BELI PRODUK KECANTIKAN ONLINE

--<<@ INFO @>>--

PENGEPOSAN DI ABS.


(AHAD-KHAMIS)

POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 TENGAHARI)


(SABTU )

POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU

MINGGU PERTAMA :)


(JUMAAT)

CUTI POS

PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA WHATSAPP +60138433522 UNTUK SELANJUTNYAWelcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us ON INSTAGRAM & Like our FB fanpage

Friday, 14 December 2012

Pembiayaan Ujrah PTPTN-Ku kuburkan jelah

Assalamualaikum
Semalam Mohaya ade hadir ke kaunter PTPTN, dengan penuh harapan dapat tukar ke Pembiayaan Ujrah 1%. Kejap je terus ke kaunter, minta nombor kad pengenalan, pas 2 die check...then die cakap puan tidak ditawarkan ke sistem ujrah 1%...kene isi borang lain kalau nak minta tukar, pas 2 die bg borang. Ku pun mulalah bersuara, cik tolong check betul2 ye sebab saya check online ade ditawarkan..pas 2 buat la skali lg..haa ade pun..ingat kita ni bengap ke...diorang ni buat kerja nak menyusahkan orang je. Kalau isi borang lain tadi kan bazir masa je..
Pas 2 diberi segala yg nk diisikan dlm 10 helai jugalah, suruh fotostat 2 set, pengesahan penjawat awam, kene beli seten hasil rm10 x2, Ku dah start pening dah...ingarkan dah xperlulah buat semua ni..perjanjian dah ade...tukar jelah...menyusahkan je...ni nk kene isi borang lg, pegi mati setem lg...xblh ke tukar automatik, ni nak kene mohon.
Pikir punya pikir....Ujrah 1% menyusahkan jugalah...bia jelah borang ni jadik hiasan je kat rumah ni....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...