--<<@ FOLLOW BLOG @>>--

--<<@ INFO @>>--

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

PEMBERITAHUAN:-

Saya minta maaf banyak2 jika saya ambil masa untuk reply soalan2 anda melalui form@sms@whatsapp@fb, ini kerana saya seorang diri melakukan aktiviti online dan 2 orang pekerja untuk aktiviti pembungkusan , sehari2 saya mesti handle 20-60 order.

Untuk mendapat reply yg cepat anda dinasihati untuk whatsapp atau sms saya 0179187696.

Saya akan cuba reply whatsapp/sms secepat yang mungkin (phone saya silent mode)

anda boleh call saya , jika saya dengar vibrate saya akan jawab jika tidak dijawab sila sms saya, jika urgent sy akan call semula.

untuk fb@email saya akan check 3-5 kali sehari sahaja.

Jika soalan2 anda tidak terjawab dalam masa 12 jam sila tanya semula takut saya terlepas pandang. TERIMA KASIH

ORDER FORM / BORANG TEMPAHAN

Name / Nama :
Adress / Alamat :
Contact Number / No Tel :
Email Address:
Nama & Kuantiti Item:
Akaun Pembayaran CIMB- 03060035290523-SITI ROHAYA ABDULLAH
MAYBANK -561118052569-SITI ROHAYA ABDULLAH
BANK RAKYAT-220241689310-SITI ROHAYA ABDULLAH
RHB ISLAMIC BANK-16127100014750-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
BANK ISLAM-02093020048477-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
Saya Setuju Pesanan Akan Terbatal Selepas 2 hari Jika Tidak Membuat Pembayaran
Pertanyaan @ Detail Pembayaran

SETELAH MEMBUAT PEMBAYARAN SMS SECEPAT YANG MUNGKIN UNTUK MAKLUMAN PN.AYA  ( 0179187696 )

1. Nama Anda

2. Produk yang telah ditempah

3. Jumlah dan Lokasi pembayaran Yang dinyatakan di slip

4. Tarikh dan masa yang dinyatakan di atas slip deposit

5. Jenis bank (yang dimasukkan duit)


Click here to put a form like this on your site.

Saturday, 28 December 2013

PROMOSI KRIM NATURAL 99 + SABUN METAL FORTIS VITAMIN E

IDAMKAN KULIT YANG PUTIH, GEBU,SEGAR DAN TIADA CACAT CELA?
-SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT-
Cream ini terbuat dari bahan2 yg terkenal mujarab & mampu menyembuhkan berbagai macam masalah wajah, sama sekali tdak menggunakan mercury atau hydroquinone


SET KRIM NEW SPECIAL 99 + SABUN METAL FORTIS 
RM 60 SMNJUNG M'SIA & 
RM 65 SABAH/SARAWAK....FREE POS LAJU


dia ada dua botol...satu siang and satu malam...
yang warna kuning tu untuk siang punya, yang putih lak untuk malam..
HEBAT !! MEMPERKENALKAN SET METAL FORTIS DALAM PEK BARU !!
Memandangkan Set Metal Fortis telah diancam dengan pelbagai barangan tiruan di pasaran, kami pengedar produk Metal Fortis asli tidak mahu produk Metal Fortis yang asli disamakan dengan Metal Fortis tiruan yang mempunyai rekabentuk yang sama dengan Metal Fortis asli. Kami mahukan yang terbaik untuk pelanggan kami. Kami telah menukarkan bentuk bekas dan sticker baru untuk mengelakkan produk tiruan dari terus berleluasa yang membuatkan pengguna terkeliru dengan keaslian Metal Fortis sebenar. Terima kasih kepada pengguna Metal Fortis yang tetap terus setia menyokong perubahan ini.
Setiap satu set METAL FORTIS mengandungi SABUN, KRIM SIANG dan KRIM MALAM.



PRODUK INI ADALAH BERASASKAN:

“Temulawak adalah tanaman asli Indonesia yang mengandungi kurkuminoid dan minyak atsiri yang berkhasiat untuk menjaga kesihatan dari berbagai penyakit. Di Jawa Barat, rimpang temulawak lebih dikenal sebagai "Koneng Gede" dikatakan jauh lebih berkhasiat dari ginseng.

“Kunyit mencegah kulit daripada cepat berkedut, mencantikkan kulit,menghaluskan kulit, melembapkan kulit dan banyak lagi kelebihan kunyit dalam menjaga kulit wajah.”

Kunyit juga telah terbukti memberi kebaikan dalam menjaga kesihatan dan serta mencantikan kulit. Ia juga telah digunakan secara meluas dalam produk pemakanan kesihatan yang lain. Kini krim kuning natural 99 telah menjadikan kunyit sebagai bahan asas dalam penghasilannya

Produk ini juga diperkaya dengan vitamin E yang baik untuk kulit muka
“Vitamin E menjaga, meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit, mencegah proses penuaan, melindungi kulit dari kerosakan akibat radiasi sinar ultraviolet, serta mempercepat proses penyembuhan luka.”

ok..kalau korang nak tau, produk ni berasal dari indonesia..and memang selama ni aku beli dari sana.sebab ada sedara kat sana, so senang la..ehehe...ada je jual kat malaysia ni..tapi banyak yang tiruan je..so, untuk mengelakkan yang tiruan punya, jadi aku direct beli kat sana je..tapi setiap kali beli, memang aku beli banyakkkk la...untuk stok siap2..hehe..

krim ni jugak diperbuat dari bahan asas semula jadi yang memang banyak kebaikan pada kulit kita + ada Vitamin E!

kegunaan krim natural 99:
1. memutihkan wajah
2. menghilangkan bintik-bintik hitam
3. menghilangkan bekas jerawat
4. mengecilkan pori-pori
5. menegangkan wajah
6. menjadikan wajah putih berseri




IDAMKAN KULIT YANG PUTIH, GEBU,SEGAR DAN TIADA CACAT CELA?
-SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT-
Cream ini terbuat dari bahan2 yg terkenal mujarab & mampu menyembuhkan berbagai macam masalah wajah, sama sekali tdak menggunakan mercury atau hydroquinone


SET KRIM NEW SPECIAL 99 + SABUN METAL FORTIS 
RM 60 SMNJUNG M'SIA & 
RM 65 SABAH/SARAWAK....FREE POS LAJU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...