Google+ Followers

--<<@ INFO @>>--

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

PEMBERITAHUAN:-

Saya minta maaf banyak2 jika saya ambil masa untuk reply soalan2 anda melalui form@sms@whatsapp@fb, ini kerana saya seorang diri melakukan aktiviti online dan 2 orang pekerja untuk aktiviti pembungkusan , sehari2 saya mesti handle 20-60 order.

Untuk mendapat reply yg cepat anda dinasihati untuk whatsapp atau sms saya 0179187696.

Saya akan cuba reply whatsapp/sms secepat yang mungkin (phone saya silent mode)

anda boleh call saya , jika saya dengar vibrate saya akan jawab jika tidak dijawab sila sms saya, jika urgent sy akan call semula.

untuk fb@email saya akan check 3-5 kali sehari sahaja.

Jika soalan2 anda tidak terjawab dalam masa 12 jam sila tanya semula takut saya terlepas pandang. TERIMA KASIH

ORDER FORM / BORANG TEMPAHAN

Name / Nama :
Adress / Alamat :
Contact Number / No Tel :
Email Address:
Nama & Kuantiti Item:
Akaun Pembayaran CIMB- 03060035290523-SITI ROHAYA ABDULLAH
MAYBANK -561118052569-SITI ROHAYA ABDULLAH
BANK RAKYAT-220241689310-SITI ROHAYA ABDULLAH
RHB ISLAMIC BANK-16127100014750-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
BANK ISLAM-02093020048477-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
Saya Setuju Pesanan Akan Terbatal Selepas 2 hari Jika Tidak Membuat Pembayaran
Pertanyaan @ Detail Pembayaran

SETELAH MEMBUAT PEMBAYARAN SMS SECEPAT YANG MUNGKIN UNTUK MAKLUMAN PN.AYA  ( 0179187696 )

1. Nama Anda

2. Produk yang telah ditempah

3. Jumlah dan Lokasi pembayaran Yang dinyatakan di slip

4. Tarikh dan masa yang dinyatakan di atas slip deposit

5. Jenis bank (yang dimasukkan duit)


Click here to put a form like this on your site.

Wednesday, 5 October 2016

SET POLLA PLATINUM GOLD

SET POLLA PLATINUM GOLD Hot Dipasaran!!! Makin menjadi2!!!

Testimoni... Mmg best SET POLA GOLD ni!! Tak perit... Relax jer kat muka! Tp hasilnya, kulit yg kusam makin bersih.. Cerah.. Tona kulit pun sekata!!

Jom la ramai2 cuba! Serius terbaekkk!!!

TERAWAT ! TERKESAN ! TERCANTIK ! TERGEBUS ! TERINGKAS !

HARGA PROMOSI:
1 SET RM45 S/M..RM50 S/S..FREE POSLAJU
PM/SMS/WHATSAPP  @ 0179187696 for ORDER~!

cara pakai sangat ringkas !:
~ sabun pola oren cuci muka
~ krim pola gold ( pakai mlm )
~ krim pola plantinum ( pakai siang )

Krim Polla Gold Super White Perfect

Krim ini mengandungi molekul2 kecil bersaiz nano yang sgt berkesan untuk kulit anda. secara semulajadi mengurangkan blemish, jerawat, melembutkan kulit kepada warna cerah, menegangkan kulit. kesan boleh dilihat selepas pemakaian krim seawal 3 hari!!!!

- Kandungan arbutin 2 kali ganda - memudarkan parut dan jerawat
- Kandungan ekstrak emas - rawatan pemulihan kulit dan melembutkan
- Meningkatkan kelembapan kulit. kulit muka terasa segar dan lembab selepas penggunaan
- 2 kali ganda kojic asid - 2 kali ganda rawatan jerawat dan acne
- 2 kali ganda vitamin e, vitamin c, b3 - kesan dua kali ganda mencerahkan dan menghalang dan menghilangkan kedut. (wrinkles)

Kenapa krim polla gold???????????
kerana dgn harga yg mahal sedikit anda akan dapat kesan 2 kali ganda!!!!!

Cara guna:
sapukan di seluruh muka dan leher pada malam sahaja.

-KRIM POLLA PLATINUM CRYTAL WHITE NOURISHING FACE

Adalah hasil kajian termaju dlm kosmetikologi dgn kualiti terbaik. krim ini mengandungi sebatian yang mempercepatkan pencerahan, melembutkan dan melicinkan kulit anda.
- sgt berkesan bagi untuk pencerahan/ pemutihan
- mengandungi vitamin melicinkan kulit
- mengandungi elemen semulajadi yg mempercepatkan pemutihan, melembutkan dan melembabkan kulit

Kembalikan keremajaan kulit anda hari ini!!!!! mengurangkan jerawat, bintik hitam, jeragat!!!

Cara Guna:
Untuk kesan maksimum, sapukan krim di seluruh muka dan leher sebelum tidur dan pada pagi hari setiap hari.

Kandungan
Arbutin : Menghalang pembentukan melamin dan mempercepatkan proses pencerahan

Ekstrak Mutiara : Menyuburkan kulit supaya lembut dan lembab

Collagen : Memperkuatkan struktur kulit
Vitamin B3 : Membantu kulit supaya putih semulajadi
Vitamin C : Sebagai anti oxident
Kojic Asid : Menghalang pembentukan sel2 gelap kulit. menghalang jerawat dan jeragat

POLLA PLATINUM SOAP FOR ACNE AND BLEMISHES PREVENTION
Sabun Polla Platinum untuk Jerawat dan pencerahan

INFO:
* Sabun herba semulajadi untuk mengurangkan jerawat, jeragat dan untuk mencerahkan kulit
* Mengandungi herba Asli Thai yang sesuai untuk kulit muka dan badan..
* Menjadikan kulit yang sihat dengan penyelesaian semula jadi.
* Boleh digunakan pada muka dan badan.
* Bagi sesetengah pengguna sabun ini agak kuat dan tidak menyenangkan. Ini merujuk kepada penarikan balik kulit dan lemak di atas lapisan nipis horny (stratum corneum) kulit atau kesan pengelupasan.

KANDUNGAN POLLA PLATINUM SOAP:
Sabun berasaskan, vitamin E, liken, Loicera, Herba Japonica, Herb Rhinacantus, Metholcryspal
SET POLLA PLATINUM GOLD Hot Dipasaran!!! Makin menjadi2!!!  Testimoni... Mmg best SET POLA GOLD ni!! Tak perit... Relax jer kat muka! Tp hasilnya, kulit yg kusam makin bersih.. Cerah.. Tona kulit pun sekata!!  Jom la ramai2 cuba! Serius terbaekkk!!!  TERAWAT ! TERKESAN ! TERCANTIK ! TERGEBUS ! TERINGKAS !  HARGA PROMOSI: 1 SET RM45 S/M..RM50 S/S..FREE POSLAJU PM/SMS/WHATSAPP  @ 0179187696 for ORDER~!  cara pakai sangat ringkas !: ~ sabun pola oren cuci muka ~ krim pola gold ( pakai mlm ) ~ krim pola plantinum ( pakai siang )  Krim Polla Gold Super White Perfect  Krim ini mengandungi molekul2 kecil bersaiz nano yang sgt berkesan untuk kulit anda. secara semulajadi mengurangkan blemish, jerawat, melembutkan kulit kepada warna cerah, menegangkan kulit. kesan boleh dilihat selepas pemakaian krim seawal 3 hari!!!!  - Kandungan arbutin 2 kali ganda - memudarkan parut dan jerawat - Kandungan ekstrak emas - rawatan pemulihan kulit dan melembutkan - Meningkatkan kelembapan kulit. kulit muka terasa segar dan lembab selepas penggunaan - 2 kali ganda kojic asid - 2 kali ganda rawatan jerawat dan acne - 2 kali ganda vitamin e, vitamin c, b3 - kesan dua kali ganda mencerahkan dan menghalang dan menghilangkan kedut. (wrinkles)  Kenapa krim polla gold??????????? kerana dgn harga yg mahal sedikit anda akan dapat kesan 2 kali ganda!!!!!  Cara guna: sapukan di seluruh muka dan leher pada malam sahaja.  -KRIM POLLA PLATINUM CRYTAL WHITE NOURISHING FACE  Adalah hasil kajian termaju dlm kosmetikologi dgn kualiti terbaik. krim ini mengandungi sebatian yang mempercepatkan pencerahan, melembutkan dan melicinkan kulit anda. - sgt berkesan bagi untuk pencerahan/ pemutihan - mengandungi vitamin melicinkan kulit - mengandungi elemen semulajadi yg mempercepatkan pemutihan, melembutkan dan melembabkan kulit  Kembalikan keremajaan kulit anda hari ini!!!!! mengurangkan jerawat, bintik hitam, jeragat!!!  Cara Guna: Untuk kesan maksimum, sapukan krim di seluruh muka dan leher sebelum tidur dan pada pagi hari setiap hari.  Kandungan Arbutin : Menghalang pembentukan melamin dan mempercepatkan proses pencerahan  Ekstrak Mutiara : Menyuburkan kulit supaya lembut dan lembab  Collagen : Memperkuatkan struktur kulit Vitamin B3 : Membantu kulit supaya putih semulajadi Vitamin C : Sebagai anti oxident Kojic Asid : Menghalang pembentukan sel2 gelap kulit. menghalang jerawat dan jeragat  POLLA PLATINUM SOAP FOR ACNE AND BLEMISHES PREVENTION Sabun Polla Platinum untuk Jerawat dan pencerahan  INFO: * Sabun herba semulajadi untuk mengurangkan jerawat, jeragat dan untuk mencerahkan kulit * Mengandungi herba Asli Thai yang sesuai untuk kulit muka dan badan.. * Menjadikan kulit yang sihat dengan penyelesaian semula jadi. * Boleh digunakan pada muka dan badan. * Bagi sesetengah pengguna sabun ini agak kuat dan tidak menyenangkan. Ini merujuk kepada penarikan balik kulit dan lemak di atas lapisan nipis horny (stratum corneum) kulit atau kesan pengelupasan.  KANDUNGAN POLLA PLATINUM SOAP: Sabun berasaskan, vitamin E, liken, Loicera, Herba Japonica, Herb Rhinacantus, Metholcryspal
SET POLLA PLATINUM GOLD Hot Dipasaran!!! Makin menjadi2!!!

Testimoni... Mmg best SET POLA GOLD ni!! Tak perit... Relax jer kat muka! Tp hasilnya, kulit yg kusam makin bersih.. Cerah.. Tona kulit pun sekata!!

Jom la ramai2 cuba! Serius terbaekkk!!!

TERAWAT ! TERKESAN ! TERCANTIK ! TERGEBUS ! TERINGKAS !

HARGA PROMOSI:
1 SET RM45 S/M..RM50 S/S..FREE POSLAJU
PM/SMS/WHATSAPP  @ 0179187696 for ORDER~!

cara pakai sangat ringkas !:
~ sabun pola oren cuci muka
~ krim pola gold ( pakai mlm )
~ krim pola plantinum ( pakai siang )

Krim Polla Gold Super White Perfect

Krim ini mengandungi molekul2 kecil bersaiz nano yang sgt berkesan untuk kulit anda. secara semulajadi mengurangkan blemish, jerawat, melembutkan kulit kepada warna cerah, menegangkan kulit. kesan boleh dilihat selepas pemakaian krim seawal 3 hari!!!!

- Kandungan arbutin 2 kali ganda - memudarkan parut dan jerawat
- Kandungan ekstrak emas - rawatan pemulihan kulit dan melembutkan
- Meningkatkan kelembapan kulit. kulit muka terasa segar dan lembab selepas penggunaan
- 2 kali ganda kojic asid - 2 kali ganda rawatan jerawat dan acne
- 2 kali ganda vitamin e, vitamin c, b3 - kesan dua kali ganda mencerahkan dan menghalang dan menghilangkan kedut. (wrinkles)

Kenapa krim polla gold???????????
kerana dgn harga yg mahal sedikit anda akan dapat kesan 2 kali ganda!!!!!

Cara guna:
sapukan di seluruh muka dan leher pada malam sahaja.

-KRIM POLLA PLATINUM CRYTAL WHITE NOURISHING FACE

Adalah hasil kajian termaju dlm kosmetikologi dgn kualiti terbaik. krim ini mengandungi sebatian yang mempercepatkan pencerahan, melembutkan dan melicinkan kulit anda.
- sgt berkesan bagi untuk pencerahan/ pemutihan
- mengandungi vitamin melicinkan kulit
- mengandungi elemen semulajadi yg mempercepatkan pemutihan, melembutkan dan melembabkan kulit

Kembalikan keremajaan kulit anda hari ini!!!!! mengurangkan jerawat, bintik hitam, jeragat!!!

Cara Guna:
Untuk kesan maksimum, sapukan krim di seluruh muka dan leher sebelum tidur dan pada pagi hari setiap hari.

Kandungan
Arbutin : Menghalang pembentukan melamin dan mempercepatkan proses pencerahan

Ekstrak Mutiara : Menyuburkan kulit supaya lembut dan lembab

Collagen : Memperkuatkan struktur kulit
Vitamin B3 : Membantu kulit supaya putih semulajadi
Vitamin C : Sebagai anti oxident
Kojic Asid : Menghalang pembentukan sel2 gelap kulit. menghalang jerawat dan jeragat

POLLA PLATINUM SOAP FOR ACNE AND BLEMISHES PREVENTION
Sabun Polla Platinum untuk Jerawat dan pencerahan

INFO:
* Sabun herba semulajadi untuk mengurangkan jerawat, jeragat dan untuk mencerahkan kulit
* Mengandungi herba Asli Thai yang sesuai untuk kulit muka dan badan..
* Menjadikan kulit yang sihat dengan penyelesaian semula jadi.
* Boleh digunakan pada muka dan badan.
* Bagi sesetengah pengguna sabun ini agak kuat dan tidak menyenangkan. Ini merujuk kepada penarikan balik kulit dan lemak di atas lapisan nipis horny (stratum corneum) kulit atau kesan pengelupasan.

KANDUNGAN POLLA PLATINUM SOAP:
Sabun berasaskan, vitamin E, liken, Loicera, Herba Japonica, Herb Rhinacantus, Metholcryspal

SET POLLA PLATINUM GOLD Hot Dipasaran!!! Makin menjadi2!!!  Testimoni... Mmg best SET POLA GOLD ni!! Tak perit... Relax jer kat muka! Tp hasilnya, kulit yg kusam makin bersih.. Cerah.. Tona kulit pun sekata!!  Jom la ramai2 cuba! Serius terbaekkk!!!  TERAWAT ! TERKESAN ! TERCANTIK ! TERGEBUS ! TERINGKAS !  HARGA PROMOSI: 1 SET RM45 S/M..RM50 S/S..FREE POSLAJU PM/SMS/WHATSAPP  @ 0179187696 for ORDER~!  cara pakai sangat ringkas !: ~ sabun pola oren cuci muka ~ krim pola gold ( pakai mlm ) ~ krim pola plantinum ( pakai siang )  Krim Polla Gold Super White Perfect  Krim ini mengandungi molekul2 kecil bersaiz nano yang sgt berkesan untuk kulit anda. secara semulajadi mengurangkan blemish, jerawat, melembutkan kulit kepada warna cerah, menegangkan kulit. kesan boleh dilihat selepas pemakaian krim seawal 3 hari!!!!  - Kandungan arbutin 2 kali ganda - memudarkan parut dan jerawat - Kandungan ekstrak emas - rawatan pemulihan kulit dan melembutkan - Meningkatkan kelembapan kulit. kulit muka terasa segar dan lembab selepas penggunaan - 2 kali ganda kojic asid - 2 kali ganda rawatan jerawat dan acne - 2 kali ganda vitamin e, vitamin c, b3 - kesan dua kali ganda mencerahkan dan menghalang dan menghilangkan kedut. (wrinkles)  Kenapa krim polla gold??????????? kerana dgn harga yg mahal sedikit anda akan dapat kesan 2 kali ganda!!!!!  Cara guna: sapukan di seluruh muka dan leher pada malam sahaja.  -KRIM POLLA PLATINUM CRYTAL WHITE NOURISHING FACE  Adalah hasil kajian termaju dlm kosmetikologi dgn kualiti terbaik. krim ini mengandungi sebatian yang mempercepatkan pencerahan, melembutkan dan melicinkan kulit anda. - sgt berkesan bagi untuk pencerahan/ pemutihan - mengandungi vitamin melicinkan kulit - mengandungi elemen semulajadi yg mempercepatkan pemutihan, melembutkan dan melembabkan kulit  Kembalikan keremajaan kulit anda hari ini!!!!! mengurangkan jerawat, bintik hitam, jeragat!!!  Cara Guna: Untuk kesan maksimum, sapukan krim di seluruh muka dan leher sebelum tidur dan pada pagi hari setiap hari.  Kandungan Arbutin : Menghalang pembentukan melamin dan mempercepatkan proses pencerahan  Ekstrak Mutiara : Menyuburkan kulit supaya lembut dan lembab  Collagen : Memperkuatkan struktur kulit Vitamin B3 : Membantu kulit supaya putih semulajadi Vitamin C : Sebagai anti oxident Kojic Asid : Menghalang pembentukan sel2 gelap kulit. menghalang jerawat dan jeragat  POLLA PLATINUM SOAP FOR ACNE AND BLEMISHES PREVENTION Sabun Polla Platinum untuk Jerawat dan pencerahan  INFO: * Sabun herba semulajadi untuk mengurangkan jerawat, jeragat dan untuk mencerahkan kulit * Mengandungi herba Asli Thai yang sesuai untuk kulit muka dan badan.. * Menjadikan kulit yang sihat dengan penyelesaian semula jadi. * Boleh digunakan pada muka dan badan. * Bagi sesetengah pengguna sabun ini agak kuat dan tidak menyenangkan. Ini merujuk kepada penarikan balik kulit dan lemak di atas lapisan nipis horny (stratum corneum) kulit atau kesan pengelupasan.  KANDUNGAN POLLA PLATINUM SOAP: Sabun berasaskan, vitamin E, liken, Loicera, Herba Japonica, Herb Rhinacantus, Metholcryspal
SET POLLA PLATINUM GOLD Hot Dipasaran!!! Makin menjadi2!!!

Testimoni... Mmg best SET POLA GOLD ni!! Tak perit... Relax jer kat muka! Tp hasilnya, kulit yg kusam makin bersih.. Cerah.. Tona kulit pun sekata!!

Jom la ramai2 cuba! Serius terbaekkk!!!

TERAWAT ! TERKESAN ! TERCANTIK ! TERGEBUS ! TERINGKAS !

HARGA PROMOSI:
1 SET RM45 S/M..RM50 S/S..FREE POSLAJU
PM/SMS/WHATSAPP  @ 0179187696 for ORDER~!

cara pakai sangat ringkas !:
~ sabun pola oren cuci muka
~ krim pola gold ( pakai mlm )
~ krim pola plantinum ( pakai siang )

Krim Polla Gold Super White Perfect

Krim ini mengandungi molekul2 kecil bersaiz nano yang sgt berkesan untuk kulit anda. secara semulajadi mengurangkan blemish, jerawat, melembutkan kulit kepada warna cerah, menegangkan kulit. kesan boleh dilihat selepas pemakaian krim seawal 3 hari!!!!

- Kandungan arbutin 2 kali ganda - memudarkan parut dan jerawat
- Kandungan ekstrak emas - rawatan pemulihan kulit dan melembutkan
- Meningkatkan kelembapan kulit. kulit muka terasa segar dan lembab selepas penggunaan
- 2 kali ganda kojic asid - 2 kali ganda rawatan jerawat dan acne
- 2 kali ganda vitamin e, vitamin c, b3 - kesan dua kali ganda mencerahkan dan menghalang dan menghilangkan kedut. (wrinkles)

Kenapa krim polla gold???????????
kerana dgn harga yg mahal sedikit anda akan dapat kesan 2 kali ganda!!!!!

Cara guna:
sapukan di seluruh muka dan leher pada malam sahaja.

-KRIM POLLA PLATINUM CRYTAL WHITE NOURISHING FACE

Adalah hasil kajian termaju dlm kosmetikologi dgn kualiti terbaik. krim ini mengandungi sebatian yang mempercepatkan pencerahan, melembutkan dan melicinkan kulit anda.
- sgt berkesan bagi untuk pencerahan/ pemutihan
- mengandungi vitamin melicinkan kulit
- mengandungi elemen semulajadi yg mempercepatkan pemutihan, melembutkan dan melembabkan kulit

Kembalikan keremajaan kulit anda hari ini!!!!! mengurangkan jerawat, bintik hitam, jeragat!!!

Cara Guna:
Untuk kesan maksimum, sapukan krim di seluruh muka dan leher sebelum tidur dan pada pagi hari setiap hari.

Kandungan
Arbutin : Menghalang pembentukan melamin dan mempercepatkan proses pencerahan

Ekstrak Mutiara : Menyuburkan kulit supaya lembut dan lembab

Collagen : Memperkuatkan struktur kulit
Vitamin B3 : Membantu kulit supaya putih semulajadi
Vitamin C : Sebagai anti oxident
Kojic Asid : Menghalang pembentukan sel2 gelap kulit. menghalang jerawat dan jeragat

POLLA PLATINUM SOAP FOR ACNE AND BLEMISHES PREVENTION
Sabun Polla Platinum untuk Jerawat dan pencerahan

INFO:
* Sabun herba semulajadi untuk mengurangkan jerawat, jeragat dan untuk mencerahkan kulit
* Mengandungi herba Asli Thai yang sesuai untuk kulit muka dan badan..
* Menjadikan kulit yang sihat dengan penyelesaian semula jadi.
* Boleh digunakan pada muka dan badan.
* Bagi sesetengah pengguna sabun ini agak kuat dan tidak menyenangkan. Ini merujuk kepada penarikan balik kulit dan lemak di atas lapisan nipis horny (stratum corneum) kulit atau kesan pengelupasan.

KANDUNGAN POLLA PLATINUM SOAP:
Sabun berasaskan, vitamin E, liken, Loicera, Herba Japonica, Herb Rhinacantus, Metholcryspal

SET POLLA PLATINUM GOLD Hot Dipasaran!!! Makin menjadi2!!!  Testimoni... Mmg best SET POLA GOLD ni!! Tak perit... Relax jer kat muka! Tp hasilnya, kulit yg kusam makin bersih.. Cerah.. Tona kulit pun sekata!!  Jom la ramai2 cuba! Serius terbaekkk!!!  TERAWAT ! TERKESAN ! TERCANTIK ! TERGEBUS ! TERINGKAS !  HARGA PROMOSI: 1 SET RM45 S/M..RM50 S/S..FREE POSLAJU PM/SMS/WHATSAPP  @ 0179187696 for ORDER~!  cara pakai sangat ringkas !: ~ sabun pola oren cuci muka ~ krim pola gold ( pakai mlm ) ~ krim pola plantinum ( pakai siang )  Krim Polla Gold Super White Perfect  Krim ini mengandungi molekul2 kecil bersaiz nano yang sgt berkesan untuk kulit anda. secara semulajadi mengurangkan blemish, jerawat, melembutkan kulit kepada warna cerah, menegangkan kulit. kesan boleh dilihat selepas pemakaian krim seawal 3 hari!!!!  - Kandungan arbutin 2 kali ganda - memudarkan parut dan jerawat - Kandungan ekstrak emas - rawatan pemulihan kulit dan melembutkan - Meningkatkan kelembapan kulit. kulit muka terasa segar dan lembab selepas penggunaan - 2 kali ganda kojic asid - 2 kali ganda rawatan jerawat dan acne - 2 kali ganda vitamin e, vitamin c, b3 - kesan dua kali ganda mencerahkan dan menghalang dan menghilangkan kedut. (wrinkles)  Kenapa krim polla gold??????????? kerana dgn harga yg mahal sedikit anda akan dapat kesan 2 kali ganda!!!!!  Cara guna: sapukan di seluruh muka dan leher pada malam sahaja.  -KRIM POLLA PLATINUM CRYTAL WHITE NOURISHING FACE  Adalah hasil kajian termaju dlm kosmetikologi dgn kualiti terbaik. krim ini mengandungi sebatian yang mempercepatkan pencerahan, melembutkan dan melicinkan kulit anda. - sgt berkesan bagi untuk pencerahan/ pemutihan - mengandungi vitamin melicinkan kulit - mengandungi elemen semulajadi yg mempercepatkan pemutihan, melembutkan dan melembabkan kulit  Kembalikan keremajaan kulit anda hari ini!!!!! mengurangkan jerawat, bintik hitam, jeragat!!!  Cara Guna: Untuk kesan maksimum, sapukan krim di seluruh muka dan leher sebelum tidur dan pada pagi hari setiap hari.  Kandungan Arbutin : Menghalang pembentukan melamin dan mempercepatkan proses pencerahan  Ekstrak Mutiara : Menyuburkan kulit supaya lembut dan lembab  Collagen : Memperkuatkan struktur kulit Vitamin B3 : Membantu kulit supaya putih semulajadi Vitamin C : Sebagai anti oxident Kojic Asid : Menghalang pembentukan sel2 gelap kulit. menghalang jerawat dan jeragat  POLLA PLATINUM SOAP FOR ACNE AND BLEMISHES PREVENTION Sabun Polla Platinum untuk Jerawat dan pencerahan  INFO: * Sabun herba semulajadi untuk mengurangkan jerawat, jeragat dan untuk mencerahkan kulit * Mengandungi herba Asli Thai yang sesuai untuk kulit muka dan badan.. * Menjadikan kulit yang sihat dengan penyelesaian semula jadi. * Boleh digunakan pada muka dan badan. * Bagi sesetengah pengguna sabun ini agak kuat dan tidak menyenangkan. Ini merujuk kepada penarikan balik kulit dan lemak di atas lapisan nipis horny (stratum corneum) kulit atau kesan pengelupasan.  KANDUNGAN POLLA PLATINUM SOAP: Sabun berasaskan, vitamin E, liken, Loicera, Herba Japonica, Herb Rhinacantus, Metholcryspal
SET POLLA PLATINUM GOLD Hot Dipasaran!!! Makin menjadi2!!!

Testimoni... Mmg best SET POLA GOLD ni!! Tak perit... Relax jer kat muka! Tp hasilnya, kulit yg kusam makin bersih.. Cerah.. Tona kulit pun sekata!!

Jom la ramai2 cuba! Serius terbaekkk!!!

TERAWAT ! TERKESAN ! TERCANTIK ! TERGEBUS ! TERINGKAS !

HARGA PROMOSI:
1 SET RM45 S/M..RM50 S/S..FREE POSLAJU
PM/SMS/WHATSAPP  @ 0179187696 for ORDER~!

cara pakai sangat ringkas !:
~ sabun pola oren cuci muka
~ krim pola gold ( pakai mlm )
~ krim pola plantinum ( pakai siang )

Krim Polla Gold Super White Perfect

Krim ini mengandungi molekul2 kecil bersaiz nano yang sgt berkesan untuk kulit anda. secara semulajadi mengurangkan blemish, jerawat, melembutkan kulit kepada warna cerah, menegangkan kulit. kesan boleh dilihat selepas pemakaian krim seawal 3 hari!!!!

- Kandungan arbutin 2 kali ganda - memudarkan parut dan jerawat
- Kandungan ekstrak emas - rawatan pemulihan kulit dan melembutkan
- Meningkatkan kelembapan kulit. kulit muka terasa segar dan lembab selepas penggunaan
- 2 kali ganda kojic asid - 2 kali ganda rawatan jerawat dan acne
- 2 kali ganda vitamin e, vitamin c, b3 - kesan dua kali ganda mencerahkan dan menghalang dan menghilangkan kedut. (wrinkles)

Kenapa krim polla gold???????????
kerana dgn harga yg mahal sedikit anda akan dapat kesan 2 kali ganda!!!!!

Cara guna:
sapukan di seluruh muka dan leher pada malam sahaja.

-KRIM POLLA PLATINUM CRYTAL WHITE NOURISHING FACE

Adalah hasil kajian termaju dlm kosmetikologi dgn kualiti terbaik. krim ini mengandungi sebatian yang mempercepatkan pencerahan, melembutkan dan melicinkan kulit anda.
- sgt berkesan bagi untuk pencerahan/ pemutihan
- mengandungi vitamin melicinkan kulit
- mengandungi elemen semulajadi yg mempercepatkan pemutihan, melembutkan dan melembabkan kulit

Kembalikan keremajaan kulit anda hari ini!!!!! mengurangkan jerawat, bintik hitam, jeragat!!!

Cara Guna:
Untuk kesan maksimum, sapukan krim di seluruh muka dan leher sebelum tidur dan pada pagi hari setiap hari.

Kandungan
Arbutin : Menghalang pembentukan melamin dan mempercepatkan proses pencerahan

Ekstrak Mutiara : Menyuburkan kulit supaya lembut dan lembab

Collagen : Memperkuatkan struktur kulit
Vitamin B3 : Membantu kulit supaya putih semulajadi
Vitamin C : Sebagai anti oxident
Kojic Asid : Menghalang pembentukan sel2 gelap kulit. menghalang jerawat dan jeragat

POLLA PLATINUM SOAP FOR ACNE AND BLEMISHES PREVENTION
Sabun Polla Platinum untuk Jerawat dan pencerahan

INFO:
* Sabun herba semulajadi untuk mengurangkan jerawat, jeragat dan untuk mencerahkan kulit
* Mengandungi herba Asli Thai yang sesuai untuk kulit muka dan badan..
* Menjadikan kulit yang sihat dengan penyelesaian semula jadi.
* Boleh digunakan pada muka dan badan.
* Bagi sesetengah pengguna sabun ini agak kuat dan tidak menyenangkan. Ini merujuk kepada penarikan balik kulit dan lemak di atas lapisan nipis horny (stratum corneum) kulit atau kesan pengelupasan.

KANDUNGAN POLLA PLATINUM SOAP:
Sabun berasaskan, vitamin E, liken, Loicera, Herba Japonica, Herb Rhinacantus, Metholcryspal

SET POLLA PLATINUM GOLD Hot Dipasaran!!! Makin menjadi2!!!  Testimoni... Mmg best SET POLA GOLD ni!! Tak perit... Relax jer kat muka! Tp hasilnya, kulit yg kusam makin bersih.. Cerah.. Tona kulit pun sekata!!  Jom la ramai2 cuba! Serius terbaekkk!!!  TERAWAT ! TERKESAN ! TERCANTIK ! TERGEBUS ! TERINGKAS !  HARGA PROMOSI: 1 SET RM45 S/M..RM50 S/S..FREE POSLAJU PM/SMS/WHATSAPP  @ 0179187696 for ORDER~!  cara pakai sangat ringkas !: ~ sabun pola oren cuci muka ~ krim pola gold ( pakai mlm ) ~ krim pola plantinum ( pakai siang )  Krim Polla Gold Super White Perfect  Krim ini mengandungi molekul2 kecil bersaiz nano yang sgt berkesan untuk kulit anda. secara semulajadi mengurangkan blemish, jerawat, melembutkan kulit kepada warna cerah, menegangkan kulit. kesan boleh dilihat selepas pemakaian krim seawal 3 hari!!!!  - Kandungan arbutin 2 kali ganda - memudarkan parut dan jerawat - Kandungan ekstrak emas - rawatan pemulihan kulit dan melembutkan - Meningkatkan kelembapan kulit. kulit muka terasa segar dan lembab selepas penggunaan - 2 kali ganda kojic asid - 2 kali ganda rawatan jerawat dan acne - 2 kali ganda vitamin e, vitamin c, b3 - kesan dua kali ganda mencerahkan dan menghalang dan menghilangkan kedut. (wrinkles)  Kenapa krim polla gold??????????? kerana dgn harga yg mahal sedikit anda akan dapat kesan 2 kali ganda!!!!!  Cara guna: sapukan di seluruh muka dan leher pada malam sahaja.  -KRIM POLLA PLATINUM CRYTAL WHITE NOURISHING FACE  Adalah hasil kajian termaju dlm kosmetikologi dgn kualiti terbaik. krim ini mengandungi sebatian yang mempercepatkan pencerahan, melembutkan dan melicinkan kulit anda. - sgt berkesan bagi untuk pencerahan/ pemutihan - mengandungi vitamin melicinkan kulit - mengandungi elemen semulajadi yg mempercepatkan pemutihan, melembutkan dan melembabkan kulit  Kembalikan keremajaan kulit anda hari ini!!!!! mengurangkan jerawat, bintik hitam, jeragat!!!  Cara Guna: Untuk kesan maksimum, sapukan krim di seluruh muka dan leher sebelum tidur dan pada pagi hari setiap hari.  Kandungan Arbutin : Menghalang pembentukan melamin dan mempercepatkan proses pencerahan  Ekstrak Mutiara : Menyuburkan kulit supaya lembut dan lembab  Collagen : Memperkuatkan struktur kulit Vitamin B3 : Membantu kulit supaya putih semulajadi Vitamin C : Sebagai anti oxident Kojic Asid : Menghalang pembentukan sel2 gelap kulit. menghalang jerawat dan jeragat  POLLA PLATINUM SOAP FOR ACNE AND BLEMISHES PREVENTION Sabun Polla Platinum untuk Jerawat dan pencerahan  INFO: * Sabun herba semulajadi untuk mengurangkan jerawat, jeragat dan untuk mencerahkan kulit * Mengandungi herba Asli Thai yang sesuai untuk kulit muka dan badan.. * Menjadikan kulit yang sihat dengan penyelesaian semula jadi. * Boleh digunakan pada muka dan badan. * Bagi sesetengah pengguna sabun ini agak kuat dan tidak menyenangkan. Ini merujuk kepada penarikan balik kulit dan lemak di atas lapisan nipis horny (stratum corneum) kulit atau kesan pengelupasan.  KANDUNGAN POLLA PLATINUM SOAP: Sabun berasaskan, vitamin E, liken, Loicera, Herba Japonica, Herb Rhinacantus, Metholcryspal
SET POLLA PLATINUM GOLD Hot Dipasaran!!! Makin menjadi2!!!

Testimoni... Mmg best SET POLA GOLD ni!! Tak perit... Relax jer kat muka! Tp hasilnya, kulit yg kusam makin bersih.. Cerah.. Tona kulit pun sekata!!

Jom la ramai2 cuba! Serius terbaekkk!!!

TERAWAT ! TERKESAN ! TERCANTIK ! TERGEBUS ! TERINGKAS !

HARGA PROMOSI:
1 SET RM45 S/M..RM50 S/S..FREE POSLAJU
PM/SMS/WHATSAPP  @ 0179187696 for ORDER~!

cara pakai sangat ringkas !:
~ sabun pola oren cuci muka
~ krim pola gold ( pakai mlm )
~ krim pola plantinum ( pakai siang )

Krim Polla Gold Super White Perfect

Krim ini mengandungi molekul2 kecil bersaiz nano yang sgt berkesan untuk kulit anda. secara semulajadi mengurangkan blemish, jerawat, melembutkan kulit kepada warna cerah, menegangkan kulit. kesan boleh dilihat selepas pemakaian krim seawal 3 hari!!!!

- Kandungan arbutin 2 kali ganda - memudarkan parut dan jerawat
- Kandungan ekstrak emas - rawatan pemulihan kulit dan melembutkan
- Meningkatkan kelembapan kulit. kulit muka terasa segar dan lembab selepas penggunaan
- 2 kali ganda kojic asid - 2 kali ganda rawatan jerawat dan acne
- 2 kali ganda vitamin e, vitamin c, b3 - kesan dua kali ganda mencerahkan dan menghalang dan menghilangkan kedut. (wrinkles)

Kenapa krim polla gold???????????
kerana dgn harga yg mahal sedikit anda akan dapat kesan 2 kali ganda!!!!!

Cara guna:
sapukan di seluruh muka dan leher pada malam sahaja.

-KRIM POLLA PLATINUM CRYTAL WHITE NOURISHING FACE

Adalah hasil kajian termaju dlm kosmetikologi dgn kualiti terbaik. krim ini mengandungi sebatian yang mempercepatkan pencerahan, melembutkan dan melicinkan kulit anda.
- sgt berkesan bagi untuk pencerahan/ pemutihan
- mengandungi vitamin melicinkan kulit
- mengandungi elemen semulajadi yg mempercepatkan pemutihan, melembutkan dan melembabkan kulit

Kembalikan keremajaan kulit anda hari ini!!!!! mengurangkan jerawat, bintik hitam, jeragat!!!

Cara Guna:
Untuk kesan maksimum, sapukan krim di seluruh muka dan leher sebelum tidur dan pada pagi hari setiap hari.

Kandungan
Arbutin : Menghalang pembentukan melamin dan mempercepatkan proses pencerahan

Ekstrak Mutiara : Menyuburkan kulit supaya lembut dan lembab

Collagen : Memperkuatkan struktur kulit
Vitamin B3 : Membantu kulit supaya putih semulajadi
Vitamin C : Sebagai anti oxident
Kojic Asid : Menghalang pembentukan sel2 gelap kulit. menghalang jerawat dan jeragat

POLLA PLATINUM SOAP FOR ACNE AND BLEMISHES PREVENTION
Sabun Polla Platinum untuk Jerawat dan pencerahan

INFO:
* Sabun herba semulajadi untuk mengurangkan jerawat, jeragat dan untuk mencerahkan kulit
* Mengandungi herba Asli Thai yang sesuai untuk kulit muka dan badan..
* Menjadikan kulit yang sihat dengan penyelesaian semula jadi.
* Boleh digunakan pada muka dan badan.
* Bagi sesetengah pengguna sabun ini agak kuat dan tidak menyenangkan. Ini merujuk kepada penarikan balik kulit dan lemak di atas lapisan nipis horny (stratum corneum) kulit atau kesan pengelupasan.

KANDUNGAN POLLA PLATINUM SOAP:
Sabun berasaskan, vitamin E, liken, Loicera, Herba Japonica, Herb Rhinacantus, Metholcryspal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...