PRODUK

ORDER HERE

HAUS COSMETICS : JERAGAT! SESAL KEMUDIAN TIADA GUNA

 SESAL DAHULU PENDAPATAN, SESAL KEMUDIAN TIADA GUNA

"Dulu, sis tak pernah tau pon kepentingan sunscreen kat muka. 7 tahun kerja bawah matahari sebagai Engineer tak pernah pakai sunscreen. Tu yg kulit muka berkerak semacam.

HAUS COSMETICS MELKY EFFECT

Dan bila bila bercakap berkenaan foundation, memang tak pernah berminat nak pakai sebab selalu jumpa foundation yang rasa heavy, kadang-kadang crack, and paling tak suka bab nak mencuci before solat. Part tu paling leceh bila kerja luar. 

Sepupu kenalkan Melty Glam Aqua Foundation brand HAUS Cosmetics. Dia beritau foundation ni tahan 8 jam. Pastu foundation ni ada sunscreen siap memacam treatment dalam satu tiub. Apalagi cepat-cepat sis try satu!

Memula pakai ringan macam kapas, bau pun wangi. Wow sangat foundation HAUS ni,  Macam tak pakai foundation pon. Nak cuci pon senang yakmat. Memang jatuh hati la.

HAUS COSMETICS MELKY EFFECT


In fact, foundation HAUS ada SPF 50 PA++++ tu lagi la rasa sayangnya kalau tak pakai hari-hari especially nak keluar rumah." - Farhana Azwani -

Nak kulit sihat tip top dengan 3 in 1 foundation meh wasap sis, klik je link di bawah



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...