ORDER HERE

Haus Premium Partners " No One Left Behind"

Takkan nak cerita semua kat orang kan?
Tapi kalau tak cerita, banyak plak salah faham terjadi 😔
HQ Haus sangat prihatin bantu semua Haus Guardian walau dalam ape jua keadaan. "No One Left Behind" kami semua Haus Guardian bersatu hati meneruskan usaha.

2019 - Hq Haus jalan 1 sales channel dulu (Sales Channel Ejen)
2020 - Hq Haus tambah lagi 1 sales channel (Sales Channel Affiliate)


Dengan adanya sistem Affiliate ni kita tak perlu keluar pos pun, hanya #dudukrumah. Semua Hq yang uruskan.
Sebagai orang bisnes, kita tak boleh selesa dengan apa yang ada. Kena sentiasa upgrade skill.

Nak join sistem promote link kita je order masuk, Hq pos dan komisen masuk? Boleh terus PM Kak Ya. Nak join member less 15% pun boleh.
#HausPremiumPartner
#HausGuardians