Google+ Followers

--<<@ INFO @>>--

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

PEMBERITAHUAN:-

Saya minta maaf banyak2 jika saya ambil masa untuk reply soalan2 anda melalui form@sms@whatsapp@fb, ini kerana saya seorang diri melakukan aktiviti online dan 2 orang pekerja untuk aktiviti pembungkusan , sehari2 saya mesti handle 20-60 order.

Untuk mendapat reply yg cepat anda dinasihati untuk whatsapp atau sms saya 0179187696.

Saya akan cuba reply whatsapp/sms secepat yang mungkin (phone saya silent mode)

anda boleh call saya , jika saya dengar vibrate saya akan jawab jika tidak dijawab sila sms saya, jika urgent sy akan call semula.

untuk fb@email saya akan check 3-5 kali sehari sahaja.

Jika soalan2 anda tidak terjawab dalam masa 12 jam sila tanya semula takut saya terlepas pandang. TERIMA KASIH

ORDER FORM / BORANG TEMPAHAN

Name / Nama :
Adress / Alamat :
Contact Number / No Tel :
Email Address:
Nama & Kuantiti Item:
Akaun Pembayaran CIMB- 03060035290523-SITI ROHAYA ABDULLAH
MAYBANK -561118052569-SITI ROHAYA ABDULLAH
BANK RAKYAT-220241689310-SITI ROHAYA ABDULLAH
RHB ISLAMIC BANK-16127100014750-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
BANK ISLAM-02093020048477-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
Saya Setuju Pesanan Akan Terbatal Selepas 2 hari Jika Tidak Membuat Pembayaran
Pertanyaan @ Detail Pembayaran

SETELAH MEMBUAT PEMBAYARAN SMS SECEPAT YANG MUNGKIN UNTUK MAKLUMAN PN.AYA  ( 0179187696 )

1. Nama Anda

2. Produk yang telah ditempah

3. Jumlah dan Lokasi pembayaran Yang dinyatakan di slip

4. Tarikh dan masa yang dinyatakan di atas slip deposit

5. Jenis bank (yang dimasukkan duit)


Click here to put a form like this on your site.

Friday, 14 December 2012

Pembiayaan Ujrah PTPTN-Ku kuburkan jelah

Assalamualaikum
Semalam Mohaya ade hadir ke kaunter PTPTN, dengan penuh harapan dapat tukar ke Pembiayaan Ujrah 1%. Kejap je terus ke kaunter, minta nombor kad pengenalan, pas 2 die check...then die cakap puan tidak ditawarkan ke sistem ujrah 1%...kene isi borang lain kalau nak minta tukar, pas 2 die bg borang. Ku pun mulalah bersuara, cik tolong check betul2 ye sebab saya check online ade ditawarkan..pas 2 buat la skali lg..haa ade pun..ingat kita ni bengap ke...diorang ni buat kerja nak menyusahkan orang je. Kalau isi borang lain tadi kan bazir masa je..
Pas 2 diberi segala yg nk diisikan dlm 10 helai jugalah, suruh fotostat 2 set, pengesahan penjawat awam, kene beli seten hasil rm10 x2, Ku dah start pening dah...ingarkan dah xperlulah buat semua ni..perjanjian dah ade...tukar jelah...menyusahkan je...ni nk kene isi borang lg, pegi mati setem lg...xblh ke tukar automatik, ni nak kene mohon.
Pikir punya pikir....Ujrah 1% menyusahkan jugalah...bia jelah borang ni jadik hiasan je kat rumah ni....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...