ORDER HERE

Scrub Cleanser Haus Skin

5 KEBAIKAN SCRUB CLEANSER BY HAUS
Bila kita dengar je perkataan scrub semua akan cakap ‘eh scrub boleh guna hari-hari ke?’ ‘Tak lukakan kulit ke?’
Tidak lagi dengan Haus Skincare.
Scrub yang ada di dalam Scrub Cleanser Haus ni adalah scrub yang sangat halus, scrub yang berasal dari kayu dan bukan dari plastik, so bila kita pakai rasa lembut je muka dan lansung tak rasa sakit, rasa sejuk dan paling penting rasa cuci dari dalam.


BLOOD ORANGE SCRUB CLEANSER BY HAUS
#ScrubCleanser
.
Memperkenalkan scrub cleanser yang mengandungi banyak khasiat dari Blood Orange untuk kecantikan wajah anda.
.
Kebaikan Scrub Clenaser:-
✔ Mengekalkan penghidratan kulit
✔ Menegangkan kulit dan anti oksidan
✔ Menjadikan kulit glowing/bersinar
✔ Agent pencerahan terbaik
✔ Mengandungi Vitamin A yang sangat tinggi
✔ Mengandungi anti allergic
✔ Membuang sel kulit mati seperti blackhead dan whitehead
✔ Membantu mematikan jerawat dan mengecutkan jerawat

The BEST ever Scrub Cleanser.
Haus Skin Scrub Cleanser
Tekstur :
Sejenis gel pekat bewarna orange gelap bersama scrub yang sangat halus
Ciri-ciri produk:
Mengandungi buih yang sedikit kerana tiada SLES dan SLS, rasa sejuk selepas digunakan untuk menyegarkan wajah.
Kebaikan Produk Scrub Cleanser :
1. Mengandungi Vitamin A yang sangat mewah
👉🏻 Vitamin A membantu untuk memperbaiki masalah jerawat dengan menyeimbangkan dan mengawal pengeluaran minyak di wajah. Vitamin A juga membantu mengurangkan pigmentasi/jeragat.
2. Agent Pencerahan terbaik kerana mengandungi Blood Orange dari Pulau Sicily, Italy
👉🏻 25x ganda sangat kaya dengan Vitamin C berbanding dengan orange biasa, yang mana sangat hebat dalam membantu mengurangkan jeragat yang degil.
👉🏻 Membantu mempercepatkan pengeluaran collagen, dengan itu kulit semakin anjal, kedutan hilang dan akhirnya menjadi muda remaja.
👉🏻 Memudarkan bintik hitam dan parut jerawat dengan berkesan.
👉🏻 Meratakan tona kulit yang tidak sekata.
👉🏻 Mencerahkan kulit dengan lebih pantas kerana kandungan vitamin C adalah sangat tinggi.
👉🏻 Based on study oleh Chemist dari Italy, Blood Orange yang di gunakan dalam formulasi Haus Skin ini memberi kesan pemutihan yang sama effective seperti hydroquinone dan lebih baik dari kojic acids tetapi Blood Orange jauh lebih SELAMAT kesan pemutihan kerana ia adalah sumber semulajadi.
👉🏻 Kulit akan lebih cerah dengan cara yang natural, tiada pengelupasan dan tiada kesakitan.
3. Mampu menjadikan kulit glowing atau bersinar.
👉🏻 Haus Skin ini mengandungi Enzime Papaya yang dikenali sebagai bahan utama dalam produk pemutihan kulit kerana ia mengandungi papain, enzim semula jadi yang menggalakkan pembaharuan kulit dan sel baru. Ia membantu dalam pengelupasan kulit untuk mendapatkan sel baru, dan mempunyai sifat pemulihan yang melembutkan kulit.
👉🏻 Menanggalkan sel kulit mati
4. Sangat berkesan mematikan jerawat, mengecutkan jerawat, membunuh kuman jerawat dan mengawal pengeluaran sebum kerana mengandungi Salicylic Acid dan Niacinamide.
5. Rice Bran Extract sangat bagus untuk menenangkan kulit dan anti oxidant.
6. Capparis Spinosa Fruit Extract mampu mengekalkan penghidratan kulit yang mencukupi dan menghalang kulit daripada menjadi kering.
7. Capparis Spinosa Fruit Extract juga sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit allergic kerana ia mengandungi fungsi Anti-Allergic.
8. Scrub di dalam cleanser berfungi sebagai agen physical exfoliator atau mild exfoliator yang lembut bagi membuang sel kulit mati di wajah, white head dan black head.
HEBAT KE HEBAT?

Scrub Haus Skin cleanser berfungi sebagai ejen PHYSICAL EXFOLIATOR yang lembut bagi membuang sel kulit mati di wajah, whitehead dan blackhead.
• Exfoliator ni ialah proses membuang sel kulit mati di kulit muka.
• Scrub pula, cara untuk kita membuang kulit mati. Kita sental sental guna scrub, bagi hilangkan sel kulit mati tu. Ini namanya, physical exfoliate.

Kenapa kita kena exfoliate kulit muka kita?
Naturally, kulit kita memang boleh singkirkan sel kulit mati secara semulajadi melalui recycle normal kulit 28 hari tapi bila dah usia meningkat, hormone jadi tidak stabil, kulit pulak terdedah dengan pencemaran persekitaran, terdedah kepada cahaya matahari dan akhirnya proses nak hilangkan sel kulit mati tu semakin lambat dan kadang-kadang stop terus sebab tu siapa perasan kulit kita nampak kusam?
Jadi, untuk mendapatkan kulit yang sihat dan cantik boleh dapatkan dari agent yang sah.

NAK KULIT CANTIK? KOMEN "PM" ATAU KLIK LINK WHATSAPP DI BAWAH  👇🏻


5 KEBAIKAN SCRUB CLEANSER BY HAUS
Bila kita dengar je perkataan scrub semua akan cakap ‘eh scrub boleh guna hari-hari ke?’ ‘Tak lukakan kulit ke?’
Tidak lagi dengan Haus Skincare.
Scrub yang ada di dalam Scrub Cleanser Haus ni adalah scrub yang sangat halus, scrub yang berasal dari kayu dan bukan dari plastik, so bila kita pakai rasa lembut je muka dan lansung tak rasa sakit, rasa sejuk dan paling penting rasa cuci dari dalam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...