ORDER HERE

MELTY GLAM AQUA FOUNDATION HAUS COSMETICS




Sape pernah cuba Foundation HAUS ni?

Memang best kan.
Kalau tak cuba lagi, wajib cuba sebab anda pasti akan jatuh CINTA.



MELTY GLAM AQUA FOUNDATION

  • Formulasi 'water-based'.
  • 3 pilihan warna yang sesuai untuk kulit Asia.
  • Didatangkan dalam botol 15ml bersize ideal.
  • Tekstur yang ringan dan mudah disapu pada kulit.
  • Kaya dengan bahan 'treatment' kulit wajah seperti Dragon Bloods, Vitamin C, Vitamin E dan Minyak Argan.
  • Mempunyai bahan terunggul bagi fungsi 'skin microbiome' iaitu Seboclear MP
  • Mempunyai bahan yang berfungsi sebagai Sunblock dan Sunscreen.

Haus Melty Glam Foundation sejenis yang semi matte to full coverage. Walaupun full coverages muka rasa macam tak pakai pape. Ringan jer. #sejenis yang meresap ke kulitt tau disebabkan SILICON yang ade dalam foundation Haus Cosmetics is water base yang akan meruap dan hilang dalam udara bila foundation itu mulai mengering di muka. And ada non Comedogenic iaitu formula fd yang tidak menutup pori atau lubang bekas jerawat
Sangat bermanfaat untuk skin yang bermasalah tau. Insya allah bantu rawat skin korang.

JOM TENGOK TESTIMONI

















"FAKTA! 6 KELEBIHAN HAUS FOUNDATION YANG SANGAT LUAR BIASA HASIL "TEKNOLOGI MICROBIOME"
.
Yew sis produk jenama HAUS ini banyak formula dan teknologi yang luar biasa digunakan yang memberi kelebihan2 yang menarik antaranya:
.
1- 12% mengurangkan jerawat,
2- 36% mengurangkan kedutan kulit,
3- 36% menghilangkan " Blackhead"
4- 43% meningkatkan ketegangan kulit,
5- 34% mengecilkan pori2
6- 41% menghilangkan "whitehead"
.
Secara faktanya saya boleh kongsikan kepada anda semua daripada kehebatan produk HAUS ini yang sangat tekankan R&D secara berterusan,
.
Ingat sis HAUS adalah produk R&D dan memiliki kilang sendiri bukannya produk OEM yee,
.
Jadi sis apa tunggu lagi?

Nak mekap tahan lama dan tidak bercapuk. Apa kata korang guna melty glam aqua foundation ni.
Foundation ni juga mampu merawat kulit korang yang berjerawat, jeragat dan kulit kusam. Best kan? Ada dalam 3 code
LIGHT
MEDIUM
DARK
Harga: RM50.00 *tak termasuk pos

Yang mana 1 pilihan korang?jom tekan link wasap d bawah..👇👇