INFO

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

BOLEH ORDER DISINI

BOLEH ORDER DISINI
KLIK GAMBAR UNTUK INFO

Wednesday, 16 November 2016

NAK KULIT CANTIK & GLOWING TAK? MUKA LEMBAP & LICIN

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup
πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...

#aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup
PERNAH DENGAR TENTANG AQUARA ESSENCE SPRAY ????
KEHEBATAN AQUARA ESSENCE SPRAY
Semburan mineral kompleks dari ekstrak bunga lili yang dapat beri kesegaran dan multi-purpose used.
AQUARA ESSENCE SPRAY yang boleh menjadikan solekan anda tahan lebih lama (sembur sebelum atau selepas solekan). Sesiapa yang ada masalah resdung , mudah mengantuk boleh cuba produk ini.
Ia juga dapat membantu melembapkan kulit yang kering, menyeimbangkan kulit dan mengurangkan kesan dedahan kulit pada pencemaran sekeliling dan sinaran UV
Kelebihan-kelebihan Aquara :
*Melembapkan kulit yang kering
*Menyeimbangkan kulit
*Mengurangkan kesan dedahan kulit pada pencemaran sekeliling dan sinaran UV
*Memberikan kelembutan pada kulit wajah
*Mengurangkan rasa mengantuk
*Membantu memulihkan resdung
*Menjadikan solekan lebih tahan lama (sembur sebelum dan selepas solekan)
*Mencantikan solekan
* Membantu menyeimbangkan warna kulit muka
*Memberikan kelembutan dan kebersihan pada kulit serta menambahkan kelembapan agar kulit sentiasa segar dan bersih sepanjang hari
Dapatkan Aquara Essance Spray Keluaran Giffarine Yang Berfungsi Sebagai Penyegar Muka Dan Ia Mampu Untuk Mengunci Solekan Anda Serta Sesuai Digunakan Pada Bila-Bila Masa..

HARGA
1 BOTOL RM24 S/M..RM27 S/S..TERMASUK CAJ POSLAJU

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup
KEKALKAN MEKAP ANDA SEHARIAN !! WAJAH PUN MAKIN GLOWING !! INI LAH RAHSIANYA.. Aquara Mineral Complex Essence Spray
200ml

BRAND: GIFFARINE

Semburan mineral dengan campuran mineral kompleks dan ekstrak bunga lili ini membantu menyeimbangkan kulit, mengurangkan kesan dedahan kulit anda pada pencemaran sekeliling dan sinaran UV. Ia memberikan kelembutan dan kebersihan pada kulit serta menambahkan kelembapan supaya anda terasa segar dan bersih sepanjang hari.

Sesuai dispray sebagai toner selepas cuci muka, selepas selesai mekap atau selesai berbedak atau selepas pakai foundation atau sunblok. Jika selepas berbedak, bedak akan tahan lama tanpa bertapuk dan kulit akan kelihatan bersinar tapi bukan berminyak. Wajah akan kelihatan lebih berseri.

Allantoin( Ekstrak Tumbuhan) berupaya merawat kulit yang berjerawat, dan melindungi dari pancaran matahari.

Menjadi pilihan utama para mekap professional & juga mekap pengantin

HARGA :
1 BOTOL RM18 TIDAK TERMASUK POSLAJU
(CAJ POSLAJU RM6 SMNJG, RM9 SS)

WHATSAPP ORDER 0179187696 (ARYU)

#sayajual #sayajualgiffarine #giffarine #giffarinemalaysia #aquaraspray #aquaraessencespray #spraymakeup #spraymuka #makeup #makeuppengantinmalaysia #bazarpaknilmurah #bazarkelantan #bazarmalaysia #bazarpaknil #bazaarpaknil #malaysiabiz #produkkosmetik #produkkecantikkan #mukaglow #glowskin #cantik #awekmalaysia #gadismalaysia #awekcun #projekkawin #projekpikatsuami

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup
Aquara Mineral Complex Essence Spray 200ml
 BRAND: GIFFARINE
Semburan mineral dengan campuran mineral kompleks dan ekstrak bunga lili ini membantu menyeimbangkan kulit, mengurangkan kesan dedahan kulit anda pada pencemaran sekeliling dan sinaran UV. Ia memberikan kelembutan dan kebersihan pada kulit serta menambahkan kelembapan supaya anda terasa segar dan bersih sepanjang hari. Sesuai dispray sebagai toner selepas cuci muka, selepas selesai mekap atau selesai berbedak atau selepas pakai foundation atau sunblok. Jika selepas berbedak, bedak akan tahan lama tanpa bertapuk dan kulit akan kelihatan bersinar tapi bukan berminyak. Wajah akan kelihatan lebih berseri. Allantoin( Ekstrak Tumbuhan) berupaya merawat kulit yang berjerawat, dan melindungi dari pancaran matahari. Menjadi pilihan utama para mekap professional & juga mekap pengantin. .

 RM18 exc postage
Whatsapp to purchase 0179187696 .
#originalcathydoll #original #combo #cathydollsale #LaBourseOriginal #labourse #boyafacialwash #pencucimuka #toner #spray #laboursetoner #liangpori #oily #bazar#bazarpaknil #kosmetikonlinemurah #facialmist #makeupmist #mineralwaterfacialspray #toner #laboursemist #laboursemalaysia #makeuptoolsbypcha #aquaraspray #aquarafacespray

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup
AQUARA SPRAY NI MADE IN THAILAND okayy . dan dia bukan produk hope girl yg dari korea tu. knp sy jual jugak? sebab saya pakai πŸ‘ dan produk ni best and ramai mua yg pakai juga and it is recommended. yg paling tak best dan buat sy tak happy pagi ni ada yg cakap sy jual produk tidak original 😱 mashaAllah, xkn nk tempek dkt muka sndri produk yg tak ori. ye dak? tak semestinya produk dari thailand ni tak bagus ya ✌️cuba dulu baru tahu 😘 #aquaraspray #giffarine #produkkecantikan #produkdarigiffarine

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup
Aquara Essence Spray Facemist TERMURAH DIPASARAN 🌻Cuaca Panas Melampau?? 🌻Kulit wajah kering & menggelupas? 🌻Bintik2 merah @ ruam merah memenuhi pada ruang wajah? 🌻Solekan Asyik bertompok2 & tidak ' lekat' pada wajah? 🌻Wajah lesu & letih disebabkan cuaca panas terik?? Spray Aquaralah...... Cuaca panas?? Tiada masalah lagi tau!!  Wajah lembap, make up cantik & tahan sehingga 12 jam!

Semburan mineral dengan campuran mineral kompleks dan ekstrak bunga lili ini membantu menyeimbangkan kulit, mengurangkan kesan dedahan kulit anda pada pencemaran sekeliling dan sinaran UV. Ia memberikan kelembutan dan kebersihan pada kulit serta menambahkan kelembapan supaya anda terasa segar dan bersih sepanjang hari.

Sesuai dispray sebagai toner selepas cuci muka, selepas selesai mekap atau selesai berbedak atau selepas pakai foundation atau sunblok. Jika selepas berbedak, bedak akan tahan lama tanpa bertapuk dan kulit akan kelihatan bersinar tapi bukan berminyak. Wajah akan kelihatan lebih berseri.

Allantoin( Ekstrak Tumbuhan) berupaya merawat kulit yang berjerawat, dan melindungi dari pancaran matahari.

Menjadi pilihan utama para mekap professional & juga mekap pengantin

HARGA :
1 BOTOL RM18 TIDAK TERMASUK POSLAJU
(CAJ POSLAJU RM6 SMNJG, RM9 SS)

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£PON..PON..PON...PON.. AQUARA SPRAY ready stok,yang ane nak try glowing2 gitu..cepat3 mai beli...uolls xrugi sbb amat besar (200ml) n jimat..x guna mekap pon masih boleh mengunakan AQUARA SPRAY...  #aquara #aquaraspray #aquaraspraymurah #aquaraspraygiffarine #giffarinemalaysia #giffarine #giffarineaquaraspray #spraymakeup #makeupmalaysia #sayajualaquara #sayajualgiffarine #produkgiffarine #kosmetikmalaysia #makeuptutorial #makeup #sayasukamakeup

Copywrite Reserved