BELI PRODUK KECANTIKAN ONLINE

--<<@ INFO @>>--

PENGEPOSAN DI ABS.


(AHAD-KHAMIS)

POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 TENGAHARI)


(SABTU )

POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU

MINGGU PERTAMA :)


(JUMAAT)

CUTI POS

PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA WHATSAPP +60138433522 UNTUK SELANJUTNYAWelcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us ON INSTAGRAM & Like our FB fanpage

Monday, 6 May 2013

SABUN GLUTA 100000 (super whitening)


SABUN GLUTA 100000 (super whitening)

1 KETUL RM20 SMNJUNG MSIA…FREE POS LAJU
1 KETUL RM25 SABAH/SARAWAK…FREE POS LAJU

2 KETUL RM35 S/MSIA..FREE POS LAJU
2 KETUL RM45 S/S…FREE POS LAJU

BORONG 1 DOZEN=12 KETUL
 RM100 SEMENANJUNG..TERMASUK POSLAJU
RM110 SABAH/SARAWAK..TERMASUK POSLAJU

2-10 DOZEN KE ATAS BOLEH SMS AYA 0179187696

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah,muda,berseri & sekata tanpa masalah dari hari ke hari. Formula unik ini akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela-cela dimuka dan badan dapat dihilangkan.
- Jika nak jimat blh potong 2 atau 3. Gunakan selalu dan jadikan 3 ptg tu utk 3 bulan..dan pastikan selalu kering,letak dlm bekas rendah atau penutup bekas..juga di kawasan yg terdedah dgn cahaya juga udara untuk memastikan sabun sentiasa kering..penggunaan yg betul sabun mmg blh bertahan lama..sabab sabun tu mudah cair ..

Kebaikan:
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH BERSERI
- KULIT LEBIH LICIN
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, glowing dan kulit sekata tanpa apa2 masalah kulit dari sehari ke hari. Formula unik ini akan membuatkan kulit lebih cepat cerah, jerawat parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan.


Tempoh masa semasa pemakaian adalah seperti dibawah :
Kulit Berminyak - 3minit dan bilas
Kulit Normal - 1 minit dan bilas
Kulit Kering - Kurang dari 1 minit dan bilas.
BFAD approved.
Dermatologist test.
Terbukti berkesan untuk kesan pencerahan seluruh badan.


Bagi sesiapa yang sentiasa tercari-cari produk menghilangkan parut jerawat dengan cepat sabun ini adalah jawapannya! Malahan ia baik untuk hilangkan WHITE HEAD & BLACK HEAD yang dah lama berkumpul kat wajah tu...Kesan pencerahan boleh dilihat seawal 5-10 hari.Namun begitu saya tidak menjanjikan ia seawal 5hari untuk setiap kulit. Biasalah..setiap kulit beza2 kan...ada yang nampak 2minggu,ada yang 3minggu dan ada yang sebulan..

Ok yang paling menakjubkan anda boleh guna buat sabun mandi sekaligus boleh hilangkan kesan-kesan hitam kat celah2...hehehe....boleh kurang tau! tak caya kena la cuba baru nampak result. Bagi ibu2 yg bersalin secara pembedahan, kesan parut dapat dikurangkan jika anda memakai sabun ini....

SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA..
UNTUK KEGUNAAN BADAN / MUKA
HILANGKAN SEGALA YANG KUSAM JUGA MASALAH YANG MEMBELENGGU..
CUBA LAH!!! saiz besar, boleh bertahan 1 bulan ke 3 bulan..

Ada yang tanya sabun ni boleh hilangkan jeragat ke? memang boleh sangat. tapi kalau de jeragat ni elok ambil sekali dengan vitamin c. Pakai sabun ni lagi la malatops!!…habis licin,putih & berseri2.Yang best lagi untuk kulit jerawat pun boleh..senang kata ia sesuai untuk semua jenis kulit.Kesan pencerahan boleh dilihat seawal 5-10hari.Namun begitu saya tidak menjanjikan ia seawal 5hari untuk setiap kulit. Biasalah..setiap kulit beza2 kan…ada yang nampak 2minggu,ada yang 3minggu dan ada yang sebulan


SABUN GLUTA 100000 (super whitening)

1 KETUL RM20 SMNJUNG MSIA…FREE POS LAJU
1 KETUL RM25 SABAH/SARAWAK…FREE POS LAJU

2 KETUL RM35 S/MSIA..FREE POS LAJU
2 KETUL RM45 S/S…FREE POS LAJU

BORONG 1 DOZEN=12 KETUL
 RM100 SEMENANJUNG..TERMASUK POSLAJU
RM110 SABAH/SARAWAK..TERMASUK POSLAJU

2-10 DOZEN KE ATAS BOLEH SMS AYA 0179187696

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah,muda,berseri & sekata tanpa masalah dari hari ke hari. Formula unik ini akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela-cela dimuka dan badan dapat dihilangkan.
- Jika nak jimat blh potong 2 atau 3. Gunakan selalu dan jadikan 3 ptg tu utk 3 bulan..dan pastikan selalu kering,letak dlm bekas rendah atau penutup bekas..juga di kawasan yg terdedah dgn cahaya juga udara untuk memastikan sabun sentiasa kering..penggunaan yg betul sabun mmg blh bertahan lama..sabab sabun tu mudah cair ..

Kebaikan:
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH BERSERI
- KULIT LEBIH LICIN
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, glowing dan kulit sekata tanpa apa2 masalah kulit dari sehari ke hari. Formula unik ini akan membuatkan kulit lebih cepat cerah, jerawat parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan.


Tempoh masa semasa pemakaian adalah seperti dibawah :
Kulit Berminyak - 3minit dan bilas
Kulit Normal - 1 minit dan bilas
Kulit Kering - Kurang dari 1 minit dan bilas.
BFAD approved.
Dermatologist test.
Terbukti berkesan untuk kesan pencerahan seluruh badan.


Bagi sesiapa yang sentiasa tercari-cari produk menghilangkan parut jerawat dengan cepat sabun ini adalah jawapannya! Malahan ia baik untuk hilangkan WHITE HEAD & BLACK HEAD yang dah lama berkumpul kat wajah tu...Kesan pencerahan boleh dilihat seawal 5-10 hari.Namun begitu saya tidak menjanjikan ia seawal 5hari untuk setiap kulit. Biasalah..setiap kulit beza2 kan...ada yang nampak 2minggu,ada yang 3minggu dan ada yang sebulan..

Ok yang paling menakjubkan anda boleh guna buat sabun mandi sekaligus boleh hilangkan kesan-kesan hitam kat celah2...hehehe....boleh kurang tau! tak caya kena la cuba baru nampak result. Bagi ibu2 yg bersalin secara pembedahan, kesan parut dapat dikurangkan jika anda memakai sabun ini....

SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA..
UNTUK KEGUNAAN BADAN / MUKA
HILANGKAN SEGALA YANG KUSAM JUGA MASALAH YANG MEMBELENGGU..
CUBA LAH!!! saiz besar, boleh bertahan 1 bulan ke 3 bulan..

Ada yang tanya sabun ni boleh hilangkan jeragat ke? memang boleh sangat. tapi kalau de jeragat ni elok ambil sekali dengan vitamin c. Pakai sabun ni lagi la malatops!!…habis licin,putih & berseri2.Yang best lagi untuk kulit jerawat pun boleh..senang kata ia sesuai untuk semua jenis kulit.Kesan pencerahan boleh dilihat seawal 5-10hari.Namun begitu saya tidak menjanjikan ia seawal 5hari untuk setiap kulit. Biasalah..setiap kulit beza2 kan…ada yang nampak 2minggu,ada yang 3minggu dan ada yang sebulan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...