Google+ Followers

--<<@ INFO @>>--

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

PEMBERITAHUAN:-

Saya minta maaf banyak2 jika saya ambil masa untuk reply soalan2 anda melalui form@sms@whatsapp@fb, ini kerana saya seorang diri melakukan aktiviti online dan 2 orang pekerja untuk aktiviti pembungkusan , sehari2 saya mesti handle 20-60 order.

Untuk mendapat reply yg cepat anda dinasihati untuk whatsapp atau sms saya 0179187696.

Saya akan cuba reply whatsapp/sms secepat yang mungkin (phone saya silent mode)

anda boleh call saya , jika saya dengar vibrate saya akan jawab jika tidak dijawab sila sms saya, jika urgent sy akan call semula.

untuk fb@email saya akan check 3-5 kali sehari sahaja.

Jika soalan2 anda tidak terjawab dalam masa 12 jam sila tanya semula takut saya terlepas pandang. TERIMA KASIH

ORDER FORM / BORANG TEMPAHAN

Name / Nama :
Adress / Alamat :
Contact Number / No Tel :
Email Address:
Nama & Kuantiti Item:
Akaun Pembayaran CIMB- 03060035290523-SITI ROHAYA ABDULLAH
MAYBANK -561118052569-SITI ROHAYA ABDULLAH
BANK RAKYAT-220241689310-SITI ROHAYA ABDULLAH
RHB ISLAMIC BANK-16127100014750-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
BANK ISLAM-02093020048477-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
Saya Setuju Pesanan Akan Terbatal Selepas 2 hari Jika Tidak Membuat Pembayaran
Pertanyaan @ Detail Pembayaran

SETELAH MEMBUAT PEMBAYARAN SMS SECEPAT YANG MUNGKIN UNTUK MAKLUMAN PN.AYA  ( 0179187696 )

1. Nama Anda

2. Produk yang telah ditempah

3. Jumlah dan Lokasi pembayaran Yang dinyatakan di slip

4. Tarikh dan masa yang dinyatakan di atas slip deposit

5. Jenis bank (yang dimasukkan duit)


Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, 14 November 2012

Kearah Jutawan 2020-Kisah Permulaan Perniagaanku



Mentor Jutawan #1:
Dato' Dr Hj Fadzilah Kamsah

Pakar motivasi #1 Malaysia, Dato' Dr Fadzilah Kamsah tidak lagi perlu diperkenalkan. Telah mengendalikan lebih daripada 7000 ceramah motivasi. Dalam Mentor Jutawan, beliau mendedahkan strategi-strategi bagaimana anda boleh menjadi seorang usahawan yang cemerlang. Dato' Dr Fadzilah Kamsah memberi petua-petua hebat berteraskan contoh moden dan contoh Islamiah tentang minda seorang Jutawan.

Dato' Dr Fadzilah Kamsah mendedahkan:
  • kisahnya yang tidak mendapat sokongan bapa apabila ingin memulakan perniagaan!
  • rahsia kejayaan beliau dalam bidang motivasi!
  • walaupun 9/10 rezeki datangnya dalam perniagaan, tetapi apakah penyebab 9/10 perniagaan gagal!
  • rahsia dalam menggandakan ilmu di dalam diri sendiri
  • cara menjadikan stress suatu yang positif!

    ... dan banyak lagi!
"Seseorang yang ingin cemerlang dalam apa jua bidang pun mesti ada guru dan mesti berguru. Dan ini yang orang kadang-kadang terlepas pandang"
- Dato’ Dr Fadzilah Kamsah 


Mohaya: TRINGAT JUGA MASA INGIN MEMULAKAN PERNIAGAAN DULU..yelaah..dah ada anak..suami pun gayanya macam buat2 xtahu je..idea perniagaan 2 ade dalam kotak fikiran ni..modal xde satu sen pun..manalaa nak ade duit kita jadi suri rumah je..nekad di hati ni nak berjinak2 dengan dunia perniagaan internet..buatlah ape2 pun asalkan duk rumah..modal permulaan RM300 pinjam dari en.suami..permulaan yang bagus..sehari upload produk..terus abis..tapi biasalah..dunia perniagaan ade pasang surutnya..yang pastinya..jangan lemah kerana kegagalan..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...