--<<@ FOLLOW BLOG @>>--

--<<@ INFO @>>--

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

PEMBERITAHUAN:-

Saya minta maaf banyak2 jika saya ambil masa untuk reply soalan2 anda melalui form@sms@whatsapp@fb, ini kerana saya seorang diri melakukan aktiviti online dan 2 orang pekerja untuk aktiviti pembungkusan , sehari2 saya mesti handle 20-60 order.

Untuk mendapat reply yg cepat anda dinasihati untuk whatsapp atau sms saya 0179187696.

Saya akan cuba reply whatsapp/sms secepat yang mungkin (phone saya silent mode)

anda boleh call saya , jika saya dengar vibrate saya akan jawab jika tidak dijawab sila sms saya, jika urgent sy akan call semula.

untuk fb@email saya akan check 3-5 kali sehari sahaja.

Jika soalan2 anda tidak terjawab dalam masa 12 jam sila tanya semula takut saya terlepas pandang. TERIMA KASIH

ORDER FORM / BORANG TEMPAHAN

Name / Nama :
Adress / Alamat :
Contact Number / No Tel :
Email Address:
Nama & Kuantiti Item:
Akaun Pembayaran CIMB- 03060035290523-SITI ROHAYA ABDULLAH
MAYBANK -561118052569-SITI ROHAYA ABDULLAH
BANK RAKYAT-220241689310-SITI ROHAYA ABDULLAH
RHB ISLAMIC BANK-16127100014750-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
BANK ISLAM-02093020048477-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
Saya Setuju Pesanan Akan Terbatal Selepas 2 hari Jika Tidak Membuat Pembayaran
Pertanyaan @ Detail Pembayaran

SETELAH MEMBUAT PEMBAYARAN SMS SECEPAT YANG MUNGKIN UNTUK MAKLUMAN PN.AYA  ( 0179187696 )

1. Nama Anda

2. Produk yang telah ditempah

3. Jumlah dan Lokasi pembayaran Yang dinyatakan di slip

4. Tarikh dan masa yang dinyatakan di atas slip deposit

5. Jenis bank (yang dimasukkan duit)


Click here to put a form like this on your site.

Saturday, 13 October 2012

PTPTN DAH SETTLE..BAYARAN PTPTN GUNA CIMBCLICK

KERAJAAN MENAWARKAN 20 % DISKAUN PTPTN JIKA DIBAYAR SEKALIGUS...mmmm..mampu ker kiter???

PINJAM RM19500 JE..tapi tiap-tiap bulan naik..lebih kurang rm48 sebulan..katanya caj kos pentadbiran...tengok...dah naik brape ribu setahun..ape-ape pun MBS just nak kong si niiii...

BAYAR PTPTN GUNA CIMB CLICKS

Malas nak beratur kat kaunter? Kaunter sesak dengan orang ramai? Jalan jem atau kita tak banyak masa untuk ke kaunter-kaunter bank. Hari ni aku nak share cara-cara  bayar balik PTPTN melalui CIMB Clikcs.. Boleh juga bayar guna Maybank2U. Cuma paparan dan stepnya aje yang beza sikit.

ALLHAMDULILLAH...BULAN2 BOLEH LA BAYAR RM500..TAK LAMA LAGI SETTLELAH..Ramai yang tanya cam mana nak bayar on9....Senang aje, asalkan ada butir-butir yang diperlukan. Cara-caranya ialah login CIMB Clicks account. Lepas tu pilih option "Pay Bills".. Untuk colums, pilih "Payment to", sila cari dalam drop down menu atas nama "PTPTN-Bayaran Balik Pinjaman Pendidikan". Lagi, kena masukkan No.i.c dan No. surat tawaran. Yang No. surat tawaran ni, boleh rujuk surat tawaran yang masa mula-mula kita nak pinjam dengan PTPTN dulu. Ada lagi tak? Ke "offer letter" dah hilang? hehehe.. jangan risau.. Boleh pergi ke laman web PTPTN, ada ruang pertanyaan dan maklumbalas. Tanya je kat situ. Akan dapat jawapannya dalam tempoh 7 hari waktu bekerja.

So, lepas dah dapat No. surat tawaran ni, bolehlah bayar terus melalui CIMB Clicks.Mudahkan? Nak lagi mudah sebab nak bayar every month, bolehlah masukkan PTPTN ni dalam favourite list. So, tak payah nak tunggu Request TAC lama-lama setiap kali nak buat bayaran. huhuhu.. Just share, what i know..  sharing is caring.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...