--<<@ FOLLOW BLOG @>>--

--<<@ INFO @>>--

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

PEMBERITAHUAN:-

Saya minta maaf banyak2 jika saya ambil masa untuk reply soalan2 anda melalui form@sms@whatsapp@fb, ini kerana saya seorang diri melakukan aktiviti online dan 2 orang pekerja untuk aktiviti pembungkusan , sehari2 saya mesti handle 20-60 order.

Untuk mendapat reply yg cepat anda dinasihati untuk whatsapp atau sms saya 0179187696.

Saya akan cuba reply whatsapp/sms secepat yang mungkin (phone saya silent mode)

anda boleh call saya , jika saya dengar vibrate saya akan jawab jika tidak dijawab sila sms saya, jika urgent sy akan call semula.

untuk fb@email saya akan check 3-5 kali sehari sahaja.

Jika soalan2 anda tidak terjawab dalam masa 12 jam sila tanya semula takut saya terlepas pandang. TERIMA KASIH

ORDER FORM / BORANG TEMPAHAN

Name / Nama :
Adress / Alamat :
Contact Number / No Tel :
Email Address:
Nama & Kuantiti Item:
Akaun Pembayaran CIMB- 03060035290523-SITI ROHAYA ABDULLAH
MAYBANK -561118052569-SITI ROHAYA ABDULLAH
BANK RAKYAT-220241689310-SITI ROHAYA ABDULLAH
RHB ISLAMIC BANK-16127100014750-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
BANK ISLAM-02093020048477-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
Saya Setuju Pesanan Akan Terbatal Selepas 2 hari Jika Tidak Membuat Pembayaran
Pertanyaan @ Detail Pembayaran

SETELAH MEMBUAT PEMBAYARAN SMS SECEPAT YANG MUNGKIN UNTUK MAKLUMAN PN.AYA  ( 0179187696 )

1. Nama Anda

2. Produk yang telah ditempah

3. Jumlah dan Lokasi pembayaran Yang dinyatakan di slip

4. Tarikh dan masa yang dinyatakan di atas slip deposit

5. Jenis bank (yang dimasukkan duit)


Click here to put a form like this on your site.

Sunday, 13 July 2014

PROMOSI!!SABUN ALPHA ARBUTIN LAB DEE





Membekalkan sabun alpha arbutin dari labdee yang sedang fames dan terlajak di pasaran sekarang. Boleh membeli secara borong dengan kami dengan harga yang sangat berbaloi mengikut kuantiti, Semakin banyak uols borong, semakin berbaloi-baloi harga yang anda dapat.

Ia berfungsi mengurangkan parut dan menjadikan kulit putih secara semulajadi. Sabun Alpha Arbutin ini juga membantu menghalang proses pengeluaran melanin yang berlebihan yang boleh menyebabkan terjadinya jeragat. Saiz seketul 70g.

KELEBIHAN SABUN ALPHA ARBUTIN

Menggantikan sel kulit lama kepada sel kulit baru
Menjadikan kulit semakin lembap
Di formulasikan dari SWITZERLAND
Mengurangkan bintik-bintik hitam, jeragat, jerawat serta parut-parut
Kulit semakin pulih dan sihat
Menjadikan kulit licin dan gebu
Mampu menjadikan kulit semakin sekata dalam masa 7 hari/dengan penggunaan secara konsisten

Sms/Whatsapp 0179187696 untuk harga

Friday, 11 July 2014

SOAL JAWAB PENGGUNA SHAKLEE

Vitalea banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat

Siapa Memerlukan #Vita-Lea Iron Formula a.k.a #Multivitamin #Shaklee
✎Individu dewasa yang mementingkan kesihatan dan kecergasan tubuh jangka panjang 
✎Individu yang tidak lengkap diet hariannya  
✎Individu yang ingin meningkatkan sistem imun 
✎Remaja yang sedang membesar 
✎Wanita yang mementingkan kesejahteraan kesihatan mereka 
✎Lelaki - semua peringkat umur dewasa lelaki 
✎Individu yang menopous 
✎Wanita yang baru bersalin

Vitalea banyak membantu mencantikkan kulit wajah, kuku yang licin, rambut yang kuat dari segi akarnya, membantu mencegah penyakit tiroid @ beguk ( penyakit tiroid ini terjadi kebiasaanya kerana kekurangan iodin dan ini terdapat di dalam #vitalea. selain itu juga, ia adalah antara supplement terpenting untuk diet atau slim yang mana kalau kita kurang makan namun pengambilan vitalea ni banyak membantu memberi badan rasa bertenaga, tidak lesu dan menjadikan kulit sentiasa tegang.

 Ibu-ibu yang mengandung dan #menyusukan anak, sangat digalakkan mengamalkan pemgambilan vitalea kerana kepentingan zat dan vitamin serta keperluan zat besi oleh si bu dan ianya juga penting untuk tumbesaran anak.

Mengapa ada sesetengah ibu yang #mengandung mahupun yang menyusukan anak mudah rasa pitam atau pening kepala?  Hakikatnya ibu-ibu kekurangan zat besi @ iron dalam pengambilan diet harian mereka.

Iron/zat besi banyak terdapt dalam makanan laut seperti kerang, tiram namun terdapat banyak sebab mengapa ibu mengandung tidak boleh terlalu banyak makan makanan laut..kerana :-✎ada sesetengah ibu alah dengan makanan laut
✎peraiaran / laut yang telah tercemar
✎tidak bersih ketika mencuci atau membersihkannya
✎selain itu, ianya bukan mudah untuk didapati dan harga yang tidak menentu.

Oleh itu, tidak rugi untuk memiliki dan memilih  produk utama #SHAKLEE ini!!


Tuesday, 24 June 2014

PRODUK KESIHATAN SHAKLEE

PRODUK SHAKLEE

Kesihatan adalah tenaga, kecergasan dan kesejahteraan. Anda akan ketahuinya apabila anda merasainya, apabila anda melihatnya; kehidupan yang sihat adalah sesuatu yang menarik. Orang yang sihat sentiasa bertenaga dan kelihatan hebat. Nutirisi Shaklee telah membantu mewujudkan kehidupan yang lebih sihat kepada berjuta-juta orang selama lebih 50 tahun. Alamilah kehebatan kesihatan dengan Nutrisi Shaklee.


PRODUK SHAKLEE

Shaklee? Apa yg ada dalam Shaklee ni! Hehe ini lah yang kawan-kawan saya impress masa saya sebut saya ajen shaklee skrg ni. :D never late to start right? here we go senarai produk shaklee.





ALFALFA COMPLEX

Kaya dalam nutrisi dan mineral surih
Mengurangkan toksin
Melegakan rasa kebas dan sakit sendi
Merendahkan kolestrol
Mengandungi enzim penting untuk penghadaman makanan




B-COMPLEX

Menggalakkan kesihatan jantung, metabolisma tenaga dan replikasi DNA yang sihat
Menukarkan makanan menjadi tenaga
Mengurangkan symptom kemurungan & tekanan
Meningkatkan fungsi otak




CAROTOMAX

Antioksidan semulajadi dan sumber vitamin A dari buah dan sayur
Meningkatkan kesihatan mata, prostat, serviks, hati dan jantung
Menghalang kanser dan penuaan






ENERGISING SOY PROTEIN (ESP)

Membekalkan tenaga dan meningkatkan kesihatan kulit, rambut dan kuku
Sangat diperlukan oleh ibu yang menyusukan anak, kanak-kanak dan mereka yang sedang pulih dari sakit







VITA-C 500mg ( SUSTAINED RELEASED )

Antioksidan semulajadi, membantu menguatkan sistem pertahanan badan secara semulajadi
Meningkatkan kesihatan gusi, gigi, tulang dan salur darah
Meningkatkan menyerapan zat besi dalam makanan





VITA-E COMPLEX

Antioksidan semulajadi
Mengurangkan risiko sakit jantung
Mempercepatkan penyembuhan luka dan menghalang penuaan







ZINC COMPLEX

Menghalang rambut gugur - sangat sesuai untuk ibu dalam pantang
Mempercepatkan penyembuhan luka - bagus untuk org kencing manis
Meningkatkan kesihatan prostat dan memperbaiki kesihatan seksual






OSTEMATRIX

Menyediakan 1000mg Kalsium dengan Magnesium, Vitamin D dan Zinc
Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal
Meningkatkan kesihatan fungsi otot dan penghantaran maklumat saraf
Mengurangkan simtom PMS






OMEGA GUARD

Meningkatkan perkembangan mental dan kesihatan baby, kanak-kanak da orang dewasa
Sumber penting DHA untuk ibu yang mengandung dan juga ibu yang menyusukan anak
Mengurangkan kolestrol dan tekanan darah tinggi
Mengurangkan keradangan sendi
Mengurangkan risiko kanser pada payudara, protat dan usus.



ADVANCE JOINT HEALTH TABLET

Kandungan bahan organik untuk membantu menhalang pengumpulan bahan kimia yang menyebabkan ketidakselesaan sendi juga untuk kesihatan sendi dan tulang.
Menyediakan zat untuk kolagen dan fungsi tisu penyambung yang menguatkan struktur sendi
Sesuai untuk masalah sendi dan sakit kaki



GLA COMPLEX

Mengurangkan kegatalan, bengkak, kekeringan dan penglupasan kulit dan juga kesakitan sendi
Menyeimbangkan hormon insulin dan mengurangkan tahap kolestrol
Sangat berkesan untuk masalah PMS, kesakitan payudara dan kemurungan








CHEWABLE VITA-C

Sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa ang tak boleh nak telan tablet
Meningkatkan kesihatan gusi, gigi, tulang dan salur darah
Membantu mengekalkan sistem pertahanan badan










VITA-LEA 

Penting untuk pertumbuhan cell dan kesihatan
Mengingkatkan kecerdasan mental dan membina keimunan badan
Mengekalkan kesihatan sistem penghadaman 






MEAL SHAKES

Snek segera yang berkhasiat dengan 19 vitamin dan minerals
Rendah lemak
Sangat sesuai untuk kanak-kanak dan orang dewasa sebagai sarapan yang sihat







PERFORMANCE DRINK

Membekalkan tenaga segera dengan karbohidrat unik nya
Mengekalkan cecair badan dan keseimbangan elektrolit untuk menghalang kekurangan air
Sesuai semasa bersukan, berpuasa, demam dan sakit






GARLIC COMPLEX

Meningkatkan sistem imuniasi
Mengurangkan tekanan darah tinggi dan tahap kolestrol
Bertindak sebagai antibakteria dan anti virus
Antibiotic semulajadi








LECITHIN

Sebagai pencair lemak atau pengemulsi lemak- membantu dalam mengurangkan berat badan
Mengurangkan tahap kolestrol
Menggalakkan fungsi otak yang optimum dengan kiolin
Mengelakkan puting tersumbat untuk ibu yang menyusukan anak





CINCH SHAKE MIX

Minuman protein soya yang bukan GMO
Membakar lemak namun mengekalkan jisim otot
Cepat mengurangkan lemak dan berat badan
Minuman yang sangat berkesan untuk pengurusan berat badan






CINCH ENERGY TEA MIX

Minuman tenaga yang selamat dan semulajadi
Membantu meningkatkan metabolisma
Alternatif kepada kopi dan minuman bergula







HERB LAX 

Memudahkan fungsi kolon dan perherakan kolon- menghalang sembelit
Mengurangkan bau badan
Detox melalui kolon 





PEPPERMINT-GINGER PLUS

Melegakan ketidakselesaan perut dan kembung perut
Membantu ketidakhadaman makanan
Sesuai untuk masalah pergerakan bahan kumuh









DTX 

Membantu melancarkan aliran hempedu
Bahan organik untuk melindungi sel hati
Membantu proses mengeluarkan toxin di hati 






COQHEALTH

Membantu penghasilan tenaga dalam jantung untuk membolehkan jantung berfungsi dengan baik juga organ yang lain
Meningkatkan tenaga dan stamina
Melindungi arteri dari LDL yang teroksida






PHYTOCOLS-ST

Membantu menghalang penyerapan kolestrol dalam darah
Menurunkan paras kolestrol


berminat...SMS/WHATSAPP SAYA

PERSEDIAAN UNTUK BERPUASA DENGAN SHAKLEE


Untuk mereka yang tercari-cari apakah supplemen yang sesuai diamalkan sepanjang bulan ramadhan nanti, saya cadangkan SET MIGHT 3 GEMS. Set ini adalah satu program kesihatan Shaklee khas untuk mereka yang ingin kekal cergas di bulan ramadhan.

Terbahagi kepada 3 produk asas untuk pembekalan vitamin, zat galian, tenaga dan pengekalan bendalir badan iaitu Energizing Soy Protein atau ESP (perasa Vanilla), Mealshake (perasa French Vanilla)  dan Performance Drink atau PD (perasa oren). Ketiga-tiga produk ini berperanan membekalkan nutrien dan keperluan harian tubuh agar terus bertenaga dan cerdas.


ESP : memberi kita rasa kenyang untuk jangka masa yang lama dan beri kita tenaga yang sustain ; bukannya memberi kita tenaga apabila minum tetapi memberi kita tenaga yang berterusan apabila mengamalkannya.

Mealshake : terdiri daripada protein dan juga complete dengan sumber vitamin dan mineral. rasa apa? rasa vanilla, memang sedaplah dan tak muak.

PD : sejenis minum mengurangkan kehilangan bendalir (air) dari tubuh kita, yang sememangnya berlaku apabila kita berpuasa. Badan kita akan kekeringan air (di dalam) kesan daripada metabolisma badan dan kerja-kerja seharian yang dilakukan. Jadi, PD mampu menyokong tahap hidrasi dan menjaga kandungan air dalam tubuh kita.


Sesuai untuk mereka yang tidak sempat bersarapan, dan minuman untuk bersahur dan berbuka puasa. Kalau tak sempat sahur pun (kes terbangun tinggal 5 minit nak imsak/15 minit nak Subuh), mighty 3 gems ini insya-Allah memadai untuk anda menjalani kehidupan Ramadhan seperti biasa.

Dan berbuka puasa dengan mighty 3 gems memberi anda tenaga untuk menunaikan ibadah selanjutnya iaitu solat Maghrib, Isyak serta terawikh dan ibadah2 lain seperti bertadarus.

Bagi ibu menyusu seperti saya, ia membantu kita berpuasa sambil menyusukan anak.


Sekiranya anda berminat dan ingin dapatkan konsultasi percuma, bolehla hubungi saya dengan 


Promosi!! TELEKUNG SOLAT SULAM INDONESIA MURAH

 Telekung Sulam Indonesia
Saiz yg lebih labuh dari biasa (35 inchi dari dagu ke bawah)
warna yang cantik
sulam organza dan penuh dibahagian belakang
beg yg cntik
cotton polino
HARGA SPECIAL 
RM90 S/M..RM95 S/S..FREE POSLAJU

PM/SMS/WHATSAPP 0179187696

tak rugi membeli kerana sangat berkualiti.. anda pasti puas hati.Jom hadiahkan buat insan yg tersayang. Ramadhan dah dekat ni pasti ramai yang menunaikan terawih..

#sayajual #telekung #muslimah #solat

Telekung Sulam Indonesia
Saiz yg lebih labuh dari biasa (35 inchi dari dagu ke bawah)
warna yang cantik
sulam organza dan penuh dibahagian belakang
beg yg cntik
cotton polino
HARGA SPECIAL 
RM90 S/M..RM95 S/S..FREE POSLAJU

PM/SMS/WHATSAPP 0179187696

tak rugi membeli kerana sangat berkualiti.. anda pasti puas hati.Jom hadiahkan buat insan yg tersayang. Ramadhan dah dekat ni pasti ramai yang menunaikan terawih..

#sayajual #telekung #muslimah #solat

Telekung Sulam Indonesia
Saiz yg lebih labuh dari biasa (35 inchi dari dagu ke bawah)
warna yang cantik
sulam organza dan penuh dibahagian belakang
beg yg cntik
cotton polino
HARGA SPECIAL 
RM90 S/M..RM95 S/S..FREE POSLAJU

PM/SMS/WHATSAPP 0179187696

tak rugi membeli kerana sangat berkualiti.. anda pasti puas hati.Jom hadiahkan buat insan yg tersayang. Ramadhan dah dekat ni pasti ramai yang menunaikan terawih..

#sayajual #telekung #muslimah #solat

Telekung Sulam Indonesia
Saiz yg lebih labuh dari biasa (35 inchi dari dagu ke bawah)
warna yang cantik
sulam organza dan penuh dibahagian belakang
beg yg cntik
cotton polino
HARGA SPECIAL 
RM90 S/M..RM95 S/S..FREE POSLAJU

PM/SMS/WHATSAPP 0179187696

tak rugi membeli kerana sangat berkualiti.. anda pasti puas hati.Jom hadiahkan buat insan yg tersayang. Ramadhan dah dekat ni pasti ramai yang menunaikan terawih..

#sayajual #telekung #muslimah #solat

Telekung Sulam Indonesia
Saiz yg lebih labuh dari biasa (35 inchi dari dagu ke bawah)
warna yang cantik
sulam organza dan penuh dibahagian belakang
beg yg cntik
cotton polino
HARGA SPECIAL 
RM90 S/M..RM95 S/S..FREE POSLAJU

PM/SMS/WHATSAPP 0179187696

tak rugi membeli kerana sangat berkualiti.. anda pasti puas hati.Jom hadiahkan buat insan yg tersayang. Ramadhan dah dekat ni pasti ramai yang menunaikan terawih..

#sayajual #telekung #muslimah #solat

Telekung Sulam Indonesia
Saiz yg lebih labuh dari biasa (35 inchi dari dagu ke bawah)
warna yang cantik
sulam organza dan penuh dibahagian belakang
beg yg cntik
cotton polino
HARGA SPECIAL 
RM90 S/M..RM95 S/S..FREE POSLAJU

PM/SMS/WHATSAPP 0179187696

tak rugi membeli kerana sangat berkualiti.. anda pasti puas hati.Jom hadiahkan buat insan yg tersayang. Ramadhan dah dekat ni pasti ramai yang menunaikan terawih..

#sayajual #telekung #muslimah #solat

Telekung Sulam Indonesia
Saiz yg lebih labuh dari biasa (35 inchi dari dagu ke bawah)
warna yang cantik
sulam organza dan penuh dibahagian belakang
beg yg cntik
cotton polino
HARGA SPECIAL 
RM90 S/M..RM95 S/S..FREE POSLAJU

PM/SMS/WHATSAPP 0179187696

tak rugi membeli kerana sangat berkualiti.. anda pasti puas hati.Jom hadiahkan buat insan yg tersayang. Ramadhan dah dekat ni pasti ramai yang menunaikan terawih..

#sayajual #telekung #muslimah #solat

Telekung Sulam Indonesia
Saiz yg lebih labuh dari biasa (35 inchi dari dagu ke bawah)
warna yang cantik
sulam organza dan penuh dibahagian belakang
beg yg cntik
cotton polino
HARGA SPECIAL 
RM90 S/M..RM95 S/S..FREE POSLAJU

PM/SMS/WHATSAPP 0179187696

tak rugi membeli kerana sangat berkualiti.. anda pasti puas hati.Jom hadiahkan buat insan yg tersayang. Ramadhan dah dekat ni pasti ramai yang menunaikan terawih..

#sayajual #telekung #muslimah #solat

Telekung Sulam Indonesia
Saiz yg lebih labuh dari biasa (35 inchi dari dagu ke bawah)
warna yang cantik
sulam organza dan penuh dibahagian belakang
cotton polino
HARGA SPECIAL 
RM80 S/M..RM85 S/S..FREE POSLAJU

PM/SMS/WHATSAPP 0179187696

tak rugi membeli kerana sangat berkualiti.. anda pasti puas hati.Jom hadiahkan buat insan yg tersayang. Ramadhan dah dekat ni pasti ramai yang menunaikan terawih..

#sayajual #telekung #muslimah #solat

Telekung Sulam Indonesia
Saiz yg lebih labuh dari biasa (35 inchi dari dagu ke bawah)
warna yang cantik
sulam organza dan penuh dibahagian belakang
cotton polino
HARGA SPECIAL 
RM80 S/M..RM85 S/S..FREE POSLAJU

PM/SMS/WHATSAPP 0179187696

tak rugi membeli kerana sangat berkualiti.. anda pasti puas hati.Jom hadiahkan buat insan yg tersayang. Ramadhan dah dekat ni pasti ramai yang menunaikan terawih..

#sayajual #telekung #muslimah #solat

Telekung Sulam Indonesia
Saiz yg lebih labuh dari biasa (35 inchi dari dagu ke bawah)
warna yang cantik
sulam organza dan penuh dibahagian belakang
cotton polino
HARGA SPECIAL 
RM80 S/M..RM85 S/S..FREE POSLAJU

PM/SMS/WHATSAPP 0179187696

tak rugi membeli kerana sangat berkualiti.. anda pasti puas hati.Jom hadiahkan buat insan yg tersayang. Ramadhan dah dekat ni pasti ramai yang menunaikan terawih..

#sayajual #telekung #muslimah #solat

Telekung Sulam Indonesia
Saiz yg lebih labuh dari biasa (35 inchi dari dagu ke bawah)
warna yang cantik
sulam organza dan penuh dibahagian belakang
cotton polino
HARGA SPECIAL 
RM80 S/M..RM85 S/S..FREE POSLAJU

PM/SMS/WHATSAPP 0179187696

tak rugi membeli kerana sangat berkualiti.. anda pasti puas hati.Jom hadiahkan buat insan yg tersayang. Ramadhan dah dekat ni pasti ramai yang menunaikan terawih..

#sayajual #telekung #muslimah #solat

Telekung Sulam Indonesia
Saiz yg lebih labuh dari biasa (35 inchi dari dagu ke bawah)
warna yang cantik
sulam organza dan penuh dibahagian belakang
cotton polino
HARGA SPECIAL 
RM80 S/M..RM85 S/S..FREE POSLAJU

PM/SMS/WHATSAPP 0179187696

tak rugi membeli kerana sangat berkualiti.. anda pasti puas hati.Jom hadiahkan buat insan yg tersayang. Ramadhan dah dekat ni pasti ramai yang menunaikan terawih..

#sayajual #telekung #muslimah #solat

Sunday, 15 June 2014

KARME WHITENING SKIN CARE ORIGINAL-karme beauty skin care

KARME WHITENING SKIN CARE


KARME WHITENING SKIN CARE
KARME WHITENING SKIN CARE (set besar)

HARGA PROMOSI
Harga Promosi : 1 SET INCLUDE KARME WHITENING FACIAL CLEANSER + KARME BEAUTY NIGHT CREAM + KARME BEAUTY DAY CREAM

  KARME WHITENING SKIN CARE (trial set) 
1 SET RM85 (SEMENANJUNG)..free poslaju
1 SET RM95 (S/S) ..free poslaju

HARGA PROMOSI
Harga Promosi : 1 SET INCLUDE KARME WHITENING FACIAL CLEANSER + KARME BEAUTY NIGHT CREAM + KARME BEAUTY DAY CREAM

KARME WHITENING SKIN CARE (set besar)
1 SET RM180 (SEMENANJUNG)..free poslaju
1 SET RM190 (S/S) ..free poslaju

 KARME BEAUTY SKIN CARE  PEMBELIAN LOOSE
KARME Day Cream-15ml/100g (RM75 S/M..RM80 S/S)
KARME Night Cream-15ml/100g (RM75 S/M..RM80 S/S)
KARME Whitening Facial Cleanser-100g (RM50 S/M...RM55 S/S)



KARME WHITENING SKIN CARE
KARME WHITENING SKIN CARE (trial set) ORIGINAL
YANG TRIAL NI ORIGINAL ADE PAMPLET KARME

1 SET RM85 (SEMENANJUNG)..free poslaju
1 SET RM95 (S/S) ..free poslaju


KARME BEAUTY SKIN CARE,KARME
KARME WHITENING SKIN CARE (trial set)

1 SET RM85 (SEMENANJUNG)..free poslaju
1 SET RM95 (S/S) ..free poslaju


KARME BEAUTY SKIN CARE,KARME
KARME WHITENING SKIN CARE

HARGA PROMOSI
Harga Promosi : 1 SET INCLUDE KARME WHITENING FACIAL CLEANSER + KARME BEAUTY NIGHT CREAM + KARME BEAUTY DAY CREAM

  KARME WHITENING SKIN CARE (trial set) 
1 SET RM65 (SEMENANJUNG)..free poslaju
1 SET RM70 (S/S) ..free poslaju

HARGA PROMOSI
Harga Promosi : 1 SET INCLUDE KARME WHITENING FACIAL CLEANSER + KARME BEAUTY NIGHT CREAM + KARME BEAUTY DAY CREAM

KARME WHITENING SKIN CARE (set besar)
1 SET RM165 (SEMENANJUNG)..free poslaju
1 SET RM170 (S/S) ..free poslaju

 KARME BEAUTY SKIN CARE  PEMBELIAN LOOSE
KARME Day Cream-15ml/100g (RM65 S/M..RM70 S/S)
KARME Night Cream-15ml/100g (RM65 S/M..RM70 S/S)
KARME Whitening Facial Cleanser-100g (RM40 S/M...RM45 S/S)



KARME WHITENING SKIN CARE

Produk ini mengandungi bahan-bahan yang penuh dengan ciri2 ekstrak sayuran semulajadi yang tidak membahayakan kulit anda. Ia juga mendapat kelulusan dari INTERNATIONAL BEAUTY EXPERTS OF GERMAN yang mengatakan produk ini TIADA KESAN SAMPINGAN. Produk ini juga SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. Ia mengandungi bahan pelembap untuk kulit yang kering, kulit yang berminyak, berjerawat dan jeragat. Mengandungi bahan polysaccharide dan acid amino untuk membantu pencerahan kulit.

Pencuci muka pemutih pleiotropic adalah untuk membuang segala kotoran dan minyak yang berada di dalam riang roma kulit.

Krim malam & siang mengandungi kesan bahan yang berulang menghilangkan kesan jerawat, jeragat dan bintik hitam di muka. Ia mengembalikan kulit yang kusam dan yang paling penting ialah dapat memutihkan kulit dalam jangka masa yang singkat serta menjadikan kulit anda lebih anjal dan sekata.

Tunggu apa lagi, dapatkan set KARME WHITENING SKIN CARE sekarang !!


KARME  SKIN CARE 

Day cream Ingredients:
nium Dioxide ,Cetyl Alcohol,the Glyceryl Monosterate, propyl Glycol , Isoporopyl Myristate, Vaselin, lanolin, bearberry, Arnica), vitamin E.

Night Cream -Ingredients:
Stearic Acid, Cetyl Alcohol , Glyceryl Monosterate  propyl Glycol , Vitamin E , Yoyumin , Cress, Wild Camonile, aloe  YEASF.

How to use:
Day Cream: Wash the face, and then take the goods 1gm dot even put his face twice a day.
Night Cream: Daily evening the first wash the face, then take this product 1gm dot even put on the face can be, until the next morning and then washed off.


Ia jga dpt klulusan dr international beauty experts of german yg mgtakn ia tiada ksan sampingan
KARME BEAUTY SKIN CARE
KARME WHITENING SKIN CARE
 
HARGA PROMOSI
Harga Promosi : 1 SET INCLUDE KARME WHITENING FACIAL CLEANSER + KARME BEAUTY NIGHT CREAM + KARME BEAUTY DAY CREAM

  KARME WHITENING SKIN CARE (trial set) 
1 SET RM65 (SEMENANJUNG)..free poslaju
1 SET RM70 (S/S) ..free poslaju

HARGA PROMOSI
Harga Promosi : 1 SET INCLUDE KARME WHITENING FACIAL CLEANSER + KARME BEAUTY NIGHT CREAM + KARME BEAUTY DAY CREAM

KARME WHITENING SKIN CARE (set besar)
1 SET RM165 (SEMENANJUNG)..free poslaju
1 SET RM170 (S/S) ..free poslaju

 KARME BEAUTY SKIN CARE  PEMBELIAN LOOSE
KARME Day Cream-15ml/100g (RM65 S/M..RM70 S/S)
KARME Night Cream-15ml/100g (RM65 S/M..RM70 S/S)
KARME Whitening Facial Cleanser-100g (RM40 S/M...RM45 S/S)



KARME WHITENING SKIN CARE

Produk ini mengandungi bahan-bahan yang penuh dengan ciri2 ekstrak sayuran semulajadi yang tidak membahayakan kulit anda. Ia juga mendapat kelulusan dari INTERNATIONAL BEAUTY EXPERTS OF GERMAN yang mengatakan produk ini TIADA KESAN SAMPINGAN. Produk ini juga SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. Ia mengandungi bahan pelembap untuk kulit yang kering, kulit yang berminyak, berjerawat dan jeragat. Mengandungi bahan polysaccharide dan acid amino untuk membantu pencerahan kulit.

Pencuci muka pemutih pleiotropic adalah untuk membuang segala kotoran dan minyak yang berada di dalam riang roma kulit.

Krim malam & siang mengandungi kesan bahan yang berulang menghilangkan kesan jerawat, jeragat dan bintik hitam di muka. Ia mengembalikan kulit yang kusam dan yang paling penting ialah dapat memutihkan kulit dalam jangka masa yang singkat serta menjadikan kulit anda lebih anjal dan sekata.

Tunggu apa lagi, dapatkan set KARME WHITENING SKIN CARE sekarang !!


KARME  SKIN CARE 

Day cream Ingredients:
nium Dioxide ,Cetyl Alcohol,the Glyceryl Monosterate, propyl Glycol , Isoporopyl Myristate, Vaselin, lanolin, bearberry, Arnica), vitamin E.

Night Cream -Ingredients:
Stearic Acid, Cetyl Alcohol , Glyceryl Monosterate  propyl Glycol , Vitamin E , Yoyumin , Cress, Wild Camonile, aloe  YEASF.

How to use:
Day Cream: Wash the face, and then take the goods 1gm dot even put his face twice a day.
Night Cream: Daily evening the first wash the face, then take this product 1gm dot even put on the face can be, until the next morning and then washed off.


Ia jga dpt klulusan dr international beauty experts of german yg mgtakn ia tiada ksan sampingan
SET KECANTIKAN KARME WHITENING SKIN CARE

STOK KARME DAY CREAM & KARME NIGHT CREAM BESAR

KARME BEAUTY SKIN CARE
KARME WHITENING SKIN CARE
 
HARGA PROMOSI
Harga Promosi : 1 SET INCLUDE KARME WHITENING FACIAL CLEANSER + KARME BEAUTY NIGHT CREAM + KARME BEAUTY DAY CREAM

  KARME WHITENING SKIN CARE (trial set) 
1 SET RM65 (SEMENANJUNG)..free poslaju
1 SET RM70 (S/S) ..free poslaju

HARGA PROMOSI
Harga Promosi : 1 SET INCLUDE KARME WHITENING FACIAL CLEANSER + KARME BEAUTY NIGHT CREAM + KARME BEAUTY DAY CREAM

KARME WHITENING SKIN CARE (set besar)
1 SET RM165 (SEMENANJUNG)..free poslaju
1 SET RM170 (S/S) ..free poslaju

 KARME BEAUTY SKIN CARE  PEMBELIAN LOOSE
KARME Day Cream-15ml/100g (RM65 S/M..RM70 S/S)
KARME Night Cream-15ml/100g (RM65 S/M..RM70 S/S)
KARME Whitening Facial Cleanser-100g (RM40 S/M...RM45 S/S)



KARME WHITENING SKIN CARE

Produk ini mengandungi bahan-bahan yang penuh dengan ciri2 ekstrak sayuran semulajadi yang tidak membahayakan kulit anda. Ia juga mendapat kelulusan dari INTERNATIONAL BEAUTY EXPERTS OF GERMAN yang mengatakan produk ini TIADA KESAN SAMPINGAN. Produk ini juga SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT. Ia mengandungi bahan pelembap untuk kulit yang kering, kulit yang berminyak, berjerawat dan jeragat. Mengandungi bahan polysaccharide dan acid amino untuk membantu pencerahan kulit.

Pencuci muka pemutih pleiotropic adalah untuk membuang segala kotoran dan minyak yang berada di dalam riang roma kulit.

Krim malam & siang mengandungi kesan bahan yang berulang menghilangkan kesan jerawat, jeragat dan bintik hitam di muka. Ia mengembalikan kulit yang kusam dan yang paling penting ialah dapat memutihkan kulit dalam jangka masa yang singkat serta menjadikan kulit anda lebih anjal dan sekata.

Tunggu apa lagi, dapatkan set KARME WHITENING SKIN CARE sekarang !!


KARME  SKIN CARE 

Day cream Ingredients:
nium Dioxide ,Cetyl Alcohol,the Glyceryl Monosterate, propyl Glycol , Isoporopyl Myristate, Vaselin, lanolin, bearberry, Arnica), vitamin E.

Night Cream -Ingredients:
Stearic Acid, Cetyl Alcohol , Glyceryl Monosterate  propyl Glycol , Vitamin E , Yoyumin , Cress, Wild Camonile, aloe  YEASF.

How to use:
Day Cream: Wash the face, and then take the goods 1gm dot even put his face twice a day.
Night Cream: Daily evening the first wash the face, then take this product 1gm dot even put on the face can be, until the next morning and then washed off.


Ia jga dpt klulusan dr international beauty experts of german yg mgtakn ia tiada ksan sampingan

FUNGSI KARME SKIN CARE
-MERAWAT KULIT DARI DALAM
-KULIT AKAN KELIHATAN HALUS DAN TEGANG
-MEMBUANG SEL KULIT MATI
-MERAWAT JERAWAT DAN JERAGAT
-MENGHILANGKAN PARUT 2 JERAWAT
-MENCERAHKAN KULIT YANG KUSAM DAN MELEMBABKAN KULIT
-MENGECILKAN PORI
-BOLEH DICAMPUR DENGAN PRODUK LAIN (MIX N MATCH)
CTH CLEANSER,TONER DAN PELEMBAB LAIN

MADE IN
TANWAN KARME COSMETICS (INT'L) LIMITED
ADD: FLAT/RM T78,G/F, BANGKOK BANK BUILDING,18 BONHAM STRAND WEST, SHEUNG WAN HK

HARGA BORONG  SET PERCUBAAN/TRIAL



TERMURAH DI PASARAN..PASTINYA ORIGINAL
KAMI PEMBEKAL TERBESAR DI MALAYSIA

PM ME 2 ORDER @For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...