ORDER HERE

KEBAIKAN GEL MOISTURISER BY HAUSSKINCARE

#MOISTURISER BY HAUSSKINCARE

Punca kulit berminyak adalah disebabkan sebum yg berlebihan. Anda disarankan menggunakan produk perawatan berlabel oil free, water based atau non-comedogenic. 

Manakala, punca kulit berjerawat adalah masalah kulit yang umumnya disebabkan oleh bakteri (tidak hanya hormon) dan sering dialami oleh jenis kulit sensitif. Untuk mereka yang ada acne-prone skin, elakkan pakai pelembab yang jenis cream. Carilah pelembab yang jenis lotion atau lebih bagus lagi dalam bentuk gel. Ini akan mengurangkan penghasilan minyak berlebihan pada muka.

Rajinkan diri pakai SUNBLOCK sebab sunblock mampu kurangkan parut jerawat daripada jadi lebih gelap.

Gel Moisturiser by #hausskin dapat membantu:

πŸ’Ÿ Masalah kulit berminyak & berjerawat
πŸ’ŸAnti aging
πŸ’ŸAnti kendutan
πŸ’ŸMencerahkan kulit kusam
πŸ’ŸMematikan kuman yang aktif yg 
      menyebabkan pertumbuhan jerawat.
πŸ’ŸMengawal pengeluaran sebum

Eh korang tau tak dalam Skincare HAUS ni ada 2 jenis moisturizer?
.
1 gel, 1 krim.
.
Apa beza 2 ni?
Haa kalau muka jenis berminyak berjerawat guna Gel Moisturizer. Cepat kecutkan jerawat. Kawal minyak kat muka tu sekali.
.
Kalau muka kering pulak guna la Cream Moisturizer. Lembapkan kulit muka. Rasa lembut je.
.
Best tau sebab dua dua ada Blood Orange. Vitamin c dia 25 kali ganda oren biasa tau! Patut la muka lagi putih lagi bersih lagi ploles ni!

BERMINAT?
Meh ketuk pintu wassap Haya cepat cepat πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ

#HAUSSKIN
πŸ’― Bahan Semulajadi & Organik
πŸ’― Selamat, Suci dan Halal

πŸ’― Bebas Merkuri & Bahan terlarang
HAUS Gel Moisturiser :RM 79.00 exclude postage 

Semoga bermanfaat untuk anda ✌️

GEL MOISTURIZER
.

Sesuai untuk kulit yang berminyak dan jerawat. Kandungan Seboclear MP & Sahicylic Acid dapat menyekat dan membunuh pembiakan bakteria pada kulit sensitif dan jerawat.
.


Gel yang mengandungi 100% daripada 'water based'. Tidak melekit, cepat meresap dan tekstur sangat ringan serta selesa.

#Hauscosmetics
#hausskincare

HAUS Cream Moisturiser :RM 79.00 exclude postage 

Semoga bermanfaat untuk anda ✌️
CREAM MOISTURIZER
.

Untuk kulit kering dan kombinasi. Ia mengandungi HA yang tinggi untuk bagi kulit lembap. Kalau kulit terlalu kering memang mudah mengundang kedut dan jeragat.
.


Bertekstur krim pekat, tetapi tidak melekit, cepat meresap, ringan dan selesa.
#Hauscosmetics
#hausskincare

Produk Haus Skin untuk penjagaan kulit.
.
Teknologi yang utama dalam #BOBS adalah Blood Orange. Diimport khas dari Pulau Sicily, Italy.
.
Terdapat banyak khasihat dalam Blood Orange antaranya mempunyai 25x ganda Vitamin C berbanding dengan orange biasa.
.
Anda mahu tahu banyak lagi kelebihan yang ada dalam #BOBS?? STAY TUNE!!
.
#HausCosmetics #HausSkin #BloodOrangeBrighteningSet #BOBS #HalalCosmetics #modesthalalcosmetics

Produk Haus Skin untuk penjagaan kulit.
.
Teknologi yang utama dalam #BOBS adalah Blood Orange. Diimport khas dari Pulau Sicily, Italy.
.
Terdapat banyak khasihat dalam Blood Orange antaranya mempunyai 25x ganda Vitamin C berbanding dengan orange biasa.
.
Anda mahu tahu banyak lagi kelebihan yang ada dalam #BOBS?? STAY TUNE!!
.
#HausCosmetics #HausSkin #BloodOrangeBrighteningSet #BOBS #HalalCosmetics #modesthalalcosmetics

Mencari pelembab yang sesuai dengan kulit?

Tak perlu risau lagi, Haus skin ni ada 2 jenis pelembab muka.

Pelembab jenis gel sesuai untuk kulit muka berminyak dan berjerawat,ianya water based .

Pelembab jenis krim pula sesuai untuk kulit kering dan kombinasi.

Yang paling BEST kedua-dua jenis pelembab ni tidak melekit dan cepat meresap!

Cuba dulu, pasti jatuh CINTA 😍



Kulit berminyak berjerawat? Ce pakai gel moisturizer rasa sejuk berangan jer muka

Kulit kering berjeragat?

Ce sapu cream moisturizer, pasti rasa lembut, kulit rasa moist moist ala moist cake jer.

Kulit terasa macam bayi nanti 😍

Haus skin pasti memikat ❤️

#CreamMoisturiser
.
Blood Orange Brightening Cream moisturiser sangat sesuai untuk jenis kulit wajah Combination & Dry Skin/Normal.
.
Cream ini mempunyai kandungan Hyaluronic Acid (HA) yang berfungsi untuk menambah air dan melembapkan kulit wajah.
.
Kandungan Blood Orange dan bahan-bahan lain yang ada dalam moisturiser ini dapat menstabilkan kulit menjadi lebih lembab dan sihat.
.
Antara kelebihannya iailah;
πŸ“ŒMenjadikan kulit lembap
πŸ“ŒMenghilangkan kedutan
πŸ“ŒKulit wajah menjadi tegang
πŸ“ŒKolagen kulit bertambah tinggi seperti kulit bayi


Cik jerawat ni, kalau nak singgah kat muka tiba-tiba je kannn.. nasib le gel moisturizer Haus ni ada. Sebelum tido tu, tepek je bulat-bulat kat tempat jerawat, belai-belai sikit. Hahah.. esok pagi confirm dia pegi tanpa jejak dan pesanan. Ahaks



Muka kering wajiblah pakai Moisturiser  dari Haus Cosmetics. Yang kulit  kering pakai jenis cream, yang muka oily pakai jenis gel.

Bahan utama dari Blood Orange dari Itali. Dalam setahun, buah ni yang berbuah hanya dua kali. Tapi 25 kali ganda tingginya Vitamin C.

Sebab tu boleh melembap, mencerah secara semula jadi!

Apa yg best sangat Gel Moisturizer ni??

Mestilah sebab:

πŸ’₯ Tidak melekit
πŸ’₯ Sangat ringan Dan selesa
πŸ’₯ Gel 100% water based
πŸ’₯ Rasa sejuk Dan nyaman
πŸ’₯Kulit jadi lembut Dan lembab

Jangan berlengah lagi...

Mesti korang tertanya-tanya kan bagaimana CIRI-CIRI BOB CREAM MOISTURISER nie. Meh nak bagitau satu-satu kat korang.

πŸ’₯ Teksturnya cream pekat.
πŸ’₯ Berwarna oren gelap.
πŸ’₯ Rasa sejuk dan nyaman bila calit kat kulit wajah.
πŸ’₯ Tak melekit tau.
πŸ’₯ Cepat sangat meresap ke dalam kulit.
πŸ’₯ Ada vitamin C & E untuk kulit sihat.
πŸ’₯ Sesuai sangat untuk yang kulit kering.

Dah tahu apa jenis masalah kulit korang? Kalau yang kulit kering kusam tu, baik rawat awal-awal tau sebelum melarat. 😘

Muka berjerawat dan berminyak sering melanda. Nasib baik Ada Gel Moituriser HausSkin. Pakai siang Dan malam.
 
Jika naik jerawat siang hari, malam cuci muka bersih-bersih kemudian sapu je gel moituriser pastu tido. Keesokan harinya jerawat dah kecut.Best kan?

 Alhamdulillah sekarang masalah kulit muka berjerawat dan berminyak dah hilang.

Gel sesuai untuk kulit berminyak. Cream untuk kulit kering dan combination.
.
Korang kulit jenis apa?

Moisturiser ni penting tau untuk kulit.
Ada 2 jenis moisturiser by HAUS Skin ni.
Gel moisturiser untuk kulit berminyak.
Cream Moisturiser untuk kulit dry dan kombinasi.

Best sangat Moisturiser in sebab cepat menyerap pada kulit dan tak melekit.

HAUS SKIN MOISTURISER

HAUS SKIN MOISTURISER

HAUS SKIN MOISTURISER

HAUS SKIN MOISTURISER

HAUS SKIN MOISTURISER

HAUS SKIN MOISTURISER

HAUS SKIN MOISTURISER

HAUS SKIN MOISTURISER











Inilah masanya untuk cuba kosmetik dan skincare pertama dengan Teknologi Skin Microbiome di Malaysia. Dan inilah masanya ajak kengkawan lovelies cuba sekali. Jom dapatkan wajah cantik dan sihat sesama, hihi 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...