ORDER HERE

Time PKP Ramai Gegirls Rindu Nak Makeup Pergi Kerja



Time time Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ni rindu pula nak berMelky Effect almaklum la lama nau tak gi keje.

Eh korang jangan ingat set Melky Effect tu hanya untuk gi keje atau kenduri kendara je tau kalau korang pakai tiap hari kat umah pon boleh je baru la terkawal sket pengeluaran minyak kat muka tu idok le jadi kuali nak goreng ikan kat muka 🤣

Paling penting cik suami tertawan dengan penampilan kita kat umah takde la ghupe mak lampir je dok umah tu ye tau ari ari whrestling ngan anak anak sejak PKP ni 😝

Dah set Melky Effect ni dihasilkan untuk kegunaan harian ape salahnya kita pakai hari hari untuk menyihatkan kulit muka kita ye dok?

Jangan lepas 9 bulan sok semua pakat cek in labour room udah le ok bye.

#MelkyEffect
#stayathome
#kitajagakita