INFO

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

BOLEH ORDER DISINI

BOLEH ORDER DISINI
KLIK GAMBAR UNTUK INFO

Monday, 3 December 2012

SELAMAT PAGI ISNIN- MOOD CUTI

Salam satu Malaysia...Malaysia Boleh!!!
Seperti selalulah, bila masuk kerja hari isnin perasaan malas 2 menjadi2 je..haaa..dulu masa kak mohaya kerja macam 2 lah...hihihi..sekarang dah brenti kerja jadi fulltime online bisness woman. Sape kate xmasyuuuuk...nak untung di hujung jari je asalkan jujur, biasalah perniagaan online ni ramai yang pandang serong takut terkena dengan peniaga penipu. Setiap orang ade pengalam sendiri kan dalam internet ni, ade yang cari pasangan lah, ade yang cari games lah, bergantung pada masing2..ape kegunaan internet pada korang semua. Bagi orang yang berotak geliga, mudah sangat buat duit melalui internet, ade yang jual buku, ade yang jual macam2 produk...haahlaaa..macam irfan khairi, jutawan dah dia kan. Sape pernah masuk seminar die? Best x? Ape yang korang dapat? Membantu x dalam perniagaan korang?

Copywrite Reserved