Google+ Followers

--<<@ INFO @>>--

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

PEMBERITAHUAN:-

Saya minta maaf banyak2 jika saya ambil masa untuk reply soalan2 anda melalui form@sms@whatsapp@fb, ini kerana saya seorang diri melakukan aktiviti online dan 2 orang pekerja untuk aktiviti pembungkusan , sehari2 saya mesti handle 20-60 order.

Untuk mendapat reply yg cepat anda dinasihati untuk whatsapp atau sms saya 0179187696.

Saya akan cuba reply whatsapp/sms secepat yang mungkin (phone saya silent mode)

anda boleh call saya , jika saya dengar vibrate saya akan jawab jika tidak dijawab sila sms saya, jika urgent sy akan call semula.

untuk fb@email saya akan check 3-5 kali sehari sahaja.

Jika soalan2 anda tidak terjawab dalam masa 12 jam sila tanya semula takut saya terlepas pandang. TERIMA KASIH

ORDER FORM / BORANG TEMPAHAN

Name / Nama :
Adress / Alamat :
Contact Number / No Tel :
Email Address:
Nama & Kuantiti Item:
Akaun Pembayaran CIMB- 03060035290523-SITI ROHAYA ABDULLAH
MAYBANK -561118052569-SITI ROHAYA ABDULLAH
BANK RAKYAT-220241689310-SITI ROHAYA ABDULLAH
RHB ISLAMIC BANK-16127100014750-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
BANK ISLAM-02093020048477-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
Saya Setuju Pesanan Akan Terbatal Selepas 2 hari Jika Tidak Membuat Pembayaran
Pertanyaan @ Detail Pembayaran

SETELAH MEMBUAT PEMBAYARAN SMS SECEPAT YANG MUNGKIN UNTUK MAKLUMAN PN.AYA  ( 0179187696 )

1. Nama Anda

2. Produk yang telah ditempah

3. Jumlah dan Lokasi pembayaran Yang dinyatakan di slip

4. Tarikh dan masa yang dinyatakan di atas slip deposit

5. Jenis bank (yang dimasukkan duit)


Click here to put a form like this on your site.

Tuesday, 16 October 2012

Ohhh...PTPTN VIA MAYBANK2U

KERAJAAN MENAWARKAN 20 % DISKAUN PTPTN JIKA DIBAYAR SEKALIGUS...mmmm..mampu ker kiter???

BAYAR PTPTN GUNA MAYBANK2U
Malas nak beratur kat kaunter? Kaunter sesak dengan orang ramai? Jalan jem atau kita tak banyak masa untuk ke kaunter-kaunter bank. Hari ni aku nak share cara-cara  bayar balik PTPTN melalui Maybank2U.. Boleh juga bayar guna CimbClick. Cuma paparan dan stepnya aje yang beza sikit.



Senang aje, asalkan ada butir-butir yang diperlukan. Cara-caranya ialah

1.       login maybank2u account. Lepas tu


2. pilih option "Bill Payment".., pilih tulisan biru "Make a One-off payment", sila cari dalam “View all payees by category” pilih “Education & Education Loan”..tekan continue

3. select from list atas nama "PTPTN-Bayaran Balik Pinjaman Pendidikan". Lagi, kena masukkan No.i.c dan No. surat tawaran. Yang No. surat tawaran ni, boleh rujuk surat tawaran yang masa mula-mula kita nak pinjam dengan PTPTN dulu. Ada lagi tak? Ke "offer letter" dah hilang? hehehe.. jangan risau.. Boleh pergi ke laman web PTPTN, ada ruang pertanyaan dan maklumbalas. Tanya je kat situ. Akan dapat jawapannya dalam tempoh 7 hari waktu bekerja.

BERJAYA...So, lepas dah dapat No. surat tawaran ni, bolehlah bayar terus melalui Maybank2U.Mudahkan? huhuhu.. Just share, what i know..  sharing is caring.

“HUTANG WAJIB DIBAYAR WALAUPUN TIDAK DITUNTUT”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...