BELI PRODUK KECANTIKAN ONLINE

--<<@ INFO @>>--

PENGEPOSAN DI ABS.


(AHAD-KHAMIS)

POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 TENGAHARI)


(SABTU )

POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU

MINGGU PERTAMA :)


(JUMAAT)

CUTI POS

PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA WHATSAPP +60138433522 UNTUK SELANJUTNYAWelcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us ON INSTAGRAM & Like our FB fanpage

Tuesday, 5 June 2018

MARI DAPATKAN FJURA FACE POLISH TREATMENT DARI STOKIS SAH

^^ Mari Dapatkan FJURA / QUEEN FACE POLISH TREATMENT yang original melalui Stokis SAH sahaja^^Pn. Aya Stokis Fjura Kelantan & Terengganu .


Harga Mampu milik 

^^RM118 satu set include postage (Semenanjung)

^^RM122 satu set include postage (Sabah/Sarawak)


Tahan : 1 hingga 2 bulan


πŸ€—RAMAI DAH CANTIK DENGAN FJURA/ QUEEN FACE POLISH TREATMENT NI..


fjura face polish

fjura face polish treatment

QUEEN FACE POLISH



Wednesday, 2 May 2018

TRACKING POSLAJU

TRACKING POSLAJU 02/05/18

WHATSAPP AYA 0138433522


EN030619645MY-NUR FARHANIEM

EN030619937MY-HAZLINA

EN030619659MY-NALLYZA

EN030619945MY-FATIN

EN030619954MY-NUR SITI

EN030619968MY-JOYCE

EN030619971MY-RAYAN

EN030619985MY-ZAKIRA

EN030619999MY-NURUL AIN

EN030620008MY-NOOR HASLIZA


TERIMA KASIH SEMUA #sayajual

Friday, 27 April 2018

9 Kandungan Fjura Face Polish Treatment

9 Kandungan dalam Fjura Face Polish Treatment @ nama lama Queen Face Polish Treatment ;


1) Water base


2) Aqua Jelly


3) Grape Seed extract


4) Kojic Asid (dari cendawan jepun-untuk halang proses melanin penyebab jeragat & putihkan membantu mencerahkan kulit)


5) Niacinamide/Vitamin B3


6) Bearberry Extract/Arbutin


7) Vitamin C


8 ) Vitamin E


9) Aloe vera/Alore barbadensis leaf extract




#queenfacepolishtreatment 

#assalamualaikum #selamatmalam #cantikkankulit  #kulitcantik #jerawat #jeragat #kulitkusam #setpencerahan #setrawatanwajah #bazarpaknilprodukkecantikan #produkkecantikanmalaysia #bazarpaknilprodukkecantikan #raya2018 #fjurafacepolishtreatment #fjurafacepolishtreatment









Thursday, 12 April 2018

NAK HILANG JERAGAT SEBELUM RAYA

"NAK HILANG JERAGAT DEGIL SEBELUM RAYA?"
.
πŸ’¨ πŸ’¨ Tapi kena cepat tau..!

Untuk jenis JERAGAT DEGIL πŸ“£
Perlu gunakan SET Queen Face Polish Treatment pagi dan malam ini...jangan skip!
.

[ TESTIMONI ]

Boleh lihat sebahagian testimoni kejayaan pengguna kami di https://www.facebook.com/testimoniqfptbyaya/
.
.

Ikhlas, πŸ’
MOHAYA STOKIS AEA QUEEN FACE POLISH

nak hilang jeragat


POSLAJU PELANGGAN 11/04/18

POSLAJU HARI NI

PELANGGAN SEMUA BOLEH CHECK KAT SINI YE..HARI NI TAK SEMPAT NAK WHATSAPP SORANG2..TERIMA KASIH SEMUA 😘😘😘love u all





Wednesday, 4 April 2018

ESOK PAGI TEPUK PIPI TU

Nak kulit cantik dan sihat jangan lupe cuci muka sebelum tidur dan beri sapuan nipis Queen face polish cream pada wajah anda. 

Esok pagi tepuk tampar sikit pipi tu. Lembut bab muntot babyπŸ˜†

Gutnite sayang
Nak kulit cantik dan sihat jangan lupe cuci muka sebelum tidur dan beri sapuan nipis Queen face polish cream pada wajah anda.   Esok pagi tepuk tampar sikit pipi tu. Lembut bab muntot babyπŸ˜†  Gutnite sayang


Tuesday, 3 April 2018

UPDATE TRACKING POSLAJU 03/04/18


Ψ³ْΩ€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω€Ω…ِ Ψ§ο·²ِΨ§Ω„Ψ±َّΨ­ْΩ…َΩ†ِ Ψ§Ψ§Ψ±َّΨ­ِΩŠΩ… .

Assalamualaikum ..

πŸ’• ALHAMDULILLAH πŸ’•

Pos untuk Hari Ni.............

Syukur untuk SEGALA NIKMAT dan RAHMAT MU y XTERHINGGA, Ya ALLAH ..

Kalau dah rezeki..inNsyaLLAh tak kemana




#stokisqueenfacepolish

5 TIPS SURI RUMAH BERNIAGA ONLINE!!

5 Tip special untuk Surirumah yang berbiznes.


1. Sebelum tidur, senaraikan apa korang nak buat esok. Asingkan senarai keje rumah dan urusan biznes. Bahasanya koreanya 'Thing To Do List'. Bila malam dah ada senarai, esoknya bangun pagi dah boleh terus follow list.


2. Cari masa paling min 2 jam untuk fokus buat urusan biznes saje. Contoh, setkan dari pukul 10 pagi hinggga 12 tengahari waktu untuk biznes. So, dalam time tu lah reply pm ke, rekod database, follow up kastemer dan sebagainya. 


3. Aktiviti harian wajib bagi orang biznes adalah buat iklan, close sale dan follow up. Setiap hari, 3 perkara nie wajib korang buat.


4. Keje umah setelkan semua sebelah malam supaya esoknya korang tak huru hara mana nak sapu sampah, mana nak reply pm. If ada bajet, upah je partime cleaner cuci umah seminggu sekali. Setel!


5. Setiap hari carik masa untuk study elmu bisnes sama ada elmu baru atau ulangkaji elmu lama. 


Psstt.. Bagi yang ada anak-anak bersekolah kena manage betul-betul tau. Ada sekolah menengah, sekolah rendah. Klu tak manage masa betul-betul, mau terkangkang-kangkang nak buat semua benda. Tangan sotong pun kalah.. πŸ˜‚πŸ˜‚


Oh lagi satu, jangan buat biznes ikut dan je tau. Follow sistem. 


Moga kita terus istiqomah. Amin.




Monday, 2 April 2018

TRACKING POSLAJU PELANGGAN 02/04/18

Alhamdulillah,Terima kasih banyak2 kepada semua customer hakak yg sudi order SET QUEEN FACE POLISH TREATMENT dengan hakak...😘😘.semoga kita semua di murahkn lagi rezeki oleh Allah...amin.


P/s : kepada sayang2 yg berminat bole roger2 hakak ye.. 1 SET QFPT RM110 TAK TERMASUK POSTAGE..πŸ€—πŸ€—


Rugi xgrab uolls Raya da nak dekat nie.jom cantik sebelum raya..tp puasa jgn lupe ganti na..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚



#alhamdulillah

#rezekidariAllah

#terimakasihsemua

Alhamdulillah,Terima kasih banyak2 kepada semua customer hakak yg sudi order SET QUEEN FACE POLISH TREATMENT dengan hakak...😘😘.semoga kita semua di murahkn lagi rezeki oleh Allah...amin.  P/s : kepada sayang2 yg berminat bole roger2 hakak ye.. 1 SET QFPT RM110 TAK TERMASUK POSTAGE..πŸ€—πŸ€—  Rugi xgrab uolls Raya da nak dekat nie.jom cantik sebelum raya..tp puasa jgn lupe ganti na..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚   #alhamdulillah #rezekidariAllah #terimakasihsemua

Alhamdulillah,Terima kasih banyak2 kepada semua customer hakak yg sudi order SET QUEEN FACE POLISH TREATMENT dengan hakak...😘😘.semoga kita semua di murahkn lagi rezeki oleh Allah...amin.  P/s : kepada sayang2 yg berminat bole roger2 hakak ye.. 1 SET QFPT RM110 TAK TERMASUK POSTAGE..πŸ€—πŸ€—  Rugi xgrab uolls Raya da nak dekat nie.jom cantik sebelum raya..tp puasa jgn lupe ganti na..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚   #alhamdulillah #rezekidariAllah #terimakasihsemua



TAK PERCAYA QUEEN FACE POLISH TREATMENT BERKESAN

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍
.
.
Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah;
πŸ˜ͺ BREAK OUT
πŸ˜ͺ JERAWAT
πŸ˜ͺ JERAGAT
πŸ˜ͺ KUSAM
πŸ˜ͺ GELAP
πŸ˜ͺ KERING
πŸ˜ͺ BERMINYAK
πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD
πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA
.
.
Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍
.
.
RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. .
.
Macam mana nak dptkan?
Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘
Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘



Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

TAK PERCAYA QUEEN FACE POLISH TREATMENT BERKESAN

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍
.
.
Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah;
πŸ˜ͺ BREAK OUT
πŸ˜ͺ JERAWAT
πŸ˜ͺ JERAGAT
πŸ˜ͺ KUSAM
πŸ˜ͺ GELAP
πŸ˜ͺ KERING
πŸ˜ͺ BERMINYAK
πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD
πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA
.
.
Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍
.
.
RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. .
.
Macam mana nak dptkan?
Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘
Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘



Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Testimoni / feedback pengguna Queen Face Polish Treatment 😍 . . Gunakan tanpa was was utk merawat kulit anda yg tgh bermasalah; πŸ˜ͺ BREAK OUT πŸ˜ͺ JERAWAT πŸ˜ͺ JERAGAT πŸ˜ͺ KUSAM πŸ˜ͺ GELAP πŸ˜ͺ KERING πŸ˜ͺ BERMINYAK πŸ˜ͺ WHITEHEAD/BLACKHEAD πŸ˜ͺ LIANG PORI TERBUKA . . Sesuai untuk semua golongan termasuk lelaki. Set skincare mudah. 1 set hanya ada pencuci dan cream treatment sahaja 😍 . . RM110 tak termasuk pos seluruh malaysia. . . Macam mana nak dptkan? Terus tekan link di www.mohayabeauty.com 😘

Dr Zubaidi Cakap Herba Tak Bahaya..Korang cakap ape?

Dunia dah nak terbalikkkk

Tiba2 hakak nyanyi lagu XPDC zaman Mael. Korang apa tau gen Z πŸ˜›

www.mohayabeauty.com



Sunday, 1 April 2018

TRACKING POSLAJU 01/04/18

TRACKING NUMBER 01/04/18 ( AHAD ) 

TERIMA KASIH SEMUA..SIAP YANG NAK JADI AGEN BOLEH CEPAT2 SEBELUM SLOT DAH PENUH..

SILA KLIK LINK UNTUK MEMBUAT SEMAKAN STATUS PARCEL ANDA.

Https://www.tracking.my/couriers/poslaju

TRACKING NUMBER 01/04/18 ( AHAD )  TERIMA KASIH SEMUA..SIAP YANG NAK JADI AGEN BOLEH CEPAT2 SEBELUM SLOT DAH PENUH.. SILA KLIK LINK UNTUK MEMBUAT SEMAKAN STATUS PARCEL ANDA. Https://www.tracking.my/couriers/poslaju  #poslaju #trackingposlaju #posharini #poslajumalaysia #assalamualaikum #queenfacepolishtreatment #stokisqfptmohaya



#poslaju #trackingposlaju #posharini #poslajumalaysia #assalamualaikum #queenfacepolishtreatment #stokisqfptmohaya

Aduhhh makin cantik pengguna QFPT

Aduhhh makin cantik pengguna QFPT nie taw..kalau dulu kulit kusam,berparut,jeragat siap pakej jerawat lagi..πŸ˜†

.

Alhamdulillah berkat kesabaran pengguna QFPT,hasilnye pasti tip top πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘kulit makin cantik..confident level pun makin tinggi..tak perlu lagi nk tepek make up tebal2..

.

Nak cantik mcm cust QFPT

Wssp Kak MohayaπŸ“²0138433522

.

#queenfacepolishkelantan

#queenfacepolishcod

#QFPT

#pasticantik

#produkorganic #assalamualaikum #cantiksebelumraya 



Aduhhh makin cantik pengguna QFPT nie taw..kalau dulu kulit kusam,berparut,jeragat siap pakej jerawat lagi..

Aduhhh makin cantik pengguna QFPT nie taw..kalau dulu kulit kusam,berparut,jeragat siap pakej jerawat lagi..

Aduhhh makin cantik pengguna QFPT nie taw..kalau dulu kulit kusam,berparut,jeragat siap pakej jerawat lagi..

Aduhhh makin cantik pengguna QFPT nie taw..kalau dulu kulit kusam,berparut,jeragat siap pakej jerawat lagi..

Aduhhh makin cantik pengguna QFPT nie taw..kalau dulu kulit kusam,berparut,jeragat siap pakej jerawat lagi..


Saturday, 31 March 2018

Queen Face Polish Merawat

Kalau kumbang hinggap di bunga,QFPT hinggap dihati pengguna.. 


Nak tau kenapa ramai yg jatuh cinta dengan krim ajaib nie.. 

Queen Face Polish Merawat 

Kulit kusam teruk 

Berjerawat/ Berjeragat

Kulit kering mengelupas

Kulit muka berminyak

Warna kulit tak sekata

Kulit rosak disebabkan pakai salah produk . . Jika ANDA sedang mengalami masalah Jangan risau Kak Mohaya boleh bantu hilangkan dalam masa 1 bulan! . . Tak percaya ? . . Whatsapp 0138433522 Whatsapp 0138433522 Whatsapp 0138433522

[CALLING PADA UOLS YANG NK NMPK CANTIK DAN BERSERI ALA2 FOUNDER KOSMETIK ] . Yeahhhhh .. ...nak raya tak lama lagi kan..comfirm semua nak cantikkan kulit bebas jerawat/jeragat/kulit kusam Cepat uols lagi 3 bulan masa untuk rawat kulit. Jangan terlepas...Superb cantik! Kami tk tipu tau ️READY STOK ️READY STOK ️READY STOK Www.wasap.my/60138433522/nakrawatkulit

Pada asalnya kami semua hanya nak cuba skincare #QFPT untuk rawat kulit kami yg bermasalah teruk akibat salah guna skincare..dah mencuba macam macam produk dh sebelum ni..tapi tak de kesan langsung,malah kulit muka jadi makin teruk..keyakinan diri merudum.. 

Alhamdulillah..sekarang kami dah jadi Agent sah QFPT,dan ada dh jadi Stokist pon dah..inilah skincare yg paling baik utk merawat kulit wajah abad ini..kalau cerita tak betol,tak berani kongsi..nanti dapat dosa je kan.. Jika adik2,kakak2,Abam2 ada masalah kulit muka,memang patut cuba skincare Queen face polish Treatment ni..tak perlu fikir panjang utk guna #QFPT ..produk semestinya HALAL,mendapat Kelulusan KKM,PURE ORGANIK..cara penggunaan yg amat mudah sangat sangat..rata2 pengguna memang cukup puas hati dengan keberkesanan Qfpt ni.. Memang patut patut cuba utk rawat masalah jerawat teruk,jeragat teruk,kulit kusam ,parut chiken pox pon boleh hilang tau..! 

Kalau kumbang hinggap di bunga,QFPT hinggap dihati pengguna.. . Nak tau kenapa ramai yg jatuh cinta dengan krim ajaib nie.. Queen Face Polish Merawat Kulit kusam teruk Berjerawat/ Berjeragat Kulit kering mengelupas Kulit muka berminyak Warna kulit tak sekata Kulit rosak disebabkan pakai salah produk . . Jika ANDA sedang mengalami masalah Jangan risau Kak Mohaya boleh bantu hilangkan dalam masa 1 bulan!  . . Tak percaya ? . . Whatsapp 0138433522 Whatsapp 0138433522 Whatsapp 0138433522 

Betul ke polish polish je kulit jadi bersih,jeragat pun hilang?? BETUL SYG..ramai yg dah cantik dengan krim ajaib nie taw..Tak perlu lagi nak tepek mcm2 kat muka..guna set QFPT nie je dah boleh jadi cantik,TAK SUSAH KAN??..yg penting kena la cuba dulu,baru tau  . Ada masalah kulit jom wssp ..kak mohaya guide smpai jadi 0138433522 Jangan tangguh, wassap sekarang! NotaBuatDuit : Yang nak wat duwit tepi kepok-kepok dengan modal rendah, leh risik terus ngan Kak Mohaya tuk jadi agent. .

TAK CUKUP BAJET & MASA NAK BUAT RAWATAN MUKA MAHAL-MAHAL? TAPI NAK PASTIKAN MUKA LICIN DAN FLAWLESS? KENAPA SUSAH-SUSAH, KALAU BUAT DARI RUMAH PON BOLEH DAPAT ALA-ALA RAWATAN SPA TAU. . . Untuk suami macam mana pon nak kena sentiasa cantik jugak, nanti tension sangat naik jerawat pulak. JANGAN RISAU..ADA CARA SENANG YANG SAYA NAK KONGSI.  =========================== 

πŸ–2 CARA UNTUK KULIT CANTIK DALAM MASA 2-3 HARI SAHAJA DENGAN QUEEN FACE POLISH TREATMENT ===========================  CUCI MUKA: Latih diri untuk Cuci muka sebelum dan selepas keluar dari rumah tak semestinya pagi dan malam sahaja ye. Lagi baik kalau kerap basuh muka guna air sejuk, paling kurang 3 kali sehari. .  SAPU KRIM : 2 KALI SEHARI JANGAN SKIP TAU..Siang hari pakai tipis sahaja bersama sunblock. Boleh makeup seperti biasa, pastikan makeup dicuci dengan makeup removal . Sekarang, tak payah tunggu lama untuk hasil terbaik walaupon dari rumah je. Cuba sekarang dan kongsikan hasil nya dengan kami. . Jangan Lupa Klik butang Like dan Share!

Pada asalnya kami semua hanya nak cuba skincare #QFPT untuk rawat kulit kami yg bermasalah teruk akibat salah guna skincare..dah mencuba macam macam produk dh sebelum ni..tapi tak de kesan langsung,malah kulit muka jadi makin teruk..keyakinan diri merudum.. Alhamdulillah..sekarang kami dah jadi Agent sah QFPT,dan ada dh jadi Stokist pon dah..inilah skincare yg paling baik utk merawat kulit wajah abad ini..kalau cerita tak betol,tak berani kongsi..nanti dapat dosa je kan.. Jika adik2,kakak2,Abam2 ada masalah kulit muka,memang patut cuba skincare Queen face polish Treatment ni..tak perlu fikir panjang utk guna #QFPT ..produk semestinya HALAL,mendapat Kelulusan KKM,PURE ORGANIK..cara penggunaan yg amat mudah sangat sangat..rata2 pengguna memang cukup puas hati dengan keberkesanan Qfpt ni.. Memang patut patut cuba utk rawat masalah jerawat teruk,jeragat teruk,kulit kusam ,parut chiken pox pon boleh hilang tau..! 

LAFAZKAN KALIMAH CINTAMU SYGG???Cewahhh..mood2 romantik pulak..biasa la,bila dah cuba QFPT nie pasti jatuh cinta,x cari yg lain laa.. . Queen Face Polish Treatment merupakan produk organik untuk merawat pelbagai masalah kulit muka macam Kulit kusam teruk Berjerawat/ Berjeragat Kulit kering mengelupas Kulit muka berminyak Warna kulit tak sekata Kulit rosak disebabkan pakai salah produk . . Jika ANDA sedang mengalami masalah Jangan risau cik mas boleh bantu hilangkan dalam masa 1 bulan!  . . Tak percaya ? Wssp 0138433522

Pening jerawat tumbuh banyak di wajah? kulit wajah kelihatan kering dan kusam? Tidak tahu nak try produk ape?
.
Meh try QUEEN POLISH Set ni.  :)

.
Silakan Share & Like, semoga perkongsian ini dapat memberi manfaat pada orang lain  :)

QUEEN FACE POLISH TREATMENT
Skincare natural beauty
No chemical or Alcohol
Organic
Berwarna putih dan tidak berbau wangi
Cream lembut matte finish
Menyegarkan kulit
Merawat kulit;
kusam
jerawat dan parut jerawat parah
Tona muka tak sekata
Kulit muka kering
Kulit muka berminyak
Kulit berjeragat
Sunburn
Mengecilkan liang2 pori
Menghilangkan garis2 halus
Menghilangkan eyebag

Bahan2 100% Organik;:

Kandungan Queen Face Polish Treatment;
Water base
Aqua Jelly
Grape Seed extract
Kojic Asid (dari cendawan jepun-untuk halang proses melanin penyebab jeragat & putihkan membantu mencerahkan kulit)
Niacinamide/Vitamin B3
Bearberry Extract/Arbutin
Vitamin C
Aloe vera/Alore barbadensis leaf extract
Vitamin E
Fragrance

Adakah muke anda kusam teruk?

Anda nak flawless macam artis tanpa rawatan ribu-ribu?
Anda nak kulit kembali seperti baby lembut bak sutera?
Nak kulit cerah bak Snow White?

Fedup tunggu lame! nak kesan paling pantas?
Tapi tak nak pakai barang barang mercury kimia bahaya!
Yelah tak nak muke rosak kan.


QUEEN FACE POLISH TREATMENT
😍Produk Terlajak Laris..😍

πŸ‘‰1 set perawatan lengkap dan yg terbaik utk mendapat kulit wajah yang sihat dan awet muda. Jgn risau..
✔ Bebas Merkuri
✔ Bebas Hidroquinone
✔ Bebas Tretinoin.
Selamat digunakan πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘yang penting HALAL..
πŸ˜‡sesuai untuk semua jenis kulit...
πŸ‘produk istimewa untuk lelaki dan perempuan dan tak mengira usia..
APE TUNGGU LAGI,JOM GRAB SEKARANG😘

Queen Face Polish Treatment merupakan produk organik untuk merawat pelbagai masalah kulit muka macam⤵⤵⤵
πŸ‘‰Kulit kusam teruk
πŸ‘‰Berjerawat/ Berjeragat
πŸ‘‰Kulit kering mengelupas
πŸ‘‰Kulit muka berminyak
πŸ‘‰Warna kulit tak sekata
πŸ‘‰Kulit rosak disebabkan pakai salah produk
.
.
Jika ANDA sedang mengalami masalah πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
Jangan risau Kakya boleh bantu hilangkan dalam masa 1 bulan! 😍😍😍
.
.
Tak percaya ?
.
.
Whatsapp POLISH ke 013-8433522


Awk2 nak cantik tapi takut keluar modal..nie haa akak nk ckp..qf dua produk ajew..mmpu tahan 2@3bulan.tp klaw produk uoolss pkai skrg lg murah tp slalu jew kne restock serum,krim mlm,krim siang,fondation,bedak haaa..xke menbazir..dgn qf hanya dua item sahaja..besar pulak tu

“Mereka pikir produk tak berkesan & tak laku, setelah mencuba, mereka panik apabila hadapi sendiri perubahannya”
.
Baru-baru ini kawan2 saya ketawakan saya bila
.
saya beritahu yang saya menggunakan produk AEAQUEEN - FACEPOLISH
.
Selepas beberapa minggu...
.
Mereka lihat gambar saya dalam faceb00k, tak berhenti henti mereka wassap saya nak cuba.
.
"Ayu, balas la wassap aku cpt, aku nak beli ni"
.
"Yu, aku tak sangka kau da cantek"
.
"Ayu, ptg ni jom jumpa, aku nak beli produk yg kau pakai tu"
.
.
Bila mereka dah cuba....
.
Ada yang tak percaya, ada juga yang nak repeat order
.
tak kurang juga ada yang panik sebab ramai lelaki mula buka mata nak pikat. Hehe...
.
.
Rasanya sis tahu apa sudahnya cerita ni kan...
.
=================
.
GERENTI DIJAMIN masalah kulet yang menghantui sis selame ni akan selesai.
.
Khas kepada yang betul2 nak rawat kulet wajah sahaja ya.
.
☑ Seperti je.ragat, kulet yang kusam, je.rawat, kulet yang kering, berminyak
.
☑ Parot je.rawat dan sebagainya..
.
.
"TERUS JADI GL0.WING"...
.
.
LIHAT TESTIMONI-TESTIMONI MEREKA YANG BERJAYA MENGHILANGKAN MSALAH KULET.
.
.
.
YANG PALING BEST !
M0NEY BACK GUARAN.TEE , C0MFIRM JADI KALI NI !
.
Komen PM dan kami akan reply laju-laju untuk selesaikan masalah sis semua.
.
Jangan risau lagi selepas guna AEAQUEEN - FACEPOLISH INI semua boleh SENYUM ?
.



Bagi para wanita yang ingin memiliki kulit wajah yang bersih dan bebes dari masalah wajah sekarang QUEEN FACE POLISH TREATMENT boleh menjadi solusinya.

CARA PENGGUNAAN

1. Pakai dua kali sehari iaitu pagi dan waktu malam sebelum tidur
2. Cuci muka dengan cleanser terlebih dahulu. Picit sekali sahaja cuci dengan air suam.Lap sehingga kering.
3. Sapukan krim pada keseluruhan wajah dan lebihkan sedikit pada kulit bermasalah.

TUNGGU APA LAGI..!!!

NAK KULIT CANTIK? KOMEN "PM" ATAU KLIK LINK WHATSAPP DI BAWAH  πŸ‘‡πŸ»










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...