Google+ Followers

--<<@ INFO @>>--

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

PEMBERITAHUAN:-

Saya minta maaf banyak2 jika saya ambil masa untuk reply soalan2 anda melalui form@sms@whatsapp@fb, ini kerana saya seorang diri melakukan aktiviti online dan 2 orang pekerja untuk aktiviti pembungkusan , sehari2 saya mesti handle 20-60 order.

Untuk mendapat reply yg cepat anda dinasihati untuk whatsapp atau sms saya 0179187696.

Saya akan cuba reply whatsapp/sms secepat yang mungkin (phone saya silent mode)

anda boleh call saya , jika saya dengar vibrate saya akan jawab jika tidak dijawab sila sms saya, jika urgent sy akan call semula.

untuk fb@email saya akan check 3-5 kali sehari sahaja.

Jika soalan2 anda tidak terjawab dalam masa 12 jam sila tanya semula takut saya terlepas pandang. TERIMA KASIH

ORDER FORM / BORANG TEMPAHAN

Name / Nama :
Adress / Alamat :
Contact Number / No Tel :
Email Address:
Nama & Kuantiti Item:
Akaun Pembayaran CIMB- 03060035290523-SITI ROHAYA ABDULLAH
MAYBANK -561118052569-SITI ROHAYA ABDULLAH
BANK RAKYAT-220241689310-SITI ROHAYA ABDULLAH
RHB ISLAMIC BANK-16127100014750-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
BANK ISLAM-02093020048477-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
Saya Setuju Pesanan Akan Terbatal Selepas 2 hari Jika Tidak Membuat Pembayaran
Pertanyaan @ Detail Pembayaran

SETELAH MEMBUAT PEMBAYARAN SMS SECEPAT YANG MUNGKIN UNTUK MAKLUMAN PN.AYA  ( 0179187696 )

1. Nama Anda

2. Produk yang telah ditempah

3. Jumlah dan Lokasi pembayaran Yang dinyatakan di slip

4. Tarikh dan masa yang dinyatakan di atas slip deposit

5. Jenis bank (yang dimasukkan duit)


Click here to put a form like this on your site.

Sunday, 10 January 2016

Serbuk Teh Hijau Thailand / Milk Green Tea Number One Brand Thailand

Serbuk Teh Hijau Thailand / Milk Green Tea Number One Brand Thailand

HARGA/ PRICE:
1 PACK RM23 S/M..RM26 S/S..FREE POSLAJU
WHATSAPP PN.AYA 0179187696

MILK GREEN TEA THAILAND Emm sedapnya green tea ais ni.bukan saja sedap tapi berkhasiat pulak tu..boleh kurangkan berat badan,melancarkan pembuangan toksin dan kaya dgn antioksidan..buat sendiri kat rumah lagi jimat,boleh letak ais byk2...

Cara bancuh ( GREEN TEA & TEA TARIK) untuk segelas:-
1. Masukkan 1 sudu serbuk tea @ green tea.
2. Masukkan air panas, rendamkan sekejap dan tapis.
3. Masukkan 2 camca susu pekat
4. Masukkan 2 susu cair dan kacau
(sukatan susu pekat dan cair bergantung pada rasa masing2. Nak manis @ kurang manis. Susu cair untuk mendapatkan rasa lemak.... Jadilah lemak manis berkrim).
Boleh minum panas, kalau nak sejuk masukkan ais je.


Antara Khasiat Lain Teh Hijau: Lindungi kulit Teh hijau banyak digunakan dalam pelembab kulit sebab dapat membantu mengekalkan fungsi saluran darah yang kembang & kecut pada kadar yang betul. Rawatan kulit Baik utk kulit luka, kena gigit serangga, melecet, mata bengkak, bekas melecur, korang try tekapkan bag teh tu kat bahagian kulit yang berkenaan. Teh hijau ada bahan antiseptik semulajadi yang boleh hilangkan rasa gatal. Pelindung memori Teh hijau dapat menolong mengekalkan kecergasan memori & fungsi otak. Sebab? Sebabnya, kadar antioksidan yang ada dalamnya dapat melawan radikal bebas yang merosakkan saraf otak. Menurunkan berat badan Ni sebabnya kenapa ramai orang amalkan teh hijau. Teh hijau dapat mempercepatkan proses pembakaran kalori dengan menghalang penyerapan lemak arteri dan kolesterol.

Satu penyelidikan yang di buat menunjukkan ekstrak teh hijau mampu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak dalam badan. Menurunkan aras kolesterol. Paras antioksidan Green Tea yang tinggi boleh membantu mengurangkan paras kolesterol. Merawat batuk Mencegah penyakit Kardiovaskular (penyakit jantung dan penyumbat arteri). Menghilangkan stress dan menolong mengendurkan saraf . Kulit menjadi cantik, bersinat, rambut sehat, muda, bintik2 dan sebagainya. Baik untuk mengubati dan mencegah Osteoporosis (penyakit tulang) dari kereputan dan patah. Mencegah penyakit gigi Polyphenol dalam teh hijau mempunyai kandungan anti bakteria yang membantu mencegah penyakit gingivitis dan periodontal dengan cara membunuh bakteria berkumpul dalam mulut yang menyebabkan kerosakan gigi. Masalah bau mulut pun dapat diatasi. Mencegah keracunan makanan Disebabkan teh hijau terkenal sebagai pembunuh bakteria, meminum teh hijau dapat menurunkan risiko keracunan makanan akibat bakteria kerana teh hijau dapat mencegah tumbuhnya bakteria yang berbahaya seperti clostridia dan E. coli. Kalau korang cirit-birit kan, minum teh hijau pekat. :) Menurunkan tekanan darah Teh hijau merupakan inhibitor ACE di mana beberapa penelitian menunjukkan tekanan darah tinggi menurun setelah diberi ekstrak teh hijau. Membantu mengawal paras gula darah Menguatkan sistem imun. Kepekatan Polyphenols dan Flavenoids teh hijau yang tinggi boleh membantu kesihatan sistem imun tubuh. Pencegah kanser Menurut satu kajian, kandungan polifenol yang terdapat dalam teh berperanan sebagai pencegah kanser. Daun teh hijau yang telah dikeringkan mempunyai 40% kandungan polifenol. Polifenol tu apa? Polifenol adalah sejenis antioksidan yang sangat kuat yang mampu meneutralkan radikal bebas yang menjadi penyebab kanser.


Serbuk Teh Hijau Thailand / Milk Green Tea Number One Brand Thailand

HARGA/ PRICE:
1 PACK RM23 S/M..RM26 S/S..FREE POSLAJU
WHATSAPP PN.AYA 0179187696

MILK GREEN TEA THAILAND Emm sedapnya green tea ais ni.bukan saja sedap tapi berkhasiat pulak tu..boleh kurangkan berat badan,melancarkan pembuangan toksin dan kaya dgn antioksidan..buat sendiri kat rumah lagi jimat,boleh letak ais byk2...

Cara bancuh ( GREEN TEA & TEA TARIK) untuk segelas:-
1. Masukkan 1 sudu serbuk tea @ green tea.
2. Masukkan air panas, rendamkan sekejap dan tapis.
3. Masukkan 2 camca susu pekat
4. Masukkan 2 susu cair dan kacau
(sukatan susu pekat dan cair bergantung pada rasa masing2. Nak manis @ kurang manis. Susu cair untuk mendapatkan rasa lemak.... Jadilah lemak manis berkrim).
Boleh minum panas, kalau nak sejuk masukkan ais je.


Antara Khasiat Lain Teh Hijau: Lindungi kulit Teh hijau banyak digunakan dalam pelembab kulit sebab dapat membantu mengekalkan fungsi saluran darah yang kembang & kecut pada kadar yang betul. Rawatan kulit Baik utk kulit luka, kena gigit serangga, melecet, mata bengkak, bekas melecur, korang try tekapkan bag teh tu kat bahagian kulit yang berkenaan. Teh hijau ada bahan antiseptik semulajadi yang boleh hilangkan rasa gatal. Pelindung memori Teh hijau dapat menolong mengekalkan kecergasan memori & fungsi otak. Sebab? Sebabnya, kadar antioksidan yang ada dalamnya dapat melawan radikal bebas yang merosakkan saraf otak. Menurunkan berat badan Ni sebabnya kenapa ramai orang amalkan teh hijau. Teh hijau dapat mempercepatkan proses pembakaran kalori dengan menghalang penyerapan lemak arteri dan kolesterol.

Satu penyelidikan yang di buat menunjukkan ekstrak teh hijau mampu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak dalam badan. Menurunkan aras kolesterol. Paras antioksidan Green Tea yang tinggi boleh membantu mengurangkan paras kolesterol. Merawat batuk Mencegah penyakit Kardiovaskular (penyakit jantung dan penyumbat arteri). Menghilangkan stress dan menolong mengendurkan saraf . Kulit menjadi cantik, bersinat, rambut sehat, muda, bintik2 dan sebagainya. Baik untuk mengubati dan mencegah Osteoporosis (penyakit tulang) dari kereputan dan patah. Mencegah penyakit gigi Polyphenol dalam teh hijau mempunyai kandungan anti bakteria yang membantu mencegah penyakit gingivitis dan periodontal dengan cara membunuh bakteria berkumpul dalam mulut yang menyebabkan kerosakan gigi. Masalah bau mulut pun dapat diatasi. Mencegah keracunan makanan Disebabkan teh hijau terkenal sebagai pembunuh bakteria, meminum teh hijau dapat menurunkan risiko keracunan makanan akibat bakteria kerana teh hijau dapat mencegah tumbuhnya bakteria yang berbahaya seperti clostridia dan E. coli. Kalau korang cirit-birit kan, minum teh hijau pekat. :) Menurunkan tekanan darah Teh hijau merupakan inhibitor ACE di mana beberapa penelitian menunjukkan tekanan darah tinggi menurun setelah diberi ekstrak teh hijau. Membantu mengawal paras gula darah Menguatkan sistem imun. Kepekatan Polyphenols dan Flavenoids teh hijau yang tinggi boleh membantu kesihatan sistem imun tubuh. Pencegah kanser Menurut satu kajian, kandungan polifenol yang terdapat dalam teh berperanan sebagai pencegah kanser. Daun teh hijau yang telah dikeringkan mempunyai 40% kandungan polifenol. Polifenol tu apa? Polifenol adalah sejenis antioksidan yang sangat kuat yang mampu meneutralkan radikal bebas yang menjadi penyebab kanser.

Serbuk Teh Hijau Thailand / Milk Green Tea Number One Brand Thailand

HARGA/ PRICE:
1 PACK RM23 S/M..RM26 S/S..FREE POSLAJU
WHATSAPP PN.AYA 0179187696

MILK GREEN TEA THAILAND Emm sedapnya green tea ais ni.bukan saja sedap tapi berkhasiat pulak tu..boleh kurangkan berat badan,melancarkan pembuangan toksin dan kaya dgn antioksidan..buat sendiri kat rumah lagi jimat,boleh letak ais byk2...

Cara bancuh ( GREEN TEA & TEA TARIK) untuk segelas:-
1. Masukkan 1 sudu serbuk tea @ green tea.
2. Masukkan air panas, rendamkan sekejap dan tapis.
3. Masukkan 2 camca susu pekat
4. Masukkan 2 susu cair dan kacau
(sukatan susu pekat dan cair bergantung pada rasa masing2. Nak manis @ kurang manis. Susu cair untuk mendapatkan rasa lemak.... Jadilah lemak manis berkrim).
Boleh minum panas, kalau nak sejuk masukkan ais je.


Antara Khasiat Lain Teh Hijau: Lindungi kulit Teh hijau banyak digunakan dalam pelembab kulit sebab dapat membantu mengekalkan fungsi saluran darah yang kembang & kecut pada kadar yang betul. Rawatan kulit Baik utk kulit luka, kena gigit serangga, melecet, mata bengkak, bekas melecur, korang try tekapkan bag teh tu kat bahagian kulit yang berkenaan. Teh hijau ada bahan antiseptik semulajadi yang boleh hilangkan rasa gatal. Pelindung memori Teh hijau dapat menolong mengekalkan kecergasan memori & fungsi otak. Sebab? Sebabnya, kadar antioksidan yang ada dalamnya dapat melawan radikal bebas yang merosakkan saraf otak. Menurunkan berat badan Ni sebabnya kenapa ramai orang amalkan teh hijau. Teh hijau dapat mempercepatkan proses pembakaran kalori dengan menghalang penyerapan lemak arteri dan kolesterol.

Satu penyelidikan yang di buat menunjukkan ekstrak teh hijau mampu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak dalam badan. Menurunkan aras kolesterol. Paras antioksidan Green Tea yang tinggi boleh membantu mengurangkan paras kolesterol. Merawat batuk Mencegah penyakit Kardiovaskular (penyakit jantung dan penyumbat arteri). Menghilangkan stress dan menolong mengendurkan saraf . Kulit menjadi cantik, bersinat, rambut sehat, muda, bintik2 dan sebagainya. Baik untuk mengubati dan mencegah Osteoporosis (penyakit tulang) dari kereputan dan patah. Mencegah penyakit gigi Polyphenol dalam teh hijau mempunyai kandungan anti bakteria yang membantu mencegah penyakit gingivitis dan periodontal dengan cara membunuh bakteria berkumpul dalam mulut yang menyebabkan kerosakan gigi. Masalah bau mulut pun dapat diatasi. Mencegah keracunan makanan Disebabkan teh hijau terkenal sebagai pembunuh bakteria, meminum teh hijau dapat menurunkan risiko keracunan makanan akibat bakteria kerana teh hijau dapat mencegah tumbuhnya bakteria yang berbahaya seperti clostridia dan E. coli. Kalau korang cirit-birit kan, minum teh hijau pekat. :) Menurunkan tekanan darah Teh hijau merupakan inhibitor ACE di mana beberapa penelitian menunjukkan tekanan darah tinggi menurun setelah diberi ekstrak teh hijau. Membantu mengawal paras gula darah Menguatkan sistem imun. Kepekatan Polyphenols dan Flavenoids teh hijau yang tinggi boleh membantu kesihatan sistem imun tubuh. Pencegah kanser Menurut satu kajian, kandungan polifenol yang terdapat dalam teh berperanan sebagai pencegah kanser. Daun teh hijau yang telah dikeringkan mempunyai 40% kandungan polifenol. Polifenol tu apa? Polifenol adalah sejenis antioksidan yang sangat kuat yang mampu meneutralkan radikal bebas yang menjadi penyebab kanser.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...