PRODUK

ORDER HERE

Betul ke Lipmatte HAUS Cosmetics ini bagus? 5 Sebab Kenapa Mesti Dapatkannya

Anda mesti teruja nak tau sejauh mana fakta ini betul. Jom kita teruskan membaca apakah sebab-sebab para peminat Lipmatte di Malaysia telah bertukar kepada Lipmatte HAUS Cosmetics ini atau dikenali sebagai Matte Creamy Lips.


Matte Creamy Lips keluaran terbaru HAUS COSMETICS

Ada 5 sebab utama yang anda kena tahu dan fahami betul-betul kenapa mesti memilih Lipmatte HAUS Cosmetics.

1. H.A.L.A.L.
Pertamanya adalah dari perkataaan H.A.L.A.L iaitu ‘Shared Value’ yang HAUS terapkan kepada bisnes Haus Cosmetics.
H – HONESTY
A – Appreciate
L – Loyalty
A – Attractive
L – Leadership

H – HONESTY bermaksud kejujuran. Sebagai seorang usahawan atau peniaga kejujuran adalah sangat penting. Semua fakta yang kita tahu hendaklah disampaikan dengan betul kepada pelanggan dan bakal pelanggan. Apabila kita membantu pengguna dengan jujur, insyaallah bisnes kita akan berkekalan lama dan pelanggan juga setia.

A- APPRECIATE bermaksud menghargai. Kita hendaklah sentiasa menghargai sesama kita dari peringkat syarikat, pekerja, pengedar hinggalah pelanggan. Amalan sentiasa menghargai pelanggan amatlah diambil berat dalam bisnes HAUS Cosmetics. Founder juga amat menitik beratkan feedback dari pengguna dengan memastikan formula yang dihasilkan melalui hasil kajian beliau menggunakan bahan mentah berkualiti dan sekiranya ada timbul masalah founder sendiri yang akan membuat semakan untuk diperbaiki.

L – LOYALTY bermaksud kesetiaan. Apabila kita jujur, memberi pelanggan kualiti formulasi yang mewah para pelanggan yakin dengan produk dan akan setia malah akan memperkenalkan kepada rakan-rakan mereka yang lain.

A- ATTRACTIVE bermaksud menarik. Penampilan yang ditunjukkan oleh syarikat HAUS Cosmetics melalui pembungkusan produk, HAUS Guardian berilmu dan beretika, ini menambah keyakinan bakal pelanggan.

L – LEAD bermaksud memimpin. HAUS Cosmetics membimbing setiap HAUS Guardian untuk menjadi seorang leader. Dimana mereka yang mempunyai kemahiran dan kepakaran boleh dikembangkan hingga ke peringkat lebih tinggi. Walaupun bermula sebagai seorang Dropship, masa depan di HAUS Cosmetics amatlah cerah. Semua HAUS Guardian akan diberi peluang untuk menimba ilmu dan mengembangkan bakat mereka melalui aktiviti pemasaran, recruitment dan training yang diadakan setiap bulan kepada ahli-ahli baru. HAUS Guardian juga dibimbing bagi mendidik para pelanggan mereka untuk mengetahui cara yang betul menggunakan sesuatu produk.
2. HARGA BERPATUTAN
Tahukah anda harga Matte Creamy Lips ini sangat kompetitif dengan keadaan semasa dan mampu dimiliki oleh semua golongan. Dengan bahan yang berkualiti hasil teknologi Korea, hanya RM 25 sahaja untuk sebatang MCL.

Beli 1 MCL layak menang RM5000!

3. FORMULASI BERKUALITI
Ramai sudah mula memuji dan mengakui kualiti produk HAUS adalah setanding dengan produk-produk terkemuka Antarabangsa. Termasuklah produk hot lipmatte ini. Tahukah anda kenapa kami begitu bangga memperkenalkan Lipmatte buatan HAUS Cosmetics ini kepada seluruh rakyat Malaysia khususnya para peminat Lipmatte ?

Lipmatte Haus Cosmetics iaitu Matte Creamy Lips Adalah Berkualiti Antarabangsa kerana menggunakan formulasi Anti – Crack Teknologi Dari Teknologi Kosmetik Korea iaitu Hexapeptide-12. Terdapat 4 bahan utama di dalam MCL. Dimana semua R&D dibuat sendiri oleh Puan Founder, Puan Eiyma Jalil dengan memastikan produk yang digunakan adalah HALAL dan tidak merosakkan kulit pengguna.
Puan Eiyma merupakan pemilik kilang GIM Cosmetic Industries Sdn Bhd yang telah berjaya menghasilkan lebih 650 formulasi produk kecantikan di Malaysia yang menjadi Ketua R&D produk, menentukan semua hal berkaitan kajian sesuatu formula di makmal. Beliau jugalah yang turun padang ke bahagian production untuk memantau dari mula membuat kajian hinggalah pemilihan label produk, kualiti dan pemasaran.

Satu perkara penting yang anda mesti tahu semua produk yang dikeluarkan oleh kilang GIM Cosmetics telah melalui proses yang amat teliti di setiap batch atau keluaran. Seperti yang ramai sudah tahu, kilang yang berkelulusan HALAL ini telah diiktiraf berstatus GMP dan terkenal dengan menggunakan bahan-bahan teknologi tinggi.

Puan Eiyma juga mempunyai pengalaman luas dalam bidang kosmetik iaitu sebagai jurusolek atau Makeup Artist (MUA) selama lebih 6 tahun.
4. KONSEP PERNIAGAAN YANG KURANG RISIKO
Konsep Bisnes HAUS Cosmetics sangatlah mudah dan kurang risiko. Ramai yang masih tidak berani menceburi bidang perniagaan kerana mereka takut untuk mengambil risiko. Namun di HAUS Cosmetics pihak HQ telah menyediakan 100% kemudahan yang diperlukan oleh seorang usahawan atau peniaga khususnya yang suka berniaga dari rumah. Hanya Perlukan smartphone, internet Dan online banking sahaja. Tak perlu beli stok dan buat aktiviti pengeposan

Konsep bisnes sebeginilah yang sangat sesuai dan patut direbut oleh orang ramai khususnya di waktu PKP sekarang. Dimana ianya untuk membantu menjana pendapatan sampingan sempena saranan kerajaan untuk duduk di rumah.
Secara ringkasnya jika anda tercari-cari peluang bisnes dari rumah atau online ? Pilihlah Bisnes HAUS Cosmetics ini kerana konsep atau model perniagaan yang mudah dan tiada risiko tinggi.
  • Tidak perlu simpan stok
  • Untung bersih mengikut level
  • Kos Penghantaran ditanggung oleh syarikat
  • Setiap urusan jual beli melalui sistem yang canggih dan lengkap
  • Dokumen dan resit semua ada disediakan secara automatik di sistem
Sertai kami!
5. WARNA PILIHAN YANG MENEPATI CITARASA
Koleksi warna Matte Creamy Lips yang sangat ekslusif dan istimewa untuk semua rakyat Malaysia. Koleksi warna yang dikeluarkan adalah warna yang dipilih oleh founder berdasarkan permintaan yang sangat tinggi. Mengapa saya berkata demikian ? Founder HAUS selaku Ketua R&D kilang GIM Cosmetic Industries Sdn Bhd yang telah melakukan lebih 650 produk formulasi selama 7 tahun, sudah tentu mempunyai koleksi data eksklusif dan analisis warna pilihan ramai.

Semua warna menepati citarasa untuk semua peringkat umur muda, pertengahan hinggalah warga emas.

2 Warna Pilihan Matte Creamy Lips – Tini dan Farah

2 Warna Pilihan Matte Creamy Lips – Haza dan Murni

2 Warna Pilihan Matte Creamy Lips – Leen dan Nadia

2 Warna Pilihan Matte Creamy Lips – Shiela dan Huda

2 Warna Pilihan Matte Creamy Lips – Yuma dan Lina

2 Warna Pilihan Matte Creamy Lips – Muni dan Naja

Haaa dah dapat kan 5 Sebab Kenapa Mesti Dapatkannya. Betul kan Lipmatte HAUS Cosmetics ini bagus.

Kami jamin kelainan memakai Matte Creamy Lips tidak sama dari memakai lipmatte dari jenama lain.
Semestinya kami dari HAUS Cosmetic ingin suatu yang terbaik untuk pengguna dan bakal pengguna kami.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...