ORDER HERE

HAUS Cosmetics Silky Intense Oil Serum: 2 Cara Kelihatan Berseri (Glowing)

Ada 2 cara menggunakan Oil Serum ini agar kulit kelihatan berseri (glowing).

1) Ia boleh digunakan sebagai pelembap - Titiskan 2 titik ke atas tapak tangan, gosokkan kedua-dua tapak tangan dan lekapkan pada wajah. Sapu rata.

2) Campurkan 1 titik serum dan blend dengan sedikit Melty Glam Aqua Foundation. Ratakan pada wajah dengan jari atau dengan squishy puff. Kulit akan lebih kelihatan berseri menggunakan foundation yang dicampur serum ini.


Kenapa Silky Intense Oil Serum perlu ada dalam koleksi kecantikan kita? Kerana :

- Ia adalah serum minyak yang tidak berminyak yang bagus untuk merawat kulit kering
- Ia boleh merawat jerawat, parut, pigmentasi dan memudarkan jeragat
- Ia serum untuk mencerah dan sebagai anti-penuaan
- Ia boleh bertindak sebagai make-up dan merawat pada masa yang sama.

Apa kandungan bahan-bahan utama dalam Silky Intense Oil Serum?

Vitamin C & E : Kombinasi yang sempurna ini dapat menghasilkan kulit yang lebih cerah, sihat dan bebas cela Argan Oil : Bertindak melembabkan kulit dari dalam, menyubur dan menyihatkan dan menganjalkan kulit dengan komposisi

Vitamin E semulajadinya yang tinggi Omega Light : Bertindak sebagai ejen pencerah yang mana ia boleh mengurangkan penghasilan melanin iaitu pigmen gelap yang datang dari DNA itu sendiri

Chia Seed : Membantu untuk menghidrasikan kulit yang kering, melembapkan kulit jauh ke dalam serta ia kaya dengan anti-oksida yang membantu melawan radikal bebas. Ia juga dapat mengurangkan kemerahan kulit dengan ciri anti-radang serta bertindak menenangkan kulit.

 #hauscosmetic #haus #serum #serummuka #antiaging #makeupbase #jeragat #jerawat #awetmuda 

Kenapa Kita sangat Perlukan HAUS OIL SERUM

Siapa yang sangat perlukan market Haus Oil Serum ini? 
Wanita yang berusia 30 tahun ke atas yang mempunyai masalah wajah: 
1.1 Kulit kering akibat perubahan hormon (biasa wanita yang meningkat usia 40an) 
1.2 Kulit kering akibat bekerja dalam pejabat berhawa dingin 
1.3 Ada jeragat atau yang baru nak mula naik jeragat 
1.4 Yang sudah mula ada ‘wrinkles’ 
1.5 Ada masalah parut jerawat dan cela lain 
1.6 Kulit muka kusam dan tidak berseri 



GUNA OIL SERUM JE PUDARKAN JRAGAT.
.
"Alhamdulillah jragat akak makin pudar lepas guna oil serum ni". - Kak Siti Shamin 42 tahun
.
ISTIMEWANYA OIL SERUM
======================
Bantu dalam merawat masalah jerawat dan jeragat
Menghilangkan kesan parut dan melembapkan kulit
Bertindak sebagai ejen anti-penuaan dan awet muda
Bertindak sebagai 'treatment booster'
Bersifat anti-viral, anti-radang dan anti-bacteria yang mampu membunuh dan melemahkan virus.

SILKY INTENSE OIL SERUM merupakan
✔️ Hasil gabungan 5 ekstrak minyak terbaik dunia iaitu Rose Essential Oil, Tea Tree Essential Oil, Argan Oil, Chia Seed oil dan Jojoba Oil
✔️ Teksturnya sangat ringan dan halus serta cepat meresap ke dalam kulit
✔️ Dicampurkan bersama kelopak bunga calendula yang telah dip roses dan dirawat serta dibawa Khas dari France.

Puas hati bila kawan tegur kulit makin bersih.. JOM GUNA OIL SERUM JUGAK.

Oil serum calendula

Berlambak serum kat luar sana. So, apa yang best serum by #HAUSCosmetics ni?

🎉 Semua jenis kulit boleh pakai termasuk yang jenis kulit berminyak.

🎉 Tiada bahan pewangi. Bermaksud tiada bahan kimia yang sensitif pada kulit. Bau wangi tu sebab ada Rose Oil.

🎉 Boleh terus guna pada kulit. Tak perlu dicairkan dengan bahan lain


KEAJAIBAN BUNGA CELENDULA

1. MENCEGAH PENUAAN
💘 menyembuhkan kulit rosak
💘menjadikan kulit lebih muda

2. MENCEGAH JERAWAT
💘 bersifat aktibakteria yang dapat membantu membersihkan bakteria di pori2 yang menyebabkan jerawat.

3. MELEMBAPKAN KULIT

4. MENYEMBUHKAN KULIT YANG MENGALAMI RADANG & IRITASI

5. BERSIFAT MENENANGKAN TUBUH & KULIT

💘mengandungi saponin, flavonois, polisakarida yang mampu menenangkan kulit.

6. ANTI FLAMASI
💘 mengatasi berbagai masalah kulit seperti bengkak dan peradangan

7. MAMPU MENANGKAL SEL KANSER
💘 mengandungi anti-oksidan yang mampu mencegah dan menangkal sel kanser.

❤️CALENDULA - Focus kepada anti aging/ masalah jeragat, parut/ kulit kering ( tapi tak sesuai untuk kulit berjerawat / berminyak)

OIL SERUM CALENDULA HARGA RM49 *TAK TERMASUK POSTAGE

TESTIMONI PENGGUNA HAUS OIL SERUM CALENDULA

TESTIMONI PENGGUNA HAUS OIL SERUM CALENDULA


TESTIMONI PENGGUNA HAUS OIL SERUM CALENDULA


Kenapa anda perlu memilih HAUS Silky Intense Oil Serum berbanding serum serum lain?


1) Tidak berminyak
2) Tiada pewangi tambahan
3) Keupayaan merawat yang tinggi
4) Boleh guna terus pada kulit
5) Boleh dicampur dengan produk lain