PRODUK

ORDER HERE

SOAL JAWAB TENTANG HAUS SKIN

SOALAN LAZIM (FAQs)
Masih ragu – ragu untuk membeli produk HAUSSKIN ?
Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan.


ADAKAH PRODUK INI DIJAMIN SELAMAT?
Ya, setiap produk yang dikeluarkan telah didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Dan dikilangkan 100% dikilang milik kami sendiri yang bertaraf GMP. Gunakan dengan yakin.

ADAKAH PRODUK INI DIJAMIN HALAL?
Ya, kami amat menitikberatkan perihal halal dan kesucian. Ini kerana misi dan visi kami adalah untuk mengetengahkan produk kecantikan HALAL berkualiti Antarabangsa dengan harga MAMPU MILIK. Dimiliki sepenuhnya oleh orang Melayu Islam di Malaysia.

ADAKAH PRODUK INI BEBAS MERCURY & HYDROQUINONE?
Ya, sebagai pengilang bertaraf GMP, kami sentiasa memastikan produk-produk kami mematuhi piawaian yang telah ditetapkan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Produk kami 100% bebas dari bahan kimia merbahaya seperti Mercury & Hydroquinone.

BERAPA LAMA UNTUK LIHAT KESAN?
Kesan adalah berbeza mengikut individu. Tapi biasanya 2 minggu pertama dah boleh lihat kesan positif yang anda harapkan.

SAYA PERNAH MENGGUNAKAN PRODUK YANG MENGANDUNGI MERCURY. ADA KESAN SAMPINGAN?
Jika anda pernah menggunakan produk yang mengandungi bahan-bahan merbahaya, untuk melihat kesan pada wajah anda akan mengambil sedikit masa. Ini kerana produk kami adalah bersifat organik.

ADAKAH ADA RISIKO YANG BERLAKU SEBARANG TINDAK BALAS NEGATIF?
Produk HAUSSKIN diformulasikan dengan formula yang terbaik bagi mengelakkan sebarang tindak balas negatif. Tapi sekiranya ia berlaku kepada anda, sila maklumkan kepada wakil kami. Ini kerana ada kemungkinan anda alah pada salah satu bahan yang ada dalam produk ataupun “healing process” sedang berlaku kesan penggunaan produk yang mengandungi bahan terlarang sebelumnya.

Jika kesan berlarutan, sila pastikan anda berjumpa dengan pegawai perubatan sekiranya ini berlaku.
KLIK SINI UNTUK DETAIL PRODUK HAUS SKIN -->>DETAIL
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...