ORDER HERE

[ 5 TESTIMONI HAUS COSMETICS MELTY GLAM AQUA FOUNDATION]

Apa kata mereka yang bertuah ni?
Seriously diaorg in love 😍 sangat dengan foundation ni. Gembira sangat sebab ada yang kulit dah tak naik jerawat dan dah tak mengelupas. Siap yang perasan kulit macam anak patung dah.. Hebat sangat tuhh.. 😂 😂 MUA pun puashati dapat make upkan pengantin dengan senang hati sebab senang blend. Walaupun make up agak tebal, pengantin kate ringan macam tak pakai apa-apa kat muka. Perghhhh!!!


Apa yang best sangat tu?? Apa sebab diaorg suke sangat?
Dahla wangi, tak berminyak, senang nak pakai, bila pakai tak bercapuk. Bila berpeluh, kulit makin cantik.. Glowing giteww.
Tekstur die plak rasa sangat ringan, rasa macam tak pakai make up pun.
Nak cuci senang.










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...