BELI PRODUK KECANTIKAN ONLINE

--<<@ INFO @>>--

PENGEPOSAN DI ABS.


(AHAD-KHAMIS)

POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 TENGAHARI)


(SABTU )

POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU

MINGGU PERTAMA :)


(JUMAAT)

CUTI POS

PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA WHATSAPP +60138433522 UNTUK SELANJUTNYAWelcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us ON INSTAGRAM & Like our FB fanpage

Sunday, 24 September 2017

ASANTEE SKIN HAIR BLEACHING

ASANTEE HAIR BLEACHING

ASANTEE SKIN HAIR BLEACHING CREAM

 HARGA : 
1 KOTAK RM30.00  (SEMENANJUNG)…FREE POS LAJU
 1 KOTAK RM35.00 (SABAH&SRWK)…FREE POS LAJU

12 KOTAK RM120 (SEMENANJUNG)…FREE POS LAJU
12 KOTAK RM140 (SABAH& SARAWAK)…FREE POS LAJU

testimoni 1
leyya br guna kat tangan sja ...nk try sapu la sbelah dlu...lpas cuci tkjut dgn result dia..mmg kulit cerah n nmpak shining...pastu trus lumur 1 badan...skrg klu sun burn je..trus blk sapu bleaching ni...mmg berbaloi...

testimoni 2
i biasa buat bleaching ni dulu kt saloon, 1 badan caj rm120...sebulan skali i ke saloon utk bleaching badan...skrg nk save budget beli n sapu sendiri je..rm120 tu i dh bley buat 3x..jimat2

testimoni 3
sblm guna bleaching nie mmg gelap gila kat tangan ng kaki...slalu naik moto je ke kelas...skrg pas pkai bleching nie mmg bagus...kesan segera lbih baik dr losyen la..pkai bebotol2 pn x juga cerah.

testimoni 3
hiii..g nk bg testimoni jga..g mmg bny bulu roma, pnuh kat tangan, kaki tak yah kata la...mula just nk try bleaching ni nk bg bulu roma x nmpak...skali result ng kulit pun jd putih...kakak pun terkejut...mmg bleaching ni mnyelamatkan i...ble la i pkai bju lengan pendek..1 family pun dh dah consume bleaching ni...tq yer

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI


 SEKOTAK Terdiri daripada :

1.SKIN HAIR BLEACHING CREAM 115ML

2.ASSANTEE POWDER 15GRAM

3.ASSANTI MILK POWDER 5GRAM

4.ASSANTE LIQUID SOAP 30ML

Produk pemutihan kulit pada badan..Kesan SERTA MERTA...Boleh dilumur ke seluruh badan ataupun diletakkan di kawasan badan yang kehitaman seperti ketiak, dua siku, lutut, peha atau bahagian-bahagian yang berlipat.Penggunaan disyorkan hanya sebulan sekali...

CARA PAKAI:
Letakkn item no 1 dlm mangkuk
Kemudian campurkn item no 2 & 3 skali dlm mangkuk tadi
Gaulkan smpai sebati and then lumurkan satu badan
Biarkan meresap dlm 20 minit
Last skali, basuh badan dgn item no 4

Kesan:
1. Kulit menjadi lebih putih
2. Bulu roma menjadi warna perang seolah2 tidak kelihatan


*Anda pasti berpuas hati jika anda inginkan kulit yg putih dan tidak kelihatan bulu roma di badan :)
*Tidak sesuai utk kulit yg sensitif
*Disarankan penggunaan setiap sebulan sekali @ 2 minggu sekali
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...