ORDER HERE

KELIRU NAK PILIH OIL SERUM LAVENDER ATAU OIL SERUM CALENDULA?

Okay ada yang tanya serum ni sama ke dua-dua?


Jawapan dia lain cik adik,abg kakak semua ikut kesesuaian kulit korang.
Kalau jenis kulit sensitif,muka berjerawat,breakout teruk,elok la try Oil Serum Lavender.Dia dapat mematikan jerawat yang aktif di muka.Sambil memudarkan parut dan jeragat jugak.
Jangan tak tahu,Lavender ni bersifat menenangkan dan boleh jadi aromaterapi tau kalau stress atau sakit kepala.
Oil Serum Calendula pulak lebih fokus untuk anti penuaan atau anti aging omputih kata.Fokus dia lebih kepada jeragat dan memudarkan parut sedia ada.Jadi tidak disarankan untuk korang yang kulit berminyak dan berjerawat.
Yang bestnya kedua-dua serum ni kalau bergabung dengan foundation akan menghasilkan efek glowing dan moist pada kulit tau,kulit makin sihat pulak tu.Dah pakai well blend sangat wehh!!
Sesuai sangat la dengan PROMOSI MELKY EFFECT bulan ni seperti yang dila bagitau semalam.Nak tahu details klik
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...