BELI PRODUK KECANTIKAN ONLINE

--<<@ INFO @>>--

PENGEPOSAN DI ABS.


(AHAD-KHAMIS)

POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 TENGAHARI)


(SABTU )

POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU

MINGGU PERTAMA :)


(JUMAAT)

CUTI POS

PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA WHATSAPP +60138433522 UNTUK SELANJUTNYAWelcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us ON INSTAGRAM & Like our FB fanpage

Tuesday, 12 March 2019

Fjura Face Polish Merawat

Kalau kumbang hinggap di bunga,FFPT hinggap dihati pengguna.. 


Nak tau kenapa ramai yg jatuh cinta dengan krim ajaib nie.. 

FJURA Face Polish Merawat 

Kulit kusam teruk 

Berjerawat/ Berjeragat

Kulit kering mengelupas

Kulit muka berminyak

Warna kulit tak sekata

Kulit rosak disebabkan pakai salah produk . . Jika ANDA sedang mengalami masalah Jangan risau Kak Mohaya boleh bantu hilangkan dalam masa 1 bulan! . . Tak percaya ? . . Whatsapp 0138433522 Whatsapp 0138433522 Whatsapp 0138433522

[CALLING PADA UOLS YANG NAK NAMPAK CANTIK DAN BERSERI ALA2 FOUNDER KOSMETIK ] . Yeahhhhh .. ...nak raya tak lama lagi kan..comfirm semua nak cantikkan kulit bebas jerawat/jeragat/kulit kusam Cepat uols lagi 3 bulan masa untuk rawat kulit. Jangan terlepas...Superb cantik! Kami tk tipu tau ️READY STOK ️READY STOK ️READY STOK Www.wasap.my/60138433522/nakrawatkulit

Pada asalnya kami semua hanya nak cuba skincare #FFPT untuk rawat kulit kami yg bermasalah teruk akibat salah guna skincare..dah mencuba macam macam produk dh sebelum ni..tapi tak de kesan langsung,malah kulit muka jadi makin teruk..keyakinan diri merudum.. 

Alhamdulillah..sekarang kami dah jadi MASTER STOKIS FFPT. Inilah skincare yang paling baik utk merawat kulit wajah abad ini..kalau cerita tak betol,tak berani kongsi..nanti dapat dosa je kan.. 

Jika adik2,kakak2,Abam2 ada masalah kulit muka,memang patut cuba skincare Queen face polish Treatment ni..tak perlu fikir panjang utk guna #QFPT ..produk semestinya HALAL,mendapat Kelulusan KKM,PURE ORGANIK..cara penggunaan yg amat mudah sangat sangat..rata2 pengguna memang cukup puas hati dengan keberkesanan Qfpt ni.. Memang patut patut cuba utk rawat masalah jerawat teruk,jeragat teruk,kulit kusam ,parut chiken pox pon boleh cepat hilang tau..! 

Kalau kumbang hinggap di bunga,fFPT hinggap dihati pengguna.. . Nak tau kenapa ramai yg jatuh cinta dengan krim ajaib nie.. Queen Face Polish Merawat Kulit kusam teruk Berjerawat/ Berjeragat Kulit kering mengelupas Kulit muka berminyak Warna kulit tak sekata Kulit rosak disebabkan pakai salah produk . . Jika ANDA sedang mengalami masalah Jangan risau Kak Mohaya boleh bantu hilangkan dalam masa 1 bulan!  . . Tak percaya ? . . Whatsapp 0138433522 Whatsapp 0138433522 Whatsapp 0138433522 

Betul ke polish polish je kulit jadi bersih,jeragat pun hilang?? BETUL SYG..ramai yg dah cantik dengan krim ajaib nie taw..Tak perlu lagi nak tepek mcm2 kat muka..guna set fFPT nie je dah boleh jadi cantik,TAK SUSAH KAN??..yg penting kena la cuba dulu,baru tau  . Ada masalah kulit jom wssp ..kak mohaya guide smpai jadi 0138433522 Jangan tangguh, wassap sekarang! NotaBuatDuit : Yang nak wat duwit tepi kepok-kepok dengan modal rendah, leh risik terus ngan Kak Mohaya tuk jadi agent. .

FJURA FACE POLISH TREATMENT
😍Produk Terlajak Laris..😍

πŸ‘‰1 set perawatan lengkap dan yg terbaik utk mendapat kulit wajah yang sihat dan awet muda. Jgn risau..
✔ Bebas Merkuri
✔ Bebas Hidroquinone
✔ Bebas Tretinoin.
Selamat digunakan πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘yang penting HALAL..
πŸ˜‡sesuai untuk semua jenis kulit...
πŸ‘produk istimewa untuk lelaki dan perempuan dan tak mengira usia..
APE TUNGGU LAGI,JOM GRAB SEKARANG😘




Bagi para wanita yang ingin memiliki kulit wajah yang bersih dan bebes dari masalah wajah sekarang QUEEN FACE POLISH TREATMENT boleh menjadi solusinya.

CARA PENGGUNAAN

1. Pakai dua kali sehari iaitu pagi dan waktu malam sebelum tidur
2. Cuci muka dengan cleanser terlebih dahulu. Picit sekali sahaja cuci dengan air suam.Lap sehingga kering.
3. Sapukan krim pada keseluruhan wajah dan lebihkan sedikit pada kulit bermasalah.

TUNGGU APA LAGI..!!!

NAK KULIT CANTIK? KOMEN "PM" ATAU KLIK LINK WHATSAPP DI BAWAH  πŸ‘‡πŸ»