PRODUK

ORDER HERE

2 Sebab Kenapa MESTI TUKAR Kepada LIPMATTE HAUS COSMETICS Segera!


Betul ke Lipmatte HAUS Cosmetics ini bagus?
Anda mesti teruja nak tau sejauh mana fakta ini betul. Jom kita teruskan membaca apakah sebab-sebab para peminat Lipmatte di Malaysia telah bertukar kepada Lipmatte HAUS Cosmetics ini atau dikenali sebagai Matte Creamy Lips.

Matte Creamy Lips keluaran
terbaru HAUS COSMETICS


Ada 5 sebab utama yang anda kena tahu dan fahami betul-betul kenapa mesti memilih Lipmatte HAUS Cosmetics.

1. H.A.L.A.L.

Pertamanya adalah dari perkataaan H.A.L.A.L iaitu ‘Shared Value’ yang HAUS terapkan kepada bisnes Haus Cosmetics.


H – HONESTY
A – Appreciate
L – Loyalty
A – Attractive
L – Leadership

H – HONESTY bermaksud kejujuran. Sebagai seorang usahawan atau peniaga kejujuran adalah sangat penting. Semua fakta yang kita tahu hendaklah disampaikan dengan betul kepada pelanggan dan bakal pelanggan. Apabila kita membantu pengguna dengan jujur, insyaallah bisnes kita akan berkekalan lama dan pelanggan juga setia.

A- APPRECIATE bermaksud menghargai. Kita hendaklah sentiasa menghargai sesama kita dari peringkat syarikat, pekerja, pengedar hinggalah pelanggan. Amalan sentiasa menghargai pelanggan amatlah diambil berat dalam bisnes HAUS Cosmetics. Founder juga amat menitik beratkan feedback dari pengguna dengan memastikan formula yang dihasilkan melalui hasil kajian beliau menggunakan bahan mentah berkualiti dan sekiranya ada timbul masalah founder sendiri yang akan membuat semakan untuk diperbaiki.

L – LOYALTY bermaksud kesetiaan. Apabila kita jujur, memberi pelanggan kualiti formulasi yang mewah para pelanggan yakin dengan produk dan akan setia malah akan memperkenalkan kepada rakan-rakan mereka yang lain.

A- ATTRACTIVE bermaksud menarik. Penampilan yang ditunjukkan oleh syarikat HAUS Cosmetics melalui pembungkusan produk, HAUS Guardian berilmu dan beretika, ini menambah keyakinan bakal pelanggan.

L – LEAD bermaksud memimpin. HAUS Cosmetics membimbing setiap HAUS Guardian untuk menjadi seorang leader. Dimana mereka yang mempunyai kemahiran dan kepakaran boleh dikembangkan hingga ke peringkat lebih tinggi. Walaupun bermula sebagai seorang Dropship, masa depan di HAUS Cosmetics amatlah cerah. Semua HAUS Guardian akan diberi peluang untuk menimba ilmu dan mengembangkan bakat mereka melalui aktiviti pemasaran, recruitment dan training yang diadakan setiap bulan kepada ahli-ahli baru. HAUS Guardian juga dibimbing bagi mendidik para pelanggan mereka untuk mengetahui cara yang betul menggunakan sesuatu produk.

2. HARGA BERPATUTAN

Tahukah anda harga Matte Creamy Lips ini sangat kompetitif dengan keadaan semasa dan mampu dimiliki oleh semua golongan. Dengan bahan yang berkualiti hasil teknologi Korea, hanya RM 25 sahaja untuk sebatang MCL.

Matte Creamy Lips 1 RM25
1 unit hanya RM 25

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...