BELI PRODUK KECANTIKAN ONLINE

--<<@ INFO @>>--

PENGEPOSAN DI ABS.


(AHAD-KHAMIS)

POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 TENGAHARI)


(SABTU )

POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU

MINGGU PERTAMA :)


(JUMAAT)

CUTI POS

PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA WHATSAPP +60138433522 UNTUK SELANJUTNYAWelcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us ON INSTAGRAM & Like our FB fanpage

Saturday, 12 October 2019

HAUS SKIN BLOOD ORANGE BRIGHTENING

Confidence is Perfection

Haus Cosmetics is a brand that is competing in the beauty and health industry especially in Malaysia and offers a variation of Halal cosmetics products and is internationally priced at affordable prices. Haus Cosmetics has since gone on to expand the collection into a full range of colour cosmetics, including eyeshadow palettes, concealers, highlighters, blushes, accessories and more, as well as becoming one of the most renowned and coveted halal cosmetics brands of 2019.

Silky Intense Oil Serum Special Edition
RM 55.00 | 10ml
Rawatan Intensif kulit wajah dengan OMEGALIGHT dan 6 jenis ekstrak minyak antara yang terbaik di Dunia.

BLOOD ORANGE SKINCARE COMBO LIMITED

PROMOSI RM205 MYR 
NORMAL PRICE RM250 MYR
HAUS COMBO LIMITED SET DRY & COMBINATION SKIN:
- 1 SERUM
- 1 SCRUB CLEANSER (FREE GIFT SEKARANG TIME PROMO)
- 1 CREAM MOISTURISER
- 1 SILKY INTENSE OIL SERUM LAVENDER

BLOOD ORANGE SKINCARE COMBOB

PROMOSI RM150 MYR 
NORMAL PRICE RM195 MYR
HAUS COMBO B FOR OILY SKIN:
- 1 SERUM
- 1 SCRUB CLEANSER (FREE GIFT SEKARANG TIME PROMO)
- 1 GEL MOISTURISER


BLOOD ORANGE SKINCARE COMBO

PROMOSI RM199 MYR 
NORMAL PRICE RM244 MYR
HAUS COMBO A SET DRY & COMBINATION SKIN:
- 1 SERUM
- 1 SCRUB CLEANSER (FREE GIFT SEKARANG TIME PROMO)
- 1 CREAM MOISTURISER
- 1 SILKY INTENSE OIL SERUM

BLOOD ORANGE SKINCARE COMBO C

PROMOSI RM100 MYR 
NORMAL PRICE RM110 MYR
HAUS COMBO C FOR OILY SKIN:

- 1 SCRUB CLEANSER 
- 1 GEL MOISTURISER

Blood Orange Brightening Scrub Cleanser | 50ml
NORMAL PRICE RM45 MYR
HAUS SCRUB CLEANSER FOR ALL SKIN TYPE


Blood Orange Brightening Cream Moisturiser | 15g
NORMAL PRICE RM65 MYR
HAUS CREAM MOISTURISER FOR DRY AND COMBINATION SKIN

Blood Orange Brightening Gel Moisturiser | 15g
NORMAL PRICE RM65 MYR
HAUS GEL MOISTURISER FOR OILY SKIN

Blood Orange Brightening Serum | 15ml
NORMAL PRICE RM85 MYR
HAUS SERUM FOR ALL SKIN TYPE

Silky Intense Oil Serum Calendula
RM 49.00 | 10ml

Thursday, 3 October 2019

Scrub Cleanser Haus Skin

BLOOD ORANGE SCRUB CLEANSER BY HAUS
#ScrubCleanser
.
Memperkenalkan scrub cleanser yang mengandungi banyak khasiat dari Blood Orange untuk kecantikan wajah anda.
.
Kebaikan Scrub Clenaser:-
✔ Mengekalkan penghidratan kulit
✔ Menegangkan kulit dan anti oksidan
✔ Menjadikan kulit glowing/bersinar
✔ Agent pencerahan terbaik
✔ Mengandungi Vitamin A yang sangat tinggi
✔ Mengandungi anti allergic
✔ Membuang sel kulit mati seperti blackhead dan whitehead
✔ Membantu mematikan jerawat dan mengecutkan jerawat


5 KEBAIKAN SCRUB CLEANSER BY HAUS
Bila kita dengar je perkataan scrub semua akan cakap ‘eh scrub boleh guna hari-hari ke?’ ‘Tak lukakan kulit ke?’
Tidak lagi dengan Haus Skincare.
Scrub yang ada di dalam Scrub Cleanser Haus ni adalah scrub yang sangat halus, scrub yang berasal dari kayu dan bukan dari plastik, so bila kita pakai rasa lembut je muka dan lansung tak rasa sakit, rasa sejuk dan paling penting rasa cuci dari dalam.

Bahan yang ada dalam Scrub Cleanser Haus Skin

Ciri-ciri Scrub Cleanser Haus Skin

Fungsi Scrub Cleanser Haus Skin

Fungsi bahan yang ada dalam Scrub Cleanser Haus Skin

Scrub Haus Skin cleanser berfungi sebagai ejen PHYSICAL EXFOLIATOR yang lembut bagi membuang sel kulit mati di wajah, whitehead dan blackhead.
• Exfoliator ni ialah proses membuang sel kulit mati di kulit muka.
• Scrub pula, cara untuk kita membuang kulit mati. Kita sental sental guna scrub, bagi hilangkan sel kulit mati tu. Ini namanya, physical exfoliate.

Kenapa kita kena exfoliate kulit muka kita?
Naturally, kulit kita memang boleh singkirkan sel kulit mati secara semulajadi melalui recycle normal kulit 28 hari tapi bila dah usia meningkat, hormone jadi tidak stabil, kulit pulak terdedah dengan pencemaran persekitaran, terdedah kepada cahaya matahari dan akhirnya proses nak hilangkan sel kulit mati tu semakin lambat dan kadang-kadang stop terus sebab tu siapa perasan kulit kita nampak kusam?
Jadi, untuk mendapatkan kulit yang sihat dan cantik boleh dapatkan dari agent yang sah.

NAK KULIT CANTIK? KOMEN "PM" ATAU KLIK LINK WHATSAPP DI BAWAH  ๐Ÿ‘‡๐Ÿป



The BEST ever Scrub Cleanser.
Haus Skin Scrub Cleanser
Tekstur :
Sejenis gel pekat bewarna orange gelap bersama scrub yang sangat halus
Ciri-ciri produk:
Mengandungi buih yang sedikit kerana tiada SLES dan SLS, rasa sejuk selepas digunakan untuk menyegarkan wajah.
Kebaikan Produk Scrub Cleanser :
1. Mengandungi Vitamin A yang sangat mewah
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Vitamin A membantu untuk memperbaiki masalah jerawat dengan menyeimbangkan dan mengawal pengeluaran minyak di wajah. Vitamin A juga membantu mengurangkan pigmentasi/jeragat.
2. Agent Pencerahan terbaik kerana mengandungi Blood Orange dari Pulau Sicily, Italy
๐Ÿ‘‰๐Ÿป 25x ganda sangat kaya dengan Vitamin C berbanding dengan orange biasa, yang mana sangat hebat dalam membantu mengurangkan jeragat yang degil.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Membantu mempercepatkan pengeluaran collagen, dengan itu kulit semakin anjal, kedutan hilang dan akhirnya menjadi muda remaja.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Memudarkan bintik hitam dan parut jerawat dengan berkesan.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Meratakan tona kulit yang tidak sekata.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Mencerahkan kulit dengan lebih pantas kerana kandungan vitamin C adalah sangat tinggi.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Based on study oleh Chemist dari Italy, Blood Orange yang di gunakan dalam formulasi Haus Skin ini memberi kesan pemutihan yang sama effective seperti hydroquinone dan lebih baik dari kojic acids tetapi Blood Orange jauh lebih SELAMAT kesan pemutihan kerana ia adalah sumber semulajadi.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Kulit akan lebih cerah dengan cara yang natural, tiada pengelupasan dan tiada kesakitan.
3. Mampu menjadikan kulit glowing atau bersinar.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Haus Skin ini mengandungi Enzime Papaya yang dikenali sebagai bahan utama dalam produk pemutihan kulit kerana ia mengandungi papain, enzim semula jadi yang menggalakkan pembaharuan kulit dan sel baru. Ia membantu dalam pengelupasan kulit untuk mendapatkan sel baru, dan mempunyai sifat pemulihan yang melembutkan kulit.
๐Ÿ‘‰๐Ÿป Menanggalkan sel kulit mati
4. Sangat berkesan mematikan jerawat, mengecutkan jerawat, membunuh kuman jerawat dan mengawal pengeluaran sebum kerana mengandungi Salicylic Acid dan Niacinamide.
5. Rice Bran Extract sangat bagus untuk menenangkan kulit dan anti oxidant.
6. Capparis Spinosa Fruit Extract mampu mengekalkan penghidratan kulit yang mencukupi dan menghalang kulit daripada menjadi kering.
7. Capparis Spinosa Fruit Extract juga sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit allergic kerana ia mengandungi fungsi Anti-Allergic.
8. Scrub di dalam cleanser berfungi sebagai agen physical exfoliator atau mild exfoliator yang lembut bagi membuang sel kulit mati di wajah, white head dan black head.
HEBAT KE HEBAT?

TUNGGU APA LAGI..!!!
NAK KULIT CANTIK? KOMEN "PM" ATAU KLIK LINK WHATSAPP DI BAWAH ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

Monday, 16 September 2019

VVHITE : PUTIH GEBU DBELLA


VVHITE PUTIH KULIT BY IZUBIELA
.

UPGRADE Diri Anda Untuk Lebih Cantik Dan PUTIH GEBU dengan VVHITE PUTIH GEBU ❤️
.
.
LEBIH BERKESAN . FORMULA PUTIH GEBU PALING LATEST .
.
.
200% BERKESAN‼️‼️
.
.
๐Ÿ’๐ŸผKulit putih 15x ganda .
Putih Gebu Dbella
Jom awak upgrade tona kulit.

KEBAIKAN Vvhite .
๐Ÿ’๐ŸผMengecilkan liang roma terbuka .
๐Ÿ’๐ŸผKulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
๐Ÿ’๐ŸผMehilangkan parut lama .
๐Ÿ’๐ŸผMenghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata .
๐Ÿ’๐ŸผMerawat kulit dari dalam .
๐Ÿ’๐ŸผMengecutkan JERAWAT
๐Ÿ’๐ŸผMenyingkir kan toksin dlm bdn .
๐Ÿ’๐ŸผKulit gebu, lembap & pink .
✔Perisa yang sangat sedap, (MIX BERRIES) .
๐Ÿ’๐ŸผMenegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda .
๐Ÿ’๐ŸผMensekatakan tona kulit seluruh badan .
.
❤️WHITE KIDNEY BEAN EXTRACT
KANDUNGAN Vvhite
❤️GLUTATHIONE
❤️CAMU CAMU
❤️VITAMIN C
❤️SALMON COLLAGEN
❤️MARINE COLLAGEN PETIDE
❤️HYDROLYSED GUAR GUM
❤️WHITE BIOFLAVANOID
❤️MAQUI BERRY
❤️NIACIN
*GMP*
❤️COENZYME Q10
❤️L-CARNITINE.
*Semua jenis bahan-bahan premium untuk merawat & mencantikkan kulit anda*
.
.
*KELULUSAN KKM*
*HALAL*

VVHITE : PUTIH GEBU DBELLA

VVHITE : PUTIH GEBU DBELLA

VVHITE : PUTIH GEBU DBELLA

VVHITE : PUTIH GEBU DBELLA

VVHITE : PUTIH GEBU DBELLA

PROMOSI SEKARANG !!!

HARGA : RM99 **tak termasuk pos
1 KOTAK (15 SACHET) untuk 15 hari penggunaan.

Dapatkan sekarang..



TESTIMONI BERJAYA PUTIH DENGAN VVHITE

TESTIMONI BERJAYA PUTIH DENGAN VVHITE

TESTIMONI BERJAYA PUTIH DENGAN VVHITE

TESTIMONI BERJAYA PUTIH DENGAN VVHITE

TESTIMONI BERJAYA PUTIH DENGAN VVHITE

TESTIMONI BERJAYA PUTIH DENGAN VVHITE

TESTIMONI BERJAYA PUTIH DENGAN VVHITE

TESTIMONI BERJAYA PUTIH DENGAN VVHITE

TESTIMONI BERJAYA PUTIH DENGAN VVHITE

TESTIMONI BERJAYA PUTIH DENGAN VVHITE

TESTIMONI BERJAYA PUTIH DENGAN VVHITE

TESTIMONI BERJAYA PUTIH DENGAN VVHITE

TESTIMONI BERJAYA PUTIH DENGAN VVHITE




VVHITE : PUTIH GEBU DBELLA

PROMOSI SEKARANG !!!

HARGA : RM99 **tak termasuk pos
1 KOTAK (15 SACHET) untuk 15 hari penggunaan.

Dapatkan sekarang..

Thursday, 5 September 2019

ANNONA BIRD'S NEST: KENAPA 7 % JER SARANG BURUNG


Annona Bird's Nest murah?
RM6 je sebotol. Wow kan?
Kenapa murah? Kenapa sedap? Kenapa tak pahit?
Sebab kandungan birdnest hanya 7%.
Kenapa 7% jer?
Haih, banyak betul tanya. ๐Ÿคฃ
Sebab 7% jer badan boleh serap nutrisi dari sarang burung dalam satu-satu masa. Jadi kalau awak minum yang kandungan sarang burung tinggi pun, hanya sia-2 saja. 

Dan lagi tinggi kandungan birdnest, lagi mahal lah harga birdnest tu. Bila mahal, payah nak konsisten sehari sebotol. ❤️
Faham?
Ada jiran , selang 3 hari mesti dia beli sekotak. Sebab dekat jer. 
Ada kawan Jue, dia beli terus stok untuk sebulan sebanyak 10 kotak. Sebab dia jauh.
Jadi pilihan di tangan yu ols. ๐Ÿ•Š️


ANNONA BIRD'S NEST
Mengandungi khasiat :
๐Ÿ•ŠSarang Burung (7%)
๐Ÿ•ŠAmerican Ginseng
๐Ÿ•ŠWhite Fungus 
๐Ÿ•ŠRock Sugar.

RASA
Tak pernah minum bird nest?
Di dalam ABN, selain sarang burung terdapat juga sedikit hirisan ginseng, white fungus dan rock sugar. Semua ni dibancuh sesedap rasa dan cukup kasih sayang ๐Ÿ’•
Ala.. macam minum jeli nata de coco tu ๐Ÿ•Š

Rasa sedap banyak manfaat pula Annona Bird's Nest ni. C.ah senaraikan apa manfaat ABN dekat bawah:
-Memudarkan pigmentasi kulit
-Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
-Mencerah dan menganjalkan kulit
-Melembap dan menghaluskan kulit
-Membantu masalah penghadaman
-Memperkuatkan fizikal badan
-Meningkatkan sistem imuniti badan
-Meningkatkan daya ingatan
-Meningkatkan dan menguatkan kadar imuniti kepada ibu dan bayi.
Best ke sangat best?

ABN adalah produk semulajadi. 
Tiada pengawet, pewarna tiruan dan penstabil makanan ditambah.
• ABN di hasilkan di sebuah kilang yang sudah mempunyai 23 tahun pengalaman dalam industri minuman sarang burung di Malaysia. Dan boleh dikatakan mereka adalah ‘pioneer’ di dalam industri ini.
• Jadi, sudah tentu kualiti piawaian sarang burung mereka sangat tinggi dan juga memenuhi standard antarabangsa.
• Penghasilan ABN mematuhi tahap pensijilan GMP (Good Manufacturing Practice), HACCP (Hazard Analysis and Critical Point) dan juga Veterinary Health Mark (VHM).
• GMP - Pensijilan ini menandakan bahawa produk dihasilkan secara konsisten dan dikawal mengikut standard kualiti.
• HACCP - Jaminan keselamatan makanan yang menunjukkan produk dihasilkan dan dikelola dalam persekitaran yang bersih di semua peringkat pengeluaran makanan, bermula dari sumber bahan mentah sehinggalah menjadi produk siap.
• VHM - Ini adalah tanda kelulusan bahawa kilang sepenuhnya memenuhi Piawaian Kebersihan dan Sanitasi, dan Piawaian Kualiti dan Jaminan Keselamatan Makanan.

TAHUKAH ANDA ? ๐Ÿ•Š
Sarang Burung mempunyai kandungan glikoprotein yang tinggi, faktor pertumbuhan dan sifat energetik yang neutral, dan membantu meningkatkan sistem imun yang lemah.



Jadi reseller pun bukan main lagi reward dia oit!
Siapa tak jeles.
Tak dapat gelang emas , mana tau rezeki kot boleh nak jumpa Oppa Korea sambil makan original Halal samyang kat sana.
KAMSAHAMNIDA ๐Ÿ’๐Ÿป‍♀️
Siapa lambat join team Annona kena tinggal daaaa..!


IZUBIELA VVHITE PUTIH GEBU


7 HARI RESULT VVHITE ๐Ÿ˜Š [SEMYUM KAMBING] .
.
Ramai kawan-kawan tegur dah nampak lain sekarang kulit semakin cantik dan putih . BARU jer 7 hari Consume #Vvhite , Sekarang dah tak nak tukar yang lain kerana sangat serasi yang penting kesannya sangat WOWW‼️



MAKIN HARI MAKIN #PUTEH RAMAI DAH TEGUR ๐Ÿคฉ
.
Ramai kawan-kawan tegur dah nampak lain sekarang kulit semakin cantik dan putih . BARU jer 10 hari Consume #Vvhite , Sekarang dah tak nak tukar yang lain kerana sangat serasi yang penting kesannya sangat WOWW 



Orang kata kena cuba dulu baru tahu kesannyaaa , Sekarang Tengok Dah jatuh hati itu pun baru cuba2 jer ๐Ÿคญ๐Ÿคญ VVHITE TERBAIKK!!



DIRI sendiri tak sangka memang betul2 menjadi supplement VVHITE ni!!
.
.
DAH CUBA SEKOTAK MESTI AKAN NAMPAK PERUBAHAN‼‼
Dah nampak perubahan mesti lah akan repeat order dan setia dengan supplement ni!!!



ABANG SUKA TENGOK KULIT AYANG PUTIH GEBU!
[ NEW PRODUCT] ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . . [ VVHITE ] Perisa yang sangat sedap, (MIX BERRIES) 
KANDUNGAN Vvhite
.
❤️GLUTATHIONE
❤️VITAMIN C
❤️CAMU CAMU
❤️SALMON COLLAGEN
❤️MARINE COLLAGEN PETIDE
❤️HYDROLYSED GUAR GUM
❤️MAQUI BERRY
❤️WHITE BIOFLAVANOID
❤️NIACIN
❤️COENZYME Q10
❤️WHITE KIDNEY BEAN EXTRACT
❤️L-CARNITINE *Semua jenis bahan-bahan premium untuk merawat & mencantikkan kulit awak*



VVHITE PROMOSI RAHSIA : 
1 Box: RM99  (exclude postage)