BELI PRODUK KECANTIKAN ONLINE

--<<@ INFO @>>--

PENGEPOSAN DI ABS.


(AHAD-KHAMIS)

POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 TENGAHARI)


(SABTU )

POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU

MINGGU PERTAMA :)


(JUMAAT)

CUTI POS

PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA WHATSAPP +60138433522 UNTUK SELANJUTNYAWelcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us ON INSTAGRAM & Like our FB fanpage

Monday, 10 December 2012

PURE MARINE COLLAGEN

Semalam Aya jalan-jalan kat GIANT Padawan, haaa..nampak benda alah ni...


nak tanye..pernah dgr COLLAGEN?haa..tentu semua pernah dengar..TAPI..PURE MARINE COLLAGEN ni..lebih asli..TIADA BAHAN TIRUAN..TIADA BAHAN KIMIA...malah ASLI..gitu..tak same dengan produk2 yg ade collagen..

Ape Fungsi Pure Marine Collagen nie yer: meh sini Aya nak citer sikit..
Fungsi Pure Marine Collagen:

  1.  Nilai2 nutrisi kolagen ni 10x ganda lebih tinggi dari sirip ikan yu (satu mangkuk kecil RM 300)
  2.  Khasiatnya sama dengan sarang burung layang2 (RM 400 hingga ribuan ringgit)
  3. 24% kolagen ni bersamaan 2 keping sarang burung layang2
  4.Kalsium 37 yang lebih tinggi daripada hati ikan
  5. PH bernilai 7.6

Jika diamalkan seharian kulit akan nampak semakin cerah dan putih gebus macam kulit orang jepun.., dalam masa seminggu akan nampak kesannya especially pori2 muka akan rapat dan nampak licin.. jadikan ia sebagai masker pun boleh ..tak percaya??..baru nak cuba ni..nanti Aya kongsikan effectnya ye..tadaaa...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...