier

SET CERAHKAN KULIT
🏵️ğ™Žğ™€ğ™ 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙂𝘼𝙏 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 ğ™†ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™ˆğŸµ️HAUS COMBO DRY, COMBINATION & BRIGHTENING SKIN SET -JERAGAT KULIT KUSAM- 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

BOA Scrub Cleanser 100ml
BOA Brightening Serum 20ml
👆👆👆HARGA: RM174

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
BOA Scrub Cleanser 100ml
BOA Brightening Serum 20ml

BOA SERUM
Ciri-ciri: 
☘️25x Vitamin C with Algae
☘️Kuantiti 20ml
☘️Tekstur gel pekat
☘️Tekstur ringgan
☘️Formulasi water-based
☘️Mudah meresap
☘️Tidak melekit 
☘️Teknologi Blood Orange
☘️Teknologi Brown Algae
☘️Teknologi 72 Jam Hidrasi
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier

BOA SCRUB CLEANSER✅
Ciri-ciri:
🍃25x Vitamin C with Algae Extract 
🍃Teknologi Blood Orange dari Itali 
🍃Teknologi Brown Algae dari Perancis
🍃Teknologi Microbiome dari Switzerland 
🍃Teknologi “Hybrid Exfoliate”
🍃Kuantiti 100ml
🍃Tekstur jel jernih 
🍃Biji skrub halus
🍃”Physical” dan “Chemical” Exfoliator
🍃Kesan sejuk berangin
🍃Surfaktan mesra kulit

Kebaikan:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit

SET TONA KULIT TAK SEKATA, KUSAM DAN SENSITIF
🍂🍊𝗦𝗖𝗥𝗨𝗕 𝗖𝗟𝗘𝗔𝗡𝗦𝗘𝗥 𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡ +𝙊𝙄𝙇 ğ™Žğ™€ğ™ğ™ğ™ˆ 𝙇𝘼𝙑𝙀𝙉𝘿𝙀𝙍 🍂🍊 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡
Scrub Cleanser Blood Orange Algae 100ml
Oil Serum Lavender 10ml
👆👆👆HARGA: RM140

SCRUB CLEANSER 100ML
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit
Oil Serum Lavender : 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.

SET JERAGAT, KULIT KUSAM DAN SENSITIF
🍂🍊 𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 ğ™Žğ™€ğ™ 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙂𝘼𝙏, ğ™Žğ™€ğ™ 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 ğ™†ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™ˆ 3 in 1🍂🍊 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡
Scrub Cleanser Blood Orange Algae 100ml
Oil Serum Lavender 10ml
Cream Moisturiser 20g
👆👆👆HARGA: RM229

SCRUB CLEANSER 100ML
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit
Oil Serum Lavender : 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.
𝘾𝙍𝙀𝘼𝙈 ğ™ˆğ™Šğ™„ğ™Žğ™ğ™ğ™ğ™„ğ™Žğ™€ğ™ ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ™Žğ™†ğ™„ğ™‰
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan.

HAUS SKIN SET JERAGAT KULIT KERING DAN KOMBINASI
🍂🍊𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 ğ™Žğ™€ğ™ 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙂𝘼𝙏, 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 𝙆𝙀𝙍𝙄𝙉𝙂 ğ™†ğ™Šğ™ˆğ˜½ğ™„ğ™‰ğ˜¼ğ™Žğ™„, ğ™Žğ™€ğ™ 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 ğ™†ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™ˆ ANTI AGING🍂🍊 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡
Scrub Cleanser Blood Orange Algae 100ml
Oil Serum Calendula 10ml
Cream Moisturiser 20g
👆👆👆HARGA: RM229

SCRUB CLEANSER 100ML
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit
Oil Serum Calendula:
🌻Mencerahkan kulit
🌻Anti penuaan
🌻Anti jerawat
🌻Menghilangkan parut
🌻Awet muda
🌻Melembapkan kulit
𝘾𝙍𝙀𝘼𝙈 ğ™ˆğ™Šğ™„ğ™Žğ™ğ™ğ™ğ™„ğ™Žğ™€ğ™ ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ™Žğ™†ğ™„ğ™‰
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan

HAUS SKIN SET JERAGAT, KULIT KUSAM DAN TONA TAK SEKATA
🍂🍊𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 ğ™Žğ™€ğ™ 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙂𝘼𝙏, ğ™Žğ™€ğ™ 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 ğ™†ğ™ğ™Žğ˜¼ğ™ˆ , ANTI AGING🍂🍊𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡ 
Scrub Cleanser Blood Orange Algae 100ml
Oil Serum Calendula 10ml
👆👆👆HARGA: RM140

SCRUB CLEANSER 100ML
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit
Oil Serum Calendula:
🌻Mencerahkan kulit
🌻Anti penuaan
🌻Anti jerawat
🌻Menghilangkan parut
🌻Awet muda
🌻Melembapkan kulit

SET BASIC DRY & COMBINATION SKIN
🏵️ğ™Žğ™€ğ™ ğ˜½ğ˜¼ğ™Žğ™„ğ˜¾ğŸµ️ DRY, COMBINATION & BRIGHTENING SKIN SET - (ALGAE, SHEA BUTTER, VIT E, VIT C) 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

BOA Scrub Cleanser 100ml
BOA Brightening Cream Moisturiser 20G

👆👆👆HARGA: RM164

NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
BOA Scrub Cleanser 100ml
BOA Brightening Cream Moisturiser 20G


BOA SCRUB CLEANSER✅
Ciri-ciri:
🍃25x Vitamin C with Algae Extract 
🍃Teknologi Blood Orange dari Itali 
🍃Teknologi Brown Algae dari Perancis
🍃Teknologi Microbiome dari Switzerland 
🍃Teknologi “Hybrid Exfoliate”
🍃Kuantiti 100ml
🍃Tekstur jel jernih 
🍃Biji skrub halus
🍃”Physical” dan “Chemical” Exfoliator
🍃Kesan sejuk berangin
🍃Surfaktan mesra kulit

Kebaikan:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit


BOA CREAM MOISTURISER✅
Ciri-ciri:
☘️25x Vitamin C with Algae
☘️Kandungan krim 25g
☘️Tekstur krim pekat
☘️Mudah meresap 
☘️Tidak melekit 
☘️Teknologi Blood Orange
☘️Teknologi Brown Algae
☘️Teknologi Skin Microbiome
Kebaikan:
🌱Membekalkan kelembapan Dan hidrasi 
🌱Meransang penghasilan sel baharu
🌱Mencerahkan tona kulit 
🌱Menguatkan sistem skin barrier
🌱Menganjalkan kulit
🌱Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🌱Membaiki tanda penuaan
🌱Menghilangkan kemerahan kulit

🌱Mengembalikan keremajaan kulit
SET ACNE PRONES
ğŸŠğŸŒ¿ğ™Žğ™€ğ™ ğ˜½ğ˜¼ğ™Žğ™„ğ˜¾ 𝙊𝙄𝙇𝙔🌿🍊BLOOD ORANGE + ALGAE BRIGHTENING SET SKINCARE MUKA JERAWAT BERMINYAK-𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

GEL MOISTURISER 20G
SCRUB CLEANSER 100ML

👆👆👆HARGA: RM164

HAUS NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.

Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.

GEL MOISTURISER 20G

KEBAIKAN:
🍃Membekalkan kelembapan dan hidrasi sehingga 72 jam
🍃Merangsang penghasilan sel baharu
🍃Mencerahkan tona kulit 
🍃Mengawal penghasilan sebum 
🍃Memulihkan jerawat
🍃Menganjalkan kulit
🍃Mengurangkan garis halus dan kedutan
🍃Menbaiki tanda penuaan
🍃Menghilangkan kemerahan kulit
🍃Mengembalikan keremajaan kulit
🍃Menguatkan sistem skin barrier

CIRI - CIRI:
☘️25x Vitamin C with Algae
☘️Kandungan gel 25g
☘️Tekstur gel pekat 
☘️Tekstur ringan
☘️Formulasi water-based
☘️Mudah meresap
☘️Tidak melekit
☘️Teknologi Blood Orange
☘️Teknologi Brown Algae
☘️Teknologi Skin Microbiome
☘️Teknologi 72 Jam Hidrasi

BAHAN - BAHAN:
🍀25x Vitamij C with Algae
🍀Laminaria Digitat(Algae) Extract
🍀Blood Orange Fruit Extract 
🍀Hydrolyzed Royal Jelly Protein 
🍀Salicylic Acid
🍀Niacinamide
🍀Centella Asiatica Leaf Extract
🍀Machlura Cochinchinensis Leaf Extract(Seboclear-MP)
🍀Sodium Hyaluronate


SCRUB CLEANSER 100ML
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit

CIRI - CIRI:
🍃25x Vitamin C with Algae Extract 
🍃Teknologi Blood Orange dari Itali 
🍃Teknologi Brown Algae dari Perancis
🍃Teknologi Microbiome dari Switzerland 
🍃Teknologi “Hybrid Exfoliate”
🍃Kuantiti 100ml
🍃Tekstur jel jernih 
🍃Biji skrub halus
🍃”Physical” dan “Chemical” Exfoliator
🍃Kesan sejuk berangin

🍃Surfaktan mesra kulit
SET KULIT KUSAM SENSITIF HAUS SKIN
🍂🍊𝗦𝗖𝗥𝗨𝗕 𝗖𝗟𝗘𝗔𝗡𝗦𝗘𝗥 & ğ™Žğ˜¼ğ˜½ğ™ğ™‰ 𝙃𝙔𝙋𝙊 𝘼𝙇𝙇𝙀𝙍𝙂𝙀𝙉𝙄𝘾🍂🍊 SCRUB CLEANSER 100ML & SENSITIVE SOAP 50G- 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

👆👆👆HARGA: RM140

NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.
.
Dengan penggunaan secara konsisten dan berterusan pastinya kulit idaman anda bakal menjadi realiti.

SCRUB CLEANSER 100ML
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit

CIRI - CIRI:
🍃25x Vitamin C with Algae Extract 
🍃Teknologi Blood Orange dari Itali 
🍃Teknologi Brown Algae dari Perancis
🍃Teknologi Microbiome dari Switzerland 
🍃Teknologi “Hybrid Exfoliate”
🍃Kuantiti 100ml
🍃Tekstur jel jernih 
🍃Biji skrub halus
🍃”Physical” dan “Chemical” Exfoliator
🍃Kesan sejuk berangin
🍃Surfaktan mesra kulit

KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 

✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.


#HAUSCosmetics
#HAUSSkin 

SET JERAWAT KULIT SENSITIF HAUS SKIN
𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗨𝗠 𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡+ğ™Žğ˜¼ğ˜½ğ™ğ™‰ 𝙃𝙔𝙋𝙊 𝘼𝙇𝙇𝙀𝙍𝙂𝙀𝙉𝙄𝘾 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡
Super Intense Acne Serum 20ml - NOT210201508K
Super Sensitive Beauty Soap 5og
👆👆👆HARGA: RM133
𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗲 𝗔𝗰𝗻𝗲 𝗦𝗲𝗿𝘂𝗺 
🌿 Memulihkan jerawat
🌿 Mengawal penghasilan sebum
🌿 Menghaluskan liang pori
🌿 Menguatkan system skin barrier
🌿 Mencerahkan tona kulit
🌿 Meredakan keradangan
🌿 Membekal hidrasi sehingga 72 jam
🌿 Merangsang penghasilan sel baharu
🌿 Mengembalikan keremajaan kulit
🌿 Membaiki tanda penuaan
SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP 50G
KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 
✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.
Cara Penggunaan :

Cuci muka 2 kali sehari dengan sabun. Sapukan Super Intense Acne Serum pada pagi dan malam di tempat jerawat atau pada seluruh muka
HAUS SKIN SUPER POTENT AHA+BHA EXFOLIATING
𝗘𝗫𝗙𝗢𝗟𝗜𝗔𝗧𝗜𝗡𝗚 𝗔𝗛𝗔+𝗕𝗛𝗔 𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡ (𝙉𝙄𝘼𝘾𝙄𝙉𝘼𝙈𝙄𝘿𝙀 | ğ™Žğ˜¼ğ™‡ğ™„ğ˜¾ğ™”ğ™‡ğ™„ğ˜¾ 𝘼𝘾𝙄𝘿)
👆👆👆HARGA: RM58

Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K) 

Fungsi:
🌿Bersihkan sel kulit mati
🌿Rangsang penghasilan sel kulit baharu
🌿Haluskan liang pori
🌿Kawal penghasilan sebum
🌿Pulihkan jerawat
🌿Cerahkan tona kulit
🌿Kuatkan sistem skin barrier
🌿Baiki tanda penuaan
🌿Bekalkan kelembapan


WAJIB PAKAI UV SUNCREEN
Oleh kerana AHA + BHA Exfoliating Lotion adalah chemical exfoliant, awak diwajibkan untuk memakai UV sunscreen.

SUPER INTENSE ACNE SERUM HAUS SKIN
𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗨𝗠 -𝗦𝗨𝗣𝗘𝗥 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗡𝗦𝗘 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗨𝗠 (𝗡𝗜𝗔𝗖𝗜𝗡𝗔𝗠𝗜𝗗𝗘|𝗦𝗔𝗟𝗜𝗖𝗬𝗟𝗜𝗖 𝗔𝗖𝗜𝗗|𝗔𝗟𝗚𝗔𝗘) 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡
👆👆👆HARGA: RM68

Super Intense Acne Serum 20ml - NOT210201508K

#HAUSZeroJerawat yang pertama di Malaysia menggunakan Teknologi Epigenetic untuk mempercepatkan proses rawatan masalah kulit jerawat.  

Jerawat Kecut seawal 2 hari dengan Teknologi Epigenetic yang bertindak menjadi suis dan booster kepada DNA bagi memberi rawatan yang pantas dan optimum kepada masalah kulit berjerawat.

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗲 𝗔𝗰𝗻𝗲 𝗦𝗲𝗿𝘂𝗺 
🌿 Memulihkan jerawat
🌿 Mengawal penghasilan sebum
🌿 Menghaluskan liang pori
🌿 Menguatkan system skin barrier
🌿 Mencerahkan tona kulit
🌿 Meredakan keradangan
🌿 Membekal hidrasi sehingga 72 jam
🌿 Merangsang penghasilan sel baharu
🌿 Mengembalikan keremajaan kulit
🌿 Membaiki tanda penuaan

Cara Penggunaan :
Sapukan Super Intense Acne Serum pada pagi dan malam di tempat jerawat atau pada seluruh muka.

SUPER INTENSE CREAM CLEANSER
𝘾𝙍𝙀𝘼𝙈 ğ˜¾ğ™‡ğ™€ğ˜¼ğ™‰ğ™Žğ™€ğ™-ğ™Žğ™ğ™‹ğ™€ğ™ ğ™„ğ™‰ğ™ğ™€ğ™‰ğ™Žğ™€(𝙉𝙄𝘼𝘾𝙄𝙉𝘼𝙈𝙄𝘿𝙀|ğ™Žğ˜¼ğ™‡ğ™„ğ˜¾ğ™”ğ™‡ğ™„ğ˜¾ 𝘼𝘾𝙄𝘿|𝘼𝙇𝙂𝘼𝙀) 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡
👆👆👆HARGA: RM48

Super Intense Cream Cleanser 60ml 

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

1. 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗲 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻𝘀𝗲𝗿
🍀 Memulihkan jerawat
🍀 Mengawal penghasilan sebum
🍀 Menghaluskan liang pori
🍀 Membersihkan sel kulit mati
🍀 Mencerahkan tona kulit
🍀 Membersih dan melembap
🍀 Mengurangkan tanda penuaan

🍀 Meredakan keradangan
SET ZERO JERAWAT HAUS SKIN
ğ™Žğ™€ğ™ 𝙕𝙀𝙍𝙊 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙒𝘼𝙏 KULIT BERMINYAK (𝘼𝙇𝙂𝘼𝙀| 𝙉𝙄𝘼𝘾𝙄𝙉𝘼𝙈𝙄𝘿𝙀 | ğ™Žğ˜¼ğ™‡ğ™„ğ˜¾ğ™”ğ™‡ğ™„ğ˜¾ 𝘼𝘾𝙄𝘿) 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

SET ZERO JERAWAT #HAUSZeroJerawat
👆👆👆HARGA: RM174

Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K) 

Fungsi:
🍀Pulihkan jerawat
🍀Kawal penghasilan sebum
🍀Haluskan liang pori
🍀Bersihkan sel kulit mati
🍀Cerahkan tona kulit 
🍀Bersih dan melembap
🍀Kurangkan tanda penuaan
🍀Redakan keradangan

Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K) 

Fungsi:
🌿Bersihkan sel kulit mati
🌿Rangsang penghasilan sel kulit baharu
🌿Haluskan liang pori
🌿Kawal penghasilan sebum
🌿Pulihkan jerawat
🌿Cerahkan tona kulit
🌿Kuatkan sistem skin barrier
🌿Baiki tanda penuaan
🌿Bekalkan kelembapan


Super Intense Acne Serum 20ml (NOT210201508K) 

Fungsi:
🌱Pulihkan jerawat
🌱Kawal penghasilan sebum
🌱Haluskan liang pori
🌱Kuatkan sistem skin barrier
🌱Cerahkan tona kulit
🌱Redakan keradangan
🌱Bekal hidrasi selama 72 jam
🌱Rangsang penghasilan sel baharu
🌱Kembalikan keremajaan kulit
🌱Baiki tanda penuaan
🌱Kecutkan jerawat hanya 2 hari

WAJIB PAKAI UV SUNCREEN

Oleh kerana AHA + BHA Exfoliating Lotion adalah chemical exfoliant, awak diwajibkan untuk memakai UV sunscreen
SET ZERO JERAGAT HAUS SKIN
ğ™Žğ™€ğ™ 𝙕𝙀𝙍𝙊 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙂𝘼𝙏 KULIT KERING KOMBINASI (𝘼𝙇𝙂𝘼𝙀| 𝙉𝙄𝘼𝘾𝙄𝙉𝘼𝙈𝙄𝘿𝙀 | ğ™Žğ˜¼ğ™‡ğ™„ğ˜¾ğ™”ğ™‡ğ™„ğ˜¾ 𝘼𝘾𝙄𝘿) 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡
👆👆👆HARGA: RM171

Super Intense Cream Cleanser 60ml
Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml
Intense Oil Serum Calendula 10ml

#HAUSZeroJerawat yang pertama di Malaysia menggunakan Teknologi Epigenetic untuk mempercepatkan proses rawatan masalah kulit jerawat.  

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

1. 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗲 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻𝘀𝗲𝗿
🍀 Memulihkan jerawat
🍀 Mengawal penghasilan sebum
🍀 Menghaluskan liang pori
🍀 Membersihkan sel kulit mati
🍀 Mencerahkan tona kulit
🍀 Membersih dan melembap
🍀 Mengurangkan tanda penuaan
🍀 Meredakan keradangan

2.  Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml 
Fungsi:
🌿Bersihkan sel kulit mati
🌿Rangsang penghasilan sel kulit baharu
🌿Haluskan liang pori
🌿Kawal penghasilan sebum
🌿Pulihkan jerawat
🌿Cerahkan tona kulit
🌿Kuatkan sistem skin barrier
🌿Baiki tanda penuaan
🌿Bekalkan kelembapan

3.Silky Intense Oil Serum Calendula 10ml
Fungsi:
🌱Merawat masalah kulit kering dan jeragat.
🌱Mencerahkan dan melembapkan kulit.
🌱Mengurangkan kesan parut
🌱Ejen anti penuaan dan awet muda
🌱Anti viral, anti radang dan anti bakteria


Set ini boleh bertahan 1-2 bulan mengikut kekerapan penggunaan
SET JERAGAT ADVANCE HAUS SKIN
ğŸ‚ğŸŠğ™Žğ™€ğ™ 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙂𝘼𝙏 🍂🍊 SET RAWAT MASALAH JERAGAT 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

👆👆👆HARGA: RM260

~SUPER INTENSE CREAM CLEANSER 60ML
~OIL SERUM CALENDULA 10ML
~AHA BHA SUPER POTENT EXFOLIATOR 50ML
~CREAM MOISTURISER 20G

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.
.
Dengan penggunaan secara konsisten dan berterusan pastinya kulit idaman anda bakal menjadi realiti.

Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K) 

Fungsi:
🍀Pulihkan jerawat
🍀Kawal penghasilan sebum
🍀Haluskan liang pori
🍀Bersihkan sel kulit mati
🍀Cerahkan tona kulit 
🍀Bersih dan melembap
🍀Kurangkan tanda penuaan
🍀Redakan keradangan


Silky Intense Oil Serum Calendula 10ml
Fungsi:
🌱Merawat masalah kulit kering dan jeragat.
🌱Mencerahkan dan melembapkan kulit.
🌱Mengurangkan kesan parut
🌱Ejen anti penuaan dan awet muda
🌱Anti viral, anti radang dan anti bakteria

Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml
Fungsi:
🌿Bersihkan sel kulit mati
🌿Rangsang penghasilan sel kulit baharu
🌿Haluskan liang pori
🌿Kawal penghasilan sebum
🌿Pulihkan jerawat
🌿Cerahkan tona kulit
🌿Kuatkan sistem skin barrier
🌿Baiki tanda penuaan
🌿Bekalkan kelembapan

Blood Orange Brightening Cream Moisturiser
Fungsi:
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan.
#hauscosmetics #hausskin

SET ZERO JERAWAT ADVANDE
ğ™Žğ™€ğ™ 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙒𝘼𝙏 ADVANCE (𝘼𝙇𝙂𝘼𝙀| 𝙉𝙄𝘼𝘾𝙄𝙉𝘼𝙈𝙄𝘿𝙀 | ğ™Žğ˜¼ğ™‡ğ™„ğ˜¾ğ™”ğ™‡ğ™„ğ˜¾ 𝘼𝘾𝙄𝘿) 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

👆👆👆HARGA: RM263

Super Intense Cream Cleanser 60ml 
Super Intense Acne Serum 20ml
Super Potent Aha+Bha Exfoliating 50ml
Gel Moisturiser BOA 20g

#HAUSZeroJerawat yang pertama di Malaysia menggunakan Teknologi Epigenetic untuk mempercepatkan proses rawatan masalah kulit jerawat.  

Jerawat Kecut seawal 2 hari dengan Teknologi Epigenetic yang bertindak menjadi suis dan booster kepada DNA bagi memberi rawatan yang pantas dan optimum kepada masalah kulit berjerawat.

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

1. 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗲 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻𝘀𝗲𝗿
🍀 Memulihkan jerawat
🍀 Mengawal penghasilan sebum
🍀 Menghaluskan liang pori
🍀 Membersihkan sel kulit mati
🍀 Mencerahkan tona kulit
🍀 Membersih dan melembap
🍀 Mengurangkan tanda penuaan
🍀 Meredakan keradangan

2. 𝙂𝙀𝙇 ğ™ˆğ™Šğ™„ğ™Žğ™ğ™ğ™ğ™„ğ™Žğ™€ğ™ ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ™Žğ™†ğ™„ğ™‰
🍃Membekalkan kelembapan dan hidrasi sehingga 72 jam
🍃Merangsang penghasilan sel baharu
🍃Mencerahkan tona kulit 
🍃Mengawal penghasilan sebum 
🍃Memulihkan jerawat
🍃Menganjalkan kulit
🍃Mengurangkan garis halus dan kedutan
🍃Menbaiki tanda penuaan
🍃Menghilangkan kemerahan kulit
🍃Mengembalikan keremajaan kulit
🍃Menguatkan sistem skin barrier

3. 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗲 𝗔𝗰𝗻𝗲 𝗦𝗲𝗿𝘂𝗺 
🌿 Memulihkan jerawat
🌿 Mengawal penghasilan sebum
🌿 Menghaluskan liang pori
🌿 Menguatkan system skin barrier
🌿 Mencerahkan tona kulit
🌿 Meredakan keradangan
🌿 Membekal hidrasi sehingga 72 jam
🌿 Merangsang penghasilan sel baharu
🌿 Mengembalikan keremajaan kulit
🌿 Membaiki tanda penuaan

4. Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion
Fungsi:
🌿Bersihkan sel kulit mati
🌿Rangsang penghasilan sel kulit baharu
🌿Haluskan liang pori
🌿Kawal penghasilan sebum
🌿Pulihkan jerawat
🌿Cerahkan tona kulit
🌿Kuatkan sistem skin barrier
🌿Baiki tanda penuaan
🌿Bekalkan kelembapan

SET ANTI AGING, JERAGAT DAN KUSAM
ğ™Žğ™€ğ™ 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙂𝘼𝙏 ADVANCE ROUTINE (𝘼𝙇𝙂𝘼𝙀| 𝙉𝙄𝘼𝘾𝙄𝙉𝘼𝙈𝙄𝘿𝙀 | ğ™Žğ˜¼ğ™‡ğ™„ğ˜¾ğ™”ğ™‡ğ™„ğ˜¾ 𝘼𝘾𝙄𝘿) AHA EXFOLIATING + OIL SERUM ANTI AGING 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

👆👆👆HARGA: RM123

Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml
Intense Oil Serum Calendula 10ml

#HAUSZeroJerawat yang pertama di Malaysia menggunakan Teknologi Epigenetic untuk mempercepatkan proses rawatan masalah kulit jerawat.  

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml 
Fungsi:
🌿Bersihkan sel kulit mati
🌿Rangsang penghasilan sel kulit baharu
🌿Haluskan liang pori
🌿Kawal penghasilan sebum
🌿Pulihkan jerawat
🌿Cerahkan tona kulit
🌿Kuatkan sistem skin barrier
🌿Baiki tanda penuaan
🌿Bekalkan kelembapan

Silky Intense Oil Serum Calendula 10ml
Fungsi:
🌱Merawat masalah kulit kering dan jeragat.
🌱Mencerahkan dan melembapkan kulit.
🌱Mengurangkan kesan parut
🌱Ejen anti penuaan dan awet muda
🌱Anti viral, anti radang dan anti bakteria

Set ini boleh bertahan 1-2 bulan mengikut kekerapan penggunaan
WAJIB ada rutin skincare yang penuh.
WAJIB PAKAI UV SUNCREEN

Oleh kerana AHA + BHA Exfoliating Lotion adalah chemical exfoliant, awak diwajibkan untuk memakai UV sunscreen
SET COMBO HAUS SKIN
𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 CREAM CLEANSER + EXFOLIATING (𝘼𝙇𝙂𝘼𝙀| 𝙉𝙄𝘼𝘾𝙄𝙉𝘼𝙈𝙄𝘿𝙀 | ğ™Žğ˜¼ğ™‡ğ™„ğ˜¾ğ™”ğ™‡ğ™„ğ˜¾ 𝘼𝘾𝙄𝘿)
𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

👆👆👆HARGA: RM106
SET ZERO JERAWAT #HAUSZeroJerawat

Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K) 

Fungsi:
🍀Pulihkan jerawat
🍀Kawal penghasilan sebum
🍀Haluskan liang pori
🍀Bersihkan sel kulit mati
🍀Cerahkan tona kulit 
🍀Bersih dan melembap
🍀Kurangkan tanda penuaan
🍀Redakan keradangan

Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K) 

Fungsi:
🌿Bersihkan sel kulit mati
🌿Rangsang penghasilan sel kulit baharu
🌿Haluskan liang pori
🌿Kawal penghasilan sebum
🌿Pulihkan jerawat
🌿Cerahkan tona kulit
🌿Kuatkan sistem skin barrier
🌿Baiki tanda penuaan
🌿Bekalkan kelembapan


WAJIB PAKAI UV SUNCREEN

Oleh kerana AHA + BHA Exfoliating Lotion adalah chemical exfoliant, awak diwajibkan untuk memakai UV sunscreen.
COMBO MILD SENSITIF
🍂🍊𝘾𝙍𝙀𝘼𝙈 ğ˜¾ğ™‡ğ™€ğ˜¼ğ™‰ğ™Žğ™€ğ™ +𝙊𝙄𝙇 ğ™Žğ™€ğ™ğ™ğ™ˆ 𝙇𝘼𝙑𝙀𝙉𝘿𝙀𝙍 🍂🍊 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡ SET RAWAT MASALAH JERAGAT

Super Intense Cream Cleanser 60ml
Intense Oil Serum Lavender 10ml
👆👆👆HARGA: RM113

Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K) 

Fungsi:
🍀Pulihkan jerawat
🍀Kawal penghasilan sebum
🍀Haluskan liang pori
🍀Bersihkan sel kulit mati
🍀Cerahkan tona kulit 
🍀Bersih dan melembap
🍀Kurangkan tanda penuaan
🍀Redakan keradangan

Oil Serum Lavender : 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.

COMBO DRY & COMBINATION SKIN
ğ™Žğ™€ğ™ 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙂𝘼𝙏 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 𝙆𝙀𝙍𝙄𝙉𝙂 ğ™†ğ™Šğ™ˆğ˜½ğ™„ğ™‰ğ˜¼ğ™Žğ™„ (𝘼𝙇𝙂𝘼𝙀| 𝙉𝙄𝘼𝘾𝙄𝙉𝘼𝙈𝙄𝘿𝙀 | ğ™Žğ˜¼ğ™‡ğ™„ğ˜¾ğ™”ğ™‡ğ™„ğ˜¾ 𝘼𝘾𝙄𝘿) 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

Super Intense Cream Cleanser 60ml 
Serum Blood Orange Algae Brightening 20ml
Cream Moisturiser Blood Orange Algae Brightening 20g
👆👆👆HARGA: RM236

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

1. 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗲 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻𝘀𝗲𝗿
🍀 Memulihkan jerawat
🍀 Mengawal penghasilan sebum
🍀 Menghaluskan liang pori
🍀 Membersihkan sel kulit mati
🍀 Mencerahkan tona kulit
🍀 Membersih dan melembap
🍀 Mengurangkan tanda penuaan
🍀 Meredakan keradangan

2.  𝘾𝙍𝙀𝘼𝙈 ğ™ˆğ™Šğ™„ğ™Žğ™ğ™ğ™ğ™„ğ™Žğ™€ğ™ ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ™Žğ™†ğ™„ğ™‰
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan

3. Blood Orange Algae Brightening Serum 20ml
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier

Cara Penggunaan :
1. Cuci muka dengan Super Intense Cream Cleanser 2-3 kali sehari.
2. Sapukan Serum malam sebelum tidur.
3. Sapukan Cream Moisturiser pada seluruh muka.


Set ini boleh bertahan 1-2 bulan mengikut kekerapan penggunaan
SET BRIGHTENING HAUS SKIN
ğ™Žğ™€ğ™ 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙂𝘼𝙏 KULIT KERING KOMBINASI (𝘼𝙇𝙂𝘼𝙀| 𝙉𝙄𝘼𝘾𝙄𝙉𝘼𝙈𝙄𝘿𝙀 | ğ™Žğ˜¼ğ™‡ğ™„ğ˜¾ğ™”ğ™‡ğ™„ğ˜¾ 𝘼𝘾𝙄𝘿) 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

Super Intense Cream Cleanser 60ml 
Serum Blood Orange Algae Brightening 20ml
👆👆👆HARGA: RM147

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

1. 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗲 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻𝘀𝗲𝗿
🍀 Memulihkan jerawat
🍀 Mengawal penghasilan sebum
🍀 Menghaluskan liang pori
🍀 Membersihkan sel kulit mati
🍀 Mencerahkan tona kulit
🍀 Membersih dan melembap
🍀 Mengurangkan tanda penuaan
🍀 Meredakan keradangan

2. Blood Orange Algae Brightening Serum 20ml
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier

Cara Penggunaan :
1. Cuci muka dengan Super Intense Cream Cleanser 2-3 kali sehari.
2. Sapukan Serum malam sebelum tidur.


Set ini boleh bertahan 1-2 bulan mengikut kekerapan penggunaan
SET BASIC HAUS SKIN
ğ™Žğ™€ğ™ ğ˜½ğ˜¼ğ™Žğ™„ğ˜¾ 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 𝙆𝙀𝙍𝙄𝙉𝙂 ğ™†ğ™Šğ™ˆğ˜½ğ™„ğ™‰ğ˜¼ğ™Žğ™„ (𝘼𝙇𝙂𝘼𝙀| 𝙉𝙄𝘼𝘾𝙄𝙉𝘼𝙈𝙄𝘿𝙀 | ğ™Žğ˜¼ğ™‡ğ™„ğ˜¾ğ™”ğ™‡ğ™„ğ˜¾ 𝘼𝘾𝙄𝘿) 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

Super Intense Cream Cleanser 60ml 
Cream Moisturiser Blood Orange Algae Brightening 20g

👆👆👆HARGA: RM137

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

1. 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗲 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻𝘀𝗲𝗿
🍀 Memulihkan jerawat
🍀 Mengawal penghasilan sebum
🍀 Menghaluskan liang pori
🍀 Membersihkan sel kulit mati
🍀 Mencerahkan tona kulit
🍀 Membersih dan melembap
🍀 Mengurangkan tanda penuaan
🍀 Meredakan keradangan

2.  𝘾𝙍𝙀𝘼𝙈 ğ™ˆğ™Šğ™„ğ™Žğ™ğ™ğ™ğ™„ğ™Žğ™€ğ™ ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ™Žğ™†ğ™„ğ™‰
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan

Cara Penggunaan :
1. Cuci muka dengan Super Intense Cream Cleanser 2-3 kali sehari.
2. Sapukan Cream Moisturiser pada seluruh muka.


Set ini boleh bertahan 1-2 bulan mengikut kekerapan penggunaan
SET BASIC OILY SKIN
ğ™Žğ™€ğ™ ğ˜½ğ˜¼ğ™Žğ™„ğ˜¾ PAKEJ STUDENT KULIT BERMINYAK (𝘼𝙇𝙂𝘼𝙀| 𝙉𝙄𝘼𝘾𝙄𝙉𝘼𝙈𝙄𝘿𝙀 | ğ™Žğ˜¼ğ™‡ğ™„ğ˜¾ğ™”ğ™‡ğ™„ğ˜¾ 𝘼𝘾𝙄𝘿) 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

Super Intense Cream Cleanser 60ml 
Gel Moisturiser Blood Orange Algae Brightening 20g

👆👆👆HARGA: RM137

#HAUSZeroJerawat yang pertama di Malaysia menggunakan Teknologi Epigenetic untuk mempercepatkan proses rawatan masalah kulit jerawat.  

Jerawat Kecut seawal 2 hari dengan Teknologi Epigenetic yang bertindak menjadi suis dan booster kepada DNA bagi memberi rawatan yang pantas dan optimum kepada masalah kulit berjerawat.

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

1. 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗲 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻𝘀𝗲𝗿
🍀 Memulihkan jerawat
🍀 Mengawal penghasilan sebum
🍀 Menghaluskan liang pori
🍀 Membersihkan sel kulit mati
🍀 Mencerahkan tona kulit
🍀 Membersih dan melembap
🍀 Mengurangkan tanda penuaan
🍀 Meredakan keradangan

2. 𝙂𝙀𝙇 ğ™ˆğ™Šğ™„ğ™Žğ™ğ™ğ™ğ™„ğ™Žğ™€ğ™ ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ™Žğ™†ğ™„ğ™‰
🍃Membekalkan kelembapan dan hidrasi sehingga 72 jam
🍃Merangsang penghasilan sel baharu
🍃Mencerahkan tona kulit 
🍃Mengawal penghasilan sebum 
🍃Memulihkan jerawat
🍃Menganjalkan kulit
🍃Mengurangkan garis halus dan kedutan
🍃Menbaiki tanda penuaan
🍃Menghilangkan kemerahan kulit
🍃Mengembalikan keremajaan kulit
🍃Menguatkan sistem skin barrier

Cara Penggunaan :
1. Cuci muka dengan Super Intense Cream Cleanser 2-3 kali sehari.
2. Sapukan Gel Moisturiser pada seluruh muka.


Set ini boleh bertahan 1-2 bulan mengikut kekerapan penggunaanM,
SET JERAWAT HAUS SKIN
🍂🍊𝗦𝗖𝗥𝗨𝗕 𝗖𝗟𝗘𝗔𝗡𝗦𝗘𝗥 & 𝗔𝗖𝗡𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗨𝗠🍂🍊 SET JERAWAT BERKESAN- 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡
👆👆👆HARGA: RM143
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.
.
Dengan penggunaan secara konsisten dan berterusan pastinya kulit idaman anda bakal menjadi realiti.
SCRUB CLEANSER 100ML
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit
CIRI - CIRI:
🍃25x Vitamin C with Algae Extract 
🍃Teknologi Blood Orange dari Itali 
🍃Teknologi Brown Algae dari Perancis
🍃Teknologi Microbiome dari Switzerland 
🍃Teknologi “Hybrid Exfoliate”
🍃Kuantiti 100ml
🍃Tekstur jel jernih 
🍃Biji skrub halus
🍃”Physical” dan “Chemical” Exfoliator
🍃Kesan sejuk berangin
🍃Surfaktan mesra kulit
KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 
✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.
#HAUSCosmetics
#HAUSSkin 
#penggunabijak
#masalahjerawat 
#infojerawat 
#jerawat
#fakta
SET JERAWAT PAKEJ STUDENT

ğ™Žğ™€ğ™ 𝙅𝙀𝙍𝘼𝙒𝘼𝙏 PAKEJ STUDENT (𝘼𝙇𝙂𝘼𝙀| 𝙉𝙄𝘼𝘾𝙄𝙉𝘼𝙈𝙄𝘿𝙀 | ğ™Žğ˜¼ğ™‡ğ™„ğ˜¾ğ™”ğ™‡ğ™„ğ˜¾ 𝘼𝘾𝙄𝘿) 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

Super Intense Cream Cleanser 60ml - NOT210201507K
Super Intense Acne Serum 20ml - NOT210201508K
👆👆👆HARGA: RM116

#HAUSZeroJerawat yang pertama di Malaysia menggunakan Teknologi Epigenetic untuk mempercepatkan proses rawatan masalah kulit jerawat.  

Jerawat Kecut seawal 2 hari dengan Teknologi Epigenetic yang bertindak menjadi suis dan booster kepada DNA bagi memberi rawatan yang pantas dan optimum kepada masalah kulit berjerawat.

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

1. 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗲 𝗖𝗿𝗲𝗮𝗺 𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻𝘀𝗲𝗿
🍀 Memulihkan jerawat
🍀 Mengawal penghasilan sebum
🍀 Menghaluskan liang pori
🍀 Membersihkan sel kulit mati
🍀 Mencerahkan tona kulit
🍀 Membersih dan melembap
🍀 Mengurangkan tanda penuaan
🍀 Meredakan keradangan

2. 𝗦𝘂𝗽𝗲𝗿 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗲 𝗔𝗰𝗻𝗲 𝗦𝗲𝗿𝘂𝗺 
🌿 Memulihkan jerawat
🌿 Mengawal penghasilan sebum
🌿 Menghaluskan liang pori
🌿 Menguatkan system skin barrier
🌿 Mencerahkan tona kulit
🌿 Meredakan keradangan
🌿 Membekal hidrasi sehingga 72 jam
🌿 Merangsang penghasilan sel baharu
🌿 Mengembalikan keremajaan kulit
🌿 Membaiki tanda penuaan

Cara Penggunaan :
1. Cuci muka dengan Super Intense Cream Cleanser 2-3 kali sehari.
2. Sapukan Super Intense Acne Serum pada pagi dan malam di tempat jerawat atau pada seluruh muka.


Set Jerawat ini boleh bertahan 1-2 bulan mengikut kekerapan penggunaan.
MATTE VELVET COMPACT POWDER
𝘾𝙊𝙈𝙋𝘼𝘾𝙏 𝙋𝙊𝙒𝘿𝙀𝙍 ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ˜¾ğ™Šğ™Žğ™ˆğ™€ğ™ğ™„ğ˜¾ğ™ŽğŸ’MATE VELVET COMPACT POWDER SPF15 (SHINE ERASER & SEBUM FIXER)

👆👆👆HARGA: RM79

Kelebihan:
~Mencerahkan kulit.
~Tidak merekah dah bercapuk
~Mudah diratakan dan menjimatkan masa
~Melembapkan wajah
~"Sebum Fixer" dan "Shine Eraser"
~Memulihkan permukaan luar lapisan kulit
~Hasil solekan yang cantik dan sekata.

Ciri-ciri:
~Tektur sangat ringan
~Tekstur "Full coverage".
~Menghasilkan kesan matte dan tidak berminyak.
~Tahan sehingga lebih 8 jam
~Mengandungi Spf15.

~Boleh digunakan dengan spone basah atau kering.
MELTY GLAM AQUA FOUNDATION HAUS COSMETICS
📣🔥𝙁𝙊𝙐𝙉𝘿𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ˜¾ğ™Šğ™Žğ™ˆğ™€ğ™ğ™„ğ˜¾ğ™Ž - MELTY GLAM AQUA FOUNDATION SPF 50 PA++++ KECUTKAN JERAWAT & PUDARKAN JERAGAT

👆👆👆HARGA: RM59

JATUH CINTA dengan foundation (fd) ni!

 Sebab fd by #HAUSCosmetics ni berbeza dengan yang lain.

Apa yang lainnya?

Fd ni ada diletakkan ingredient sebagai treatment untuk kulit wajah kita. Antaranya ada :

💯 Argan Oil
💯 Vitamin C
💯 Vitamin E
💯 Sunblock 
💯 Sunscreen
💯 Seboclear MP

Jadi, fd ni bukan setakat sebagai base mekap tapi juga sebagai 👇

✅ Pelindung Kulit
✅ Merawat Kulit
✅ Sebagai fd kegunaan harian

SERIUS weihhhh.. bila pakai, rasa ringan giler, macam tak pakai apa apa. Full coverage dan senang cuci sebab water-based. Tidak berminyak dan bercapuk.

Malah, bila berpeluh nampak lagi glowing. Tahan lama dan tidak merekah.

Tak salah jika Mohaya cakap, fd ni standard fd brand mahal mahal yang 2-3 ratus tu.

COMBO MAKEUP HAUS COSMETICS
𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 𝙈𝘼𝙆𝙀𝙐𝙋 𝙁𝙊𝙐𝙉𝘿𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 + 𝙈𝘼𝙏𝙏𝙀 𝙑𝙀𝙇𝙑𝙀𝙏 ğ™‡ğ™„ğ™‹ğ™Žğ™ğ™„ğ˜¾ğ™† ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ˜¾ğ™Šğ™Žğ™ˆğ™€ğ™ğ™„ğ˜¾ğ™Ž
👆👆👆HARGA: RM138

MELTY GLAM AQUA FOUNDATION SPF50/PA++++
Kelebihan:
~Sangat selesa untuk kegunaan harian.
~Tidak bercapuk, tidak merekah, tahan lama dan sesuai untuk semua jenis kulit.
~Hasil solekan yang "Natural" dan sekata.
~Membantu menegangkan kulit, mengecilkan pori-pori serta menghilangkan 'whitehead' dan 'blackhead'.

MATTE VELVET LIPSTICK LEBIH MEWAH DIGAYAKAN DI BIBIR ANDA❤️

Dah tau kaler lipstick yang sesuai dengan anda? Ajom kita berkenalan dengan Matte Velvet Lipstick keluaran Haus Cosmetics. Formulasi baharu dengan Organic Sunscreen SPF35 PA++++ bagi perlindungan bibir dari sinaran UV. Jangan tak tahu, bibir yang gelap juga berpunca dari sinaran UV. Best kan, bukan sahaja muka kena pakai sunscreen, bibir pun kena lindungi! Baru bibir kekal segar dan menarik.

Ciri-ciri Matte Velvet Lipstick 
💖tidak mudah patah
💖kemasan matte baldu yang lembut
💖tekstur ringan di bibir berpigmen tinggi
💖tidak mudah tanggal
💖haruman yang menyenangkan. 

Moist Velvet Lipstick Kod Daisy:
1. Vegan wax (Carnauba plant & Bayberry fruit)
2. Vitamin E
3. Jojoba Seed Oil
4. Palmitoyl Hexapeptide-12 



CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK HAUS COSMETICS
💄💕𝙈𝘼𝙂𝙄𝘾 ğ™‡ğ™„ğ™‹ğ™Žğ™ğ™„ğ˜¾ğ™† ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ˜¾ğ™Šğ™Žğ™ˆğ™€ğ™ğ™„ğ˜¾ğ™ŽğŸ’„ğŸ’• Rawat Bibir Hitam Kering- Vitamin C & Vitamin E

👆👆👆HARGA: RM39

Crystal Shine Magic Lipstick  | 4ml
KKM-Approved: NOT190400702K

Bahan Terbaik:
~Palmitoyl Hexapeptide-12
~Vitamin C
~Vitamin E

Fungsi Utama:
~Anti Oksidant- Meneutralkan radikal bebas.
~Melembapkan Bibir-Menghalang kekeringan pada bibir, merawat bibir merekah dan berdarah
~Kolagen Booster- Meningkatkan penghasilan kolagen pada bibir, menegang dan menganjalkan serta mengurangkan kehitaman.

A magic stick for your lip with treatments.

Say goodbye to chapped lips as Palmitoyl Hexapeptide-12 is an amino acid chains to promote collagen formation for a healthy, firm and plumping lips. This peptide has been scientifically proven able to remove wrinkles on the lips, and lighten up dark lips with its anti-oxidant properties. Vitamin C and Vitamin E work effectively to lighten up dark lips and keeping the lips moisturized.

Rock it this way: Wear it alone for daily use with frequent use for chapped dry lips and natural effect | Wear it as a base or primer before lip cream or lip matte to get maximize of the colour popping out | Wear it on top to add a little glossy on your lips.


#hauscosmetics #magiclipstick #crystalshinemagiclipstick #liptreatment #HausCosmetics #HausSkin #HalalCosmetics #Modesthalalcosmetics #Confidenisperfection #sayajualskincare #bazarpaknil #produkkecantikan #assalamualaikum #jerawat #jeragat #kulitkusam #breakout #saynotomercuryskincare #rawatbibir
MATTE VELVET LIPSTICK HAUS COSMETICS
𝙈𝘼𝙏𝙏𝙀 𝙑𝙀𝙇𝙑𝙀𝙏 ğ™‡ğ™„ğ™‹ğ™Žğ™ğ™„ğ˜¾ğ™† ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ˜¾ğ™Šğ™Žğ™ˆğ™€ğ™ğ™„ğ˜¾ğ™Ž SPF35 PA++++
MATTE VELVET LIPSTICK LEBIH MEWAH DIGAYAKAN DI BIBIR ANDA❤️
👆👆👆HARGA: RM79

Dah tau kaler lipstick yang sesuai dengan anda? Ajom kita berkenalan dengan Matte Velvet Lipstick keluaran Haus Cosmetics. Formulasi baharu dengan Organic Sunscreen SPF35 PA++++ bagi perlindungan bibir dari sinaran UV. Jangan tak tahu, bibir yang gelap juga berpunca dari sinaran UV. Best kan, bukan sahaja muka kena pakai sunscreen, bibir pun kena lindungi! Baru bibir kekal segar dan menarik.

Ciri-ciri Matte Velvet Lipstick 
💖tidak mudah patah
💖kemasan matte baldu yang lembut
💖tekstur ringan di bibir berpigmen tinggi
💖tidak mudah tanggal
💖haruman yang menyenangkan. 

Moist Velvet Lipstick Kod Daisy:
1. Vegan wax (Carnauba plant & Bayberry fruit)
2. Vitamin E
3. Jojoba Seed Oil
4. Palmitoyl Hexapeptide-12 

Tawaran sah selagi stok masih ada😊✨

#HausCosmetics
#MatteVelvetLipstick 
#ConfidenceIsPerfection

COMBO MAKEUP HAUS COSMETICS
𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 𝙈𝘼𝙆𝙀𝙐𝙋 𝘾𝙊𝙈𝙋𝘼𝘾𝙏 𝙋𝙊𝙒𝘿𝙀𝙍 + 𝙈𝘼𝙏𝙏𝙀 𝙑𝙀𝙇𝙑𝙀𝙏 ğ™‡ğ™„ğ™‹ğ™Žğ™ğ™„ğ˜¾ğ™† ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ˜¾ğ™Šğ™Žğ™ˆğ™€ğ™ğ™„ğ˜¾ğ™Ž
👆👆👆HARGA: RM158

MATE VELVET COMPACT POWDER SPF15 (SHINE ERASER & SEBUM FIXER)
Kelebihan:
~Mencerahkan kulit.
~Tidak merekah dah bercapuk
~Mudah diratakan dan menjimatkan masa
~Melembapkan wajah
~"Sebum Fixer" dan "Shine Eraser"
~Memulihkan permukaan luar lapisan kulit
~Hasil solekan yang cantik dan sekata.

MATTE VELVET LIPSTICK LEBIH MEWAH DIGAYAKAN DI BIBIR ANDA❤️

Dah tau kaler lipstick yang sesuai dengan anda? Ajom kita berkenalan dengan Matte Velvet Lipstick keluaran Haus Cosmetics. Formulasi baharu dengan Organic Sunscreen SPF35 PA++++ bagi perlindungan bibir dari sinaran UV. Jangan tak tahu, bibir yang gelap juga berpunca dari sinaran UV. Best kan, bukan sahaja muka kena pakai sunscreen, bibir pun kena lindungi! Baru bibir kekal segar dan menarik.

Ciri-ciri Matte Velvet Lipstick 
💖tidak mudah patah
💖kemasan matte baldu yang lembut
💖tekstur ringan di bibir berpigmen tinggi
💖tidak mudah tanggal
💖haruman yang menyenangkan. 

Moist Velvet Lipstick Kod Daisy:
1. Vegan wax (Carnauba plant & Bayberry fruit)
2. Vitamin E
3. Jojoba Seed Oil

4. Palmitoyl Hexapeptide-12 
COMBO MAKEUP HAUS COSMETICS
𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 𝙈𝘼𝙆𝙀𝙐𝙋 𝘾𝙊𝙈𝙋𝘼𝘾𝙏 𝙋𝙊𝙒𝘿𝙀𝙍 + 𝙈𝘼𝙂𝙄𝘾 ğ™‡ğ™„ğ™‹ğ™Žğ™ğ™„ğ˜¾ğ™† ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ˜¾ğ™Šğ™Žğ™ˆğ™€ğ™ğ™„ğ˜¾ğ™Ž

👆👆👆HARGA: RM118

MATE VELVET COMPACT POWDER SPF15 (SHINE ERASER & SEBUM FIXER)
Kelebihan:
~Mencerahkan kulit.
~Tidak merekah dah bercapuk
~Mudah diratakan dan menjimatkan masa
~Melembapkan wajah
~"Sebum Fixer" dan "Shine Eraser"
~Memulihkan permukaan luar lapisan kulit
~Hasil solekan yang cantik dan sekata.

Crystal Shine Magic Lipstick  | 4ml

Bahan Terbaik:
~Palmitoyl Hexapeptide-12
~Vitamin C
~Vitamin E

Fungsi Utama:
~Anti Oksidant- Meneutralkan radikal bebas.
~Melembapkan Bibir-Menghalang kekeringan pada bibir, merawat bibir merekah dan berdarah

~Kolagen Booster- Meningkatkan penghasilan kolagen pada bibir, menegang dan menganjalkan serta mengurangkan kehitaman.
COMBO MAKEUP HAUS COSMETICS
𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 𝙈𝘼𝙆𝙀𝙐𝙋 𝘾𝙊𝙈𝙋𝘼𝘾𝙏 𝙋𝙊𝙒𝘿𝙀𝙍 + 𝙁𝙊𝙐𝙉𝘿𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ˜¾ğ™Šğ™Žğ™ˆğ™€ğ™ğ™„ğ˜¾ğ™Ž 

👆👆👆HARGA: RM138

MATE VELVET COMPACT POWDER SPF15 (SHINE ERASER & SEBUM FIXER)
Kelebihan:
~Mencerahkan kulit.
~Tidak merekah dah bercapuk
~Mudah diratakan dan menjimatkan masa
~Melembapkan wajah
~"Sebum Fixer" dan "Shine Eraser"
~Memulihkan permukaan luar lapisan kulit
~Hasil solekan yang cantik dan sekata.

MELTY GLAM AQUA FOUNDATION SPF50/PA++++
Kelebihan:
~Sangat selesa untuk kegunaan harian.
~Tidak bercapuk, tidak merekah, tahan lama dan sesuai untuk semua jenis kulit.
~Hasil solekan yang "Natural" dan sekata.
~Membantu menegangkan kulit, mengecilkan pori-pori serta menghilangkan 'whitehead' dan 'blackhead'.

COMBO MAKEUP HAUS COSMETICS
𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 𝙈𝘼𝙆𝙀𝙐𝙋 𝘾𝙊𝙈𝙋𝘼𝘾𝙏 𝙋𝙊𝙒𝘿𝙀𝙍 + LIPMATTE ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ˜¾ğ™Šğ™Žğ™ˆğ™€ğ™ğ™„ğ˜¾ğ™Ž
👆👆👆HARGA: RM104

MATE VELVET COMPACT POWDER SPF15 (SHINE ERASER & SEBUM FIXER)
Kelebihan:
~Mencerahkan kulit.
~Tidak merekah dah bercapuk
~Mudah diratakan dan menjimatkan masa
~Melembapkan wajah
~"Sebum Fixer" dan "Shine Eraser"
~Memulihkan permukaan luar lapisan kulit
~Hasil solekan yang cantik dan sekata.

LIPMATTE MATTE CREAMY LIPS (MCL) 💋💋
Ciri cirinya:-
💋 Lembut pada bibir. Rasa creamy tapi tidak transfer pada cawan
💋Full coverage & pigmented. Sekali sapuan sudah mencukupi
💋Technology anti-crack (Hexapeptide 12). Pakai lama-lama bibir semakin lembut dan licin
💋cepat kering dan sangat ringan!!😍
Korang ingat senang ke nak buat MCL yang sangat sesuai untuk mereka yang berbibirkan bibir sensitif ni. Macam Puan FOUNDER Haus Cosmetics dia sendiri pon ada bibir sensitif tapi disebabkan keinginan dia nak pakai lipmatte gak tu yang dia buat R&D untuk hasilkan MCL. Alhamdulillah now mereka yang berbibir sensitif pon boleh guna MCL dengan senang hati In Shaa Allah bibir pon akan back to normal again.

COMBO KAEUP HAUS COSMETICS
𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 𝙈𝘼𝙆𝙀𝙐𝙋 𝙁𝙊𝙐𝙉𝘿𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 + LIPMATTE 𝗛𝗔𝗨𝗦 𝗖𝗢𝗦𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗦/𝗛𝗔𝗨𝗦 ğ—¦ğ—žğ—œğ—¡

👆👆👆HARGA: RM84

MELTY GLAM AQUA FOUNDATION SPF50/PA++++
Kelebihan:
~Sangat selesa untuk kegunaan harian.
~Tidak bercapuk, tidak merekah, tahan lama dan sesuai untuk semua jenis kulit.
~Hasil solekan yang "Natural" dan sekata.
~Membantu menegangkan kulit, mengecilkan pori-pori serta menghilangkan 'whitehead' dan 'blackhead'.

LIPMATTE MATTE CREAMY LIPS (MCL) 💋💋
Ciri cirinya:-
💋 Lembut pada bibir. Rasa creamy tapi tidak transfer pada cawan
💋Full coverage & pigmented. Sekali sapuan sudah mencukupi
💋Technology anti-crack (Hexapeptide 12). Pakai lama-lama bibir semakin lembut dan licin
💋cepat kering dan sangat ringan!!😍
Korang ingat senang ke nak buat MCL yang sangat sesuai untuk mereka yang berbibirkan bibir sensitif ni. Macam Puan FOUNDER Haus Cosmetics dia sendiri pon ada bibir sensitif tapi disebabkan keinginan dia nak pakai lipmatte gak tu yang dia buat R&D untuk hasilkan MCL. Alhamdulillah now mereka yang berbibir sensitif pon boleh guna MCL dengan senang hati In Shaa Allah bibir pon akan back to normal again.

KOLEKSI LIPSTICK, LIPGLOSS, MAGIC LIPSTICK DAN LIPMATTE HAUS COSMETICS
KOLEKSI ğ™‡ğ™„ğ™‹ğ™Žğ™ğ™„ğ˜¾ğ™†, 𝙈𝘼𝙂𝙄𝘾 ğ™‡ğ™„ğ™‹ğ™Žğ™ğ™„ğ˜¾ğ™†, LIPGLOSS TREATMENT & LIPMATTE ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ˜¾ğ™Šğ™Žğ™ˆğ™€ğ™ğ™„ğ˜¾ğ™Ž

1. MATTE VELVET LIPSTICK LEBIH MEWAH DIGAYAKAN DI BIBIR ANDA❤️
👆👆👆HARGA: RM79

Dah tau kaler lipstick yang sesuai dengan anda? Ajom kita berkenalan dengan Matte Velvet Lipstick keluaran Haus Cosmetics. Formulasi baharu dengan Organic Sunscreen SPF35 PA++++ bagi perlindungan bibir dari sinaran UV. Jangan tak tahu, bibir yang gelap juga berpunca dari sinaran UV. Best kan, bukan sahaja muka kena pakai sunscreen, bibir pun kena lindungi! Baru bibir kekal segar dan menarik.

Ciri-ciri Matte Velvet Lipstick 
💖tidak mudah patah
💖kemasan matte baldu yang lembut
💖tekstur ringan di bibir berpigmen tinggi
💖tidak mudah tanggal
💖haruman yang menyenangkan. 

Moist Velvet Lipstick Kod Daisy:
1. Vegan wax (Carnauba plant & Bayberry fruit)
2. Vitamin E
3. Jojoba Seed Oil
4. Palmitoyl Hexapeptide-12 


2. LIPMATTE MATTE CREAMY LIPS (MCL) 💋💋
👆👆👆HARGA: RM25

Ciri cirinya:-
💋 Lembut pada bibir. Rasa creamy tapi tidak transfer pada cawan
💋Full coverage & pigmented. Sekali sapuan sudah mencukupi
💋Technology anti-crack (Hexapeptide 12). Pakai lama-lama bibir semakin lembut dan licin
💋cepat kering dan sangat ringan!!😍
Korang ingat senang ke nak buat MCL yang sangat sesuai untuk mereka yang berbibirkan bibir sensitif ni. Macam Puan FOUNDER Haus Cosmetics dia sendiri pon ada bibir sensitif tapi disebabkan keinginan dia nak pakai lipmatte gak tu yang dia buat R&D untuk hasilkan MCL. Alhamdulillah now mereka yang berbibir sensitif pon boleh guna MCL dengan senang hati In Shaa Allah bibir pon akan back to normal again.

3. Crystal Shine Magic Lipstick  | 4ml
👆👆👆HARGA: RM39

Fungsi Utama:
~Anti Oksidant- Meneutralkan radikal bebas.
~Melembapkan Bibir-Menghalang kekeringan pada bibir, merawat bibir merekah dan berdarah
~Kolagen Booster- Meningkatkan penghasilan kolagen pada bibir, menegang dan menganjalkan serta mengurangkan kehitaman.

4. TREATMENT LIPGLOSS UNTUK ANDA YANG INGINKAN BIBIR YANG LEMBAP, SIHAT DAN CANTIK.
👆👆👆HARGA: RM39
Dapat High Treatment Lipgloss by HAUS Cosmetics.
.
Lipgloss nie mempunyai pelbagai fungsi bukan sekadar Lipgloss sahaja tau. 
.
Korang boleh gunakannya sebelum tidur kerana ianya juga berfungsi sebagai Lip Sleeping Mask  untuk merawat bibir korang overnight.
.

Ianya juga boleh dijadikan sebagai Lip Primer iaitu sebagai Base dan akhir sekali sebagai Lip Balm yang dapat membekal kelembapan kepada bibir berharga korang tu.

COMBO MAKEUP HAUS COSMETICS

𝘾𝙊𝙈𝘽𝙊 𝙈𝘼𝙆𝙀𝙐𝙋 𝘾𝙊𝙈𝙋𝘼𝘾𝙏 𝙋𝙊𝙒𝘿𝙀𝙍 + 𝙈𝘼𝙂𝙄𝘾 ğ™‡ğ™„ğ™‹ğ™Žğ™ğ™„ğ˜¾ğ™† + 𝙁𝙊𝙐𝙉𝘿𝘼𝙏𝙄𝙊𝙉 ğ™ƒğ˜¼ğ™ğ™Ž ğ˜¾ğ™Šğ™Žğ™ˆğ™€ğ™ğ™„ğ˜¾ğ™Ž

👆👆👆HARGA: RM177

MATE VELVET COMPACT POWDER SPF15 (SHINE ERASER & SEBUM FIXER)
Kelebihan:
~Mencerahkan kulit.
~Tidak merekah dah bercapuk
~Mudah diratakan dan menjimatkan masa
~Melembapkan wajah
~"Sebum Fixer" dan "Shine Eraser"
~Memulihkan permukaan luar lapisan kulit
~Hasil solekan yang cantik dan sekata.

Crystal Shine Magic Lipstick  | 4ml
Fungsi Utama:
~Anti Oksidant- Meneutralkan radikal bebas.
~Melembapkan Bibir-Menghalang kekeringan pada bibir, merawat bibir merekah dan berdarah
~Kolagen Booster- Meningkatkan penghasilan kolagen pada bibir, menegang dan menganjalkan serta mengurangkan kehitaman.

MELTY GLAM AQUA FOUNDATION SPF50/PA++++
Kelebihan:
~Sangat selesa untuk kegunaan harian.
~Tidak bercapuk, tidak merekah, tahan lama dan sesuai untuk semua jenis kulit.
~Hasil solekan yang "Natural" dan sekata.
~Membantu menegangkan kulit, mengecilkan pori-pori serta menghilangkan 'whitehead' dan 'blackhead'.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...