INFO

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

BOLEH ORDER DISINI

BOLEH ORDER DISINI
KLIK GAMBAR UNTUK INFO

Monday, 10 December 2012

PURE MARINE COLLAGEN

Semalam Aya jalan-jalan kat GIANT Padawan, haaa..nampak benda alah ni...


nak tanye..pernah dgr COLLAGEN?haa..tentu semua pernah dengar..TAPI..PURE MARINE COLLAGEN ni..lebih asli..TIADA BAHAN TIRUAN..TIADA BAHAN KIMIA...malah ASLI..gitu..tak same dengan produk2 yg ade collagen..

Ape Fungsi Pure Marine Collagen nie yer: meh sini Aya nak citer sikit..
Fungsi Pure Marine Collagen:

  1.  Nilai2 nutrisi kolagen ni 10x ganda lebih tinggi dari sirip ikan yu (satu mangkuk kecil RM 300)
  2.  Khasiatnya sama dengan sarang burung layang2 (RM 400 hingga ribuan ringgit)
  3. 24% kolagen ni bersamaan 2 keping sarang burung layang2
  4.Kalsium 37 yang lebih tinggi daripada hati ikan
  5. PH bernilai 7.6

Jika diamalkan seharian kulit akan nampak semakin cerah dan putih gebus macam kulit orang jepun.., dalam masa seminggu akan nampak kesannya especially pori2 muka akan rapat dan nampak licin.. jadikan ia sebagai masker pun boleh ..tak percaya??..baru nak cuba ni..nanti Aya kongsikan effectnya ye..tadaaa...

Copywrite Reserved