BELI PRODUK KECANTIKAN ONLINE

--<<@ INFO @>>--

PENGEPOSAN DI ABS.


(AHAD-KHAMIS)

POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 TENGAHARI)


(SABTU )

POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU

MINGGU PERTAMA :)


(JUMAAT)

CUTI POS

PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA WHATSAPP +60138433522 UNTUK SELANJUTNYAWelcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us ON INSTAGRAM & Like our FB fanpage

Sunday, 30 June 2013

SABUN GLUTA 75G

SABUN GLUTA KOJIC 3 LAYER 75G

1 KETUL RM25 SMNJUNG MSIA…FREE POS LAJU
1 KETUL RM30 SABAH/SARAWAK…FREE POS LAJU

2 KETUL RM40 S/MSIA..FREE POS LAJU
2 KETUL RM50 S/S…FREE POS LAJU

BORONG 1 DOZEN=12 KETUL
 RM120 SEMENANJUNG..TERMASUK POSLAJU
RM130 SABAH/SARAWAK..TERMASUK POSLAJU


Diperkaya dengan gabungan 8 bahan utama terbaik produk kecantikan pada hari ini. Glutathione Milk, Arbutin, Kojic, Licorice, Kolagen, Roseships, Vitamin C & E dan Virgin Coconut Oil.

Fungsi:
Mencerahkan kulit anda dengan membuang sel-sel kulit mati pada lapisan paling luar secara berperingkat. Hasilnya kulit tampak lebih cerah, muda & tegang.

Membantu mengecutkan, mengurangkan, menghilangkan jerawat dan kulit berminyak.

Menyamaratakan ton warna kulit yang tidak sekata.

Membuang sel-sel kulit mati pada lapisan pertama kulit sahaja.

Menyelesaikan masalah whitehead/blackhead.

Mengatasi masalah melasma.

Memudarkan parut jerawat di muka dan badan

Mencerahkan kulit muka dan badan

Allergy tested

Hypoallergenic

Memudarkan dan menghilangkan kesan-kesan hitam di celah-celah lipatan seperti ketiak dan celah peha.

Menegangkan kulit.

Menyelesaikan masalah pigmentasi dan jeragat

Anti-ageing

Kelebihan VCO yang terdapat dalam sabun ini mampu melembapkan kulit dengan serapan yang cepat.

Mengurangkan masalah kekeringan kulit kerana diperkayakan dengan tambahan vitamin C & E.

Bagi wanita yang sudah bersalin boleh digunakan pada badan untuk memudarkan dan menghilangkan parut 'stretch marks'

Cara guna:
Cuci muka dengan sabun ini dan tinggalkan selama 3-5 minit di kulit muka/badan anda sebelum bilas dengan air bersih. Untuk kulit sensitif cukup sekadar 30-60 saat
SABUN GLUTHA KOJIC SIZE KECIL 75 GRAM

1 KETUL RM20 SMNJUNG MSIA…FREE POS LAJU
1 KETUL RM25 SABAH/SARAWAK…FREE POS LAJU

2 KETUL RM35 S/MSIA..FREE POS LAJU
2 KETUL RM45 S/S…FREE POS LAJU

BORONG 1 DOZEN=12 KETUL
 RM100 SEMENANJUNG..TERMASUK POSLAJU
RM110 SABAH/SARAWAK..TERMASUK POSLAJU

2-10 DOZEN KE ATAS BOLEH SMS AYA 0179187696

Bahan Kandungan dalam sabun ni :-

GLUTATHIONE
Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentations, jerawat dan parut jerawat, age spots.

COLLAGEN
Membantu memberi kelembapan pada kulit wajah anda selepas dicuci dengan sabun ini & dapat menganjalkan kulit anda supaya kelihatan lebih tegang & gebu.

ARBUTIN
Arbutin dikenali sebagai bahan yang paling selamat dan efektif dalam pencerahan kulit muka. Arbutin menolong memperbaiki dan menjaga kulit yang rosak akibat daripada free radicals dan juga menolong menghalang pengeluaran melanin yang sangat banyak. Arbutin selamat digunakan kerana tidak mengandungi bahan toksik, hidroquinon atau apa2 bahan berbahaya. Tiga fungsi penting arbutin ialah : Whitening effects, anti- age effect and UVB/ UVC filter

KOJIC ACID
kojic acid lebih efektif daripada whitening ejen yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela2 dan parut.

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, glowing dan kulit sekata tanpa apa2 masalah kulit dari sehari ke hari Formula unik ni akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan

Untuk semua jenis kulit.
BFAD approved.
Dermatologist test.
Betul2 berkesan untuk kesan pencerahan seluruh badan.
Boleh digunakan badan/muka.
Cukup cuci muka menggunakan whitening gluta soap untuk 2kali sehari. Sentiasa guna sunblock untuk kesan yang cepat untuk lindung kulit dari matahari.


TESTIMONI PENGGUNA SABUN GLUTATHIONE

pn.zana (klang)
hai.. i dah try sabun ni dr mgu lepas..i xda masalah kulit muka sgt cuma kasar jer.. best sgt bila pakai kulit rasa gebu... bintik2 kasar mula hilang especially sekitar hidung dan dagu.. my hubby pun ada tegur kulit muka i nampak cerah.. sukeeenyee.. ^_^ bau dia pun wangiii..

cik lin (Jb)
mula2 nk try takut juga sbb dh byk produk lin cube.. tp jerawat still naik.. especially kalau makan seafood.. xsukee.. tp bile cube tester sabun gluta ni.. alhamdulillah jerawat semakin kecut.. parut juga cepat hilang.. kulit rasa fresh lepas cuci.. heheh

mama mia (k.terengganu)
mama suka sabun ni.. mcm pakai produk peeling jadinya.. kulit jd putih bersih walaupon tiada pengelupasan.. hanya kluar daki2 kulit masa mandi tu.. tq:-)

yana (pulau pinang)
sabun ni memang sgt effective utk hilangkan parut.. dlm masa 3 hari pakai, parut jerawat dah mula lembut, masuk hari ke 5 dia dah tanggal pelan2.. best best.. saya juga pakai di badan terutama di bawah ketiak.. mula2 pakai tu try sebelah jer nk tgk keberkesanan sabun ni.. ternyata lepas 2 minggu bahagian ketiak dah cerah sebelah..heheh.. memang berkesan lah.. berbaloi.. harga pun murah.. 1 bar tahan lama..

mimi (taiping)
sis.. saya ada masalah lebam bawah mata dan kulit kasar dan juga jeragat, setelah guna glutathione selama 3 minggu, jeragat dah semakin pudar, kulit pula muluss terutama bahagian hidung dan dagu.. memang puas ati lah..

TESTIMONIAL
haah..pakai kat bdn..best la..x de wangi pon but kulit jadik lembut gile n putih la..dlm 5,6 hr pakai dh rase perubahannye..sy dh pakai 2 ketul...u shud try 1....

TESTIMONIAL
stock akak dah nak habis ni, Insya ALLAH nak restock semula..:) kulit akak lagi halus dari dulu dan memang nampak cerah berbanding dahulu..open pores pun kurang..bila pakai kulit tak berminyak, dan tidak kering...just nice moisturize.. dulu banyak freckles sekarang dah kurang jelas lepas tu paling best white head and blackheads memang tak ada..muaaaahhhhh akak love this product... ..

ARIZA(PASIR MAS)
Sabun nie memang mujarab baru je guna beberapa hari dah ada perubahan saya ada masalah jerawat bila guna sabun nie jerawat pn kecut lah dan parut kt muka ni pun makin pudar,bintik2 putih kt muka dan hidung pn dh tiada makin licin dh muka.kepada anda diluar sana yg bermasalah muka patut mencubanya..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


This is a Combination Soap with a mixture of
2 Whitening Ingredients, Glutathione and Kojic Acid

GUARANTEED Authentic, Original Product

Really EFFECTIVE WHITENING Bar Soap.

Also Evens Skin Tone and Moisturizes Skin

Glutathione Whitening Soap One of the first's of its kind that was formulated by a dermaologist.


Whitens skin blemishes and dark spots. Dries out and prevent pimples and helps remove blackheads.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...