ORDER HERE

Punca PRODUCT PILLING



Korangg! Dah tepek ape kat muka pagi ni?

Perasan tak kadang bila apply sunscreen atau foundation selepas sapu moisturizer, nanti keluar macam something bergumpal gitu.



Kak Ya ingat tu kulit mati 😂. Sebenarnyee, tu bukan sel kulit mati or kulit mengelupaslah korang. Tu namenyee PRODUCT PILLING. Bukan peeling yek!

Yang korang nampak bergumpal tu produk yang korang apply sendiri tu. So korang relax dulu 😂 jangan gelabah sangat.

Punca PRODUCT PILLING ni sebab produk yang korang apply tu tak fully absorb or kuantiti produk yang korang apply kat skin terlampau banyak. Penyelesaiannya , EXFOLIATE dulu kulit korang dengan scrub cleanser supaya produk lebih senang absorb dan skin lebih smooth.

Make sure sebelom korang apply next produk kene pastikan produk bettuull absorb dulu 😁. No lorat lorat okey! So senang la korang nak makeup tak de la nampak cakey.