Google+ Followers

--<<@ INFO @>>--

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

PEMBERITAHUAN:-

Saya minta maaf banyak2 jika saya ambil masa untuk reply soalan2 anda melalui form@sms@whatsapp@fb, ini kerana saya seorang diri melakukan aktiviti online dan 2 orang pekerja untuk aktiviti pembungkusan , sehari2 saya mesti handle 20-60 order.

Untuk mendapat reply yg cepat anda dinasihati untuk whatsapp atau sms saya 0179187696.

Saya akan cuba reply whatsapp/sms secepat yang mungkin (phone saya silent mode)

anda boleh call saya , jika saya dengar vibrate saya akan jawab jika tidak dijawab sila sms saya, jika urgent sy akan call semula.

untuk fb@email saya akan check 3-5 kali sehari sahaja.

Jika soalan2 anda tidak terjawab dalam masa 12 jam sila tanya semula takut saya terlepas pandang. TERIMA KASIH

ORDER FORM / BORANG TEMPAHAN

Name / Nama :
Adress / Alamat :
Contact Number / No Tel :
Email Address:
Nama & Kuantiti Item:
Akaun Pembayaran CIMB- 03060035290523-SITI ROHAYA ABDULLAH
MAYBANK -561118052569-SITI ROHAYA ABDULLAH
BANK RAKYAT-220241689310-SITI ROHAYA ABDULLAH
RHB ISLAMIC BANK-16127100014750-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
BANK ISLAM-02093020048477-SITI ROHAYA BINTI ABDULLAH
Saya Setuju Pesanan Akan Terbatal Selepas 2 hari Jika Tidak Membuat Pembayaran
Pertanyaan @ Detail Pembayaran

SETELAH MEMBUAT PEMBAYARAN SMS SECEPAT YANG MUNGKIN UNTUK MAKLUMAN PN.AYA  ( 0179187696 )

1. Nama Anda

2. Produk yang telah ditempah

3. Jumlah dan Lokasi pembayaran Yang dinyatakan di slip

4. Tarikh dan masa yang dinyatakan di atas slip deposit

5. Jenis bank (yang dimasukkan duit)


Click here to put a form like this on your site.

Monday, 6 February 2017

COFFEE SCRUB SOAP (SABUN KOPI)

COFFEE SCRUB SOAP (SABUN KOPI)

SABUN SCRUB KOPI
**********************
HARGA:
3 PCS RM10..***TIDAK TERMASUK POSTAGE
6 PCS RM18..***TIDAK TERMASUK POSTAGE
10 PCS RM35..***TIDAK TERMASUK POSTAGE
** TIDAK TERMASUK KOS POSTAGE

brmnt dm whatsapp 0179187696


Sabun wajah & badan dengan butiran scrub kopi sebenar!
Sungguh menyegarkan badan dan menaikkan seri kulit yang lesu..
Pilihan ramai untuk kulit lebih licin, halus, cerah & bersih!

FUNGSI & KEBAIKAN COFFEE SCRUB SOAP :

🌸 Detox & membersihkan kulit dari segala kotoran / minyak berlebihan
🌸 Menanggalkan sel2 kulit mati dengan berkesan
🌸 Menjadikan kulit lebih segar dan berseri2
🌸 Membantu mengecutkan jerawat muka & badan
🌸 Memudarkan bekas hitam @ parut jerawat
🌸 Mencerahkan & menghaluskan kulit yang gelap kusam
🌸 Mensekatakan tona kulit juga mengecilkan pori-pori
🌸 Menghilangkan whitehead & blackhead
🌸 Mencerahkan siku, lutut, ketiak, celahan peha & pelipat badan
🌸 Mengatasi masalah kulit kering, gatal, kudis, bersisik & ekzema
🌸 Membantu memudarkan stretchmark / selulit
🌸 Melancarkan peredaran darah di bawah lapisan kulit
🌸 Menghilangkan bau badan
🌸 Sesuai digunakan seisi keluarga
BERAT : 30 GM / PCS

CARA PEMBELIAN ONLINE


SMS/ WHATSAPP " NAMA PRODUK" KE 0179187696
DISCLAIMER: THE RESULTS CAN BE VARY BETWEEN PEOPLE AND THERE’S NO PERMANENT RESULT FOR THIS CUSTOMERS


SABUN SCRUB COFFEE READY STOCK
Sabun kopi ni berhantu sgt! Mane2 pun orang cari- cari. Semua nak kulit cantik, bersih & putih. Sabun ni murah2 je uolls 3 KETUL RM10 je!!!
.
Dulu2 orang guna serbuk kopi utk sental badan.
Skrg dah moden ni hah, guna sabun je... so tak yah risau serbuk tumpah ke, berhabuk ke hape😁
.
🌿sental kat badan.
🌼kulit akan bersih.
🌼licin.
🌼lembap.
🌼glowingggg.
🌸cerah.
🌿guna dibahagian tapak kaki.
🌼boleh haluskan tapak/tumit kaki yang kasar/merekah.
🌿boleh sental dibahagian ketiak & stretch mark juga tau 😘
.
.
√ Pakai kat muka
√ Pakai kat badan
Whatsapp: +6017 9187696
.
OPEN FOR ORDER
SABUN SCRUB KOPI
**********************
HARGA:
3 PCS RM10..***TIDAK TERMASUK POSTAGE
6 PCS RM18..***TIDAK TERMASUK POSTAGE
10 PCS RM35..***TIDAK TERMASUK POSTAGE
** TIDAK TERMASUK KOS POSTAGE

brmnt dm whatsapp 0179187696
.
#sabuncoffeemurah #sabuncoffee
#sabunscrubcoffee #sabunscrubcoffeemurah














Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...