BELI PRODUK KECANTIKAN ONLINE

--<<@ INFO @>>--

PENGEPOSAN DI ABS.


(AHAD-KHAMIS)

POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 TENGAHARI)


(SABTU )

POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU

MINGGU PERTAMA :)


(JUMAAT)

CUTI POS

PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA WHATSAPP +60138433522 UNTUK SELANJUTNYAWelcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us ON INSTAGRAM & Like our FB fanpage

Tuesday, 3 April 2018

5 TIPS SURI RUMAH BERNIAGA ONLINE!!

5 Tip special untuk Surirumah yang berbiznes.


1. Sebelum tidur, senaraikan apa korang nak buat esok. Asingkan senarai keje rumah dan urusan biznes. Bahasanya koreanya 'Thing To Do List'. Bila malam dah ada senarai, esoknya bangun pagi dah boleh terus follow list.


2. Cari masa paling min 2 jam untuk fokus buat urusan biznes saje. Contoh, setkan dari pukul 10 pagi hinggga 12 tengahari waktu untuk biznes. So, dalam time tu lah reply pm ke, rekod database, follow up kastemer dan sebagainya. 


3. Aktiviti harian wajib bagi orang biznes adalah buat iklan, close sale dan follow up. Setiap hari, 3 perkara nie wajib korang buat.


4. Keje umah setelkan semua sebelah malam supaya esoknya korang tak huru hara mana nak sapu sampah, mana nak reply pm. If ada bajet, upah je partime cleaner cuci umah seminggu sekali. Setel!


5. Setiap hari carik masa untuk study elmu bisnes sama ada elmu baru atau ulangkaji elmu lama. 


Psstt.. Bagi yang ada anak-anak bersekolah kena manage betul-betul tau. Ada sekolah menengah, sekolah rendah. Klu tak manage masa betul-betul, mau terkangkang-kangkang nak buat semua benda. Tangan sotong pun kalah.. 😂😂


Oh lagi satu, jangan buat biznes ikut dan je tau. Follow sistem. 


Moga kita terus istiqomah. Amin.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...