BELI PRODUK KECANTIKAN ONLINE

--<<@ INFO @>>--

PENGEPOSAN DI ABS.


(AHAD-KHAMIS)

POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 TENGAHARI)


(SABTU )

POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU

MINGGU PERTAMA :)


(JUMAAT)

CUTI POS

PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA WHATSAPP +60138433522 UNTUK SELANJUTNYAWelcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us ON INSTAGRAM & Like our FB fanpage

Monday, 3 December 2012

SELAMAT PAGI ISNIN- MOOD CUTI

Salam satu Malaysia...Malaysia Boleh!!!
Seperti selalulah, bila masuk kerja hari isnin perasaan malas 2 menjadi2 je..haaa..dulu masa kak mohaya kerja macam 2 lah...hihihi..sekarang dah brenti kerja jadi fulltime online bisness woman. Sape kate xmasyuuuuk...nak untung di hujung jari je asalkan jujur, biasalah perniagaan online ni ramai yang pandang serong takut terkena dengan peniaga penipu. Setiap orang ade pengalam sendiri kan dalam internet ni, ade yang cari pasangan lah, ade yang cari games lah, bergantung pada masing2..ape kegunaan internet pada korang semua. Bagi orang yang berotak geliga, mudah sangat buat duit melalui internet, ade yang jual buku, ade yang jual macam2 produk...haahlaaa..macam irfan khairi, jutawan dah dia kan. Sape pernah masuk seminar die? Best x? Ape yang korang dapat? Membantu x dalam perniagaan korang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...