ORDER HERE

Bedak Compact Halal Terhebat Keluaran Haus Cosmetics

Matte Velvet Cmpact Powder By Haus Cosmetics
Bedak compact halal antara yang terhebat pernah dihasilkan dalam arena kosmetik negara ini mempunyai beberapa keunikan seperti berikut:

šŸ’‹ SPF 15
šŸ’‹ Full coverage
šŸ’‹ Sangat lembut
šŸ’‹ Sangat ringan
šŸ’‹ Matte tanpa mengeringkan
šŸ’‹ Tinggi moisturising effect
šŸ’‹ Kaya dengan bahan treatment
šŸ’‹ Flawless matte finishing
šŸ’‹ Tahan sehingga lebih 8 jam
šŸ’‹ Sesuai untuk kulit Asia
šŸ’‹ Melekat dengan sekata
šŸ’‹ Tidak berminyak
šŸ’‹ Tidak bercapuk
šŸ’‹ Kombinasi bedak dan foundation

Ramai yang dah guna kata MVCP ni best giller! Bukan biasher biasher hokkeyyy...

Ciri-ciri Matte Velvet Cmpact Powder By Haus Cosmetics
Ciri-ciri Matte Velvet Cmpact Powder By Haus Cosmetics

Fungsi Matte Velvet Cmpact Powder By Haus Cosmetics
Fungsi Matte Velvet Cmpact Powder By Haus Cosmetics

Kebaikan Matte Velvet Cmpact Powder By Haus Cosmetics
Kebaikan Matte Velvet Cmpact Powder By Haus Cosmetics

3 cara untuk menggunakan Matte Velvet Compact Powder dengan sempurna:  1. Boleh diguna menggunakan span kering 2. Span boleh dibasahkan untuk lebih coverage 3. Boleh disapu menggunakan berus.  Sekarang tiada lagi halangan untuk kelihatan cantik!  #hauscosmetics #MatteVelvet #compactpowder #halalcosmetics #modesthalalcosmetics
3 cara untuk menggunakan Matte Velvet Compact Powder dengan sempurna:

1. Boleh diguna menggunakan span kering
2. Span boleh dibasahkan untuk lebih coverage
3. Boleh disapu menggunakan berus.

Sekarang tiada lagi halangan untuk kelihatan cantik!
#hauscosmetics #MatteVelvet #compactpowder #halalcosmetics #modesthalalcosmetics

FLAWLESS MATTE | BUIDABLE COVERAGE | SHINE FREE | LONG WEAR  3 fungsi dalam 1 sapuan Matte Velvet Compact Powder - 2 way cake - Foundation - Compact powder  Bila pakai dia kan, rasa ringan je. Tak rasa berat muka ni dengan bedak. Tekstur bedak sangat halus dan ringan. Sebab semua tu dah all in dalam satu bekas.   Bila berpeluh, tak bercapuk, tak berbelam. Tapi makin glowing, makin flawless.  Macam mana ye nak pilih warna MVCP yang sesuai dengan kulit kita? Boleh guna tips atau cara ni :  - Warna light 1.0 untuk orang kulit cerah.  - Warna medium 2.0 untuk warna kulit kuning langsat ke cerah.  - Warna medium 2.1 untuk kulit kuning langsat.  - Medium 3.0 pulak untuk kulit agak gelap. Jangan bagi pakai dark 3.1 pulak.   - Dark 3.1 untuk orang berkulit gelap dan ekceli kod 3.1 ni boleh buat untuk shading. Nak shading hidung bagi mancung, shading pipi pun bolehh.
FLAWLESS MATTE | BUIDABLE COVERAGE | SHINE FREE | LONG WEAR

3 fungsi dalam 1 sapuan Matte Velvet Compact Powder
- 2 way cake
- Foundation
- Compact powder

Bila pakai dia kan, rasa ringan je. Tak rasa berat muka ni dengan bedak. Tekstur bedak sangat halus dan ringan. Sebab semua tu dah all in dalam satu bekas.

 Bila berpeluh, tak bercapuk, tak berbelam. Tapi makin glowing, makin flawless.

Macam mana ye nak pilih warna MVCP yang sesuai dengan kulit kita? Boleh guna tips atau cara ni :

- Warna light 1.0 untuk orang kulit cerah.

- Warna medium 2.0 untuk warna kulit kuning langsat ke cerah.

- Warna medium 2.1 untuk kulit kuning langsat.

- Medium 3.0 pulak untuk kulit agak gelap. Jangan bagi pakai dark 3.1 pulak.

- Dark 3.1 untuk orang berkulit gelap dan ekceli kod 3.1 ni boleh buat untuk shading. Nak shading hidung bagi mancung, shading pipi pun bolehh.


Matte Velvet Compact Powder atau MVCP  5 pilihan warna mengikut kulit orang Asia  MVCP yang telah digabungkan CompactPowder Bersama Foundation  Jimat Duit Jimat Masa Tunggu apa lagi? Jom rembat hari ini.  FreePostage beb šŸ˜
Matte Velvet Compact Powder atau MVCP

5 pilihan warna mengikut kulit orang Asia

MVCP yang telah digabungkan CompactPowder Bersama Foundation

Jimat Duit
Jimat Masa
Tunggu apa lagi? Jom rembat hari ini.
FreePostage beb šŸ˜

SINI TIPS PEMILIHAN WARNA YE


HAUS COSMETICS MATTE VELVET COMPACT POWDER
HAUS COSMETICS MATTE VELVET COMPACT POWDER

HAUS COSMETICS MATTE VELVET COMPACT POWDER
HAUS COSMETICS MATTE VELVET COMPACT POWDER

HAUS COSMETICS MATTE VELVET COMPACT POWDER
HAUS COSMETICS MATTE VELVET COMPACT POWDER

HAUS COSMETICS MATTE VELVET COMPACT POWDER
HAUS COSMETICS MATTE VELVET COMPACT POWDER