ORDER HERE

5 SEBAB KENA CUBA HAUS SKINCARE SUPER POTENT

5 SEBAB AWAK WAJIB Guna Teknologi Epigenetik dalam Formulasi Superpotent Haus 

5 SEBAB AWAK WAJIB Guna Teknologi Epigenetik dalam Formulasi Superpotent Haus

5 SEBAB AWAK WAJIB Guna Teknologi Epigenetik dalam Formulasi Superpotent Haus Skincare #HAUSZeroJerawat #HAUSZeroJeragat :

1. Menggunakan teknologi paling terkini Di Malaysia iaitu EPIGENETICS TECHNOLOGY. -  kajian melibatkan "suis" modifikasi DNA. 

2. Menggunakan bahan-bahan dan formulasi " Super Potent " iaitu bahan-bahan yang paling ampuh dan berkesan untuk merawat masalah kulit tertentu

3. Harga yang sangat-sangat berpatutan dan mampu milik. Kualiti level international pada harga ekonomi. Cuma RM174 sahaja untuk set jerawat dan RM171 untuk set jeragat!

4. Formulasi dan Kajian bersama para saintis dari luar negara seperti Perancis, Switzerland dan beberapa negara lain. 

5. Mampu merawat jerawat sepantas 2 HARI!!

Superpotent Skincare Formulation
Superpotent adalah terma lain bagi formulasi penjagaan kulit “high performance” secara intensif bagi mengembalikan keupayaan dan daya tahan kulit yang sihat dan kuat untuk pulih dari permasalahan kulit seperti jerawat, gatal-gatal, kemerah-merahan, dan seumpamanya.

U all jelas tak? Bila kita sebut Superpotent, maksudnya formulation skincare tu memang superb, memang high performance, memang highly intensive lah.


Gituu! Sebab apa? Sebab bahan-bahan aktif yang digunakan adalah seperti Brown Algae yang di beli dari France, Glycolic acid, Salicylic Acid, Niacinamide, Allantoin, centella asiatica, witch Hazel, Green Tea Extract, Vitamin C dan Aloe Vera.

10 bahan ni memang dah banyak saintis kaji sejak bertahun dulu dan terbukti memberi kesan positif secara selamat kepada kulit tanpa kesan yang memudaratkan insyaAllah.. Janji u all guna dengan cara yang betul ok?

Nak Kak Ya guidekan? Boleh klik https://linktr.ee/Mohaya

#Hausskin
#Haussuperpotent
#Teamsuriresiliant


Pelancaran Teknologi Epigenetik dalam Formulasi Superpotent Haus Skincare

Haaiii Assalamualaikum w.b.t… Ke hadapan para pembaca blog mohayabeauty.com yang KY kasihi. Terima kasih atas kesudian u all melawat blog Ky ini. Tempat Ky mencurahkan segala isi hati perkongsian fakta-fakta kosmetik. Haa fakta sahaja yer. No sembang hype-hype. Sebab tu Kak Ya suka sangat dengan produk Haus ni tau!

Teknologi Terbaru Untuk Penjagaan Kulit

KY nak kongsikan mengenai satu teknologi skincare yang berjaya dibangunkan hasil penyelidikan team R&D kilang kosmetik di Malaysia bersama pakar-pakar saintis dari Taiwan, Switzerland, Perancis, dan Itali… Ko rase…. Jeng jeng jeng inilah rupa produknya.

HAUS SKINCARE SUPER POTENT
HAUS SKINCARE SUPER POTENT SET JERAGAT

#HAUSZeroJerawat #
HAUSZeroJeragat
Bila Haus keluarkan set khas untuk jerawat dan jeragat ni, bukan saja-saja hype tau. Ia adalah satu teknologi yang terbukti berkesan untuk “petik suis” DNA u all dan mengawal sistem sel dalam kulit untuk bekerja dengan lebih efektif, secara tak langsung menguatkan sistem pertahanan kulit (skin barrier) untuk melawan dan pulih dari segala permasalahan kulit khususnya jerawat! Nak tau teknologi apa tu?



 Teknologi Epigenetik dalam Formulasi Superpotent
Semua orang inginkan yang terbaik untuk diri sendiri kan, maka Haus Super Potent ni pilihan terbaik menggabungkan kedua-dua perkara hebat ini iaitu Teknologi Epigenetik ke dalam formulasi Superpotent bagi produk penjagaan kulit. KY nak kongsikan bersama u all semua di luar sana. KY taknaklah cantik sorang-sorang!

Ok, dalam Set #HAUSZeroJerawat dan #HAUSZeroJeragat ni  ada 3 produk baru iaitu:

[BARU] Super Intense Cream Cleanser -Jerawat & Jeragat
[BARU] Super Intense Acne Serum – Jerawat
[BARU] Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion – Jerawat & Jeragat
Silky Intense Oil Serum Calendula – Jeragat


Untuk harini, KY nak cerita tentang Set Jerawat dan Set Jeragat. Penting untuk u all faham sebelum guna. HAUS SUPER POTENT ialah rangkaian produk yang berprestasi tinggi yang mampu memberi kesan maksimum pada kulit. 
.
.
Rangkaian produk ini mampu memberikan kulit yang lebih halus, cantik dan sihat. Mesti semua impikan kulit yang cantikkan? 

SET JERAWAT: RM174 🌺Super Intense Cream Cleanser      🌺Super Intense Acne Serum   🌺Super Potent AHA/BHA Lotion  FREE Sample Gel Brightening Blood Orange Algae Moisturizer 2g
SET JERAGAT

SET JERAGAT: RM171
🌺Super Intense Cream Cleanser
🌺Super Intense Acne Serum
🌺Super Potent AHA/BHA Lotion
FREE Sample Gel Brightening Blood Orange Algae Moisturizer 2g



SET JERAWAT: RM174 🌺Super Intense Cream Cleanser      🌺Super Intense Acne Serum   🌺Super Potent AHA/BHA Lotion  FREE Sample Gel Brightening Blood Orange Algae Moisturizer 2g
SET JERAWAT

SET JERAWAT: RM174
🌺Super Intense Cream Cleanser     
🌺Super Intense Acne Serum  
🌺Super Potent AHA/BHA Lotion 
FREE Sample Gel Brightening Blood Orange Algae Moisturizer 2g


JOM KITA TENGOK APE ALGAE NI?
HAUS SKIN BROWN ALGAE
BROWN ALGAE DAN MANFAAT UNTUK KULIT

Korang pernah makan rumpai laut atau dalam istilah kecantikan di panggil Alga. Tak pernah makan? Alga ni sedap tau...Yummy macam latoks viral poppop tu..😋

Rumpai laut / Alga juga selalu digunakan ke dalam produk kecantikan dan ia dijadikan sebagai bahan asas bagi penjagaan kulit wajah. Itu disebabkan oleh bahan mentah yang terkandung di dalam alga ini memiliki banyak mineral, vitamin dan asid amino bagi memberikan kesuburan kulit dan tubuh badan.

Menurut Lyfia Sarfati yang merupakan seorang pakar kecantikan kulit dan Brendan Camp seorang ahli bedah kosmetik dari New York, Amerika Syarikat berkata, Alga adalah sumber semulajadiyang paling terbesar untuk kebaikan penjagaan kulit kerana kandungan didalamnya sangat lengkap.

Berikut merupakan manfaat yang boleh anda dapati dari alga untuk mengekalkan kecantikan dan menghilangkan tanda penuaan di wajah :

🍁 Mengawal pengeluaran minyak pada wajah
Brown Algae / Alga Coklat juga mengandungi banyak kebaikan seperti vitamin, protein dan mineral bagi membantu mangawal aktiviti kelenjar minyak yang ada pada wajah.

🍁Menghilangkan garis-garis halus dan kedutan 
Alga jenis Laminaria Digitata sangat kaya dengan kandungan sumber antioksidan dan juga asid amino. Gabungan kedua-dua bahan ini mampu meningkatkan pengeluaran kolagen bagi menutupi garis halus serta kedutan pada wajah sehingga memberi kesan yang baik pada kulit dan semakin kelihatan muda.

🍁Meredakan tanda jerawat dan juga ruam
Hasil kajian  mengatakan, alga juga mampu memberikan ketenangan pada struktur kulit yang sensitif yang mudah terkena radangan yang menjadi penyebab muka berjerawat dan ruam. “Alga juga berfungsi sebagai anti-radangan disebabkan kandungan mineral secara semulajadi seperti magnesium dan zink berkesan bagi menghilangkan kesan merah pada kulit yang sensitif.

🍁Mengeluarkan sel-sel kulit mati
Brown Algae  juga mempunyai banyak kebaikan detoksifikasi disebabkan ia mengandungi kalsium karbonat yang boleh membantu menyingkirkan sel-sel kulit mati secara lembut di permukaan kulit.

🍁Memberi kelembapan pada struktur kulit wajah
Alga Coklat bukan saja mengandungi asid lemak yang mampu membantu mengekalkan struktur kulit, bahkan ia juga kaya dengan kandungan polisakarida seperti asid alginik yang boleh membantu mengekalkan kelembapan kulit wajah. Malah menurut kajian, kadar kelembapan yang dihasilkan adalah lebih tinggi berbanding Hyaluronic Acid..Fuhhhhh...hebattt.

Haaaaa.....ni baru 5 manfaat tau...Ada banyak lagi potensi dan manfaat Brown Algae ni.

Nak tahu tak kandungan setiap produk Haus Super Potent ni

Kandungan Super Intense Cream Cleanser
Kandungan Super Intense Cream Cleanser  

Kandungan Super Potent AHA + BHA Exfoliating Lotion
Kandungan Super Potent AHA + BHA Exfoliating Lotion

Kandungan Super Intense Acne Serum
Kandungan Super Intense Acne Serum



Kita tengok pulak camana penggunaan SuperPotent AHA & BHA Exfoliating Lotion nie boleh membantu korang yang ada masalah kulit kusam dan jeragat yang sangat kritikal.

Nampak tak dalam gambar kat bawah camana dengan pengunaan SuperPotent AHA & BHA Exfoliating Lotion, kulit mati di muka kita slowly tercabut.
.
Untuk pengetahuan semua, dengan pengunaan SuperPotent AHA & BHA Exfoliating Lotion mana-mana sel kulit mati yang degil tu, dia akan lembut dulu, bila dah cukup 28 hari maka akan muncullah sel kulit baru. 
.
Amacam, korang dah ready ke nak kulit glowing dan SIHAT seperti awek korea kat poster tu?. 
.
Lagi satu nak pesan nie tolonglah janganlah jadikan faktor umur sebagai salah satu faktor tak nak jaga kulit wajah dah. Takpalah akak dah tua.
.
Kulit muka kena jaga tau barulah orang tersayang asyik nak tenung muka kita je tak tenung muka orang lain. Gitew.
.
Trylah SuperPotent AHA & BHA Exfoliating Lotion nie anda pasti jatuh cinta berkali-kali dengan orang yang ada dalam cermin tu setiap kali anda berdiri depan cermin.
.
Cepat cari Sis kalau nak order.



3 langkah rawat jerawat

Testimoni Kisah Pengguna 
Set #HAUSZeroJerawat
Haaa, inilah part yang favourite KY. Rasa nak menangis bila tengok transformasi macam ni. KY sangat happy bila orang guna produk KY jual sebagai stokis dan ia berkesan, dan bagi satu perubahan positif yang bagi impak besar dalam hidup pengguna tu! Syukur alhamdulillah. Terima kasih atas kepercayaan u all. Saaaaayang semua!
Testimoni Kisah Pengguna  Set #HAUSZeroJerawat

Muka Lawa, Licin dan Gebu. Itulah impian setiap wanita seluruh dunia. Lagi lagi yang dapat glass skin. Memang ohsem ler ! 

Sis terasa sangat bangga dengan keberkesanan Super Potent Skincare ni kat wajah akak kita ni. 

Korang bayangkan ! Kesan ke arah positive dalam masa TUJUH HARI kot ! Sapa tak teruja kan . Dah boleh jalan dengan confidently dah tu.

Yang selalu buatkan kita rasa down setiap hari dah clear dah dari kulit wajah . So, Bye Bye Mr. J , lepasni iols yakin Mr.J tak berani nak singgah lagi dah !

Lepas ni biar dorang lihat dengan mata dorang sendiri betapa besarnya magic dari Super Potent Skincare untuk cegah kulit breakout atau  Je.rawat Aktif, jangan risau uols tetap boleh sembuh !