INFO

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

BOLEH ORDER DISINI

BOLEH ORDER DISINI
KLIK GAMBAR UNTUK INFO

Friday, 7 October 2016

Kosmetik Online Murah

PELBAGAI PRODUK BOLEH ANDA PILIH

Cathy Lglutathione BB Cream with SPF59
Size : 30gram

HARGA PROMOSI
HARGA PROMOSI:
Harga 1 TIUB/PCS: RM35 (Semenanjung Malaysia) Include Postage
Harga 1 TIUB/PCS: RM40 (Sabah dan Sarawak) Include Postage
Beli 3 Tiub Harga: RM90 (Semenanjung Malaysia) Include Postage
Beli 3 Tiub Harga: RM100 (Sabah dan Sarawak) Include Postage

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
SMS/WHATSAPP : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI
ORDER FORM

Produk ni kira adik beradik dgn Cathy Magic Cream (Karmart)
formulasi korea tp made in thailand n ianya diformulasi khas utk kulit org2 asia tenggara mcm kita Ia lebih ringan dr mistine bb cream n lebih natural..
Amat sesuai utk kulit wajah shj....

KEGUNAAN

seperti faundation yg biasa kita guna cuma spf dia lg tinggi dari faundation biasa kita guna..yg lg best sbb ada formula LGlutathione..sangat bagus untuk kita yg selalu terkena cahaya matahari terik..dengan adanya SPF59 ia mampu menghalang dri sinar UV yg membuatkan kulit muka makin gelap/ sunburn..

*sesuai untuk semua jenis kulit
*mencerahkan kulit wajah
* Menutupi cela di muka (bintik bintik, pigmentasi, tompok putih, warna kulit tidak sekata, akne, parut, lingkaran hitam sekeliling mata] tanpa menyumbatkan pori/merosakkan kulit
* Sebagai bedak asas dan ‘concealer’ [menjadikan solekan asas untuk wajah begitu mudah dan cepat]
* Sifat merawat melembapkan dan menghaluskan kulit
* Menggalakkan regenerasi kulit untuk mengekalkan kulit muda
* Pelindung UV menghasilkan kulit sihat (SPF 59)
* Melambatkan penuaan [merawat kedut]
* Mencerahkan kulit
* Warnanya dicipta untuk orang Asia
* Tekstur ringan sesuai untuk cuaca panas/tropika

ORIGINAL PRODUK KOREA. SANGAT LARIS DAN HOT DALAM PASARAN...SEMAKIN DPT PERHATIAN RAMAI...

Special ingredients:
L-Glutathione,Vitamin C, Bio whitening DNA, Rosemary extract, plant placenta extract, arbutin and etc

HARGA PROMOSI
HARGA PROMOSI:
Harga 1 TIUB/PCS: RM35 (Semenanjung Malaysia) Include Postage
Harga 1 TIUB/PCS: RM40 (Sabah dan Sarawak) Include Postage
Beli 3 Tiub Harga: RM90 (Semenanjung Malaysia) Include Postage
Beli 3 Tiub Harga: RM100 (Sabah dan Sarawak) Include Postage

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
SMS/WHATSAPP : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI
ORDER FORM

KARME WHITENING SKIN CARE/ KARME BEAUTY SKIN CARE
MADE IN
TANWAN KARME COSMETICS (INT'L) LIMITED
ADD: FLAT/RM T78,G/F, BANGKOK BANK BUILDING,18 BONHAM STRAND WEST, SHEUNG WAN HK

HARGA PROMOSI
  KARME WHITENING SKIN CARE (set besar)
 1 SET INCLUDE KARME WHITENING FACIAL CLEANSER + KARME BEAUTY NIGHT CREAM + KARME BEAUTY DAY CREAM

RM165.00(S/M)...RM170.00(S/S) FREE POSLAJU

  PEMBELIAN LOOSE  FREE POSLAJU
KARME Day Cream-15ml/100g :RM65 (S/M)...RM70 (S/S)
KARME Night Cream-15ml/100g :RM65 (S/M) RM70 (S/S)
KARME Whitening Facial Cleanser-100g :RM40 (S/M) RM45 (S/S)


KARME WHITENING SKIN CARE/ KARME BEAUTY SKIN CARE
MADE IN
TANWAN KARME COSMETICS (INT'L) LIMITED
ADD: FLAT/RM T78,G/F, BANGKOK BANK BUILDING,18 BONHAM STRAND WEST, SHEUNG WAN HK

HARGA PROMOSI
KARME WHITENING FACIAL CLEANSER

KARME Whitening Facial Cleanser-100g :RM40 (S/M) RM45 (S/S)


KARME WHITENING SKIN CARE/ KARME BEAUTY SKIN CARE
MADE IN
TANWAN KARME COSMETICS (INT'L) LIMITED
ADD: FLAT/RM T78,G/F, BANGKOK BANK BUILDING,18 BONHAM STRAND WEST, SHEUNG WAN HK

HARGA PROMOSI

  KARME WHITENING SKIN CARE (set besar)
 1 SET INCLUDE KARME WHITENING FACIAL CLEANSER + KARME BEAUTY NIGHT CREAM + KARME BEAUTY DAY CREAM

RM165.00(S/M)...RM170.00(S/S) FREE POSLAJU

  PEMBELIAN LOOSE  FREE POSLAJU
KARME Day Cream-15ml/100g :RM65 (S/M)...RM70 (S/S)
KARME Night Cream-15ml/100g :RM65 (S/M) RM70 (S/S)
KARME Whitening Facial Cleanser-100g :RM40 (S/M) RM45 (S/S)

KARME WHITENING SKIN CARE/ KARME BEAUTY SKIN CARE
MADE IN
TANWAN KARME COSMETICS (INT'L) LIMITED
ADD: FLAT/RM T78,G/F, BANGKOK BANK BUILDING,18 BONHAM STRAND WEST, SHEUNG WAN HK

HARGA PROMOSI
KARME BEAUTY NIGHT CREAM TRIAL + KARME BEAUTY DAY CREAM TRIAL

RM40 (SEMENANJUNG)..free poslaju
RM45 (S/S) ..free poslaju





24K Active Gold Whitening Soft Mask Gold Powder
Sekeping -  50 gram

Harga Promosi :
2 keping – RM 40 S/M..RM45 S/S..FREE POSLAJU
5 keping – RM 70 S/M..RM75 S/S..FREE POSLAJU
10 keping – RM 110 S/S..RM130 S/S..FREE POSLAJU

(Harga Jualan Malaysia : RM 25.00)

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI
ORDER FORM

Info 24K Gold
  • Emas terkenal penggunaanya pada zaman dahulu dikalangan golongan bangsawan dan raja-raja bagi tujuan kecantikkan dan menjaga kesihatan kulit supaya sentiasa tampak muda dan berseri serta menaikkan aura dan keyakinan diri
  • 24K Emas Aktif pemutihan tenaga kepada kulit, dan berkesan dapat meningkatkan kilau, dan membuat kulit lembap, putih, jelas dan lembut serta menaikkan seri wajah yang sebelum ini mungkin agak membosankan
  • Berkesan menyampaikan pati ke dalam kulit yang mendalam dengan serbuk emas, memutihkan melembabkan kulit, menggalakkan peredaran mikro, mengurai dan mengeluarkan melanin
  • Seimbangkan minyak dan air pada kulit. mengekalkan kulit yang muda, berkilau dan anjal
Cara Guna
  • Selepas membersih muka, campurkan dengan air bersih, atau lebih efektif jika dicampurkan dengan air susu dan madu.
  • Sapu ke muka. Biarkan selama 15-20 minit Kemudian bilas dengan air bersih.
  • Gunakan 2-3 kali seminggu.
Bahan-bahan
  • 24K Emas Aktif, Serbuk Emas, Faktor Pemutihan,
  • Debunga vegetal, HA, Arbutin
Khasiatnya
  • Awet muda
  • Menegangkan kulit wajah
  • Menaikkan seri wajah
  • Memberi aura
  • Wajah sentiasa tampak cerah berseri, lembap dan bercahaya
  • Menghilangkan kedut diwajah
  • Menghilangkan parut
  • Wajah lebih muda
  • Anti Penuaan
 .-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.

HARGA PROMOSI
Harga Promosi :
2 keping – RM 40 S/M..RM45 S/S..FREE POSLAJU
5 keping – RM 70 S/M..RM75 S/S..FREE POSLAJU
10 keping – RM 110 S/S..RM130 S/S..FREE POSLAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI
ORDER FORM



SABUN GLUTA 100000 (super whitening)

1 KETUL RM20 SMNJUNG MSIA…FREE POS LAJU
1 KETUL RM25 SABAH/SARAWAK…FREE POS LAJU

2 KETUL RM35 S/MSIA..FREE POS LAJU
2 KETUL RM45 S/S…FREE POS LAJU

BORONG 1 DOZEN=12 KETUL
 RM100 SEMENANJUNG..TERMASUK POSLAJU
RM110 SABAH/SARAWAK..TERMASUK POSLAJU

2-10 DOZEN KE ATAS BOLEH SMS AYA 0179187696

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah,muda,berseri & sekata tanpa masalah dari hari ke hari. Formula unik ini akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela-cela dimuka dan badan dapat dihilangkan.
- Jika nak jimat blh potong 2 atau 3. Gunakan selalu dan jadikan 3 ptg tu utk 3 bulan..dan pastikan selalu kering,letak dlm bekas rendah atau penutup bekas..juga di kawasan yg terdedah dgn cahaya juga udara untuk memastikan sabun sentiasa kering..penggunaan yg betul sabun mmg blh bertahan lama..sabab sabun tu mudah cair ..

Kebaikan:
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH BERSERI
- KULIT LEBIH LICIN
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, glowing dan kulit sekata tanpa apa2 masalah kulit dari sehari ke hari. Formula unik ini akan membuatkan kulit lebih cepat cerah, jerawat parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan.


Tempoh masa semasa pemakaian adalah seperti dibawah :
Kulit Berminyak - 3minit dan bilas
Kulit Normal - 1 minit dan bilas
Kulit Kering - Kurang dari 1 minit dan bilas.
BFAD approved.
Dermatologist test.
Terbukti berkesan untuk kesan pencerahan seluruh badan.


Bagi sesiapa yang sentiasa tercari-cari produk menghilangkan parut jerawat dengan cepat sabun ini adalah jawapannya! Malahan ia baik untuk hilangkan WHITE HEAD & BLACK HEAD yang dah lama berkumpul kat wajah tu...Kesan pencerahan boleh dilihat seawal 5-10 hari.Namun begitu saya tidak menjanjikan ia seawal 5hari untuk setiap kulit. Biasalah..setiap kulit beza2 kan...ada yang nampak 2minggu,ada yang 3minggu dan ada yang sebulan..

Ok yang paling menakjubkan anda boleh guna buat sabun mandi sekaligus boleh hilangkan kesan-kesan hitam kat celah2...hehehe....boleh kurang tau! tak caya kena la cuba baru nampak result. Bagi ibu2 yg bersalin secara pembedahan, kesan parut dapat dikurangkan jika anda memakai sabun ini....

SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA..
UNTUK KEGUNAAN BADAN / MUKA
HILANGKAN SEGALA YANG KUSAM JUGA MASALAH YANG MEMBELENGGU..
CUBA LAH!!! saiz besar, boleh bertahan 1 bulan ke 3 bulan..

Ada yang tanya sabun ni boleh hilangkan jeragat ke? memang boleh sangat. tapi kalau de jeragat ni elok ambil sekali dengan vitamin c. Pakai sabun ni lagi la malatops!!…habis licin,putih & berseri2.Yang best lagi untuk kulit jerawat pun boleh..senang kata ia sesuai untuk semua jenis kulit.Kesan pencerahan boleh dilihat seawal 5-10hari.Namun begitu saya tidak menjanjikan ia seawal 5hari untuk setiap kulit. Biasalah..setiap kulit beza2 kan…ada yang nampak 2minggu,ada yang 3minggu dan ada yang sebulan

BIO-ANNE BREAST ENLARGING & FIRMING CREAM  2 IN 1 -Bio Active Cream
BEST BUY : 1 SET ADA 1 PCS BREAST CREAM & 1 PCS BREAST SOAP

1 SET RM40.00 S/M..FREE POS LAJU
1 SET RM45.00 S/S..FREE POS LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI
  
Krim payudara yang berkesan untuk membesar, menegang dan memontokkan payudara
 Bio Active Cream yang berasaskan formula Pueraria dan kolagen
semulajadi bagi membesarkan saiz payudara dari luar. Diformulasasikan untuk
membantu menegang dan memontokkan kulit di sekitar bahagian payudara. Bagi yang
telah menggunakan BREAST ENLARGING & FIRMING CREAM Bio Active Cream akan mendapat kesan yang cepat dan secara
tidak langsung membantu membesar dan menegangkan payudara. BREAST ENLARGING & FIRMING CREAM berkesan secara 99%
kepada kebanyakkan wanita yang telah menggunakan produk ini. Anda akan merasai
perbezaan dalam masa seminggu (1) dengan penggunaan yang teratur.

Cara Pemakaian :-
Cuci payudara dengan sabun payudara & urut dari bawah ke atas. Biar seketika & bilas.
Sapu sedikit krim pada bahagian payudara dan urut secara lembut di kedua-dua bahagian payudara, terutama pada bahagian bawah payudara sehingga krim meresap. Guna 2 kali sehari, pada waktu pagi dan malam selepas mandi.

Kandungan :-
Purified Water, Propylene Glycol, Lactic Acid, Mineral Oil, Glyceryl Monostearate, Vegetable Glycerine, Pueraria Extract, Hydrolyzed Collagen, Avocado Oil, Safflower Oil, Sesame Oil, Sweet Almond, Vitamin E, Methylparaben, Fragrance.

SET SLIM 5 DAY DR.JOHNSON
TAHAN HAMPIR 2 BULAN
BERGANTUNG PD KEKERAPAN ANDA GUNA…

1 SET RM 25 SMNJUNG MSIA….FREE POS LAJU
1 SET RM 30 SABAH/SRWK…FREE POS LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI



GIFFARINE: MIRACLE FLUID FACIAL TREATMENT ESSENCE



KAMI TAWARKAN ANDA HARGA AHLI WALAUPUN ANDA BUKAN AHLI



1 BOTOL RM52 SEMENANJUNG..CAJ POSLAJU RM6

1 BOTOL RM55 SSABAH/SARAWAK..CAJ POSLAJU RM8



HARGA PASARAN RM69.90 XTERMASUK POS



For any enquiry..

Email : mohayabeauty@yahoo.com

SMS/WHATSAPP : 0179187696 (PN. AYA)

@ ISI






Miracle Fluid Facial Treatment Essence

Toner Terbaik Giffarine. Tanpa alkohol dan pewangi.

Dihasilkan dari buah Delima, Witsh Hazel dan estrak Spirulina. Semua bahan ini bertindak mengekalkan kelembapan pada kulit, mengecilkan liang-liang roma dan mengekalkan keanjalan kulit. Kulit menjadi lebih cerah, berseri dan kelihatan sihat



Cara Penggunaan : 

Selepas cuci muka, Titiskan cecair ajaib ini ke tapak tangan dan sapukan rata pada muka dan leher yang telah dibersihkan









Saya memang menggunakan toner. Saya memang suka coz pores dah semakin mengecil. jerawat pun cepat kering! hahaha yes ini lah yg saya mahu. Terima kasih Giffarine.;)

GIFFARINE CRYSTALLINE LIP TREATMENT

1 PCS RM 24 SEMENANJUNG..CAJ POSLAJU RM6
1 PCS RM 25 SABAH/SARAWAK..CAJ POSLAJU RM8


For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
SMS/WHATSAPP : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI

Produk penjagaan bibir khusus untuk memulihkan bibir kering dan merekah, merawat masalah bibir hitam dan melembapkan bibir.
Boleh digunakan pada bila-bila masa.
Bertindak 3 cara:
Kesan serta-merta
Sapukan pada bibir sebelum memakai lipstik untuk melembapkan bibir.
Menjadikan sapuan lipstik lebih halus, licin, bersinar dan tahan lebih lama.
Selepas 2-3 hari
Menghilangkan bibir kering dan bibir akan menjadi lembap dan bermaya.
Selepas 7-10 hari
Bibir gelap akibat merokok, penggunaan lipstik atau alahan bahan kimia akan menjadi lebih merah dan sihat.

(Didatangkan dalam bentuk krim) 

CATHY DOLL L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM

HARGA PROMOSI (BEST PRICE)
1 PCS RM35 SEMENANJUNG..FREE POSLAJU
1 PCS RM40 SABAH/SARAWAK..FREE POSLAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI

Wanita Korea mempunyai kulit yang lebih cerah, halus bersesuaian dengan keadaan iklim sejuk sederhana negara Korea. Kulit berwarna disebabkan kandungan melanin untuk melindungi dari selaran matahari.
Makin tinggi melanin, semakin gelap warna kulit seseorang dan semakin tinggi daya tahan cahaya matahari. Contohnya kulit warga Afrika sesuai dengan sinaran cahaya kuat matahar
i di benua itu.
Cathy Magic Cream khusus untuk wanita tropika dengan kandungan L-Gluthathione 5 kali lebih tinggi khusus untuk mencerahkan dan melindungi kulit dengan SPF 130 pa++ antara tertinggi dipasaran malah ia dapat menjadikan kulit lebih lembut & licin…

Fungsi :
Menyembunyikan Jeragat & Lingkaran Gelap yg tak sekata...
Kesan pencerahan dpt dilihan dlm masa yang sangat singat coz kandungan L-Glthatione pekatan tinggi dan mudah diserap.
Cathy magic Cream memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakainya.


Bahan-Bahan :
Aqua, Paraffinum Liquidum, L-Glutathione, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Disostearate, Titanium Dioxide, Hydrogenated Polyisohutene, Dimenthiconol, Cyclomethicone, Methyparaben, Diazolidinyl Urea, Propylparaben, Fragrance, CI:77891, CI:77491, CI:77492
Cara Menggunakannya :
Sapu & ratakan Cathy Magic Cream di bahagian muka & badan selepas mandi (selepas kering)....Sapu di bahagian muka & badan agar dapat melindungi kulit dari sinaran matahari & ianya dapat menghilangkan kedutan....Tak perlu di bilas...
Ianya sangat sesuai bagi menghilangkan jeragat, jerawat, black / white head....

Candy Lip Tint

Liptint yang comel dah colourful! Seriously comel-comel warnanya. Boleh bermekap ala-ala korean lepas ni. Cute! Hehe... Kalau berminat boleh sms/wasap aya ke 017-9187696

MIN PEMBELIAN 3PCS BLH CAMPUR2
3 PCS RM30 SEMENANJUNG..FREE POSLAJU
3 PCS RM35 SABAH/SARAWAK…FREE POSLAJU

Open for wholesale ;)
12 PCS RM60 SEMENANJUNG…FREE POSLAJU
12 PCS RM70 SABAH/SARAWAK…FREE POSLAJU

ORDER BLH PM@
SMS @ WHATSAPP : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI

GRAB IT NOW
Hurry grab Obuse & Candy Lip Tint .
HAPPY COLOURFULL NATURAL LIPS. ^_^
+ Dengan Isi yang Lebih Padat berbanding Lama
+ Kekal di bibir selama 6 Jam!
+ Tahan Selama 2 bulan walaupun pakai hari-hari!!
+ Mengandungi Vitamin E untuk kelembapan bibir!
+ Berfungsi 2 In 1 ----> Bibir dan Blusher!!

Obuse Lip Tint

Liptint yang comel dah colourful! Seriously comel-comel warnanya. Boleh bermekap ala-ala korean lepas ni. Cute! Hehe... Kalau berminat boleh sms/wasap aya ke 017-9187696

MIN PEMBELIAN 3PCS BLH CAMPUR2
3 PCS RM30 SEMENANJUNG..FREE POSLAJU
3 PCS RM35 SABAH/SARAWAK…FREE POSLAJU

Open for wholesale ;)
12 PCS RM60 SEMENANJUNG…FREE POSLAJU
12 PCS RM70 SABAH/SARAWAK…FREE POSLAJU

GRAB IT NOW
Hurry grab Obuse Lip Tint .
HAPPY COLOURFULL NATURAL LIPS. ^_^
+ Dengan Isi yang Lebih Padat berbanding Lama
+ Kekal di bibir selama 6 Jam!
+ Tahan Selama 2 bulan walaupun pakai hari-hari!!
+ Mengandungi Vitamin E untuk kelembapan bibir!
+ Berfungsi 2 In 1 ----> Bibir dan Blusher!!

PILIHAN WARNA
 1.RED CHERRY,
2. PINK RED ,
3.ORANGE






Aquara Essence Spray
200ml

1 BOTOL RM18 XTERMASUK POSLAJU
2 BOTOL RM35 XTERMASUK POSLAJU

CAJ POSLAJU  1-2 BOTOL RM6 SEMENANJUNG & RM8 SARAWAK, RM10 SABAH

Semburan mineral dengan campuran mineral kompleks dan ekstrak bunga lili ini membantu menyeimbangkan kulit, mengurangkan kesan dedahan kulit anda pada pencemaran sekeliling dan sinaran UV. Ia memberikan kelembutan dan kebersihan pada kulit serta menambahkan kelembapan supaya anda terasa segar dan bersih sepanjang hari.

Sesuai dispray selepas selesai mekap atau selesai berbedak atau selepas pakai foundation atau sunblok. Jika selepas berbedak, bedak akan tahan lama tanpa bertapuk dan kulit akan kelihatan bersinar tapi bukan berminyak. Wajah akan kelihatan lebih berseri.

Allantoin( Ekstrak Tumbuhan) berupaya merawat kulit yang berjerawat, dan melindungi dari pancaran matahari.



KARME WHITENING SKIN CARE (trial set)

1 SET RM65 (SEMENANJUNG)..free poslaju
1 SET RM70 (S/S) ..free poslaju





CRYSTAL DIAMOND FACIAL MASK 24K

Harga Promosi :
2 PCS RM 20 SEMENANJUNG..FREE POSLAJU
2 PCS-- RM 25 SABAH/SARAWAK..FREE POSLAJU

5 PCS RM 40 SEMENANJUNG ..FREE POSLAJU
5 PCS -- RM50 SABAH/SARAWAK..FREE POSLAJU

 10 PCS/KEPING RM 70 SEMENANJUNG..FREE POSLAJU
10 PCS/KEPING --RM 80 SABAH/SARAWAK..FREE POSLAJU


Info 24K Gold
  • Emas terkenal penggunaanya pada zaman dahulu dikalangan golongan bangsawan dan raja-raja bagi tujuan kecantikkan dan menjaga kesihatan kulit supaya sentiasa tampak muda dan berseri serta menaikkan aura dan keyakinan diri
  • 24K Emas Aktif pemutihan tenaga kepada kulit, dan berkesan dapat meningkatkan kilau, dan membuat kulit lembap, putih, jelas dan lembut serta menaikkan seri wajah yang sebelum ini mungkin agak membosankan
  • Berkesan menyampaikan pati ke dalam kulit yang mendalam dengan serbuk emas, memutihkan melembabkan kulit, menggalakkan peredaran mikro, mengurai dan mengeluarkan melanin
  • Seimbangkan minyak dan air pada kulit. mengekalkan kulit yang muda, berkilau dan anjal

Cara Guna
  • Selepas membersih muka,
  • Tekap ke muka. Biarkan selama 15-20 minit Kemudian bilas dengan air bersih.
  • Gunakan 2-3 kali seminggu.

Bahan-bahan
  • 24K Emas Aktif, Serbuk Emas, Faktor Pemutihan,
  • Debunga vegetal, HA, Arbutin

Khasiatnya
  • Awet muda
  • Menegangkan kulit wajah
  • Menaikkan seri wajah
  • Memberi aura
  • Wajah sentiasa tampak cerah berseri, lembap dan bercahaya
  • Menghilangkan kedut diwajah
  • Menghilangkan parut
  • Wajah lebih muda
  • Anti Penuaan
 .-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.-+-.

MISTINE BB GOLD WONDER CREAM
1 PCS RM30 (S/M)…FREEPOS LAJU
1 PCS RM35 (S/S)…FREE POS LAJU
FREE POSTAGE

1 DOZEN @ 12 PCS RM19 PER PCS S/M..FREE POSTAGE
1 DOZEN @ 12 PCS RM22 PER PCS S/S..FREE POSTAGE

Mistine BB Gold Wonder Cream Sesuai untuk mereka yang berusia 30 tahun ke atas

NAK ORDER SMS : 0179187696 (PN. AYA)@ PM

Make up Base Foundation
With SPF 30 / Whitening / Anti-Wrinkle/ best marine nutrients from caviar/ vitamin C and Vitamin P

~ Create a wander beauty for all skin types with this extra-brightening cream formula, the latest innovation from korea.
~ Highlighted on the best marine nutrients from caviar and other skin valuable substances from intensively selected herbal extract e.g. Vitamins by which vitamin C and Vitamin P are emphasized. These two vitamins work synergistically in smoothening and brightening the skin .
~ The presence of SPF30 and PA ++ can effectively protect skin aging caused by solar irradiations to make you away from wrinkles and black spots.
~ Use only one product can provide you a perfect beauty

-Krim muka 8 dalam 1,sebagai pengganti kepada compact,foundation,sunblock dll.
-Boleh juga menutupi kesan2 hitam dimuka
-Sesuai juga utk warna kulit yang tak rata
-Boleh memudarkan dan seterusnya menghapuskan jerawat dan jeragat yang ada sedikit demi sedikit.
-Mempunyai KESAN YANG BERGANDA berbanding BB Cream biasa

Mistine BB Gold Wonder Cream Sesuai untuk mereka yang berusia 30 tahun ke atas

Mistine BB Oil Control Mousse  SPF 25

1 PCS RM30 (S/M)…FREEPOS LAJU
1 PCS RM35 (S/S)…FREE POS LAJU
FREE POSTAGE

1 DOZEN @ 12 PCS RM19/PCS S/M..FREE POSTAGE
1 DOZEN @ 12 PCS RM22/PCS S/S..FREE POSTAGE

NAK ORDER SMS : 0179187696 (PN. AYA)@ PM

Kandungan: 15 gram

Inovasi mousse BB terbaru dari Korea ini memberikan sentuhan lembut seperti sutera pada kulit. Ia akan mengering dengan selesa dan meliputi kulit dengan kawalan minyak sempurna. Formula ini menggabungkan Light & Smooth Powder Technology yang memberikan kesan lembut, bebas kedutan dan licin pada kulit. Turut diperkaya Perlindungan UV dengan SPF25 PA++.

Kelebihan krim ini:
- Dapat mengawal minyak pada kulit wajah
- Krim yang tidak melekat
- Diperkaya dengan SPF25 PA++
- Mudah disapu ke kulit
- Tekstur yang sesuai untuk semua warna kulit Asia
- Menjadikan wajah lebih berseri dan licin
- Menjadikan kulit nampak lebih sihat, segar dan sempurna
- Melindungi kulit dari cahaya matahari 30 kali lebih lama dari krim biasa

Mistine BB Oil Control Mousse Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak



SCRUB BADAN OILLY SPA SALT


1 BOTOL RM 19 SEMENANJUNG ...TMASUK POSLAJU
1 BOTOL RM 23 SABAH/SARAWAK..TERMASUK POSLAJU

PROMOSI
2 BOTOL RM 35 SEMENANJUNG ...TERMASUK POSLAJU
2 BOTOL RM 43 SABAH/SARAWAK..TERMASUK POSLAJU

BORONG
1 DOZEN @ 12 BOTOL RM120 TIDAK TERMASUK POS

Terdapat dalam pelbagai jenis pilihan seperti MILK&HONEY, TUMERIC & HONEY, AROMA & HONEY, TAMARIND & HONEY,
KESAN PENGGUNAAN:
* Membuang sel-sel kulit mati.
* Melicinkan kulit.
* Menyejukan kulit.
* Mempercepatkan proses penggantian sel.
* Menghilangkan parut.
* Mencerah dan menghaluskan kulit.
* Mengatasi masalah pada kulit.
CARA PENGGUNAAN:
* Sapukan perlahan-lahan pada kulit badan beberapa minit dan bilas.
* Gunakan seminggu 2 kali ketika mandi.
KANDUNGAN:
500 gram.



Sabun Susu Beras Mutiara 3 in 1 (Super Whitening Soap)
12 Ketul RM 35 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM40 (Sabah)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM38 (Sarawak)..FREE POS LAJU

24 ketul @ 2 DOZEN  RM60 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN  RM70 (Sabah)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN  RM65 (Sarawak)..FREE POS LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI


SABUN BERAS MUTIARA 3 IN 1 THAILAND (Super Whitening Soap)
Sabun susu beras mutiara 3 in 1 Thailand, Super Whitening Soap atau sabun pemutih ini mempunyai fungsi untuk mencerahkan dan memutihkan kulit wajah/ badan lebih dari sabun susu beras biasa.

100% ORI dari susu beras dengan aroma wangi susu yang harum, lembut dan dengan busa yang sangat halus dan dapat menjadikan kulit lebih putih cerah, cantik dan bersih.

Sabun Beras Mutiara 3 in 1 ini berbeza dengan sabun beras Thailand biasa, karana sabun ini memiliki ukuran yang lebih besar dan lebih berat, dan ianya dapat memutihkan kulit lebih cepat dan lebih maksimum.

Sabun beras susu 3 in 1 merupakan pengembangan formula dari sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara, khasiat 2 kali ganda whitening, 2 kali ganda melembabkan, sehingga hasil tampak lebih cepat.

Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus untuk kecantikan dan kesehatan kulit.

Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar.

Serbuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan China hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami.




Fungsi :
Sangat bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti:

Bagian ketiak.
Bagian siku & lutut.
Bagian tengkuk & celah paha.


Kelebihan sabun beras susu :

Produk kecantikan dari bahan yang 100% semulajadi.
tiada mengandung bahan kimia.
produk ORIGINAL dari thailand.
membersihkan dan mencerahkan kulit.
menghilangkan bintik-bintik hitam.
menghaluskan kulit.
membuat kulit lembab dan berseri2.
berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan lebih kenyal.
menghilangkan bekas jerawat dan juga pertumbuhan jerawat.
Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah.
Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam.
Sangat selesa untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif.
Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh.
turut dapat menghilangkan BB alias dan juga menghilangkan Bau Badan yang tidak disenangi.


Cara Pemakaian :

Gunakan seperti biasa ketika mandi.
Biarkan selama 3 minit.
Bilas hingga bersih.


Made in Thailand
Netto : 960gr/PaCK


 

SABUN SUSU BERAS COLLAGEN K.BROTHERS

12 Ketul RM 35 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM40 (Sabah)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM38 (Sarawak)..FREE POS LAJU

24 ketul @ 2 DOZEN  RM60 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN  RM70 (Sabah)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN  RM65 (Sarawak)..FREE POS LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI


SABUN SUSU BERAS COLEGAN
Produk ini adalah produk penjagaan kesihatan kulit.

Diperbuat daripada 100% susu beras semulajadi ekstrakan beras jasmine dengan kualiti terbaik yang diperkaya dengan vitamin dan nutrisi yang dapat mengurangkan cela, bintik hitam dan kedutan di muka.

Menjadikan kulit lembut dan cerah serta segar dengan bauan semulajadi beras muda.

Arahan Penggunaan : Untuk digunakan dimuka dan dibadan sebagai pembersih harian, urut lembut untuk 2 3 minit dan bilas.

Vitamin dan mineral dalam susu beras akan memelihara kulit dan menyihatkan kulit anda, menjadikan ia sentiasa lembap selepas setiap kali penggunaan.

Formula: Sabun Susu Beras untuk semua jenis kulit

CARA PENGGUNAAN:: Cuci muka dengan SABUN SUSU BERAS, urut perlahan-lahan selama beberapa minit dan bilas bersih. Untuk mendapatkan kesan terbaik, gunakan 2-3 kali sehari.


Fungsi Sabun Susu Beras Collagen ini, antaranya:
- menggebu dan mencerahkan kulit
- membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
- menghaluskan kulit- memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan
- melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah.
- membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang
- Menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati
- Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
- Menanggalkan kesan solekan dengan efektifJIka digunakan sebagai sabun mandi pula, ia membantu
- Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda.
- Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah
- Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
- Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau slps berpeluh
- Boleh menghilangkan bau badan


Kolagen ialah ramuan yang lazimnya terkandung dalam kebanyakan produk kecantikan untuk awet muda dan menjadi pilihan utama wanita pada masa kini.
Kajian klinikal menunjukkan keberkesanan penggunaan kolagen adalah mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan, memastikan keanjalan kulit serta memberi kesegaran kepada kulit.
Kolagen merupakan struktur protein yang berfungsi sebagai perekat dalam badan dan lebih kurang satu per tiga daripada keseluruhan protein dalam badan terdiri daripada kolagen.





SABUN SUSU BERAS WANGI…FREE POS LAJU
KKM : NOT111203263K
SABUN SUSU BERAS TELAH MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN M'SIA

12 Ketul RM 29 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM35 (Sabah)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM33 (Sarawak)..FREE POS LAJU

24 ketul @ 2 DOZEN  RM53 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN  RM63 (Sabah)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN  RM60 (Sarawak)..FREE POS LAJU

36 ketul @ 3 DOZEN RM80 (SEM M'SIA)..FREE POS LAJU
36 ketul @ 3 DOZEN RM100 (SABAH)..FREE POS LAJU
36 ketul @ 3 DOZEN RM85 (SARAWAK)..FREE POS LAJU

48 ketul @ 4 DOZEN  RM105 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
48 ketul @ 4 DOZEN  RM125 (Sabah)..FREE POS LAJU
48 ketul @ 4 DOZEN  RM125 (SARAWAK)..FREE POS LAJU

5 DOZEN RM 125 ( Sem M'sia)..FREE POS LAJU
5 DOZEN RM 155 ( Sabah)..FREE POS LAJU
5 DOZEN RM 150 ( SARAWAK)..FREE POS LAJU

BORONG 10 DOZEN RM 220 ( Sem M'sia)..FREE POS LAJU
BORONG 10 DOZEN RM 280 ( Sabah)..FREE POS LAJU
BORONG 10 DOZEN RM 275 ( SARAWAK)..FREE POS LAJU






ASANTEE HAIR BLEACHING CREAM

 HARGA : 
1 KOTAK RM30.00  (SEMENANJUNG)…FREE POS LAJU
 1 KOTAK RM35.00 (SABAH&SRWK)…FREE POS LAJU

12 KOTAK RM120 (SEMENANJUNG)…FREE POS LAJU
12 KOTAK RM140 (SABAH& SARAWAK)…FREE POS LAJU

 SEKOTAK Terdiri daripada :

1.SKIN HAIR BLEACHING CREAM 115ML

2.ASSANTEE POWDER 15GRAM

3.ASSANTI MILK POWDER 5GRAM

4.ASSANTE LIQUID SOAP 30ML

Produk pemutihan kulit pada badan..Kesan SERTA MERTA...Boleh dilumur ke seluruh badan ataupun diletakkan di kawasan badan yang kehitaman seperti ketiak, dua siku, lutut, peha atau bahagian-bahagian yang berlipat.Penggunaan disyorkan hanya sebulan sekali...

CARA PAKAI:
Letakkn item no 1 dlm mangkuk
Kemudian campurkn item no 2 & 3 skali dlm mangkuk tadi
Gaulkan smpai sebati and then lumurkan satu badan
Biarkan meresap dlm 20 minit
Last skali, basuh badan dgn item no 4

Kesan:
1. Kulit menjadi lebih putih
2. Bulu roma menjadi warna perang seolah2 tidak kelihatan


*Anda pasti berpuas hati jika anda inginkan kulit yg putih dan tidak kelihatan bulu roma di badan :)
*Tidak sesuai utk kulit yg sensitif
*Disarankan penggunaan setiap sebulan sekali @ 2 minggu sekali


testimoni 1
leyya br guna kat tangan sja ...nk try sapu la sbelah dlu...lpas cuci tkjut dgn result dia..mmg kulit cerah n nmpak shining...pastu trus lumur 1 badan...skrg klu sun burn je..trus blk sapu bleaching ni...mmg berbaloi...

testimoni 2
i biasa buat bleaching ni dulu kt saloon, 1 badan caj rm120...sebulan skali i ke saloon utk bleaching badan...skrg nk save budget beli n sapu sendiri je..rm120 tu i dh bley buat 3x..jimat2

testimoni 3
sblm guna bleaching nie mmg gelap gila kat tangan ng kaki...slalu naik moto je ke kelas...skrg pas pkai bleching nie mmg bagus...kesan segera lbih baik dr losyen la..pkai bebotol2 pn x juga cerah.

testimoni 3
hiii..g nk bg testimoni jga..g mmg bny bulu roma, pnuh kat tangan, kaki tak yah kata la...mula just nk try bleaching ni nk bg bulu roma x nmpak...skali result ng kulit pun jd putih...kakak pun terkejut...mmg bleaching ni mnyelamatkan i...ble la i pkai bju lengan pendek..1 family pun dh dah consume bleaching ni...tq yer

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI


SABUN SUSU BERAS WANGI…FREE POS LAJU
KKM : NOT111203263K
SABUN SUSU BERAS TELAH MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN M'SIA

12 Ketul RM 29 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM35 (Sabah)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM33 (Sarawak)..FREE POS LAJU

24 ketul @ 2 DOZEN  RM53 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN  RM63 (Sabah)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN  RM60 (Sarawak)..FREE POS LAJU

36 ketul @ 3 DOZEN RM80 (SEM M'SIA)..FREE POS LAJU
36 ketul @ 3 DOZEN RM100 (SABAH)..FREE POS LAJU
36 ketul @ 3 DOZEN RM85 (SARAWAK)..FREE POS LAJU

48 ketul @ 4 DOZEN  RM105 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
48 ketul @ 4 DOZEN  RM125 (Sabah)..FREE POS LAJU
48 ketul @ 4 DOZEN  RM125 (SARAWAK)..FREE POS LAJU

5 DOZEN RM 125 ( Sem M'sia)..FREE POS LAJU
5 DOZEN RM 155 ( Sabah)..FREE POS LAJU
5 DOZEN RM 150 ( SARAWAK)..FREE POS LAJU

BORONG 10 DOZEN RM 220 ( Sem M'sia)..FREE POS LAJU
BORONG 10 DOZEN RM 280 ( Sabah)..FREE POS LAJU
BORONG 10 DOZEN RM 275 ( SARAWAK)..FREE POS LAJU


Sabun Susu Beras Mutiara 3 in 1 (Super Whitening Soap)
12 Ketul RM 35 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM40 (Sabah)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM38 (Sarawak)..FREE POS LAJU

24 ketul @ 2 DOZEN  RM60 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN  RM70 (Sabah)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN  RM65 (Sarawak)..FREE POS LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI


SABUN BERAS MUTIARA 3 IN 1 THAILAND (Super Whitening Soap)
Sabun susu beras mutiara 3 in 1 Thailand, Super Whitening Soap atau sabun pemutih ini mempunyai fungsi untuk mencerahkan dan memutihkan kulit wajah/ badan lebih dari sabun susu beras biasa.

100% ORI dari susu beras dengan aroma wangi susu yang harum, lembut dan dengan busa yang sangat halus dan dapat menjadikan kulit lebih putih cerah, cantik dan bersih.

Sabun Beras Mutiara 3 in 1 ini berbeza dengan sabun beras Thailand biasa, karana sabun ini memiliki ukuran yang lebih besar dan lebih berat, dan ianya dapat memutihkan kulit lebih cepat dan lebih maksimum.

Sabun beras susu 3 in 1 merupakan pengembangan formula dari sabun beras biasa dengan tambahan madu dan mutiara, khasiat 2 kali ganda whitening, 2 kali ganda melembabkan, sehingga hasil tampak lebih cepat.

Susu, madu dan mutiara merupakan perpaduan yang sangat bagus untuk kecantikan dan kesehatan kulit.

Madu digunakan oleh Cleopatra agar kulit halus dan bersinar.

Serbuk Mutiara digunakan oleh permaisuri kerajaan China hingga turun temurun agar kulit tampak putih alami.




Fungsi :
Sangat bagus untuk membersihkan daki-daki pada bagian kulit yang sering terlindung seperti:

Bagian ketiak.
Bagian siku & lutut.
Bagian tengkuk & celah paha.


Kelebihan sabun beras susu :

Produk kecantikan dari bahan yang 100% semulajadi.
tiada mengandung bahan kimia.
produk ORIGINAL dari thailand.
membersihkan dan mencerahkan kulit.
menghilangkan bintik-bintik hitam.
menghaluskan kulit.
membuat kulit lembab dan berseri2.
berfungsi untuk menjadikan kulit lebih halus, bebas kotoran, dan lebih kenyal.
menghilangkan bekas jerawat dan juga pertumbuhan jerawat.
Berfungsi menanggalkan bekas make up pada wajah.
Berfungsi mencerahkan ketiak hitam, celah-celah paha dan lutut, serta siku hitam.
Sangat selesa untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering dan kulit sensitif.
Dapat digunakan untuk kulit wajah dan tubuh.
turut dapat menghilangkan BB alias dan juga menghilangkan Bau Badan yang tidak disenangi.


Cara Pemakaian :

Gunakan seperti biasa ketika mandi.
Biarkan selama 3 minit.
Bilas hingga bersih.


Made in Thailand
Netto : 960gr/PaCK




SABUN SUSU BERAS COLLAGEN K.BROTHERS

12 Ketul RM 35 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM40 (Sabah)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM38 (Sarawak)..FREE POS LAJU

24 ketul @ 2 DOZEN  RM60 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN  RM70 (Sabah)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN  RM65 (Sarawak)..FREE POS LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI


SABUN SUSU BERAS COLEGAN
Produk ini adalah produk penjagaan kesihatan kulit.

Diperbuat daripada 100% susu beras semulajadi ekstrakan beras jasmine dengan kualiti terbaik yang diperkaya dengan vitamin dan nutrisi yang dapat mengurangkan cela, bintik hitam dan kedutan di muka.

Menjadikan kulit lembut dan cerah serta segar dengan bauan semulajadi beras muda.

Arahan Penggunaan : Untuk digunakan dimuka dan dibadan sebagai pembersih harian, urut lembut untuk 2 3 minit dan bilas.

Vitamin dan mineral dalam susu beras akan memelihara kulit dan menyihatkan kulit anda, menjadikan ia sentiasa lembap selepas setiap kali penggunaan.

Formula: Sabun Susu Beras untuk semua jenis kulit

CARA PENGGUNAAN:: Cuci muka dengan SABUN SUSU BERAS, urut perlahan-lahan selama beberapa minit dan bilas bersih. Untuk mendapatkan kesan terbaik, gunakan 2-3 kali sehari.


Fungsi Sabun Susu Beras Collagen ini, antaranya:
- menggebu dan mencerahkan kulit
- membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
- menghaluskan kulit- memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan
- melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah.
- membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang
- Menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati
- Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat
- Menanggalkan kesan solekan dengan efektifJIka digunakan sebagai sabun mandi pula, ia membantu
- Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda.
- Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah
- Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
- Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau slps berpeluh
- Boleh menghilangkan bau badan


Kolagen ialah ramuan yang lazimnya terkandung dalam kebanyakan produk kecantikan untuk awet muda dan menjadi pilihan utama wanita pada masa kini.
Kajian klinikal menunjukkan keberkesanan penggunaan kolagen adalah mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan, memastikan keanjalan kulit serta memberi kesegaran kepada kulit.
Kolagen merupakan struktur protein yang berfungsi sebagai perekat dalam badan dan lebih kurang satu per tiga daripada keseluruhan protein dalam badan terdiri daripada kolagen.


SET METAL FORTIS 99
RM60 SEMENANJUNG  MALAYSIA
RM70 SABAH/SARAWAK
TERMASUK POSLAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI

Sabun Kecantikan metal fortis : mengandungi vitamin E yang membantu meningkatkan metabolisma kulit, merencat proses penuaan, mengurang kedutan dan meningkatkan keanjalan kulit. Mengekal kelembapan semulajadi untuk rasa segar, licin & bersih. Mengandungi Vitamin E utk merawat muka dengan menghilangkan jerawat,jeragat,bekas jerawat,mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit

Sabun  Metal fortis 65g
-Natural & Hygiene
-Natural Vit E membantu meningkatkan metabolisme regenerasi kulit, sehingga menghambat proses penuaan, melembutkan garis - garis halus dan elastisitas kulit agar terlihat selalu muda
-Menjaga keseimbangan alami, segar dan halus
-Tanpa bahan pewarna
-Baik buat pengguna kulit sensitive


K BROTHER SABUN USA BHA PINK FOR BLACK SPOT-SABUN JERAGAT ,JERAWAT,& KULIT SENSITIF

3 KETUL RM20 S/M..FREE POS LAJU
3 KETUL RM 25 S/S…FREE POS LAJU

12 Ketul RM 40 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM 45 (S/S)..FREE POS  LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI

BEAUTY CARE FACE OUT FOR BLACK SPOT - Rasakan kesan menakjubkan SeteLah 4 hari penggunaan

SABUN JERAWAT & PARUT JERAWAT
~sangat berkesan memulihkan jerawat batu & jerawat pasir
~sangat berkesan memudarkan parut jerawat
~dibuat khusus utk kulit berjerawat kronik

DIJAMIN BERKESAN !!!
CUBA DULU BARU TAHU =))

TESTIMONI:
~dah lama saya cari sabun ni..memang susah nak cari kak, sbb dulu mmg pkai sabun ni dan saya puas hati sangat la sebab mmg sesuai dengan saya. kulit pun makin licin.

Sabun Pencuci Muka berjanama U.S.A keluaran K-BROTHERS mendapat pilihan
wanita-wanita moden di negara jiran masa kini. juga telah tersebar
popular di SELURUH Malaysia.

Keistimewaan yang terdapat pada sabun K.Brothers U.S.A ini:

- Dapat membantu mengurangkan jeragat, kesan gelap di muka dan belakang tengkuk.
- Menghilangkan kesan daki degil serta bintik-bintik dibagian tepi pipi.
- Mencegah kulit menjadi kering dan kasar.
- Membantu menghilangkan jerawat dan bintik2 hitam.
- Melembabkan permukaan kulit muka, melembut dan memberi kesegaran kepada pengguna.
- Diproses menggunakan teknologi moden dan sabun berasaskan bahan yang mengandungi UBI PURARIA MARAFIKA dan anti oksida.

CARA PENGUNAAN:Digunakan di muka dan di badan setiap hari. Sapu secara lembut 2-3 minit, kemudian bersihkan seperti biasa.Boleh digunakan oleh Lelaki & Perempuan dan sesuai untuk semua jenis kulit. AMAT BERKESAN UNTUK HILANGKAN JERAGAT
Gunakan 2x sehari.

Ingredients : Soap Base, LG San DP 300, Perfume
Produced By J & K Internatural Co Ltd
Under Licensed of K.Brothers
Berat : 50 gram

PRODUK PAYUDARA NO 1 DENGAN KADAR BERKESAN 97%
MENEGANGKAN DAN MEMBESARKAN PAYUDARA.

1 botol RM35 ( Sem M'sia)…FREE POS LAJU
1 botol RM40 (Sabah/Sarawak)…FREE POS LAJU

2 botol RM60 SMNJUNG MSIA..FREE POS LAJU
2 botol RM70 SABAH/SARAWAK…FREE POS LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI


Thanyaporn Breast Capsules Breast Enlargement terbukti berkesan menegang,memejal dan membesarkan buah dada.Mengandungi 60 kapsul dan untuk pemakanan selama 2 bulan.Ia adalah persediaan semulajadi dan berkesan bagi wanita yang mempunyai buah dada kecil dan tidak tegang.Suami anda akan tersenyum puas melihat buah dada yang besar dan tegang.Hadiahkan pada isteri dan lihat hasilnya.Alami kehebatannya sekarang.

Mengapa Thanyaporn dan bukannya yang lain.
1) Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand
2) Mempunyai ladang Pueraria Mirifica
yang mengandungi Phytoestrogen bahan asas terpenting untuk pembesaran buah dada.
3) Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain
4)Kualiti yang tinggi

Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar , Pengekspotan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi produk -produk berasaskan Pueraria Mirifica dibenarkan .

:::Antara Khasiat Pueraria Mirifica:::

*Menambah saiz payudara.
*Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
*Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
*Menganjalkan kulit yang melendut.
*Melambatkan proses penuaan.
*Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
*Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
*Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
*Mengetatkan vagina.
*Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
*Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
*Menambah tenaga dan kecergasan

*Mengatasi masalah sukar tidur
*Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’

Kandungan:
Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1 kapsul untuk 1 hari)

....PUERARIA MIRIFICA ADALAH MERUPAKAN SEJENIS TUMBUHAN
YANG BANYAK TUMBUH DI KAWASAN TANAH TINGGI DI UTARA
THAILAND.IA DIPANGGIL WHITE KWAO KRUA.
....KEISTIMEWAN PUERARIA MIRIFICA JUGA DAPAT MEMBERI
BENTUK BADAN YANG SEMPURNA TERUTAMA PADA BAHAGIAN
PUNGGUNG DAB PINGGUL.HASIL PENGGUNAAN YANG KERAP
PASTI MEMBERI IMPAK KEPADA SAIZ PAYUDARA YANG ASAL
KEPADA SAIZ PAYUDARA IDAMAN.IA JUGA MENGANDUNGI AGEN
ANTI KANSER YANG DAPAT ,MEMBANTUTKAN PERTUMBUHAN
SEL KANSER BAGI PENGHIDAP KANSER PAYUDARA.INI MEMBANTU
KAUM WANITA BEBAS DAPT KANSER PAYUDARA YANG MERUPAKAN
PENYAKIT PEMBUNUH UTAMA WANITA IAITU DENGAN
MENCEGAH PERTUMBUHAN SEL TERSEBUT.

AMARAN

PUERARIA MIRIFICA TIDAH SESUAI DIGUNAKAN OLEH GADIS
YANG BERUMUR KURANG 20 TAHUN KERANA TUBUH MEREKA
BELUM BERKEMBANG SEPENUHNYA.SELAIN ITU,WANITA
MENGANDUNG JUGA TIDAK SESUAI MENGAMBIL PIL INI..
SILA MAKAN MENGIKUT SUKATAN YANG BETUL

Cadangan Pengambilan : 1 Biji Kapsul Mengandungi 150mg Puereria Mirifica.

* Cadangan dos pengambilan adalah 1-2mg/kg sehari SELEPAS SARAPAN.
* Wanita yang mempunyai berat badan 75kg dan keatas boleh mengambil 1 biji setiap hari.
* Wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap hari kapsul yang mengandungi 100mg Puereria Mirifica.
* Atau wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap 2 hari.


GABA RICE MILK SOAP (SABUN SUSU BERAS PERANG ANTI-PENUAAN)

3 KETUL RM 20 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
3 KETUL RM 25 (S/S)…FREE POS LAJU

12 Ketul RM 35 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM40 (S/S)…FREE POS LAJU

24 ketul @ 2 DOZEN  RM60 (Sem M'sia)…FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN  RM70 (Sabah/Sarawak)…FREE POS LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI

GABA RICE MILK SOAP IS KBROTHERS A FACTORY IN THAILAND, FAMOUS FOR ITS PRODUCTION BERAS MILK SOAP. SOAP GABA RICE GABA HAS A FRAGRANT AROMA AND HAS FUNCTIONS TO LIGHTEN THE SKIN OR BODY WITH ANTI-OXIDANTS THAT WORK TO REJUVENATE THE SKIN AND SMOOTHS OVER THE SKIN.
=========================================
SABUN SUSU BERAS PERANG
SABUN GABA ATAU GABA RICE MILK SOAP MERUPAKAN DARI PABRIK KBROTHERS DI THAILAND, YANG TERKENAL DENGAN PRODUKSI SABUN SUSU BERASNYA. SABUN GABA MEMILIKI AROMA BERAS GABA YANG WANGI DAN MEMILIKI FUNGSI UNTUK MENCERAHKAN KULIT WAJAH ATAU TUBUH DENGAN ANTI OKSIDAN YANG BERFUNGSI UNTUK MEREMAJAKAN KULIT DAN LEBIH MENGHALUSKAN KULIT.

Formula : Rice milk soap for all skin type
Active Ingredients : Rice Milk Extract, Vitamin B3, Vitamin E, Olive oil, Palm Oil , Natural Glycerin







PRODUK PAYUDARA NO 1 DENGAN KADAR BERKESAN 97%
MENEGANGKAN DAN MEMBESARKAN PAYUDARA.

1 botol RM35 ( Sem M'sia)…FREE POS LAJU
1 botol RM40 (Sabah/Sarawak)…FREE POS LAJU

2 botol RM60 SMNJUNG MSIA..FREE POS LAJU
2 botol RM70 SABAH/SARAWAK…FREE POS LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI


Thanyaporn Breast Capsules Breast Enlargement terbukti berkesan menegang,memejal dan membesarkan buah dada.Mengandungi 60 kapsul dan untuk pemakanan selama 2 bulan.Ia adalah persediaan semulajadi dan berkesan bagi wanita yang mempunyai buah dada kecil dan tidak tegang.Suami anda akan tersenyum puas melihat buah dada yang besar dan tegang.Hadiahkan pada isteri dan lihat hasilnya.Alami kehebatannya sekarang.

Mengapa Thanyaporn dan bukannya yang lain.
1) Pengilangnya adalah antara yang terbesar di Thailand
2) Mempunyai ladang Pueraria Mirifica
yang mengandungi Phytoestrogen bahan asas terpenting untuk pembesaran buah dada.
3) Kandungan Pueraria Mirifica yang lebih berbanding produk produk lain
4)Kualiti yang tinggi

Pokok Pokok Pueraria Mirifica hanya terdapat di Thailand & Myanmar , Pengekspotan pokok pokok ini adalah dilarang di Thailand tetapi produk -produk berasaskan Pueraria Mirifica dibenarkan .

:::Antara Khasiat Pueraria Mirifica:::

*Menambah saiz payudara.
*Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
*Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
*Menganjalkan kulit yang melendut.
*Melambatkan proses penuaan.
*Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
*Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
*Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)
*Mengetatkan vagina.
*Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
*Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
*Menambah tenaga dan kecergasan

*Mengatasi masalah sukar tidur
*Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’

Kandungan:
Satu botol mengandungi 60 biji kapsul (1 kapsul untuk 1 hari)

....PUERARIA MIRIFICA ADALAH MERUPAKAN SEJENIS TUMBUHAN
YANG BANYAK TUMBUH DI KAWASAN TANAH TINGGI DI UTARA
THAILAND.IA DIPANGGIL WHITE KWAO KRUA.
....KEISTIMEWAN PUERARIA MIRIFICA JUGA DAPAT MEMBERI
BENTUK BADAN YANG SEMPURNA TERUTAMA PADA BAHAGIAN
PUNGGUNG DAB PINGGUL.HASIL PENGGUNAAN YANG KERAP
PASTI MEMBERI IMPAK KEPADA SAIZ PAYUDARA YANG ASAL
KEPADA SAIZ PAYUDARA IDAMAN.IA JUGA MENGANDUNGI AGEN
ANTI KANSER YANG DAPAT ,MEMBANTUTKAN PERTUMBUHAN
SEL KANSER BAGI PENGHIDAP KANSER PAYUDARA.INI MEMBANTU
KAUM WANITA BEBAS DAPT KANSER PAYUDARA YANG MERUPAKAN
PENYAKIT PEMBUNUH UTAMA WANITA IAITU DENGAN
MENCEGAH PERTUMBUHAN SEL TERSEBUT.

AMARAN

PUERARIA MIRIFICA TIDAH SESUAI DIGUNAKAN OLEH GADIS
YANG BERUMUR KURANG 20 TAHUN KERANA TUBUH MEREKA
BELUM BERKEMBANG SEPENUHNYA.SELAIN ITU,WANITA
MENGANDUNG JUGA TIDAK SESUAI MENGAMBIL PIL INI..
SILA MAKAN MENGIKUT SUKATAN YANG BETUL

Cadangan Pengambilan : 1 Biji Kapsul Mengandungi 150mg Puereria Mirifica.

* Cadangan dos pengambilan adalah 1-2mg/kg sehari SELEPAS SARAPAN.
* Wanita yang mempunyai berat badan 75kg dan keatas boleh mengambil 1 biji setiap hari.
* Wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap hari kapsul yang mengandungi 100mg Puereria Mirifica.
* Atau wanita yang mempunyai berat badan kurang dari 75kg mengambil 1 biji setiap 2 hari.



1 SET METAL FORTIS 99 RM60 SAHAJA S/M..TERMASUK POSLAJU..SABAH/SARAWAK..TAMBAH RM10


SET PENCERAHAN ANNA KOSMETIK
Set Pencerah Anna's Cosmetic
ORIGINAL ANNA COSMATIC 2009

Kandungan SET produk:-
1) ANNA Krim Siang -PENUTUP BIRU MUDA
2)ANNA Krim Kunyit (krim malam)-PENUTUP HIJAU MUDA
3)ANNA KRIM BUAH(Krim MALAM)-PENUTUP BOTOL  BIRU GELAP
4)ANNA Toner
5)POLA ACNE CREAM

HARGA PROMOSI
1 SET RM 70 SMNJUNG MSIA….FREE POS LAJU
1 SET RM 80 SABAH/SRWK…FREE POS LAJU

For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI

Amat berkesan untuk :-
-Menghilangkan jeragat, 'white head' and 'black head' di muka
- Menghilangkan kedutan dan garis halus di muka
-Menghalus dan menggebukan kulit muka
-Memberi Oksigen kepada kulit wajah
-Membuang sel-sel kulit mati
-Melembabkab kan kulit wajah
-Memutihkan kulit wajah agak tampil ayu
-Menghilangkan parut - parut jerawat pada wajah
-Menghalus dan menggebukan kulit muka

SABUN SUSU BERAS
1 SET RM35 S/M..FREE POS LAJU
1 SET RM40 S/S..FREE POS LAJU

PM ME 2 ORDER @For any enquiry..
Email : mohayabeauty@yahoo.com
Tel : 0179187696 (PN. AYA)
@ ISI

KRIM SUSU BERAS
Diperbuat daripada ekstrak Beras Susu Thailand yang terpilih, kaya dengan bahan semulajadi, Rahsia kejelitaan gadis Thailand, untuk mereka yang mementingkan kejelitaan wajah.
Asas Produk adalah daripada Ekstrak Beras Wangi Thailand yg Terpilih dan juga haruman yang memberi kesegaran pada wajah, Tidak mengandungi UV Protection sebab diperbuat dari bahan-bahan semulajadi dan boleh digunakan tanpa was-was tanpa kandungan Alkohol.
Amat berkesan untuk :-
- Memberi Oksigen kepada kulit wajah
- Membuang sel-sel kulit mati
- Melembabkab kan kulit wajah
- Memutihkan kulit wajah agak tampil ayu
- Menutup parut - parut jerawat pada wajah
- Menghalus dan menggebukan kulit muka
- Menghilangkan jeragat, 'white head' and 'black head' di muka
- Menghilangkan kedutan dan garis halus di muka
- Menghalus dan menggebukan kulit muka
Kandungan
Ekstrak Beras Susu Wangi yang Terpilih
Minyak Zaitun
Wangian
Vitamin B3 dan
Vitamin E
PRODUK DI MOHAYA BEAUTY SHOP
SABUN SUSU BERAS WANGI…FREE POS LAJU
KKM : NOT111203263K
SABUN SUSU BERAS TELAH MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN M'SIA

SABUN SUSU BERAS WANGI…FREE POS LAJU
KKM : NOT111203263K
SABUN SUSU BERAS TELAH MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN M'SIA

12 Ketul RM 29 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM35 (Sabah)..FREE POS LAJU
12 Ketul RM33 (Sarawak)..FREE POS LAJU

24 ketul @ 2 DOZEN  RM53 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN  RM63 (Sabah)..FREE POS LAJU
24 ketul @ 2 DOZEN  RM60 (Sarawak)..FREE POS LAJU

36 ketul @ 3 DOZEN RM80 (SEM M'SIA)..FREE POS LAJU
36 ketul @ 3 DOZEN RM100 (SABAH)..FREE POS LAJU
36 ketul @ 3 DOZEN RM85 (SARAWAK)..FREE POS LAJU

48 ketul @ 4 DOZEN  RM105 (Sem M'sia)..FREE POS LAJU
48 ketul @ 4 DOZEN  RM125 (Sabah)..FREE POS LAJU
48 ketul @ 4 DOZEN  RM125 (SARAWAK)..FREE POS LAJU

5 DOZEN RM 125 ( Sem M'sia)..FREE POS LAJU
5 DOZEN RM 155 ( Sabah)..FREE POS LAJU
5 DOZEN RM 150 ( SARAWAK)..FREE POS LAJU

BORONG 10 DOZEN RM 220 ( Sem M'sia)..FREE POS LAJU
BORONG 10 DOZEN RM 280 ( Sabah)..FREE POS LAJU
BORONG 10 DOZEN RM 275 ( SARAWAK)..FREE POS LAJU







Slimming & Firming Soap USA

HARGA: (Belian Wajib 3 unit blh campur2 dengan Breast Firming Soap USA)

3 unit = RM15.00 SMNJUNG MSIA..FREE POS LAJU
3 unit= RM20 SABAH /SARAWAK…FREE POS LAJU

1 dozen = RM35.00 SMNJUNG MSIA….FREE POS LAJU
1 dozen =RM40 SABAH/SARAWAK….FREE POS LAJU

*** Ia boleh dicampurkan dengan Slimming & Firming Soap USA*


KRIM SUSU BERAS AAA 20 G
1 PCS RM 25 SMNJUNG MSIA….FREE POS LAJU
1PCS RM 30 SABAH/SRWK…FREE POS LAJU

2 PCS RM45 S/M..FREE POS LAJU
2 PCS RM55 S/S..FREE POS LAJU

12 PCS @ SDOZEN 20G RM 120 SMNJUNG MSIA….FREE POS LAJU
12 PCS @ SDOZEN 20G RM 140 SABAH/SRWK..FREE POS LAJU





Breast Firming Soap USA
HARGA: (Belian Wajib 3 unit blh campur2 dengan SLIMMING Firming Soap USA)

3 unit = RM15.00 SMNJUNG MSIA..FREE POS LAJU
3 unit= RM20 SABAH /SARAWAK…FREE POS LAJU

1 dozen = RM35.00 SMNJUNG MSIA….FREE POS LAJU
1 dozen =RM40 SABAH/SARAWAK….FREE POS LAJU

CLEANSING CREAM  RICE MILK~PENCUCI MUKA SUSU BERAS
1 UNIT RM18 (S/M)..FREE POS LAJU
1 UNIT RM23 (S/S)..FREE POS LAJU

12 PCS@ SDOZEN RM 99 (S/M)..FREE POS LAJU
12 PCS @ SDOZEN RM 110 (S/S)..FREE POS LAJU
PERCUMA POS LAJU



Copywrite Reserved