ORDER HERE

HAUS DI MAJALAH NONA BULAN FEBRUARI?

Wow 🤩 ❗️
Betul ke Produk HAUS masuk majalah NONA?
Wah!! hebat tu..😍

Nak tahu tak apa produknya?Ni haa dia..
- Super Sensitive Beauty Soap(SSB)
- Birdnest Beauty Elixir Spray(BBE)




Korang wajib try tau SSB ni sebab dia memang bagus untuk kulit yang sensitif tau,kalau jerawat tu lahai senang je kecut.
Belum lagi try BBE Spray tu,best giler untuk naikkan seri muka,kecikkan pori,hilangkan kusam di muka.Kalau korang spray lepas apply makeup,makeup korang pun tahan lama tau.
Paling best,
Kedua-duanya dapat PERCUMA, Jom rebut sementara stok masih ada!
Dapatkan segera.... 👇


#HausSkin
#MelkyEffect
#HausCosmetics
#SpecialFebruaryOffer
#BloodOrangeBrightening
#MeltyGlamAquaFoundation
#HalalCosmeticsTrendsetter
#ProdukYangPalingDiyakiniHalal

Perjuangan HAUS baru bermula..

JENAMA KOSMETIK HALAL PALING DIYAKINI DI MALAYSIA
Alhamdulillah..Perjuangan HAUS baru bermula dan menjadi jenama Kosmetik Tempatan yang bertaraf Antarabangsa.
So,korang nak tahu tak bagaimana proses pembuatan produk kosmetik di kilang GMP yang mengeluarkan lebih dari 650 formulasi termasuklah untuk jenama HAUS COSMETICS tu sendiri.

Di sini Kak Ya sertakan videonya sekali.
Jom kita tengok dalam video ni bagaimana proses pembuatan produk kosmetik di kilang GMP yang mengeluarkan lebih 650 formulasi termasuklah untuk jenama HAUS COSMETICS ?

video tu ada di sini👇



Korang Tahu Apa Yang Best Dengan HAUS Cosmetics?

Haus cosmetics faunder mempunyai kilang sendiri
Bukan calang-calang faunder.Jarang kita dengar faunder kepada produk mempunyai kilang sendiri.👍

Ape yang best lagi faunder haus sendiri yang membuat setiap formula yang dia ingin keluarkan produk.

Sudah banyak kilang GIM COSMETICS keluarkan produk kepada faunder-faunder.Semua produk yang beliau hasilkan berquality tinggi.

Kilang GIM COSMETICS juga mempunyai sijil halal lulus kkm dan semua pekerja dalam kilang tuu muslim.
Percaya atau tidak itulah hakikat nya.
Berniaga perlu ada ilmu.bukan hanya tahu menjual atau kaut keuntungan.

Haus cosmetics produk bersih bebas dari bahan kimia halal pulak tu.
Haus ke?
Haus cosmetics

AKAK ADA JERAGAT, BOLEH KE GUNA SCRUB CLEANSER NIE ?

SILA BACA 😜
Scrub nie 3 dalam 1 iaitu sebagai exfoliator , scrub dan cleansing. Hanya dalam 1 botol jew. Best nya 😍
.
Dengan tekstur gel yang dipenuhi dengan scrub halus yang diperbuat dari sejenis pokok yang dapat pengiktiran dari ecocert.
.
Sangat sesuai untuk daily use , scrub yang halus dan tidak memedihkan skin uolss. Scrub nie boleh dipakai setiap hari taw kak. Bagi yang ada jeragat onoff macam Kak Ya ni, tolong jangan skip pelembap dan spf ye.
.

.
Part yang paling ditekankan ialah HALAL dan diperbuat daripada bahan natural & organic.


Renungan Bersama

SEDIKIT PESANAN
💗 Dunia media social banyak sisi gelapnya. Maka selamatkanlah diri mu, hati mu & akal mu.
💗 Sifat seorang hamba, jika buat baik, buatlah dengan ikhlas, jika buat salah, segeralah bertaubat.
💗 Yang beri ketenangan, kebahagian, kemuliaan adalah Allah swt.
💗 Belajar memberi cinta & kasih sayang tanpa alasan & tanpa mengharapkan balasan.
💗 Setiap saat kita di muka bumi ini penuh dengan nikmat-nikmat Allah.
💗 Janganlah terlalu kagum dengan kemewahan-kemewahan dunia.
💗 Cuci hati setiap hari dengan zikir & mengaji.
💗 Berselawat sekurang-kurangnya 100x sehari.


KELIRU NAK PILIH OIL SERUM LAVENDER ATAU OIL SERUM CALENDULA?

Okay ada yang tanya serum ni sama ke dua-dua?


Jawapan dia lain cik adik,abg kakak semua ikut kesesuaian kulit korang.
Kalau jenis kulit sensitif,muka berjerawat,breakout teruk,elok la try Oil Serum Lavender.Dia dapat mematikan jerawat yang aktif di muka.Sambil memudarkan parut dan jeragat jugak.
Jangan tak tahu,Lavender ni bersifat menenangkan dan boleh jadi aromaterapi tau kalau stress atau sakit kepala.
Oil Serum Calendula pulak lebih fokus untuk anti penuaan atau anti aging omputih kata.Fokus dia lebih kepada jeragat dan memudarkan parut sedia ada.Jadi tidak disarankan untuk korang yang kulit berminyak dan berjerawat.
Yang bestnya kedua-dua serum ni kalau bergabung dengan foundation akan menghasilkan efek glowing dan moist pada kulit tau,kulit makin sihat pulak tu.Dah pakai well blend sangat wehh!!
Sesuai sangat la dengan PROMOSI MELKY EFFECT bulan ni seperti yang dila bagitau semalam.Nak tahu details klik

HAUS SKIN DAH ADA TRIAL SET?


HAUS SKIN DAH ADA TRIAL SET?
Wwoowww!
Set ni memang special untuk kita kita yang suka produk natural dan organik. Tapi tak berani nak beli set besar dulu!
Baru nak cuba cuba dulu kannnnn...
.
====
BERAPA HARGA SET TU?
--
SPECIAL EDITION DRY & COMBINATION SKIN SET = RM160
+ Scrub Cleanser 30ml
+ Cream Moist 5ml
+ BO Serum 5ml
+ Oil Serum Calendula 5ml

#PERCUMA 🎁
Birdnest Beauty Elixir 10ml yang bernilai RM59 (Boleh tengok gambar dibawah. Lihat banyak BB Elixir ni tau!)


Dah lama mencari skincare? Tapi risau elok ke tak skincare tu..
Was was sangat nk cuba. Yes Kak Haya faham sangat masalah awak tu, tambah kalau muka kita superrrr sensitive! Lagi susah nk pilih skincare yang sesuai.

Kak Haya memang sangat recommended untuk uols cuba HAUS skin ni tau. Kak sendiri dah guna dan memang ada perubahannya.

Kenapa HAUS?
Skincare selamat, skincare halal, skincare berkualiti tinggi.

KULIT KUSAM, KERING DAN JERAGAT???
Dah tak perlu risau lagi...kami ada mini set Haus Skin Special Edition untuk trial.
Dihasilkan dengan gabungan teknologi Sicilian Blood Orange daripada Italy dan juga teknologi Skin Microbiome untuk rawatan dan perlindungan (treatment & protection) kulit wajah.
Mencerah secara semulajadi tanpa pengelupasan dan kesan kerengsaan pada kulit.

Dengan adanya SET SKIN SPECIAL EDITION kulit KERING & KOMBINASI dapat membantu anda untuk selesaikan masalah jeragat...kulit kering dan juga kusam.
Dihasilkan dgn teknologi Sicilian Blood Orange dan teknologi Skin Microbiome utk rawatan & perlindungan.
Pek percubaan dgn harga yang berbaloi serta FREE Beauty Birdsnest Elixir Spray.

Meh cepat meh! siapa lagi yang nak cuba Haus Skin ni boleh pm Kak Haya cepat. Kalau lambat habis lah stok semua🙈.
Buat ibu-ibu yang nak bagi anak bawa ke asrama atau mereka yang akan pergi travel memang wajib sesangat ambil Set Special Edition Haus Skin ni sebab pembungkusan yang comel dan mudah dibawa ke mana saja. 😍
Yang pasti produk HAUS COSMETICS adalah trusted brand. Ia Selamat untuk digunakan, Halal dan juga Semulajadi.
Cepat whatsapp sekarang sebelum habis stok👇👇

Pening kepala, susah hati, memikirkan kulit muka bermasalah
KUSAM...JERAGAT...
# Haus Cosmetics ada penyelesaiannya untuk menghilangkan masalah anda.
Dengan adanya SET SKIN SPECIAL EDITION kulit KERING & KOMBINASI dapat membantu anda untuk selesaikan masalah jeragat...kulit kering dan juga kusam.
Dihasilkan dgn teknologi Sicilian Blood Orange dan teknologi Skin Microbiome utk rawatan & perlindungan.
Pek percubaan dgn harga yang berbaloi serta FREE Beauty Birdsnest Elixir Spray.

HAUS Cosmetics Silky Intense Oil Serum: 2 Cara Kelihatan Berseri (Glowing)

Ada 2 cara menggunakan Oil Serum ini agar kulit kelihatan berseri (glowing).

1) Ia boleh digunakan sebagai pelembap - Titiskan 2 titik ke atas tapak tangan, gosokkan kedua-dua tapak tangan dan lekapkan pada wajah. Sapu rata.

2) Campurkan 1 titik serum dan blend dengan sedikit Melty Glam Aqua Foundation. Ratakan pada wajah dengan jari atau dengan squishy puff. Kulit akan lebih kelihatan berseri menggunakan foundation yang dicampur serum ini.


Kenapa Silky Intense Oil Serum perlu ada dalam koleksi kecantikan kita? Kerana :

- Ia adalah serum minyak yang tidak berminyak yang bagus untuk merawat kulit kering
- Ia boleh merawat jerawat, parut, pigmentasi dan memudarkan jeragat
- Ia serum untuk mencerah dan sebagai anti-penuaan
- Ia boleh bertindak sebagai make-up dan merawat pada masa yang sama.

Apa kandungan bahan-bahan utama dalam Silky Intense Oil Serum?

Vitamin C & E : Kombinasi yang sempurna ini dapat menghasilkan kulit yang lebih cerah, sihat dan bebas cela Argan Oil : Bertindak melembabkan kulit dari dalam, menyubur dan menyihatkan dan menganjalkan kulit dengan komposisi

Vitamin E semulajadinya yang tinggi Omega Light : Bertindak sebagai ejen pencerah yang mana ia boleh mengurangkan penghasilan melanin iaitu pigmen gelap yang datang dari DNA itu sendiri

Chia Seed : Membantu untuk menghidrasikan kulit yang kering, melembapkan kulit jauh ke dalam serta ia kaya dengan anti-oksida yang membantu melawan radikal bebas. Ia juga dapat mengurangkan kemerahan kulit dengan ciri anti-radang serta bertindak menenangkan kulit.

 #hauscosmetic #haus #serum #serummuka #antiaging #makeupbase #jeragat #jerawat #awetmuda 

Kenapa Kita sangat Perlukan HAUS OIL SERUM

Siapa yang sangat perlukan market Haus Oil Serum ini? 
Wanita yang berusia 30 tahun ke atas yang mempunyai masalah wajah: 
1.1 Kulit kering akibat perubahan hormon (biasa wanita yang meningkat usia 40an) 
1.2 Kulit kering akibat bekerja dalam pejabat berhawa dingin 
1.3 Ada jeragat atau yang baru nak mula naik jeragat 
1.4 Yang sudah mula ada ‘wrinkles’ 
1.5 Ada masalah parut jerawat dan cela lain 
1.6 Kulit muka kusam dan tidak berseri 



GUNA OIL SERUM JE PUDARKAN JRAGAT.
.
"Alhamdulillah jragat akak makin pudar lepas guna oil serum ni". - Kak Siti Shamin 42 tahun
.
ISTIMEWANYA OIL SERUM
======================
Bantu dalam merawat masalah jerawat dan jeragat
Menghilangkan kesan parut dan melembapkan kulit
Bertindak sebagai ejen anti-penuaan dan awet muda
Bertindak sebagai 'treatment booster'
Bersifat anti-viral, anti-radang dan anti-bacteria yang mampu membunuh dan melemahkan virus.

SILKY INTENSE OIL SERUM merupakan
✔️ Hasil gabungan 5 ekstrak minyak terbaik dunia iaitu Rose Essential Oil, Tea Tree Essential Oil, Argan Oil, Chia Seed oil dan Jojoba Oil
✔️ Teksturnya sangat ringan dan halus serta cepat meresap ke dalam kulit
✔️ Dicampurkan bersama kelopak bunga calendula yang telah dip roses dan dirawat serta dibawa Khas dari France.

Puas hati bila kawan tegur kulit makin bersih.. JOM GUNA OIL SERUM JUGAK.

Oil serum calendula

Berlambak serum kat luar sana. So, apa yang best serum by #HAUSCosmetics ni?

🎉 Semua jenis kulit boleh pakai termasuk yang jenis kulit berminyak.

🎉 Tiada bahan pewangi. Bermaksud tiada bahan kimia yang sensitif pada kulit. Bau wangi tu sebab ada Rose Oil.

🎉 Boleh terus guna pada kulit. Tak perlu dicairkan dengan bahan lain


KEAJAIBAN BUNGA CELENDULA

1. MENCEGAH PENUAAN
💘 menyembuhkan kulit rosak
💘menjadikan kulit lebih muda

2. MENCEGAH JERAWAT
💘 bersifat aktibakteria yang dapat membantu membersihkan bakteria di pori2 yang menyebabkan jerawat.

3. MELEMBAPKAN KULIT

4. MENYEMBUHKAN KULIT YANG MENGALAMI RADANG & IRITASI

5. BERSIFAT MENENANGKAN TUBUH & KULIT

💘mengandungi saponin, flavonois, polisakarida yang mampu menenangkan kulit.

6. ANTI FLAMASI
💘 mengatasi berbagai masalah kulit seperti bengkak dan peradangan

7. MAMPU MENANGKAL SEL KANSER
💘 mengandungi anti-oksidan yang mampu mencegah dan menangkal sel kanser.

❤️CALENDULA - Focus kepada anti aging/ masalah jeragat, parut/ kulit kering ( tapi tak sesuai untuk kulit berjerawat / berminyak)

OIL SERUM CALENDULA HARGA RM49 *TAK TERMASUK POSTAGE

TESTIMONI PENGGUNA HAUS OIL SERUM CALENDULA

TESTIMONI PENGGUNA HAUS OIL SERUM CALENDULA


TESTIMONI PENGGUNA HAUS OIL SERUM CALENDULA


Kenapa anda perlu memilih HAUS Silky Intense Oil Serum berbanding serum serum lain?


1) Tidak berminyak
2) Tiada pewangi tambahan
3) Keupayaan merawat yang tinggi
4) Boleh guna terus pada kulit
5) Boleh dicampur dengan produk lain