BELI PRODUK KECANTIKAN ONLINE

--<<@ INFO @>>--

PENGEPOSAN DI ABS.


(AHAD-KHAMIS)

POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 TENGAHARI)


(SABTU )

POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU

MINGGU PERTAMA :)


(JUMAAT)

CUTI POS

PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA WHATSAPP +60138433522 UNTUK SELANJUTNYAWelcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us ON INSTAGRAM & Like our FB fanpage

Saturday, 1 June 2019

STOK FJURA FACE POLISH LAMA TAKDE

Rasa nak melompat ke bintang bila tengok status founder Fjura Face Polish Treatment update stok dah ada. Tunggu tau! Lagi 2 hari sampailah kat Kak Ya.

Leganya lain macam sikit!
Dah sedikit rasa lega bila stok bakal mendarat 500 set Fjura Face Polish Treatment sebelum Raya. Pape stok sampai nanti Kak Ya dahulukan untuk Team Mohaya okey.


Thursday, 21 March 2019

Awak nak berjaya bermula dengan agen?

Sifu bagi tau macam mana nak bantu agent dalam team yang tak nak berubah?


Jawapan: Kita tak boleh ubah orang lain untuk mereka berjaya , tapi kita boleh ubah cara kita guide mereka orang betul-betul nak buat je dia akan follow dan buat tanpa Alasan. 


Setuju tak? 

 












MORNA LIESA PIMENTO RAWAT JERAGAT

MORNA LIESA PIMENTO...πŸ‘‘

RAHSIA WAJAH LEMBUT BERSERI DAN KELIHATAN LEBIH AWET MUDA SEAWAL 14 HARI !! 😱😱

.

1. Hanya 3 calit, 5 minit dah siap

2. Pakai siang dan malam

3. Tak perlu makeup tebal

.

Hanya amalkan tips ini setiap hari untuk basmi masalah jeragat dan kulit kusam.


www.wasap.my/60138433522


MORNA LIESA PIMENTO
















Tuesday, 19 March 2019

Abam Poslaju dah siap untuk Fjura Face Polish Treatment

Alhamdulillah, hari ni dah settle joget jari jemari dgn order Fjura Face Polish Set. Masing2 punya order tak sanggup tunggu gaji. Hehe pasni skin korang makin sweeeeeett la nampaknya. 


Jangan lupa Abam poslaju gi hantar nanti. Bunyi “piiit piiitt” jangan ingat orang jual askrim plak.


Siapa nak order boleh klik link 

☎️www.wasap.my/60138433522/facepolish




Wednesday, 13 March 2019

Berkesan ke Fjura Face Polish Treatment ni?

Berkesan ke Fjura ni? Ada orang berjaya? Kalau akak guna, boleh dapat kesan macam tu ke?

Insyaa Allah, berkesan kalau akak konsiten dan dalam masa yang sama cuba fahami keperluan kulit kak. Keperluan kulit setiap orang tak sama kak.

#siaptukpostage




Tuesday, 12 March 2019

Fjura Face Polish Merawat

Kalau kumbang hinggap di bunga,FFPT hinggap dihati pengguna.. 


Nak tau kenapa ramai yg jatuh cinta dengan krim ajaib nie.. 

FJURA Face Polish Merawat 

Kulit kusam teruk 

Berjerawat/ Berjeragat

Kulit kering mengelupas

Kulit muka berminyak

Warna kulit tak sekata

Kulit rosak disebabkan pakai salah produk . . Jika ANDA sedang mengalami masalah Jangan risau Kak Mohaya boleh bantu hilangkan dalam masa 1 bulan! . . Tak percaya ? . . Whatsapp 0138433522 Whatsapp 0138433522 Whatsapp 0138433522

[CALLING PADA UOLS YANG NAK NAMPAK CANTIK DAN BERSERI ALA2 FOUNDER KOSMETIK ] . Yeahhhhh .. ...nak raya tak lama lagi kan..comfirm semua nak cantikkan kulit bebas jerawat/jeragat/kulit kusam Cepat uols lagi 3 bulan masa untuk rawat kulit. Jangan terlepas...Superb cantik! Kami tk tipu tau ️READY STOK ️READY STOK ️READY STOK Www.wasap.my/60138433522/nakrawatkulit

Pada asalnya kami semua hanya nak cuba skincare #FFPT untuk rawat kulit kami yg bermasalah teruk akibat salah guna skincare..dah mencuba macam macam produk dh sebelum ni..tapi tak de kesan langsung,malah kulit muka jadi makin teruk..keyakinan diri merudum.. 

Alhamdulillah..sekarang kami dah jadi MASTER STOKIS FFPT. Inilah skincare yang paling baik utk merawat kulit wajah abad ini..kalau cerita tak betol,tak berani kongsi..nanti dapat dosa je kan.. 

Jika adik2,kakak2,Abam2 ada masalah kulit muka,memang patut cuba skincare Queen face polish Treatment ni..tak perlu fikir panjang utk guna #QFPT ..produk semestinya HALAL,mendapat Kelulusan KKM,PURE ORGANIK..cara penggunaan yg amat mudah sangat sangat..rata2 pengguna memang cukup puas hati dengan keberkesanan Qfpt ni.. Memang patut patut cuba utk rawat masalah jerawat teruk,jeragat teruk,kulit kusam ,parut chiken pox pon boleh cepat hilang tau..! 

Kalau kumbang hinggap di bunga,fFPT hinggap dihati pengguna.. . Nak tau kenapa ramai yg jatuh cinta dengan krim ajaib nie.. Queen Face Polish Merawat Kulit kusam teruk Berjerawat/ Berjeragat Kulit kering mengelupas Kulit muka berminyak Warna kulit tak sekata Kulit rosak disebabkan pakai salah produk . . Jika ANDA sedang mengalami masalah Jangan risau Kak Mohaya boleh bantu hilangkan dalam masa 1 bulan!  . . Tak percaya ? . . Whatsapp 0138433522 Whatsapp 0138433522 Whatsapp 0138433522 

Betul ke polish polish je kulit jadi bersih,jeragat pun hilang?? BETUL SYG..ramai yg dah cantik dengan krim ajaib nie taw..Tak perlu lagi nak tepek mcm2 kat muka..guna set fFPT nie je dah boleh jadi cantik,TAK SUSAH KAN??..yg penting kena la cuba dulu,baru tau  . Ada masalah kulit jom wssp ..kak mohaya guide smpai jadi 0138433522 Jangan tangguh, wassap sekarang! NotaBuatDuit : Yang nak wat duwit tepi kepok-kepok dengan modal rendah, leh risik terus ngan Kak Mohaya tuk jadi agent. .

FJURA FACE POLISH TREATMENT
😍Produk Terlajak Laris..😍

πŸ‘‰1 set perawatan lengkap dan yg terbaik utk mendapat kulit wajah yang sihat dan awet muda. Jgn risau..
✔ Bebas Merkuri
✔ Bebas Hidroquinone
✔ Bebas Tretinoin.
Selamat digunakan πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘yang penting HALAL..
πŸ˜‡sesuai untuk semua jenis kulit...
πŸ‘produk istimewa untuk lelaki dan perempuan dan tak mengira usia..
APE TUNGGU LAGI,JOM GRAB SEKARANG😘




Bagi para wanita yang ingin memiliki kulit wajah yang bersih dan bebes dari masalah wajah sekarang QUEEN FACE POLISH TREATMENT boleh menjadi solusinya.

CARA PENGGUNAAN

1. Pakai dua kali sehari iaitu pagi dan waktu malam sebelum tidur
2. Cuci muka dengan cleanser terlebih dahulu. Picit sekali sahaja cuci dengan air suam.Lap sehingga kering.
3. Sapukan krim pada keseluruhan wajah dan lebihkan sedikit pada kulit bermasalah.

TUNGGU APA LAGI..!!!

NAK KULIT CANTIK? KOMEN "PM" ATAU KLIK LINK WHATSAPP DI BAWAH  πŸ‘‡πŸ»

















MARI DAPATKAN FJURA FACE POLISH TREATMENT DARI STOKIS SAH

^^ Mari Dapatkan FJURA / QUEEN FACE POLISH TREATMENT yang original melalui Stokis SAH sahaja^^Pn. Aya Stokis Fjura Kelantan & Terengganu .

Harga Mampu milik 
^^RM118 satu set include postage (Semenanjung)
^^RM122 satu set include postage (Sabah/Sarawak)

Tahan : 1 hingga 2 bulan

πŸ€—RAMAI DAH CANTIK DENGAN FJURA/ QUEEN FACE POLISH TREATMENT NI..














Morna Liesa krim jeragat takde Spf.


Kak Ya! Kulit adik ni jenis mudah sunburn. Kalau pakai Morna Liesa Pimento ni comfirm muka dah tak sunburn ke?

Jauhnya minda luar sedar adik. Sunburn ni disebabkan cahaya matahari dik. Jadi adik perlukan perlundungan dari cahaya matahari. 

Tapi adik duk rumah je, tak keluar gi mana.

Kat rumah pun ada cahaya dik, cahaya redup pun ada sinaran uv tau. Lampu rumah pun ada uv. Screen handphone pun ada uv. Hehehe..uv ni takde kaitan pun dengan rumah πŸ˜….

Masalah adik kulit mudah sunburn. Jadi adik wajib cari krim spf.

Note: Morna Liesa krim jeragat takde Spf.

MORNA LIESA PIMENTO

Cabar Diri Untuk Berjaya


Masa stok sampai hari selasa, Kak Ya ingatkan stok dapatlah tahan sebulan. Rupanya lariiiii banyakkk Bosss!

Alhamdulillah, 500 set dah tinggal separuh dalam masa 2 hari. Kak Ya bajet sebulan sekali restock lepas up ke Master stokis Fjura Face Polish Treatment. 

Rasanya klu dah syurutt banyak ni, kena restock sebulan tiga kali. Banyaknyer 1500 set sebulan ❤️. Target harus up sentiasa kan. KakYa Boleh! Awak pun boleh! Team Mohaya boleh! 

Ingat mula start jadi agen dulu modal RM4++ je. Sebulan sekali restock. Tak sangka Kak Ya sampai tahap ni. Sekali nak keluar modal 30k mengeletar tangan. 

Stok sampai malam Selasa tapi khamis dah habis separuh stok πŸ˜±. Matilah berkubur rasa tak yakin diri tu. Kena cabar diri πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ».

Stokis Dan Agen Diperlukan : Fjura Face polish Treatment


Bolah duk gewe nop pese ❤️
Kalu doh bekene masuk minang terus. 
Duk saye dio abis te, hop lain mari doh tok pande.

Ni dah dipinang orang πŸ˜.


Stokis Restock Fjura Face Polish Treatment

Pegang Harga Hq Fjura Face Polish Ketat-Ketat


Untung banyak lah Kak Ya! Tak kan tak boleh bagi less sikit.

Itu ayat biasa kan bagi seller. Pelanggan mengandaikan kita kaut untung banyak. Sampai tak boleh bagi less langsung.

Bukan macam tu dik! Kami seller yang jujur dan amanah pegang harga HQ tetapkan. Harap adik paham. Adik nak ke berurusan dengan orang yang tak jujur. Sudah tentulah tak nak kan?

Jadi adik kenalah support seller yang pegang harga HQ ketat-ketat. Abam poslaju dah nak pegang ketat-ketat barang adik semua yang sertai pengeposan hari ni. 

Dah sampai nanti jangan pegang Abam poslaju pulak! Terima barang dan sign tau.

POSTAGE FJURA FACE POLISH TREATMENT


Dah Boleh Display Fjura Face Polish Treatment


Dah boleh display! Sekarang baru sempat susun dalam lemari ni. Dulu stok tak sempat nak susun pun dah licin. Haaaa! dah up ke master stokis baru menyempat nak susun stok. 

Ramai dah yang datang ambik kat kedai. Lokasi mana?
Tengok sini https://g.co/kgs/UB9nJE 

Fjura Face Polish Treatment