Google+ Followers

--<<@ INFO @>>--

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

PEMBERITAHUAN:-

Saya minta maaf banyak2 jika saya ambil masa untuk reply soalan2 anda melalui form@sms@whatsapp@fb, ini kerana saya seorang diri melakukan aktiviti online dan 2 orang pekerja untuk aktiviti pembungkusan , sehari2 saya mesti handle 20-60 order.

Untuk mendapat reply yg cepat anda dinasihati untuk whatsapp atau sms saya 0179187696.

Saya akan cuba reply whatsapp/sms secepat yang mungkin (phone saya silent mode)

anda boleh call saya , jika saya dengar vibrate saya akan jawab jika tidak dijawab sila sms saya, jika urgent sy akan call semula.

untuk fb@email saya akan check 3-5 kali sehari sahaja.

Jika soalan2 anda tidak terjawab dalam masa 12 jam sila tanya semula takut saya terlepas pandang. TERIMA KASIH

ORDER FORM / BORANG TEMPAHAN

Name / Nama :
Adress / Alamat :
Contact Number / No Tel :
Email Address:
Nama & Kuantiti Item:
Akaun Pembayaran CIMB- 03060035290523-SITI ROHAYA ABDULLAH
MAYBANK -561118052569-SITI ROHAYA ABDULLAH
BANK RAKYAT-220241689310-SITI ROHAYA ABDULLAH
RHB ISLAMIC BANK-16127100014750-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
BANK ISLAM-02093020048477-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
Saya Setuju Pesanan Akan Terbatal Selepas 2 hari Jika Tidak Membuat Pembayaran
Pertanyaan @ Detail Pembayaran

SETELAH MEMBUAT PEMBAYARAN SMS SECEPAT YANG MUNGKIN UNTUK MAKLUMAN PN.AYA  ( 0179187696 )

1. Nama Anda

2. Produk yang telah ditempah

3. Jumlah dan Lokasi pembayaran Yang dinyatakan di slip

4. Tarikh dan masa yang dinyatakan di atas slip deposit

5. Jenis bank (yang dimasukkan duit)


Click here to put a form like this on your site.

Friday, 7 October 2016

SET LA BOURSE 5 BARANG MURAH & ORIGINAL

Set Combo La Bourse (RM130 S/M, RM135 S/S..**FREE POSLAJU)
- Shampoo 300ml
- Conditioner 250ml
- Tonic Speedy 45ml
- Serum crystal 30ml
- Hair repair Treatment 50g

Sms/whatsapp 0179187696 untuk order

Set La Bourse  Paling Murah
Assalamulaikum semua

Semakin hari semakin byk pulak rambut gugur...dah nk botak pun kulit kepala ni haa

Semakin gatal kulit kepala sebab kelumumur yg dh buat zoo

Dah letak mcm2 vitamin rambut tapi tak pjg2 jugak rambut...

Dengan faktor cuaca yg terik skrg ni..rambut cepat rosak!!!jadi cam pokok kt luar tu haa...

Jgn risau...bg yg mengalami mslh sperti di atas...

Saya bole membantu...

Dapatkan set penjgaan rambut dri LA BOURSE PARIS HAIR...


Secara summary nya..APA YANG BAGUSNYA SHAMPOO LA BOURSE NI?

* Mengurangkan rambut gugur
* Melebatkan rambut
* Memanjangkan rambut
* Menghilangkan kelemumur
* Menguatkan akar rambut

●♡ Ianya juga sesuai untuk lelaki dan perempuan. 

●♡ Rumusan eksklusif yang mengandungi bahan-bahan terbaik, terutamanya ekstrak ginseng semulajadi, vitamin dan D-Panthenol. Ia membersihkan dan keadaan rambut, akar rambut dan kulit kepala manakala membesarkan saluran darah kapilari dan mengaktifkan papila rambut untuk merangsang pertumbuhan rambut dan melindungi rambut gugur. Mengurangkan kelemumur dan gatal kulit kepala.

●♡ Conditioner mampu menyuburkan rambut menjadi lebih sempurna. Ia juga membantu merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Menguatkan akar rambut. Mempercepatkan pertumbuhan rambut, rambut cepat panjang, rambut lembut dan licin, rambut yang beralun, bersinar dan sihat. Ia adalah disyorkan untuk digunakan dengan shampoo untuk kesan yang  lebih pantas.

●♡ Membantu menyuburkan akar rambut dan kulit kepala. Mempercepatkan pengeluaran rambut baru. Membantu merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Mempercepatkan percambahan yang lebih baik rambut termasuk menyuburkan dan menguatkan rambut, untuk tidak jatuh.

Set La Bourse 5 Barang

Set Combo La Bourse (RM130 S/M, RM135 S/S..**FREE POSLAJU)  - Shampoo 300ml  - Conditioner 250ml  - Tonic Speedy 45ml  - Serum crystal 30ml  - Hair repair Treatment 50g   Sms/whatsapp 0179187696 untuk order   Set La Bourse  Paling Murah  Assalamulaikum semua   Semakin hari semakin byk pulak rambut gugur...dah nk botak pun kulit kepala ni haa   Semakin gatal kulit kepala sebab kelumumur yg dh buat zoo   Dah letak mcm2 vitamin rambut tapi tak pjg2 jugak rambut...   Dengan faktor cuaca yg terik skrg ni..rambut cepat rosak!!!jadi cam pokok kt luar tu haa...   Jgn risau...bg yg mengalami mslh sperti di atas...   Saya bole membantu...   Dapatkan set penjgaan rambut dri LA BOURSE PARIS HAIR...    Secara summary nya..APA YANG BAGUSNYA SHAMPOO LA BOURSE NI?   * Mengurangkan rambut gugur  * Melebatkan rambut  * Memanjangkan rambut  * Menghilangkan kelemumur  * Menguatkan akar rambut   ●♡ Ianya juga sesuai untuk lelaki dan perempuan.    ●♡ Rumusan eksklusif yang mengandungi bahan-bahan terbaik, terutamanya ekstrak ginseng semulajadi, vitamin dan D-Panthenol. Ia membersihkan dan keadaan rambut, akar rambut dan kulit kepala manakala membesarkan saluran darah kapilari dan mengaktifkan papila rambut untuk merangsang pertumbuhan rambut dan melindungi rambut gugur. Mengurangkan kelemumur dan gatal kulit kepala.   ●♡ Conditioner mampu menyuburkan rambut menjadi lebih sempurna. Ia juga membantu merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Menguatkan akar rambut. Mempercepatkan pertumbuhan rambut, rambut cepat panjang, rambut lembut dan licin, rambut yang beralun, bersinar dan sihat. Ia adalah disyorkan untuk digunakan dengan shampoo untuk kesan yang  lebih pantas.   ●♡ Membantu menyuburkan akar rambut dan kulit kepala. Mempercepatkan pengeluaran rambut baru. Membantu merangsang peredaran darah di bawah kulit kepala. Mempercepatkan percambahan yang lebih baik rambut termasuk menyuburkan dan menguatkan rambut, untuk tidak jatuh.
La Bourse Malaysia 5 Barang


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...