BELI PRODUK KECANTIKAN ONLINE

--<<@ INFO @>>--

PENGEPOSAN DI ABS.


(AHAD-KHAMIS)

POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 TENGAHARI)


(SABTU )

POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU

MINGGU PERTAMA :)


(JUMAAT)

CUTI POS

PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA WHATSAPP +60138433522 UNTUK SELANJUTNYAWelcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us ON INSTAGRAM & Like our FB fanpage

Wednesday, 8 February 2017

Just nah Share hilangkan/ pudarkan jeragat

💁🏻Just nak share info👇🏻

❓Selalu customer tanya pakai krim siang (Whitening UV SPF50 Cream) sahaja boleh hilangkn/ pudarkan jeragat tak? 

💁🏻Jeragat boleh hilang/pudar kalau pakai Whitening UV Day Cream sahaja atau dengan Sabun Halia kalau jeragat tu baru lagi, kalau dah lama, pakai yg krim siang sahaja kurang/ lambat berkesan. Boleh guna Krim Mineral Plus

👉🏻Jeragat ni smpai bawah lapisan kulit, tak mcm jerawat, perlu pakai yang malam juga utk hilangkannya sebab yang krim siang lebih kepada melindung, takde fungsi buang sel kulit mati/ yg lain2 fungsi yang lbih efektif wktu malam🌛

kurang brkesan utk atasi masalah kulit sbb siang hari kulit terdedah dgn mcm2 trmsuklah chy matahari 🌞

#drkbeauty
#selamatberkesanberseri
#drkkosmetik

Sabunhalia•KrimmineralPudarkanJeragat•

🤗 WhatsApp saya
 +60179187696 (Pn.Aya) utk  dapatkan nasihat produk. :)

💁🏻Just nak share info👇🏻  ❓Selalu customer tanya pakai krim siang (Whitening UV SPF50 Cream) sahaja boleh hilangkn/ pudarkan jeragat tak?   💁🏻Jeragat boleh hilang/pudar kalau pakai Whitening UV Day Cream sahaja atau dengan Sabun Halia kalau jeragat tu baru lagi, kalau dah lama, pakai yg krim siang sahaja kurang/ lambat berkesan. Boleh guna Krim Mineral Plus  👉🏻Jeragat ni smpai bawah lapisan kulit, tak mcm jerawat, perlu pakai yang malam juga utk hilangkannya sebab yang krim siang lebih kepada melindung, takde fungsi buang sel kulit mati/ yg lain2 fungsi yang lbih efektif wktu malam🌛  kurang brkesan utk atasi masalah kulit sbb siang hari kulit terdedah dgn mcm2 trmsuklah chy matahari 🌞  #drkbeauty #selamatberkesanberseri #drkkosmetik  Sabunhalia•KrimmineralPudarkanJeragat•  🤗 WhatsApp saya  +60138433522 (Pn.Aya) utk  dapatkan nasihat produk. :)

💁🏻Just nak share info👇🏻  ❓Selalu customer tanya pakai krim siang (Whitening UV SPF50 Cream) sahaja boleh hilangkn/ pudarkan jeragat tak?   💁🏻Jeragat boleh hilang/pudar kalau pakai Whitening UV Day Cream sahaja atau dengan Sabun Halia kalau jeragat tu baru lagi, kalau dah lama, pakai yg krim siang sahaja kurang/ lambat berkesan. Boleh guna Krim Mineral Plus  👉🏻Jeragat ni smpai bawah lapisan kulit, tak mcm jerawat, perlu pakai yang malam juga utk hilangkannya sebab yang krim siang lebih kepada melindung, takde fungsi buang sel kulit mati/ yg lain2 fungsi yang lbih efektif wktu malam🌛  kurang brkesan utk atasi masalah kulit sbb siang hari kulit terdedah dgn mcm2 trmsuklah chy matahari 🌞  #drkbeauty #selamatberkesanberseri #drkkosmetik  Sabunhalia•KrimmineralPudarkanJeragat•  🤗 WhatsApp saya  +60138433522 (Pn.Aya) utk  dapatkan nasihat produk. :)
💁🏻Just nak share info👇🏻  ❓Selalu customer tanya pakai krim siang (Whitening UV SPF50 Cream) sahaja boleh hilangkn/ pudarkan jeragat tak?   💁🏻Jeragat boleh hilang/pudar kalau pakai Whitening UV Day Cream sahaja atau dengan Sabun Halia kalau jeragat tu baru lagi, kalau dah lama, pakai yg krim siang sahaja kurang/ lambat berkesan. Boleh guna Krim Mineral Plus  👉🏻Jeragat ni smpai bawah lapisan kulit, tak mcm jerawat, perlu pakai yang malam juga utk hilangkannya sebab yang krim siang lebih kepada melindung, takde fungsi buang sel kulit mati/ yg lain2 fungsi yang lbih efektif wktu malam🌛  kurang brkesan utk atasi masalah kulit sbb siang hari kulit terdedah dgn mcm2 trmsuklah chy matahari 🌞  #drkbeauty #selamatberkesanberseri #drkkosmetik  Sabunhalia•KrimmineralPudarkanJeragat•  🤗 WhatsApp saya  +60138433522 (Pn.Aya) utk  dapatkan nasihat produk. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...