ORDER HERE

Cara Mengatasi Masalah Jerawat


Cara Mengatasi Masalah Jerawat:


1.Mencuci muka sekurang-kurangnya 2 kali sehari dengan dengan menggunakan pencuci muka yang lembut(sebaiknya pagi dan malam)
2.Elak dari menggunakan kosmetik yang berasaskan minyak.Pilih kosmetik yang non-comedogenis(kandungan bahannya boleh menyebabkan liang-liang roma menjadi tersumbat)
3.Mengamalkan pemakanan yang sihat.Makanan yang boleh memberi kesan kepada kulit anda contoh tomoto.
4.Banyakkan makan sayur-sayuran dan buah-buahan
5.Banyakkan minum air kosong
6.Bersenam untuk membaiki perjalanan darah dan nutrien ke kulit
7.Mengurangkan tekanan dan mengamalkan teknik relaksasi
8.Jangan picit jerawat yang tumbuh
9.Tiap-tiap pagi selepas bangun tidur sila urut muka anda dari dagu bawa ke arah dahi.
10.Masukkan garam ke dalam air kemudian baca pada air garam tersebut:-
.al Fatihah
.Ayat Qursi
.Selawat syifa 3 kali
.Kemudian hembus kepada air tersebut dengan niat air tersebut untuk dijadikan ubat tesdung
.Masukkan air garam tersebut ke dalam hidung seperti wuduk di waktu pagi dan petang\malam


Selain itu anda boleh mencuba set Acne Prone Haus Skin



Terdapat banyak khasihat dalam Blood Orange antaranya mempunyai 25x ganda Vitamin C berbanding dengan orange biasa.
1. Mengandungi Vitamin A yang sangat mewah
👉🏻 Vitamin A membantu untuk memperbaiki masalah jerawat dengan menyeimbangkan dan mengawal pengeluaran minyak di wajah. Vitamin A juga membantu mengurangkan pigmentasi/jeragat.
2. Agent Pencerahan terbaik kerana mengandungi Blood Orange dari Pulau Sicily, Italy
👉🏻 25x ganda sangat kaya dengan Vitamin C berbanding dengan orange biasa, yang mana sangat hebat dalam membantu mengurangkan jeragat yang degil.
👉🏻 Membantu mempercepatkan pengeluaran collagen, dengan itu kulit semakin anjal, kedutan hilang dan akhirnya menjadi muda remaja.
👉🏻 Memudarkan bintik hitam dan parut jerawat dengan berkesan.
👉🏻 Meratakan tona kulit yang tidak sekata.
👉🏻 Mencerahkan kulit dengan lebih pantas kerana kandungan vitamin C adalah sangat tinggi.
👉🏻 Based on study oleh Chemist dari Italy, Blood Orange yang di gunakan dalam formulasi Haus Skin ini memberi kesan pemutihan yang sama effective seperti hydroquinone dan lebih baik dari kojic acids tetapi Blood Orange jauh lebih SELAMAT kesan pemutihan kerana ia adalah sumber semulajadi.
👉🏻 Kulit akan lebih cerah dengan cara yang natural, tiada pengelupasan dan tiada kesakitan.
3. Mampu menjadikan kulit glowing atau bersinar.
👉🏻 Haus Skin ini mengandungi Enzime Papaya yang dikenali sebagai bahan utama dalam produk pemutihan kulit kerana ia mengandungi papain, enzim semula jadi yang menggalakkan pembaharuan kulit dan sel baru. Ia membantu dalam pengelupasan kulit untuk mendapatkan sel baru, dan mempunyai sifat pemulihan yang melembutkan kulit.
👉🏻 Menanggalkan sel kulit mati
4. Sangat berkesan mematikan jerawat, mengecutkan jerawat, membunuh kuman jerawat dan mengawal pengeluaran sebum kerana mengandungi Salicylic Acid dan Niacinamide.
5. Rice Bran Extract sangat bagus untuk menenangkan kulit dan anti oxidant.
6. Capparis Spinosa Fruit Extract mampu mengekalkan penghidratan kulit yang mencukupi dan menghalang kulit daripada menjadi kering.
7. Capparis Spinosa Fruit Extract juga sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit allergic kerana ia mengandungi fungsi Anti-Allergic.


HAUS Combo C Set Acne Prone Skin (kulit berjerawat):

- 1 Scrub Cleanser
- 1 Gel Moisturiser

3 Cara Hilangkan Jeragat (Terbukti Berkesan Secara Saintifik)



3 Cara Hilangkan Jeragat (Terbukti Berkesan Secara Saintifik)

Cari petua dan cara hilangkan jeragat? Sebenarnya, ada banyak cara untuk menghilangkan jeragat ni. Tapi, apa yang kami bakal kongsikan ini, adalah cara hilangkan jeragat yang dah terbukti berkesan melalui kajian saintifik.

Sebelum kami kongsikan tentang macam mana nak menghilangkan jeragat, kami nak cerita tentang apakah punca utama bagi masalah ni.

Jeragat ni boleh dikatakan musuh bagi wanita yang berumur 30 ke atas. Terutamanya bagi wanita yang bekerjaya. 

Wanita bekerjaya ni banyak berada diluar.  Bila berada diluar, kulit kerap terdedah dengan udara yang tercemar (asap kereta, asap rokok, pencemaran dari kilang)

Selain itu, lain-lain punca bagi jeragat adalah:

1. Terdedah dengan sinaran UV dari matahari (sebab tu kulit kena ada pelindung)
2. Guna produk skincare yang ada bahan kimia berbahaya (ada merkuri, hidroquinon, tretonoin)
3. Hormon melanin meningkat punca tompok-tompok hitam makin bertambah (biasanya wanita yang tengah mengandung atau baru bersalin hadapi)


Apa yang akan terjadi kalau jeragat tak diatasi?

-> Masalah jeragat makin lama makin bertambah

-> Kulit jadi makin kusam dan nampak gelap

-> Muka nampak jauh lebih tua daripada usia kita yang sebenar


3 Cara Hilangkan Jeragat:

Cara #1 : Elakkan dari guna skincare atau serum untuk jeragat yang ada kandungan bahan kimia berbahaya.

Tanda-tanda produk ada bahan kimia berbahaya adalah, kesan yang terlalu pantas (tak sampai 3 hari dah nampak hasil).

Selain itu, skincare yang ada bahan bahaya ni, biasanya memutihkan kulit tapi kulit akan rasa pedih-pedih (sebab merkuri boleh nipiskan kulit)

Untuk atasi masalah jeragat, boleh cari skincare yang terbukti organik dan natural (ada sijil dari badan Ecocert). Antara skincare yang ada sijil ecocert (organik & natural) adalah Set Skincare dari Haus Cosmetics.

Cara #2: Gunakan skincare yang ada "MICROBIOME".

Okay, ini adalah petua yang "RARE", masih ramai yang tak tau lagi tentang "MICROBIOME".

Sebenarnya, kulit kita ni sama juga macam usus, ada bakteria baik yang tinggal disitu. Bakteria baik ini yang tolong lindung kulit kita dari bakteria jahat (antara punca jeragat, jerawat dan kulit rosak).Dengan gunakan skincare yang ada kandungan microbiome, ianya akan kuatkan lagi bakteria baik yang ada dikulit. Bila bakteria baik semakin kuat, kulit kita semakin terjaga, semakin sihat dan jadi semakin cantik.

Teknologi skincare Microbiome ini sebenarnya dimulakan oleh syarikat Lancome (syarikat kosmetik terkemuka dari Paris). Setakat ni, boleh dikatakan microbiome adalah cara hilangkan jeragat yang paling efektif.

Selain Lancome, skincare yang ada kandungan Mircobiome adalah jenama Haus Cosmetic.

Cara #3: Gunakan skincare yang ada kandungan "BLOOD ORANGE"


Blood orang ni adalah sejenis buah oren yang hanya terdapat di Pulau Sicily, Itali. Blood Orange hanya berbuah setahun 2 kali je (december/Januari) .

Berdasarkan kajian dari Itali, blood orange boleh mencerahkan kulit, menghilangkan tompok hitam jeragat & merawat kulit yang berjeragat. Sebab, Blood Orange ada 25 kali ganda kandungan vitamin C lebih tinggi berbanding oren biasa.
 


KESIMPULAN: Cara Menghilangkan Jeragat




Jeragat ni memang satu isu yang common. Terutamanya pada wanita 30-an yang sibuk dan bekerjaya. Kalau dibiarkan, jeragat ni akan merebak dan kulit akan jadi makin gelap dan kusam.

Muka kita juga akan nampak lebih berusia dari usia kita yang sebenar. Kami sarankan atasi masalah jeragat ni dengan gunakan produk yang terbukti selamat (organik/natural) dan ada kandungan Microbiome (kuatkan perlindungan kulit).

Jom kita sama-sama amalkan 3 cara hilangkan jeragat ni. :)


Haus Cosmetics percaya kecantikan itu adalah tidak ternilai. Sebab itu, kami pastikan skincare kami hanya dibuat dari bahan yang 100% Selamat!
Senarai Skincare Haus Cosmetics

Skincare Haus Cosmetics adalah organik & semula jadi. Bahan utama adalah Blood Orange yang diimport dari Pulau Sicily, Itali

Anugerah & Pengiktirafan:




Pilihan Utama:







Blood Orange Scrub Cleanser


✅Membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati dari wajah.

✅Bila sel kulit mati ditanggalkan, kulit akan kembali glowing, nampak segar dan kembali anjal. (Punca kulit kusam adalah sel kulit mati yang tidak dibersihkan)
✅Scrub dibuat dari isi kayu pokok & Blood Orange, ianya organik dan 100% selamat. (Kebanyakan produk dipasaran guna scrub yang dibuat dari plastik)








Blood Orange Brightening Serum


✅Dibuat dari Blood Orange, Jojoba Oil & Ekstrak Anggur.

✅Menghilangkan bintik hitam & jeragat. Juga mencerahkan kulit dan menjadikan tona kulit sekata.

✅Serum ini menyerap ke lapisan kulit yang dalam (kebanyakan jenama lain hanya bertindak pada lapisan luaran).

✅Kesannya, kelembapan kulit kekal dalam jangka masa yang jauh lebih lama dari sebelumnya.










Set Blood Orange Combo

✅Set combo bertindak seperti Booster. Mempercepatkan lagi proses menghilangkan jeragat.


HAUS SKIN BLOOD ORANGE BRIGHTENING BY HAUS COSMETICS


HAUS SKIN BLOOD ORANGE BRIGHTENING
(SKIN MICROBIOME TECHNOLOGY




HAUS Cosmetics, kini menampilkan rangkaian produk penjagaan kulit istimewa terbaru iaitu HAUS Skin Blood Orange Brightening dengan Skin Microbiome Technology. Teknologi ini menfokuskan kepada pemeliharaan dan pemuliharaan persekitaran microflora di permukaan kulit. 

Teknologi Skin Microbiome ini merupakan satu penemuan yang mampu membawa industri kecantikan kini ke tahap yang lebih jauh. Melihat kepada potensi teknologi ini sebagai penyelesai 1001 masalah kulit wanita Asia khususnya di Malaysia. HAUS Cosmetics mengambil inisiatif terbaik ini untuk membawa revolusi terbaru dunia kecantikan masa kini terus kepada anda.





APA ITU BLOOD ORANGE?
Blood Orange (Citrus Sinesis) atau lebih dikenali sebagai Sicilian Blood Orange, merupakan tumbuhan botanikal yang berasal dari lembangan Meditteranean. Ianya sangat terkenal di negara republik Itali kerana keistimewaanya yang pelbagai. Isinya yang berwarna merah gelap membuatkan ia digelar 'Blood Orange', menunjukkan kandungan bahan kimia flavonoids iaitu hesperidin dan naringenin yang tinggi. 

Kedua-dua bahan ini adalah ejen antioksida yang sangat berkesan dan mempunyai struktur kinia yang menyerupai hydroquinone. Justeru itu, ia mampu memberikan fungsi yang sama untuk bertindak sebagai perencat kepada penghasilan melanin yang menjadi punca kepada masalah kulit gelap dan berjeragat. Ekstrak tumbuhan ini turut digunakan dalam rangkaian produk HAUS Skin Blood Orange Brightening sebagai ejen pemutih yang berkesan tanpa meninggalkan sebarang kesan rengsangan pada kulit.





HAUS SKIN menyediakan beberapa pakej skin care mengikut kepada kesesuaian kulit wajah adik/kakak sekalian.
Jom dapatkan sekarang.

Masih ada keraguan pada Haus Skin lagi ke? satu-satunya produk yang
1. DIJAMIN HALAL
2. DIKILANGKAN oleh tangan MUSLIM kita
3. Melalui RND yang kritikal
4. Bekerjasama rapat dengan Chemist Italy
5. Menggunakan bahan mentah paling berkualiti dengan sijil ECOCERT
6. Menggunakan technology dari Italy



HAUS COMBO SET DRY AND COMBINATION:
- 1 SERUM
- 1 SCRUB CLEANSER 
- 1 CREAM MOISTURISER
- 1 SILKY INTENSE OIL SERUM CALENDULA

FREE GIFT :
HISODIN B360 (SELAGI STOK MASIH ADA)





Skincare by #HausSkin. Ingredient utamanya adalah Blood Orange yang berbuah 2 kali setahun dan diimport dari Italy.

Terdapat banyak khasihat dalam Blood Orange antaranya mempunyai 25x ganda Vitamin C berbanding dengan orange biasa.
1. Mengandungi Vitamin A yang sangat mewah
👉🏻 Vitamin A membantu untuk memperbaiki masalah jerawat dengan menyeimbangkan dan mengawal pengeluaran minyak di wajah. Vitamin A juga membantu mengurangkan pigmentasi/jeragat.

2. Agent Pencerahan terbaik kerana mengandungi Blood Orange dari Pulau Sicily, Italy
👉🏻 25x ganda sangat kaya dengan Vitamin C berbanding dengan orange biasa, yang mana sangat hebat dalam membantu mengurangkan jeragat yang degil.
👉🏻 Membantu mempercepatkan pengeluaran collagen, dengan itu kulit semakin anjal, kedutan hilang dan akhirnya menjadi muda remaja.
👉🏻 Memudarkan bintik hitam dan parut jerawat dengan berkesan.
👉🏻 Meratakan tona kulit yang tidak sekata.
👉🏻 Mencerahkan kulit dengan lebih pantas kerana kandungan vitamin C adalah sangat tinggi.
👉🏻 Based on study oleh Chemist dari Italy, Blood Orange yang di gunakan dalam formulasi Haus Skin ini memberi kesan pemutihan yang sama effective seperti hydroquinone dan lebih baik dari kojic acids tetapi Blood Orange jauh lebih SELAMAT kesan pemutihan kerana ia adalah sumber semulajadi.
👉🏻 Kulit akan lebih cerah dengan cara yang natural, tiada pengelupasan dan tiada kesakitan.

3. Mampu menjadikan kulit glowing atau bersinar.
👉🏻 Haus Skin ini mengandungi Enzime Papaya yang dikenali sebagai bahan utama dalam produk pemutihan kulit kerana ia mengandungi papain, enzim semula jadi yang menggalakkan pembaharuan kulit dan sel baru. Ia membantu dalam pengelupasan kulit untuk mendapatkan sel baru, dan mempunyai sifat pemulihan yang melembutkan kulit.
👉🏻 Menanggalkan sel kulit mati

4. Sangat berkesan mematikan jerawat, mengecutkan jerawat, membunuh kuman jerawat dan mengawal pengeluaran sebum kerana mengandungi Salicylic Acid dan Niacinamide.

5. Rice Bran Extract sangat bagus untuk menenangkan kulit dan anti oxidant.

6. Capparis Spinosa Fruit Extract mampu mengekalkan penghidratan kulit yang mencukupi dan menghalang kulit daripada menjadi kering.

7. Capparis Spinosa Fruit Extract juga sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit allergic kerana ia mengandungi fungsi Anti-Allergic.
HEBAT KE HEBAT?



INFO HAUS SKIN SCRUB CLEANSER






INFO HAUS SKIN SERUM




INFO HAUS SKIN GEL MOISTURISER





INFO HAUS SKIN CREAM MOISTURISER



SENARAI HARGA PRODUK HAUS SKIN

Hausskin New Look

Harga Loose:

Scrub Cleanser : RM65
BO serum : RM89
Gel Moist : RM79
Cream Moist : RM79
Super Sensitive Beauty Soap (SSB Soap): RM55


Harga Combo Set

1. Oily Acne Skin Set = RM130
( SSB Soap 50gm+ Gel Moist  20ml)

+ Free Gift : 
   Birdnest Beauty Elixir (BBE) Spray 10ml 
   SSB Soap 20gm

2. Dry, Combi & Brightening Skin Set = RM280
( Scrub Cleanser 100ml + Cream Moist 20ml + BO Serum 20ml + Oil Serum Calendula 10ml )

+ Free Gift: 
  Suplement Hisodin bernilai rm150 (untuk kegunaan sebulan)


Harga Special Edition Set

Oily & Acne Skin Set = RM70
(SSB Soap 20gm + Gel Moist 5ml)

+ Free Gift:
   Birdnest Beauty Elixir 10ml
         

Dry, Combination & Brightening Skin Set = RM150
( Scrub Cleanser 30ml + Cream Moist 5ml + BO Serum 5ml + Oil Serum Calendula 5ml )

+ Free Gift :
   Birdnest Beauty Elixir 10ml

JOM KETAHUI PELEMBAB APA YANG SESUAI DENGAN KULIT MUKA ANDA.



Kak Haya pasti semua orang melakukan rutin mencuci muka menggunakan pencuci muka buih setiap hari. Iyalah seharian kulit muka dah terdedah dengan kotoran daripada persekitaran di sekeliling anda, mestilah anda perlu membersihkan muka anda daripada kotoran tersebut. Apa yang Kak Haya nak tekan kan kat sini adalah memakai moisturizer atau pelembab muka. Ramai orang mengabaikan pemakaian pelembab muka setiap hari .Walhal rutin ini dalah salah satu rutin yang penting untuk kulit muka yang sihat. Ini rutin  yang basic yang perlu anda ambil berat? Nak dapatkan kulit yang cantik, basic step penjagaan muka mesti strong, jangan malas!

Manfaat Pelembap Muka (Moisturizer)

 Penggunaan pelembab yang sesuai dapat membantu mencegah serta merawat masalah kulit kering
 Ia boleh melindungi kulit sensitif, meningkatkan tona dan tekstur kulit, serta menutup ketidaksempurnaan.
 Sebagai pelembap yang memegang air di lapisan paling luar kulit, mereka juga bertindak sebagai pelindung sementara untuk kulit anda.
 Ia juga melindungi lapisan luar kulit dari kesan berbahaya daripada matahari, angin dan faktor alam sekitar yang lain.

Bila Perlu Pakai Pelembab Kulit?
1) Pelembab perlu di pakai sebaik sahaja anda mengeringkan kulit anda selepas mandi. Keadaan kulit yang masih lembab akan memudahkan pelembab untuk menembusi permukaan kulit dengan lebih berkesan.
2) Selepas anda selesai membersihkan wajah anda dengan pembersih muka, anda perlu segera menggunakan pelembap yang sesuai. Ini kerana jika anda membiarkan muka anda terdedah terlalu lama tanpa pelembab, kelembapan semulajadi pada kulit anda akan tersejat bersama dengan udara sekeliling.
3) Anda juga boleh menggunakan pelembab sebelum mengaplikasikan makeup dengan menjadikannya sebagai makeup base anda. Ini akan menjadikan makeup anda lebih tahan lama.

Pelembab Manakah Yang Boleh Digunakan?







Sebelum membuat pilihan untuk membeli pelembab, pertimbangkan garis panduan di bawah terlebih dahulu:

Kulit Biasa: Kulit jenis ini adalah jenis kulit yang tidak terlalu kering dan tidak terlalu berminyak. Kelembapan yang ada pada jenis kulit ini adalah seimbang, dan untuk mengekalkan kelembapan semulajadi pada kulit ini adalah disyorkan untuk menggunakan pelembab yang berasaskan air yang mempunyai tekstur yang ringan dan tidak berminyak

Kulit Kering: Bagi mereka yang mempunyai jenis kulit kering, adalah penting untuk memilih pelembab yang membantu mengembalikan kelembapan pada kulit anda. Kak Dela sarankan agar anda memilih pelembab yang berasaskan minyak yang mengandungi bahan-bahan untuk melembabkan kulit atau berasaskan petrolatum. Patrolatum berfungsi untuk mengunci kelembapan kulit dan membantu menjadikan kulit anda kekal terhidrasi.

Kulit Berminyak / Kombinasi: Jerawat adalah masalah biasa bagi mereka yang mempunyai kulit berminyak. Ramai yang beranggapan kulit muka berminyak tidak perlu memakai pelembab. Namun hakikatnya anggapan tersebut adalah salah.  Walaupun kulit anda berminyak, penggunaan pelembab adalah sangat penting. Pilihlah pelembap jenis gel. Ini kerana formula gel mengandungi kadar lembapan air bebas minyak. Pelembab gel boleh menyalurkan kadar lembapan mencukupi untuk kulit dan pastinya mampu memperbaiki keadaan kulit yang kendur sekaligus memudahkan sapuan solekan ke atas kulit.

Kulit Sensitif: Penggunakan pelembap yang mengandungi bahan-bahan yang menenangkan seperti chamomile atau aloe vera sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit sensitif. Sebelum memilih produk, pastikan produk tersebut tidak mengandungi wangian, pewarna atau asid.

Kulit Yang Matang: Seperti umur anda juga, kulit juga boleh menjadi matang. Kulit anda cenderung menjadi kering kerana kelenjar penghasil minyak menjadi kurang aktif apabila kulit telah matang. Untuk mengekalkan kelembapan kulit anda, pilih pelembap berasaskan minyak yang mengandungi petrolatum sebagai asas, bersama-sama dengan antioksidan untuk menyelesaikan masalah kulit yang berkaitan dengan usia seperti keriput, garis halus, pigmentasi dan sebagainya.   

Tips Pakai Pelembab.
Tips 1.
Sebaiknya sapu pelembab sebaik sahaja selepas mandi.. Kerana di waktu itu liang roma terbuka.. Dan lebih mudah krim pelembab diserap.
Tips 2.
Pilih pelembap yang mempunyai aroma lembut yang menarik minat anda, kulit anda berasa selesa dengan pelembab tersebut dan yang penting sekali ia tidak meninggalkan sisa-sisa berminyak pada kulit anda.
Tips 3.
Pelembap yang berkualiti tidak akan merengsakan (kesan sakit / pedih) kulit anda dan tidak buat kulit anda rasa panas / terbakar.
Tips 4.
Elakkan pakai pelembab yang sama dengan pelembab badan. 

Masih merasakan pelembab itu sesuatu yang tidak penting untuk rutin penjagaan muka? Fikir sekali lagi 😉

Dibawah ini Kak Haya terangkan bagaimana untuk memilih pelembab yang sesuai.






Ehem, nak bagitau ni, #hausskincare ada 2 JENIS MOISTURIZER.





1. GEL MOISTURIZER
.

Sesuai untuk kulit yang berminyak dan jerawat. Kandungan Seboclear MP & Sahicylic Acid dapat menyekat dan membunuh pembiakan bakteria pada kulit sensitif dan jerawat.
.

Gel yang mengandungi 100% daripada 'water based'. Tidak melekit, cepat meresap dan tekstur sangat ringan serta selesa.




2. CREAM MOISTURIZER
.

Untuk kulit kering dan kombinasi. Ia mengandungi HA yang tinggi untuk bagi kulit lembap. Kalau kulit terlalu kering memang mudah mengundang kedut dan jeragat.
.

Bertekstur krim pekat, tetapi tidak melekit, cepat meresap, ringan dan selesa.




Dah kenalpasti Haus Skin Moisturiser yang mana sesuai dengan kulit anda?
Jom klik di bawah.
 

MELTY GLAM AQUA FOUNDATION HAUS COSMETICS




Sape pernah cuba Foundation HAUS ni?

Memang best kan.
Kalau tak cuba lagi, wajib cuba sebab anda pasti akan jatuh CINTA.



MELTY GLAM AQUA FOUNDATION

  • Formulasi 'water-based'.
  • 3 pilihan warna yang sesuai untuk kulit Asia.
  • Didatangkan dalam botol 15ml bersize ideal.
  • Tekstur yang ringan dan mudah disapu pada kulit.
  • Kaya dengan bahan 'treatment' kulit wajah seperti Dragon Bloods, Vitamin C, Vitamin E dan Minyak Argan.
  • Mempunyai bahan terunggul bagi fungsi 'skin microbiome' iaitu Seboclear MP
  • Mempunyai bahan yang berfungsi sebagai Sunblock dan Sunscreen.

Haus Melty Glam Foundation sejenis yang semi matte to full coverage. Walaupun full coverages muka rasa macam tak pakai pape. Ringan jer. #sejenis yang meresap ke kulitt tau disebabkan SILICON yang ade dalam foundation Haus Cosmetics is water base yang akan meruap dan hilang dalam udara bila foundation itu mulai mengering di muka. And ada non Comedogenic iaitu formula fd yang tidak menutup pori atau lubang bekas jerawat
Sangat bermanfaat untuk skin yang bermasalah tau. Insya allah bantu rawat skin korang.

JOM TENGOK TESTIMONI

















"FAKTA! 6 KELEBIHAN HAUS FOUNDATION YANG SANGAT LUAR BIASA HASIL "TEKNOLOGI MICROBIOME"
.
Yew sis produk jenama HAUS ini banyak formula dan teknologi yang luar biasa digunakan yang memberi kelebihan2 yang menarik antaranya:
.
1- 12% mengurangkan jerawat,
2- 36% mengurangkan kedutan kulit,
3- 36% menghilangkan " Blackhead"
4- 43% meningkatkan ketegangan kulit,
5- 34% mengecilkan pori2
6- 41% menghilangkan "whitehead"
.
Secara faktanya saya boleh kongsikan kepada anda semua daripada kehebatan produk HAUS ini yang sangat tekankan R&D secara berterusan,
.
Ingat sis HAUS adalah produk R&D dan memiliki kilang sendiri bukannya produk OEM yee,
.
Jadi sis apa tunggu lagi?

Nak mekap tahan lama dan tidak bercapuk. Apa kata korang guna melty glam aqua foundation ni.
Foundation ni juga mampu merawat kulit korang yang berjerawat, jeragat dan kulit kusam. Best kan? Ada dalam 3 code
LIGHT
MEDIUM
DARK
Harga: RM50.00 *tak termasuk pos

Yang mana 1 pilihan korang?jom tekan link wasap d bawah..👇👇







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...