INFO

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

BOLEH ORDER DISINI

BOLEH ORDER DISINI
KLIK GAMBAR UNTUK INFO

Friday, 14 December 2012

Pembiayaan Ujrah PTPTN-Ku kuburkan jelah

Assalamualaikum
Semalam Mohaya ade hadir ke kaunter PTPTN, dengan penuh harapan dapat tukar ke Pembiayaan Ujrah 1%. Kejap je terus ke kaunter, minta nombor kad pengenalan, pas 2 die check...then die cakap puan tidak ditawarkan ke sistem ujrah 1%...kene isi borang lain kalau nak minta tukar, pas 2 die bg borang. Ku pun mulalah bersuara, cik tolong check betul2 ye sebab saya check online ade ditawarkan..pas 2 buat la skali lg..haa ade pun..ingat kita ni bengap ke...diorang ni buat kerja nak menyusahkan orang je. Kalau isi borang lain tadi kan bazir masa je..
Pas 2 diberi segala yg nk diisikan dlm 10 helai jugalah, suruh fotostat 2 set, pengesahan penjawat awam, kene beli seten hasil rm10 x2, Ku dah start pening dah...ingarkan dah xperlulah buat semua ni..perjanjian dah ade...tukar jelah...menyusahkan je...ni nk kene isi borang lg, pegi mati setem lg...xblh ke tukar automatik, ni nak kene mohon.
Pikir punya pikir....Ujrah 1% menyusahkan jugalah...bia jelah borang ni jadik hiasan je kat rumah ni....

Copywrite Reserved