ORDER HERE

MAGIC LIPSTIK HAUS COSMETIC PENYELAMAT BIBIR KORANG


Korang ada masalah bibir kering? Bibir pecah? Bibir hitam? So korang mesti faham kan perasaan pedih dan malu yakmat tu bila nak senyum time selpie pun berdarah sebab bibir terbelah ahhh fedupnya rasa adeh 😭

Tapi kan korang, sis dah jumpa solution sis ni, nama dia Crystal Shine Magic Lipstick dari #HausCosmetics 😍 serious besttttt sangat guna hatni, sebab ;

- Rasa berangin je bibir bila boh tu macam baru lepas sapu aloe vera gitu 🤤
- Ada Hexapeptide 12, which is bahan yang sangat BAGUS untuk merawat bibir kering korang tu.
- Warna pun tak spesifik, sebab bergantung pada kelembapan bibir kita je gitu.

Crystal shine Magic Lipstik mengandungi Vitamin C, Vitamin E dan Hexapeptide-12.. Sebab tu bibir rasa sejuk dan ada mint dekat bibir. Segar bibir buatnya.. 🌸 . . Nak tau antara kebaikan Magic Lipstik adalah: - Menghasilkan warna mengikut tahap kelembapan bibir. - Tahan lama dan tidak mudah tanggal. - Mempunyai fungsi anti-kedut, anti-gelap dan anti-kering. - Membantu merawat bibir yang pecah dan berdarah. - Membantu untuk bibir kelihatan lebih sihat dan 'pinkish'. - Mencantik dan melembabkan bibir. - Sesuai dipakai oleh kebanyakan wanita dari pelbagai latar belakang.

Crystal shine Magic Lipstik mengandungi Vitamin C, Vitamin E dan Hexapeptide-12.. Sebab tu bibir rasa sejuk dan ada mint dekat bibir. Segar bibir buatnya.. 🌸
.
.
Nak tau antara kebaikan Magic Lipstik adalah:
- Menghasilkan warna mengikut tahap kelembapan bibir.
- Tahan lama dan tidak mudah tanggal.
- Mempunyai fungsi anti-kedut, anti-gelap dan anti-kering.
- Membantu merawat bibir yang pecah dan berdarah.
- Membantu untuk bibir kelihatan lebih sihat dan 'pinkish'.
- Mencantik dan melembabkan bibir.
- Sesuai dipakai oleh kebanyakan wanita dari pelbagai latar belakang. 


CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK dari #HausCosmetics ada penyelesaiannya. #masalah bibir kering? #masalah bibir hitam? #masalah bibir merekah?  Crystal Shine Magic Lipstick by #HAUSCosmetics ini menggunakan bahan yang dinamakan COLOUR CHANGING yang di import dari Korea.  Colour changing ni teksturnya sangat moist dan sangat sensitif pada kelembapan.  Dan ada satu lagi bahan utama yang ada dalam Magic Lipstick HAUS ni adalah  HEXAPEPTIDE 12. Haaa.. tudia, berbelit lidah nak menyebutnya.  Bahan ni pun di import dari Korea. H12 ni adalah active ingriedient untuk selesaikan masalah bibir KERING, bibir PECAH, bibir HITAM.   Haaa.. best kan? Kira 2 in1 lah FAEDAH yang uolls dapat bila guna Magic Lipstick HAUS NI.  1. Dapat selesaikan MASALAH bibir yang bermasalah.  2. Bibir bertukar jadi warna lipstick pink atau merah.   So pada yang nak mudah dan ringkas, dah tak payah pakai lipstick lain dah.So,kesimpulannya MAGIC LIPSTICK is about natural looks😍  Harga: RM 29.00 sahaja tidak termasuk pos.

CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK dari #HausCosmetics ada penyelesaiannya.
#masalah bibir kering?
#masalah bibir hitam?
#masalah bibir merekah?

Crystal Shine Magic Lipstick by #HAUSCosmetics ini menggunakan bahan yang dinamakan COLOUR CHANGING yang di import dari Korea.

Colour changing ni teksturnya sangat moist dan sangat sensitif pada kelembapan.

Dan ada satu lagi bahan utama yang ada dalam Magic Lipstick HAUS ni adalah  HEXAPEPTIDE 12. Haaa.. tudia, berbelit lidah nak menyebutnya.

Bahan ni pun di import dari Korea. H12 ni adalah active ingriedient untuk selesaikan masalah bibir KERING, bibir PECAH, bibir HITAM.

Haaa.. best kan? Kira 2 in1 lah FAEDAH yang uolls dapat bila guna Magic Lipstick HAUS NI.

1. Dapat selesaikan MASALAH bibir yang bermasalah.

2. Bibir bertukar jadi warna lipstick pink atau merah.

So pada yang nak mudah dan ringkas, dah tak payah pakai lipstick lain dah.So,kesimpulannya MAGIC LIPSTICK is about natural looks😍

Harga: RM 29.00 sahaja tidak termasuk pos.



HAUS COSMETICS MAGIC LIPSTICS RAWAT BIBIR HITAM

Meh nak citer apa yang BEST SANGAT pasal MAGIC LIPSTIK HAUS nih.

.
Dalam magic lipstik ada satu bahan
 yang dipanggil R-27 yang menukarkan kaler lipstik di bibir mengikut kelembapan. Boleh menyebabkan bibir menjadi hitam dan gelap.
Tapi dalam MAGIC LIPSTIK HAUS COSMETIC  R27 kite tak guna

.
Dan Part yang paling BEST SEKALI tau tak dalam MAGIC LIPSTIK HAUS COSMETIC our founder selaku ketua R&D gantikan R27 kepada DYE (Colour changing) yang sensitif terhadap kelembapan.

.
Dalam MAGIC LIPSTICK HAUS nih jugak ada kandungan hexapeptide-12 yang mana ia boleh merawat bibir yang hitam menjadi cerah, merawat bibir yang merekah.


Duluuuu malu betul rasa bila bibir tiba tiba jadi buruk. Dia punya kering sampai jadi hitam jadi ke putih.   Sampai keluar dari bibir. Tebal sangat lapisan hitam tu. Menebal sampai gelembong tu uolsss.  Macam macam dah produk pakai tapi sama jugak. Makin teruk lagi ada. Raya pun taknak selfie sebab malu.  Sampai la lepas raya wasap dengan founder Haus, dia suggest Magic Lipstick dan masa tu dia yakin sangat ML tu boleh elokkan bibir buruk ni.  Bila je dapat ML tu terus pakai. Sehari pakai lembab bibir. Lama lama pakai hilang kering hitam putih tuuuuu.   Magic lipstick ni magic sangat la. Dah sembuhkan rrramaiiiii customer kakak. Bibir kering tebal. Bibir berdarah semua jadi elok lah wehh. Alhamdulillah

Duluuuu malu betul rasa bila bibir tiba tiba jadi buruk. Dia punya kering sampai jadi hitam jadi ke putih.

Sampai keluar dari bibir. Tebal sangat lapisan hitam tu. Menebal sampai gelembong tu uolsss.

Macam macam dah produk pakai tapi sama jugak. Makin teruk lagi ada. Raya pun taknak selfie sebab malu.

Sampai la lepas raya wasap dengan founder Haus, dia suggest Magic Lipstick dan masa tu dia yakin sangat ML tu boleh elokkan bibir buruk ni.

Bila je dapat ML tu terus pakai. Sehari pakai lembab bibir. Lama lama pakai hilang kering hitam putih tuuuuu.

Magic lipstick ni magic sangat la. Dah sembuhkan rrramaiiiii customer kakak. Bibir kering tebal. Bibir berdarah semua jadi elok lah wehh. Alhamdulillah




Bila kerja dalam bangunan berhawa dingin 'Aircond', jarang-jarang keluar, maka bibir pun makin kering.

Bila bibir kering, makan dan minum pun tak selesa. Pedihnya ya Allah!!!  😰😰😰

Tapi sejak cuba 'Magic Lipstick' ni, bibir mula sihat. Bibir jadi lembab, kurang dah mengelupas, bibir jadi pink pink gitu 😍😍😍

Orang kata tak cantik sangat pun takpe, sederhana je, TAPI yang penting SIHAT 😊


Ucapkan selamat tinggal pada bibir yang kusam dan merekah  Pedihnya bila bibir merekah dan kering, pakai lipmatte pun tak elok kalau tak rawat bibir, so apakata kakak semua cuba guna magic lipstik ni ,bila pakai rasa dingin gitu dan yang bestnya warna dia berubah mengikut kelembapan bibir ullos .  Kejap kejap warna pink nanti lama lama jadi merah gitu. Bibir pun nampak gebu dan sihat.  Magic Lipstick ini dapat merawat bibir kering, bibir hitam dan bibir yang mengelupas. Lipstick ini juga dapat melembapkan bibir.   Semakin lembap bibir lebih merah warnanya.

Ucapkan selamat tinggal pada bibir yang kusam dan merekah

Pedihnya bila bibir merekah dan kering, pakai lipmatte pun tak elok kalau tak rawat bibir, so apakata kakak semua cuba guna magic lipstik ni ,bila pakai rasa dingin gitu dan yang bestnya warna dia berubah mengikut kelembapan bibir ullos .

Kejap kejap warna pink nanti lama lama jadi merah gitu. Bibir pun nampak gebu dan sihat.

Magic Lipstick ini dapat merawat bibir kering, bibir hitam dan bibir yang mengelupas. Lipstick ini juga dapat melembapkan bibir.

Semakin lembap bibir lebih merah warnanya.



Stressnye....bibir dah la gelap! Asyik kering je. 😣

Pakai lipmatte pun tak cantik. Tak sekata bila pakai..orang pandang semacam je. 😭😭

Tapi semenjak saya cuba Magic Lipstick ni, bibir saya makin sihat dan menggoda tau! Suami apa lagi asyik pandang je. 😍❤️
Bila apply lipmatte, tak perlu risau dah. Cantik sekata bila pakai..😍☺️ bestnyeee



Magik lipstick memang MAGIK sungguh la.  Yang bestnya magic lipstick ni, boleh merawat bibir kita supaya lebih sihat dan menawan. Warna di bibir kita, ikut kelembapan bibir kita. Lagi  lembap, lagi cantik. Lagi sihat. 💄

Magik lipstick memang MAGIK sungguh la.
Yang bestnya magic lipstick ni, boleh merawat bibir kita supaya lebih sihat dan menawan. Warna di bibir kita, ikut kelembapan bibir kita. Lagi  lembap, lagi cantik. Lagi sihat. 💄
HARGA: RM29 **tak termasuk Pos



HAUS COSMETICS COMBO CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK RM29 + MATTE VELVET COMPACT POWDER RM65
HAUS COSMETICS COMBO
CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK RM29
+
MATTE VELVET COMPACT POWDER RM65

HAUS COSMETICS COMBO CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK RM29 + MATTE VELVET COMPACT POWDER RM65 + MELTY GLAM AQUA FOUNDATION RM43
HAUS COSMETICS COMBO
CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK RM29
+
MATTE VELVET COMPACT POWDER RM65
+
MELTY GLAM AQUA FOUNDATION RM43

HAUS COSMETICS COMBO CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK RM29 + MELTY GLAM AQUA FOUNDATION RM43
HAUS COSMETICS COMBO
CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK RM29
+
MELTY GLAM AQUA FOUNDATION RM43