ORDER HERE

HAUS DI MAJALAH NONA BULAN FEBRUARI?

Wow 🤩 ❗️
Betul ke Produk HAUS masuk majalah NONA?
Wah!! hebat tu..😍

Nak tahu tak apa produknya?Ni haa dia..
- Super Sensitive Beauty Soap(SSB)
- Birdnest Beauty Elixir Spray(BBE)




Korang wajib try tau SSB ni sebab dia memang bagus untuk kulit yang sensitif tau,kalau jerawat tu lahai senang je kecut.
Belum lagi try BBE Spray tu,best giler untuk naikkan seri muka,kecikkan pori,hilangkan kusam di muka.Kalau korang spray lepas apply makeup,makeup korang pun tahan lama tau.
Paling best,
Kedua-duanya dapat PERCUMA, Jom rebut sementara stok masih ada!
Dapatkan segera.... 👇


#HausSkin
#MelkyEffect
#HausCosmetics
#SpecialFebruaryOffer
#BloodOrangeBrightening
#MeltyGlamAquaFoundation
#HalalCosmeticsTrendsetter
#ProdukYangPalingDiyakiniHalal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...