Google+ Followers

--<<@ INFO @>>--

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

PEMBERITAHUAN:-

Saya minta maaf banyak2 jika saya ambil masa untuk reply soalan2 anda melalui form@sms@whatsapp@fb, ini kerana saya seorang diri melakukan aktiviti online dan 2 orang pekerja untuk aktiviti pembungkusan , sehari2 saya mesti handle 20-60 order.

Untuk mendapat reply yg cepat anda dinasihati untuk whatsapp atau sms saya 0179187696.

Saya akan cuba reply whatsapp/sms secepat yang mungkin (phone saya silent mode)

anda boleh call saya , jika saya dengar vibrate saya akan jawab jika tidak dijawab sila sms saya, jika urgent sy akan call semula.

untuk fb@email saya akan check 3-5 kali sehari sahaja.

Jika soalan2 anda tidak terjawab dalam masa 12 jam sila tanya semula takut saya terlepas pandang. TERIMA KASIH

ORDER FORM / BORANG TEMPAHAN

Name / Nama :
Adress / Alamat :
Contact Number / No Tel :
Email Address:
Nama & Kuantiti Item:
Akaun Pembayaran CIMB- 03060035290523-SITI ROHAYA ABDULLAH
MAYBANK -561118052569-SITI ROHAYA ABDULLAH
BANK RAKYAT-220241689310-SITI ROHAYA ABDULLAH
RHB ISLAMIC BANK-16127100014750-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
BANK ISLAM-02093020048477-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
Saya Setuju Pesanan Akan Terbatal Selepas 2 hari Jika Tidak Membuat Pembayaran
Pertanyaan @ Detail Pembayaran

SETELAH MEMBUAT PEMBAYARAN SMS SECEPAT YANG MUNGKIN UNTUK MAKLUMAN PN.AYA  ( 0179187696 )

1. Nama Anda

2. Produk yang telah ditempah

3. Jumlah dan Lokasi pembayaran Yang dinyatakan di slip

4. Tarikh dan masa yang dinyatakan di atas slip deposit

5. Jenis bank (yang dimasukkan duit)


Click here to put a form like this on your site.

Monday, 3 December 2012

SELAMAT PAGI ISNIN- MOOD CUTI

Salam satu Malaysia...Malaysia Boleh!!!
Seperti selalulah, bila masuk kerja hari isnin perasaan malas 2 menjadi2 je..haaa..dulu masa kak mohaya kerja macam 2 lah...hihihi..sekarang dah brenti kerja jadi fulltime online bisness woman. Sape kate xmasyuuuuk...nak untung di hujung jari je asalkan jujur, biasalah perniagaan online ni ramai yang pandang serong takut terkena dengan peniaga penipu. Setiap orang ade pengalam sendiri kan dalam internet ni, ade yang cari pasangan lah, ade yang cari games lah, bergantung pada masing2..ape kegunaan internet pada korang semua. Bagi orang yang berotak geliga, mudah sangat buat duit melalui internet, ade yang jual buku, ade yang jual macam2 produk...haahlaaa..macam irfan khairi, jutawan dah dia kan. Sape pernah masuk seminar die? Best x? Ape yang korang dapat? Membantu x dalam perniagaan korang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...