BELI PRODUK KECANTIKAN ONLINE

--<<@ INFO @>>--

PENGEPOSAN DI ABS.


(AHAD-KHAMIS)

POS SEPERTI BIASA(SEBELUM 12 TENGAHARI)


(SABTU )

POS SEPERTI BIASA KECUALI SABTU

MINGGU PERTAMA :)


(JUMAAT)

CUTI POS

PELANGGAN YANG MASIH TIDAK MENERIMA ITEM MASING-MASING SELEPAS 2 @ 3 HARI PENGHANTARAN, SILA WHATSAPP +60138433522 UNTUK SELANJUTNYAWelcome =) Thanks for visiting ^_~ Feel free to follow us ON INSTAGRAM & Like our FB fanpage

Saturday, 24 August 2019

TESTIMONI ANNONA BIRD'S NEST : LENCUN BASAH DENGAN SUSU


Minum #SiBurungPink sebelum tidur, tak sedar tengok-tengok dah lencun baju dengan susu 

Selain membantu meningkatkan bekalan susu badan,bagaimana sarang burung dapat improve overall well being mommies semua,

ANNONA BIRD'S NEST TAMBAH SUSU BADAN

KHASIAT ANNONA BIRD'S NEST UNTUK ANAK ANDA

Annona Bird's Nest juga sesuai untuk kanak-kanak

Dapat meningkatkan sistem kekebalan tubuh dan pengambilan secara kerap akan dapat membantu perkembangan mental yang baik.


ANNONA BIRD'S NEST : KILANG 23 TAHUN PENGALAMAN

• ABN di hasilkan di sebuah kilang yang sudah mempunyai 23 tahun pengalaman dalam industri minuman sarang burung di Malaysia. Dan boleh dikatakan mereka adalah ‘pioneer’ di dalam industri ini.
• Jadi, sudah tentu kualiti piawaian sarang burung mereka sangat tinggi dan juga memenuhi standard antarabangsa.
• Penghasilan ABN mematuhi tahap pensijilan GMP (Good Manufacturing Practice), HACCP (Hazard Analysis and Critical Point) dan juga Veterinary Health Mark (VHM).
• GMP - Pensijilan ini menandakan bahawa produk dihasilkan secara konsisten dan dikawal mengikut standard kualiti.
• HACCP - Jaminan keselamatan makanan yang menunjukkan produk dihasilkan dan dikelola dalam persekitaran yang bersih di semua peringkat pengeluaran makanan, bermula dari sumber bahan mentah sehinggalah menjadi produk siap.
• VHM - Ini adalah tanda kelulusan bahawa kilang sepenuhnya memenuhi Piawaian Kebersihan dan Sanitasi, dan Piawaian Kualiti dan Jaminan Keselamatan Makanan.

ANNONA BIRD'S NEST

ANNONA BIRD'S NEST : RUPANYA SAMBIL CANTIK PUN BOLEH MENANG

Rupa-rupanya bila beli 5 kotak #SiBurungPink ini dapat 1 LUCKY DRAW! Dan ada peluang untuk menang emas atau wang tunai!
Sapa nak bagi oit. Mana boleh tahannnnn..

Takkan nak tengok jerr...🤤

ANNONA BIRD'S NEST : RUPANYA SAMBIL CANTIK PUN BOLEH MENANG

ANNONA BIRD'S NEST : LAGI SEDAP DIMINUM SEJUK

Ikut hati kak Azizahtulmuna nak ja terus minum. tak sabar nak rasa #SiBurungPink ni😃 Kalau nak sedap lagi letak dalam peti ais;..sejuk anak tekak bila minum #SiBurungPink.

TESTIMONI ANNONA BIRD'S NEST TAMBAH TENAGA


Seminggu sebelum raya mak Cik Nurulaimi demam panas, kebah sekejap lepas tu demam balik. Makan je muntah keluar balik sudah 5 hari macam tu sampai takda tenaga. Kalau berdiri atau duduk dia rasa nak pening 

Bermacam-macam ikhtiar juga dan tertiba terdetik tanya dalam group boleh ke tak nak cuba bagi #ABNmula-mula takut nak bagi takut badan tak leh nk terima.

Alhamdulilah mak cik Nurulaimi boleh terima dan minum #ABN walaupun nampak lemah tetapi ia nampak ada tenaga nak bergerak siikit dan membantu perubahan tahap kesihatan mak Cik Nurulaimi .❤️

TESTIMONI ANNONA BIRD'S NEST TAMBAH TENAGA

KHASIAT SARANG BURUNG WALIT UNTUK LELAKI


Sebenarnya sarang burung bukan untuk wanita sahaja. Tapi lelaki pun boleh minum sebab nya sarang burung mempunyai kandungan glikoprotein yang tinggi dan membantu meningkatkan sistem imun yang lemah.

Pengambilan dalam jangka masa panjang dapat membantu mengurangkan keletihan dan tekanan serta dapat memberi tenaga dan kesihatan .


Friday, 16 August 2019

ANNONA BIRD'S NEST: Beli 5 kotak berpeluang memenangi percutian dan emas

Annona Bird's Nest (ABN) mengandungi khasiat :
🕊Sarang Burung (7%)

🕊American Ginseng
🕊White Fungus 
🕊Rock Sugar


1 kotak/set ABN mengandungi 3 botol dengan isian sebanyak 70 ml per botol. 
Harga sebotol : RM6
Harga sekotak : RM18 

Beli 5 kotak berpeluang memenangi percutian dan emas. Cabutan bertuah akan dibuat setiap 3 bulan di fb wall founder Ony
Nurhusni.



Kelebihan pemakanan sarang burung termasuk penjagaan kulit dari dalaman :
1) anti aging - melambatkan proses penuaan 
2) mengurangkan kedutan dan garis halus
3) mencerahkan dan menganjalkan kulit
4) melembap dan menghaluskan kulit
5) nampak berseri - improve skin complexion

Cara pengambilan :

🕊Minum 1 botol ABN
🕗1 kali sehari

🍛Sesuai diminum pada waktu pagi semasa perut masih kosong atau 1 jam sebelum tidur untuk penyerapan nutrisi yang lebih baik.
Simpan di tempat yang sejuk dan kering. ❄️

Setelah botol dibuka, simpan di dalam peti sejuk dan habiskan dalam masa 24 jam