INFO

-----..PENGEPOSAN DI MBS.

(AHAD-KHAMIS)
POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 tgahri)

(SABTU )
POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU
MINGGU PERTAMA :)

(JUMAAT)
CUTI POS


PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA SMS 0179187696 UNTUK SELANJUTNYA

Welcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us & Like our FB fanpage .

BOLEH ORDER DISINI

BOLEH ORDER DISINI
KLIK GAMBAR UNTUK INFO

Wednesday, 8 February 2017

Just nah Share hilangkan/ pudarkan jeragat

💁🏻Just nak share info👇🏻

❓Selalu customer tanya pakai krim siang (Whitening UV SPF50 Cream) sahaja boleh hilangkn/ pudarkan jeragat tak? 

💁🏻Jeragat boleh hilang/pudar kalau pakai Whitening UV Day Cream sahaja atau dengan Sabun Halia kalau jeragat tu baru lagi, kalau dah lama, pakai yg krim siang sahaja kurang/ lambat berkesan. Boleh guna Krim Mineral Plus

👉🏻Jeragat ni smpai bawah lapisan kulit, tak mcm jerawat, perlu pakai yang malam juga utk hilangkannya sebab yang krim siang lebih kepada melindung, takde fungsi buang sel kulit mati/ yg lain2 fungsi yang lbih efektif wktu malam🌛

kurang brkesan utk atasi masalah kulit sbb siang hari kulit terdedah dgn mcm2 trmsuklah chy matahari 🌞

#drkbeauty
#selamatberkesanberseri
#drkkosmetik

Sabunhalia•KrimmineralPudarkanJeragat•

🤗 WhatsApp saya
 +60179187696 (Pn.Aya) utk  dapatkan nasihat produk. :)

💁🏻Just nak share info👇🏻  ❓Selalu customer tanya pakai krim siang (Whitening UV SPF50 Cream) sahaja boleh hilangkn/ pudarkan jeragat tak?   💁🏻Jeragat boleh hilang/pudar kalau pakai Whitening UV Day Cream sahaja atau dengan Sabun Halia kalau jeragat tu baru lagi, kalau dah lama, pakai yg krim siang sahaja kurang/ lambat berkesan. Boleh guna Krim Mineral Plus  👉🏻Jeragat ni smpai bawah lapisan kulit, tak mcm jerawat, perlu pakai yang malam juga utk hilangkannya sebab yang krim siang lebih kepada melindung, takde fungsi buang sel kulit mati/ yg lain2 fungsi yang lbih efektif wktu malam🌛  kurang brkesan utk atasi masalah kulit sbb siang hari kulit terdedah dgn mcm2 trmsuklah chy matahari 🌞  #drkbeauty #selamatberkesanberseri #drkkosmetik  Sabunhalia•KrimmineralPudarkanJeragat•  🤗 WhatsApp saya  +60138433522 (Pn.Aya) utk  dapatkan nasihat produk. :)

💁🏻Just nak share info👇🏻  ❓Selalu customer tanya pakai krim siang (Whitening UV SPF50 Cream) sahaja boleh hilangkn/ pudarkan jeragat tak?   💁🏻Jeragat boleh hilang/pudar kalau pakai Whitening UV Day Cream sahaja atau dengan Sabun Halia kalau jeragat tu baru lagi, kalau dah lama, pakai yg krim siang sahaja kurang/ lambat berkesan. Boleh guna Krim Mineral Plus  👉🏻Jeragat ni smpai bawah lapisan kulit, tak mcm jerawat, perlu pakai yang malam juga utk hilangkannya sebab yang krim siang lebih kepada melindung, takde fungsi buang sel kulit mati/ yg lain2 fungsi yang lbih efektif wktu malam🌛  kurang brkesan utk atasi masalah kulit sbb siang hari kulit terdedah dgn mcm2 trmsuklah chy matahari 🌞  #drkbeauty #selamatberkesanberseri #drkkosmetik  Sabunhalia•KrimmineralPudarkanJeragat•  🤗 WhatsApp saya  +60138433522 (Pn.Aya) utk  dapatkan nasihat produk. :)
💁🏻Just nak share info👇🏻  ❓Selalu customer tanya pakai krim siang (Whitening UV SPF50 Cream) sahaja boleh hilangkn/ pudarkan jeragat tak?   💁🏻Jeragat boleh hilang/pudar kalau pakai Whitening UV Day Cream sahaja atau dengan Sabun Halia kalau jeragat tu baru lagi, kalau dah lama, pakai yg krim siang sahaja kurang/ lambat berkesan. Boleh guna Krim Mineral Plus  👉🏻Jeragat ni smpai bawah lapisan kulit, tak mcm jerawat, perlu pakai yang malam juga utk hilangkannya sebab yang krim siang lebih kepada melindung, takde fungsi buang sel kulit mati/ yg lain2 fungsi yang lbih efektif wktu malam🌛  kurang brkesan utk atasi masalah kulit sbb siang hari kulit terdedah dgn mcm2 trmsuklah chy matahari 🌞  #drkbeauty #selamatberkesanberseri #drkkosmetik  Sabunhalia•KrimmineralPudarkanJeragat•  🤗 WhatsApp saya  +60138433522 (Pn.Aya) utk  dapatkan nasihat produk. :)

Copywrite Reserved