PRODUK

ORDER HERE

10 Produk Affiliate Yang Boleh Menjana Income Sehingga 6 Angka

Artikel Kali ini Kami Nak Kongsi 10 Produk Affiliate Yang Boleh Menjana Income Sehingga 6 AngkaSalam & Hi

Ramai yang berminat nak belajar jana income dengan affiliate,tetapi
soalan yang popular ialah Affiliate tu apa? Nak jual Affiliate apa?
Artikel kali ini ringkas sahaja,kami nak kongsi dengan anda beberapa program affiliate yang mendapat sambutan dan mencecah jualan sehingga 6 angka.
Tetapi sebelum itu,bagi mereka yang masih tak tahu
Affiliate ini ialah salah satu teknik pemasaran internet dengan menjual produk orang lain.Umpama anda mendaftar dan menjadi agen untuk produk A.Selepas itu,anda akan dapat link affiliate anda dari owner produk A,anda hanya perlu promosikan produk tersebut menggunakan link yang diberi.Setiap pembelian melalui link affiliate anda akan terima komisen.
Ramai yang nak jana income secara affiliate tapi tak tahu nak mula dari mana.Sebenarnya ianya sangat mudah,anda cuma perlu daftar


APA ITU HAUS PREMIUM PARTNER (HPP)?


HPP adalah satu platform perniagaan yang baru dilancarkan. Ia beroperasi secara sistem yang lengkap, mudah, dan selamat. Berkonsepkan seperti program Affiliate namun HPP akan memfokuskan produk fizikal yang proses pembuatannya berdasarkan Amalan Perkilangan Baik (GMP) dan diiktiraf HALAL oleh JAKIM.

HPP di dalam HAUS adalah merupakan ejen jualan atau affiliate yang HANYA akan mempromosikan link mereka yang tersendiri untuk mendapatkan jualan tanpa perlu berjumpa pelanggan, tanpa modal, tanpa komitmen stok, tanpa pengeposan. Segala mengenai Produk akan diuruskan oleh pihak HQ. HPP hanya bertugas untuk mempromosikan dan terus mendapat komisyen hasil jualan.

Tanpa Perlu Jumpa Customer

Tanpa Modal

Tanpa pegang StokSetiap ejen atau HPP akan mempromosikan link laman e-dagang yang tersendiri bagi mendapatkan hasil jualan daripada pembeli.

Menariknya, produk yang akan ditawarkan di dalam program ini akan sentiasa dikemaskini dari masa ke semasa mengikut keperluan pengguna.

Senarai Produk Affiliate
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...