ORDER HERE

Pelancaran Teknologi Epigenetik dalam Formulasi Superpotent Haus Skincare

Teknologi Terbaru Untuk Penjagaan Kulit

KY nak kongsikan mengenai satu teknologi skincare yang berjaya dibangunkan hasil penyelidikan team R&D kilang kosmetik di Malaysia bersama pakar-pakar saintis dari Taiwan, Switzerland, Perancis, dan Itali… Ko rase…. Jeng jeng jeng inilah rupa produknya.

Teknologi Epigenetik dalam Formulasi Superpotent

Semua orang inginkan yang terbaik untuk diri sendiri kan, maka Haus Super Potent ni pilihan terbaik menggabungkan kedua-dua perkara hebat ini iaitu Teknologi Epigenetik ke dalam formulasi Superpotent bagi produk penjagaan kulit. KY nak kongsikan bersama u all semua di luar sana. KY taknaklah cantik sorang-sorang!


Superpotent Skincare Formulation

Superpotent adalah terma lain bagi formulasi penjagaan kulit “high performance” secara intensif bagi mengembalikan keupayaan dan daya tahan kulit yang sihat dan kuat untuk pulih dari permasalahan kulit seperti jerawat, gatal-gatal, kemerah-merahan, dan seumpamanya.


U all jelas tak? Bila kita sebut Superpotent, maksudnya formulation skincare tu memang superb, memang high performance, memang highly intensive lah.

Gituu! Sebab apa? Sebab bahan-bahan aktif yang digunakan adalah seperti Brown Algae yang di beli dari France, Glycolic acid, Salicylic Acid, Niacinamide, Allantoin, centella asiatica, witch Hazel, Green Tea Extract, Vitamin C dan Aloe Vera.

10 bahan ni memang dah banyak saintis kaji sejak bertahun dulu dan terbukti memberi kesan positif secara selamat kepada kulit tanpa kesan yang memudaratkan insyaAllah.. Janji u all guna dengan cara yang betul ok?

HAUS SKIN SET JERAWAT

#HAUSZeroJerawat #HAUSZeroJeragat
Bila Haus keluarkan set khas untuk jerawat dan jeragat ni, bukan saja-saja hype tau. Ia adalah satu teknologi yang terbukti berkesan untuk “petik suis” DNA u all dan mengawal sistem sel dalam kulit untuk bekerja dengan lebih efektif, secara tak langsung menguatkan sistem pertahanan kulit (skin barrier) untuk melawan dan pulih dari segala permasalahan kulit khususnya jerawat! Nak tau teknologi apa tu?

Haus Skin Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K) 

Haus Skin Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K)
Haus Skin Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K) 

Haus Skin Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K)
Haus Skin Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K)

Haus Skin Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K)
Haus Skin Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K)

Haus Skin Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K)
Haus Skin Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K)

Haus Skin Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K)
Haus Skin Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K)


Haus Skin Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K) 

Haus Skin Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K)
Haus Skin Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K) 

Haus Skin Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K)
Haus Skin Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K) 

Haus Skin Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K)
Haus Skin Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K) 

Haus Skin Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K)
Haus Skin Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K) 

Haus Skin Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K)
Haus Skin Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K) 


Haus Skin Super Intense Acne Serum 20ml (NOT210201508K) 

Haus Skin Super Intense Acne Serum 20ml (NOT210201508K)
Haus Skin Super Intense Acne Serum 20ml (NOT210201508K)


Haus Skin Super Intense Acne Serum 20ml (NOT210201508K)
Haus Skin Super Intense Acne Serum 20ml (NOT210201508K)

Haus Skin Super Intense Acne Serum 20ml (NOT210201508K)
Haus Skin Super Intense Acne Serum 20ml (NOT210201508K)

Haus Skin Super Intense Acne Serum 20ml (NOT210201508K)
Haus Skin Super Intense Acne Serum 20ml (NOT210201508K)

Haus Skin Super Intense Acne Serum 20ml (NOT210201508K)
Haus Skin Super Intense Acne Serum 20ml (NOT210201508K)


HAUS ZERO JERAWAT adalah gabungan 2 teknologi terkini dalam bidang kecantikan. Gabungan Epigenetic Technology dan Super Potent menjadikan Haus Cosmetics antara peneraju terawal di Malaysia.


SET JERAWAT
Di dalam set ini mengandungi 3 item yang saling berkait. Untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat. Tidak kira jenis non inflammatory acne hingga la ke tahap yang lebih teruk.

Setiap set mengandungi:

Super Intense Cream Clenser (NOT210201507K)
Super Intense Acne serum (NOT210201508K)
Super Potent AHA + BHA Exfoliating Lotion (NOT210201509K)

Untuk mereka yang mempunyai masalah kulit kering tetapi berjerawat pun boleh menggunakan set Haus Zero Jerawat ini.

WAJIB PAKAI UV SUNCREEN
Oleh kerana AHA + BHA Exfoliating Lotion adalah chemical exfoliant, awak diwajibkan untuk memakai UV sunscreen.

Klu korang hadapi masalah untuk memilih UV sunscreen yang terbaik di pasaran (banyak pilihan), digalakkan untuk mendapatkan Sunscreen Foundation dari Haus Cosmetics.

Dengan nilai SPF50 PA++++, dijamin pula dengan test lab yang dilakukan di Taiwan. Suncreen Foundation Haus dapat memberikan perlindungan terbaik untuk kulit dari sinaran UVA & UVB.

Jika awak guna bahan exfoliant tak kisah la jenis pysical atau chemical, di wajibkan untuk pakai sunscreen hokey.

Jangan salahkan produk jika awak tak dapat result seperti yang diharapkan. Kulit under recover kot. Sebab itu, kulit jadi agak sensitif terhadap sinar uv.

Siapa yang tak perlu pakai AHA & BHA? 1. Orang yang malas pakai sunblock/sunscreen. Kalau korang tak rajin lagi pakai sunblock, sila rajinkan pakai sunblock dulu sebab AHA ni photosensitive, maksudnya kulit akan jadi lagi sensitive dengan matahari, nanti burn lagi teruk kalau kena matahari.  2. Orang yang malas pakai moisturizer or any hydrating product. Sebabnya, BHA is quite drying, nanti kulit makin teruk.  3. Beginners. Yang baru start nak pakai skincare, yang kulit dah teruk and baru nak cari solution, jangan terus jump into chemical exfoliate. Make sure product yang korang guna tu dah elok. Dah ada low pH cleanser, dah ada moisturizer, dah ada sunscreen, baru lah tambah chemical exfoliate.

Siapa yang tak perlu pakai AHA & BHA?
1. Orang yang malas pakai sunblock/sunscreen. Kalau korang tak rajin lagi pakai sunblock, sila rajinkan pakai sunblock dulu sebab AHA ni photosensitive, maksudnya kulit akan jadi lagi sensitive dengan matahari, nanti burn lagi teruk kalau kena matahari.

2. Orang yang malas pakai moisturizer or any hydrating product. Sebabnya, BHA is quite drying, nanti kulit makin teruk.

3. Beginners. Yang baru start nak pakai skincare, yang kulit dah teruk and baru nak cari solution, jangan terus jump into chemical exfoliate. Make sure product yang korang guna tu dah elok. Dah ada low pH cleanser, dah ada moisturizer, dah ada sunscreen, baru lah tambah chemical exfoliate.


Jadi macam mana? Tak susah pun nak memiliki kulit cantik ni. Yang penting ada usaha dan rajin untuk jaga kulit muka kita. Orang kata kena lah bersusah dahulu baru dapat hasil nya nanti. 




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...