BELI PRODUK KECANTIKAN ONLINE

--<<@ INFO @>>--

PENGEPOSAN DI ABS.


(AHAD-KHAMIS)

POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 TENGAHARI)


(SABTU )

POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU

MINGGU PERTAMA :)


(JUMAAT)

CUTI POS

PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA WHATSAPP +60138433522 UNTUK SELANJUTNYAWelcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us ON INSTAGRAM & Like our FB fanpage

Wednesday, 14 November 2012

Kearah Jutawan 2020-Kisah Permulaan Perniagaanku



Mentor Jutawan #1:
Dato' Dr Hj Fadzilah Kamsah

Pakar motivasi #1 Malaysia, Dato' Dr Fadzilah Kamsah tidak lagi perlu diperkenalkan. Telah mengendalikan lebih daripada 7000 ceramah motivasi. Dalam Mentor Jutawan, beliau mendedahkan strategi-strategi bagaimana anda boleh menjadi seorang usahawan yang cemerlang. Dato' Dr Fadzilah Kamsah memberi petua-petua hebat berteraskan contoh moden dan contoh Islamiah tentang minda seorang Jutawan.

Dato' Dr Fadzilah Kamsah mendedahkan:
  • kisahnya yang tidak mendapat sokongan bapa apabila ingin memulakan perniagaan!
  • rahsia kejayaan beliau dalam bidang motivasi!
  • walaupun 9/10 rezeki datangnya dalam perniagaan, tetapi apakah penyebab 9/10 perniagaan gagal!
  • rahsia dalam menggandakan ilmu di dalam diri sendiri
  • cara menjadikan stress suatu yang positif!

    ... dan banyak lagi!
"Seseorang yang ingin cemerlang dalam apa jua bidang pun mesti ada guru dan mesti berguru. Dan ini yang orang kadang-kadang terlepas pandang"
- Dato’ Dr Fadzilah Kamsah 


Mohaya: TRINGAT JUGA MASA INGIN MEMULAKAN PERNIAGAAN DULU..yelaah..dah ada anak..suami pun gayanya macam buat2 xtahu je..idea perniagaan 2 ade dalam kotak fikiran ni..modal xde satu sen pun..manalaa nak ade duit kita jadi suri rumah je..nekad di hati ni nak berjinak2 dengan dunia perniagaan internet..buatlah ape2 pun asalkan duk rumah..modal permulaan RM300 pinjam dari en.suami..permulaan yang bagus..sehari upload produk..terus abis..tapi biasalah..dunia perniagaan ade pasang surutnya..yang pastinya..jangan lemah kerana kegagalan..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...