PRODUK

ORDER HERE

Promo Haus Skin & Haus Cosmetics

 Pastinya produk keluaran terbaru HAUS Cosmetics ini akan membawa satu revolusi baru di dalam dunia produk kecantikan di Malaysia.


Hai, hari ni Kak Ya nak share tentang 
pilihan set HAUS Skin dan Haus Cosmetics.

HAUS SKIN SCRUB CLEANSER BLOOD ORANGE ALGAE

đ—Šđ—–đ—„đ—šđ—• đ—–đ—Ÿđ—˜đ—”đ—Ąđ—Šđ—˜đ—„ 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡 (đ™‰đ™„đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ™‰đ˜Œđ™ˆđ™„đ˜żđ™€|đ™Žđ˜Œđ™‡đ™„đ˜Ÿđ™”đ™‡đ™„đ˜Ÿ đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ˜ż|đ˜Œđ™‡đ™‚đ˜Œđ™€) (SCRUB, 
CLEANSER & EXFOLIATOR) 
👆👆👆HARGA: RM75

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
Takpa jangan sedih-sedih sebab Sis nak share nie pasal produk yang korang patut consider untuk atasi masalah kulit berminyak, berjerawat, kulit kering, kombinasi dan berjeragat.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.
.
Dengan penggunaan secara konsisten dan berterusan pastinya kulit idaman anda bakal menjadi realiti.
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit

CIRI - CIRI:
🍃25x Vitamin C with Algae Extract 
🍃Teknologi Blood Orange dari Itali 
🍃Teknologi Brown Algae dari Perancis
🍃Teknologi Microbiome dari Switzerland 
🍃Teknologi “Hybrid Exfoliate”
🍃Kuantiti 100ml
🍃Tekstur jel jernih 
🍃Biji skrub halus
🍃”Physical” dan “Chemical” Exfoliator
🍃Kesan sejuk berangin
🍃Surfaktan mesra kulit

#HAUSCosmetics
#HAUSSkin 

HAUS SKIN CREAM MOISTURISER BLOOD ORANGE ALGAE BRIGHTENING
đ˜Ÿđ™đ™€đ˜Œđ™ˆ 𝙈𝙊𝙄𝙎𝙏𝙐𝙍𝙄𝙎𝙀𝙍 (đ˜Œđ™‡đ™‚đ˜Œđ™€| đ™‰đ™„đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ™‰đ˜Œđ™ˆđ™„đ˜żđ™€ | đ™Žđ˜Œđ™‡đ™„đ˜Ÿđ™”đ™‡đ™„đ˜Ÿ đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ˜ż)BLOOD ORANGE + ALGAE BRIGHTENING KULIT KERING, KUSAM & JERAGAT-𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

👆👆👆HARGA: RM89

HAUS SKIN CREAM MOISTURISER NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.
.
Dengan penggunaan secara konsisten dan berterusan pastinya kulit idaman anda bakal menjadi realiti.

HAUS SKIN BLOOD ORANGE BRIGHTENING CREAM MOISTURISER
Fungsi Dan Kebaikan Blood Orange Brightening Cream Moisturiser
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan.


Ciri-ciri Blood orange Cream Moisturiser
• Tektur dalam bentuk krim pekat.
• Rasa sejuk dan tidak melekit.
• Cepat meresap ke dalam kulit.
• Formulasi untuk kulit kering dan kombinasi.
• Mempunyai kadar resapan yang tinggi.
• Mengandungi Vitamin A & E.


#ActNow
#HausSkin
#specialedition 
#HausCosmetics

HAUS SKIN BLOOD ORANGE ALGAE BRIGHTENING GEL MOISTURISER
🍊🌿𝙂𝙀𝙇 𝙈𝙊𝙄𝙎𝙏𝙐𝙍𝙄𝙎𝙀𝙍🌿🍊BLOOD ORANGE + ALGAE BRIGHTENING OILY/ACNE - PELEMBAP MUKA JERAWAT BERMINYAK-𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

HAUS SKIN GEL MOISTURISER NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
👆👆👆HARGA: RM89

Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.

KEBAIKAN:
🍃Membekalkan kelembapan dan hidrasi sehingga 72 jam
🍃Merangsang penghasilan sel baharu
🍃Mencerahkan tona kulit 
🍃Mengawal penghasilan sebum 
🍃Memulihkan jerawat
🍃Menganjalkan kulit
🍃Mengurangkan garis halus dan kedutan
🍃Menbaiki tanda penuaan
🍃Menghilangkan kemerahan kulit
🍃Mengembalikan keremajaan kulit
🍃Menguatkan sistem skin barrier

CIRI - CIRI:
☘️25x Vitamin C with Algae
☘️Kandungan gel 25g
☘️Tekstur gel pekat 
☘️Tekstur ringan
☘️Formulasi water-based
☘️Mudah meresap
☘️Tidak melekit
☘️Teknologi Blood Orange
☘️Teknologi Brown Algae
☘️Teknologi Skin Microbiome
☘️Teknologi 72 Jam Hidrasi

BAHAN - BAHAN:
🍀25x Vitamij C with Algae
🍀Laminaria Digitat(Algae) Extract
🍀Blood Orange Fruit Extract 
🍀Hydrolyzed Royal Jelly Protein 
🍀Salicylic Acid
🍀Niacinamide
🍀Centella Asiatica Leaf Extract
🍀Machlura Cochinchinensis Leaf Extract(Seboclear-MP)
🍀Sodium Hyaluronate

#ActNow
#HausSkin

HAUS SKIN BLOOD ORANGE ALGAE BRIGHTENING SERUM
𝙎𝙀𝙍𝙐𝙈 🍂🍊BLOOD ORANGE + ALGAE BRIGHTENING SERUM - MUKA JERAGAT, KERING & COMBINASI, KULIT KUSAM -𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡
STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

👆👆👆HARGA: RM99

NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
..
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.

BOA Brightening Serum 20ml

BOA SERUM
Ciri-ciri: 
☘️25x Vitamin C with Algae
☘️Kuantiti 20ml
☘️Tekstur gel pekat
☘️Tekstur ringgan
☘️Formulasi water-based
☘️Mudah meresap
☘️Tidak melekit 
☘️Teknologi Blood Orange
☘️Teknologi Brown Algae
☘️Teknologi 72 Jam Hidrasi
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier
#hauscosmetics #hausskin

HAUS SKIN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP
đŸ’đ™Žđ˜Œđ˜œđ™đ™‰ 𝙃𝙔𝙋𝙊 đ˜Œđ™‡đ™‡đ™€đ™đ™‚đ™€đ™‰đ™„đ˜ŸđŸ’ SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP - SABUN MAGIK HAUS - SABUN GATAL- 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

👆👆👆HARGA: RM65

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

Di dalam formulasi Super Sensitive Beauty soap (SSB) mengandungi kombinasi 3 bahan mentah utama iaitu Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Spent Grain Wax dan cold-processed Argania Spinosa Kernel (Argan) Oil. Mengikut kajian, dengan kombinasi 3 bahan mentah ini, sangat bagus dan powerful untuk soothing dan mampu mengurangkan kegatalan kulit dengan hanya sepantas 5 minit. 

KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 

✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.

✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.
SILKY INTENSE OIL SERUM LAVENDER
𝙊𝙄𝙇 𝙎𝙀𝙍𝙐𝙈 đ™‡đ˜Œđ™‘đ™€đ™‰đ˜żđ™€đ™ - PREMIUM OIL SERUM LAVENDER (KULIT SENSITIVE & BREAKOUT) 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡
👆👆👆HARGA: RM65

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

HAUS COSMETICS

Oil Serum  Premium Silky Intense Oil Serum Lavender. Nama pendeknya Oil Serum Lavender.
.
Oil Serum Lavender nie adalah ‘Premium Anti-Aging”. Nampak perkataan anti-aging mesti ramai yang hati berbunga  riang. Maklumlah sekarang ramai dah mula aware pasal penjagaan anugerah Allah itu penting. 

Kulit cantik, sihat dan awet muda  pastinya menjadi idaman semua wanita. Betulkan?
.
Penggunaan Oil Serum Lavender ini secara KONSISTEN akan dapat membantu si pemakai mendapatkan kulit idaman dan segala masalah kulit wajah akan selesai.
.
Yang paling best Oil Serum Lavender ni ianya memberi rawatan intensif Kulit Wajah dengan OMEGALIGHT® & 6 Jenis Ekstrak Minyak Antara yang terbaik di dunia,
.
Khasiat bahan-bahan mujarab didalam 1 botol Oil Serum Lavender adalah:-
đŸ’„OMEGALIGHT®
đŸ’„Vitamin C
đŸ’„Vitamin E
đŸ’„Jojoba Oil
đŸ’„Argan Oil
đŸ’„Chia Seed Oil
đŸ’„Rose Essential Oil
đŸ’„Tea Tree Essential Oil
đŸ’„Geranium Essential Oil
.
Tengok bahan-bahan pun dah tahu betapa premiumnya Oil Serum nie .
.
Penggunaan Oil Serum Lavender secara konsisten akan dapat membantu masalah si pemakai kerana khasiat dari bahan-bahan terkandung di dalam formulasinya. 

Ada 8 fungsi utama Oil Serum Lavender iaitu:- 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.

Cara pengunaannya senang sahaja titikkan 2 -3 titis di telapak tangan kemudian gosok sehingga sedikit hangat sebelum tekapkan ke seluruh wajah. 
.
Dah siap bolehlah masuk tidur. Bangun esok pagi muka akan terasa lebih segar.
.
Antara 6 sebab kenapa Korang kena bertukar pakai oil serum lavender :👇👇

1. Lavender Extract - Haus Oil serum menghasilkan bau yang menenangkan datang dari ekstrak lavender. 

2. Tidak berminyak dan melekit. Teksture minyak yang halus yang membolehkan minyak cepat serap ke dalam kulit

3. Boleh campur dengan produk lain dan Oil Serum ini dijadikan ‘booster’ sebagai ejen rawatan untuk produk yang dicampurkan.

4. Boleh terus digunakan terus pada kulit. Tidak perlu di cairkan atau dicampur dengan bahan lain.

5. Tiada bahan pewangi. Bau wangi datangnya dari Rose Essential Oil dan tiada bahan kimia yang membuatkan kulit menjadi sensitif.

6. Keupayaan merawat yang tinggi. Oil Serum ni menggunakan ‘High End Treatment Formula’ dengan gabungan OMEGALIGHT, Essential Oil dan Vitamin.

SILKY INTENSE OIL SERUM CALENDULA HAUS SKIN
🍀𝙊𝙄𝙇 𝙎𝙀𝙍𝙐𝙈 đ˜Ÿđ˜Œđ™‡đ™€đ™‰đ˜żđ™đ™‡đ˜Œ đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž 𝙎𝙆𝙄𝙉🍀SILKY INTENSE OIL SERUM CELENDULA- 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

Silky Intense Oil Serum | 10ml
👆👆👆HARGA: RM65

Kenalkan Haus Silky Intense Oil Serum.

MANFAAT berganda, 6 dalam 1 :
đŸŒ»Mencerahkan kulit
đŸŒ»Anti penuaan
đŸŒ»Anti jerawat
đŸŒ»Menghilangkan parut
đŸŒ»Awet muda
đŸŒ»Melembapkan kulit

Kenapa anda perlu memilih HAUS Silky Intense Oil Serum berbanding serum serum lain?

1) Tidak berminyak
2) Tiada pewangi tambahan
3) Keupayaan merawat yang tinggi
4) Boleh guna terus pada kulit
5) Boleh dicampur dengan produk lain

Dan lihat sahaja bahan bahan PREMIUM di dalam sebotol serum mewah ni:
🍀Omegalight
🍀Vitamin C
🍀Vitamin E
🍀Jojoba Oil
🍀Argan Oil
🍀Chia Seed Oil
🍀Rose Essential Oil
🍀Tea Tree Essential Oil
🍀Kelopak Calendula

Best kan? Jom rasai kulit cantik dan sihat bersama HAUS COSMETICS


Ingredient List: Dicaprylyl Carbonate, Olus (Vegetable) Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate (Vitamin C), Salvia Hispanica Seed Oil, Simmondsia chinensis (Jojoba) Seed Oil, Rose Flower Oil, Dicaprylyl Ether, Safflower Seed Oil Piperonyl Esters, Squalane, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Decylene Glycol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Calendula Flower

#hauscosmetics #hausskin #bloodorangebrightening #microbiome #skinmicrobiome
#HausCosmetics 

HAUS SKIN KOLEKSI SERUM
𝙎𝙀𝙍𝙐𝙈 🍂🍊 ALL SERUM COLLECTIONS- 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
..
Ni lah dia koleksi serum series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.

Blood Orange Algae Brightening Serum 20ml
👆👆👆HARGA: RM99
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier

Oil Serum Lavender : 
👆👆👆HARGA: RM65
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.

Oil Serum Calendula:
👆👆👆HARGA: RM65
đŸŒ»Mencerahkan kulit
đŸŒ»Anti penuaan
đŸŒ»Anti jerawat
đŸŒ»Menghilangkan parut
đŸŒ»Awet muda
đŸŒ»Melembapkan kulit


đ—Šđ˜‚đ—œđ—Č𝗿 đ—œđ—»đ˜đ—Čđ—»đ˜€đ—Č đ—”đ—°đ—»đ—Č 𝗩đ—Č𝗿𝘂đ—ș 
👆👆👆HARGA: RM68
🌿 Memulihkan jerawat
🌿 Mengawal penghasilan sebum
🌿 Menghaluskan liang pori
🌿 Menguatkan system skin barrier
🌿 Mencerahkan tona kulit
🌿 Meredakan keradangan
🌿 Membekal hidrasi sehingga 72 jam
🌿 Merangsang penghasilan sel baharu
🌿 Mengembalikan keremajaan kulit
🌿 Membaiki tanda penuaan


#hauscosmetics #hausskin
HAUS SKIN SET JERAWAT SENSITIF
𝗔𝗖𝗡𝗘 đ—Šđ—˜đ—„đ—šđ—  + 𝙊𝙄𝙇 𝙎𝙀𝙍𝙐𝙈 đ™‡đ˜Œđ™‘đ™€đ™‰đ˜żđ™€đ™ 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡 SET JERAWAT SENSITIF
👆👆👆HARGA: RM113
đ—Šđ˜‚đ—œđ—Č𝗿 đ—œđ—»đ˜đ—Čđ—»đ˜€đ—Č đ—”đ—°đ—»đ—Č 𝗩đ—Č𝗿𝘂đ—ș 
🌿 Memulihkan jerawat
🌿 Mengawal penghasilan sebum
🌿 Menghaluskan liang pori
🌿 Menguatkan system skin barrier
🌿 Mencerahkan tona kulit
🌿 Meredakan keradangan
🌿 Membekal hidrasi sehingga 72 jam
🌿 Merangsang penghasilan sel baharu
🌿 Mengembalikan keremajaan kulit
🌿 Membaiki tanda penuaan
Oil Serum Lavender : 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.

HAUS SKIN SERUM JERAGAT
đŸ‚đŸŠđ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ˜œđ™Š 𝙊𝙄𝙇 𝙎𝙀𝙍𝙐𝙈 đ˜Ÿđ˜Œđ™‡đ™€đ™‰đ˜żđ™đ™‡đ˜Œ + 𝙎𝙀𝙍𝙐𝙈 BLOOD ORANGE ALGAE🍂🍊 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡
Serum Blood Orange Algae 20ml
Oil Serum Calendula 10ml
👆👆👆HARGA: RM164
Blood Orange Algae Brightening Serum 20ml
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier
Oil Serum Calendula:
đŸŒ»Mencerahkan kulit
đŸŒ»Anti penuaan
đŸŒ»Anti jerawat
đŸŒ»Menghilangkan parut
đŸŒ»Awet muda
đŸŒ»Melembapkan kulit

COMBO HAUS SKIN CERAHKAN KULIT
đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ˜œđ™Š 𝙊𝙄𝙇 𝙎𝙀𝙍𝙐𝙈 đ™‡đ˜Œđ™‘đ™€đ™‰đ˜żđ™€đ™ + 𝙎𝙀𝙍𝙐𝙈 BLOOD ORANGE ALGAE (𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡)
👆👆👆HARGA: RM164

Oil Serum Lavender : 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.


Blood Orange Algae Brightening Serum 20ml
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier

COMBO KULIT SENSITIF HAUS SKIN
đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ˜œđ™Š 𝙊𝙄𝙇 𝙎𝙀𝙍𝙐𝙈 đ™‡đ˜Œđ™‘đ™€đ™‰đ˜żđ™€đ™ + đ™Žđ˜Œđ˜œđ™đ™‰ 𝙃𝙔𝙋𝙊 đ˜Œđ™‡đ™‡đ™€đ™đ™‚đ™€đ™‰đ™„đ˜Ÿ (𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡)
👆👆👆HARGA: RM130

Oil Serum Lavender : 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.

KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 

✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.

✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.
HAUS SKIN SET OILY SENSITIF SKIN
🍊🌿𝙎𝙀𝙏 𝙊𝙄𝙇𝙔 SENSITIVE 𝙎𝙆𝙄𝙉🌿🍊BLOOD ORANGE + ALGAE BRIGHTENING SET MUKA SENSITIVE BREAKOUT JERAWAT BERMINYAK 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

GEL MOISTURISER 20G
SENSITIVE SOAP 50G
OIL SERUM LAVENDER 10ML

👆👆👆HARGA: RM219
HAUS NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.

Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.

GEL MOISTURISER 20G

KEBAIKAN:
🍃Membekalkan kelembapan dan hidrasi sehingga 72 jam
🍃Merangsang penghasilan sel baharu
🍃Mencerahkan tona kulit 
🍃Mengawal penghasilan sebum 
🍃Memulihkan jerawat
🍃Menganjalkan kulit
🍃Mengurangkan garis halus dan kedutan
🍃Menbaiki tanda penuaan
🍃Menghilangkan kemerahan kulit
🍃Mengembalikan keremajaan kulit
🍃Menguatkan sistem skin barrier

SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP 50G
KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 

✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.

Oil Serum Lavender : 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.

#ActNow
#HausSkin

SET JERAGAT SENSITIVE HAUS SKIN
𝙎𝙀𝙏 đ™…đ™€đ™đ˜Œđ™‚đ˜Œđ™đŸ‚đŸŠđ—›đ—”đ—šđ—Š 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡🍂🍊 SET RAWAT MASALAH JERAGAT DAN PERNAH PAKAI PRODUK BERMERKURI

~SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP 50G
~OIL SERUM LAVENDER 10ML
~AHA BHA SUPER POTENT EXFOLIATOR 50ML
~CREAM MOISTURISER 20G

👆👆👆HARGA: RM277

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.
.
Dengan penggunaan secara konsisten dan berterusan pastinya kulit idaman anda bakal menjadi realiti.

KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 

✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.


Ada 8 fungsi utama Oil Serum Lavender iaitu:- 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.

Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K) 
Fungsi:
🌿Bersihkan sel kulit mati
🌿Rangsang penghasilan sel kulit baharu
🌿Haluskan liang pori
🌿Kawal penghasilan sebum
🌿Pulihkan jerawat
🌿Cerahkan tona kulit
🌿Kuatkan sistem skin barrier
🌿Baiki tanda penuaan
🌿Bekalkan kelembapan

Fungsi Dan Kebaikan Blood Orange Brightening Cream Moisturiser
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan.
#hauscosmetics #hausskin

SET DRY SENSITIF JERAGAT
🍊🌿𝙎𝙀𝙏 đ™…đ™€đ™đ˜Œđ™‚đ˜Œđ™đŸŒżđŸŠBLOOD ORANGE + ALGAE BRIGHTENING SET SKINCARE MUKA JERAGAT SENSITIVE- 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡
 
CREAM MOISTURISER 20G
SENSITIVE SOAP 50G
SERUM BOA 20ML

👆👆👆HARGA: RM253

HAUS NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.

Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.

BOA Brightening Serum 20ml
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier


SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP 50G
KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 

✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.

HAUS SKIN BLOOD ORANGE BRIGHTENING CREAM MOISTURISER
Fungsi Dan Kebaikan Blood Orange Brightening Cream Moisturiser
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan.


#ActNow
#HausSkin
SET OILY ACNE HAUS SKIN
🍊🌿𝙎𝙀𝙏 𝙊𝙄𝙇𝙔 𝙎𝙆𝙄𝙉🌿🍊BLOOD ORANGE + ALGAE BRIGHTENING (SENSITIVE BREAKOUT JERAWAT BERMINYAK KULIT) -𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

GEL MOISTURISER 20G
SENSITIVE SOAP 50G

👆👆👆HARGA: RM150

HAUS NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.

Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.

GEL MOISTURISER 20G

KEBAIKAN:
🍃Membekalkan kelembapan dan hidrasi sehingga 72 jam
🍃Merangsang penghasilan sel baharu
🍃Mencerahkan tona kulit 
🍃Mengawal penghasilan sebum 
🍃Memulihkan jerawat
🍃Menganjalkan kulit
🍃Mengurangkan garis halus dan kedutan
🍃Menbaiki tanda penuaan
🍃Menghilangkan kemerahan kulit
🍃Mengembalikan keremajaan kulit
🍃Menguatkan sistem skin barrier

CIRI - CIRI:
☘️25x Vitamin C with Algae
☘️Kandungan gel 25g
☘️Tekstur gel pekat 
☘️Tekstur ringan
☘️Formulasi water-based
☘️Mudah meresap
☘️Tidak melekit
☘️Teknologi Blood Orange
☘️Teknologi Brown Algae
☘️Teknologi Skin Microbiome
☘️Teknologi 72 Jam Hidrasi

BAHAN - BAHAN:
🍀25x Vitamij C with Algae
🍀Laminaria Digitat(Algae) Extract
🍀Blood Orange Fruit Extract 
🍀Hydrolyzed Royal Jelly Protein 
🍀Salicylic Acid
🍀Niacinamide
🍀Centella Asiatica Leaf Extract
🍀Machlura Cochinchinensis Leaf Extract(Seboclear-MP)
🍀Sodium Hyaluronate


SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP 50G
KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 

✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.


SET BASIC DRY DAN SENSITIF HAUS SKIN
đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ˜œđ™Š đ™Žđ˜Œđ˜œđ™đ™‰ 𝙃𝙔𝙋𝙊 đ˜Œđ™‡đ™‡đ™€đ™đ™‚đ™€đ™‰đ™„đ˜Ÿ+đ˜Ÿđ™đ™€đ˜Œđ™ˆ 𝙈𝙊𝙄𝙎𝙏𝙐𝙍𝙄𝙎𝙀𝙍-𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 𝙆𝙀𝙍𝙄𝙉𝙂 đ™†đ™Šđ™ˆđ˜œđ™„đ™‰đ˜Œđ™Žđ™„ 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

👆👆👆HARGA: RM154

BOA CREAM MOISTURISER✅
Kebaikan:
đŸŒ±Membekalkan kelembapan Dan hidrasi 
đŸŒ±Meransang penghasilan sel baharu
đŸŒ±Mencerahkan tona kulit 
đŸŒ±Menguatkan sistem skin barrier
đŸŒ±Menganjalkan kulit
đŸŒ±Mengurangkan garis halus dan kedutan 
đŸŒ±Membaiki tanda penuaan
đŸŒ±Menghilangkan kemerahan kulit
đŸŒ±Mengembalikan keremajaan kulit

SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP 50G
KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 

✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.

SET DRY COMBINATION SKIN
đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ˜œđ™Š 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 𝙆𝙀𝙍𝙄𝙉𝙂 đ™†đ™Šđ™ˆđ˜œđ™„đ™‰đ˜Œđ™Žđ™„- BLOOD ORANGE + ALGAE (BOA) SET DRY & COMBINATION -𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

👆👆👆HARGA: RM250

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

BOA Scrub Cleanser 100ml
BOA Cream Moisturiser 25ml
BOA Brightening Serum 20ml

NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
BOA Scrub Cleanser 100ml
BOA Cream Moisturiser 25ml
BOA Brightening Serum 20ml

BOA CREAM MOISTURISER✅
Ciri-ciri:
☘️25x Vitamin C with Algae
☘️Kandungan krim 25g
☘️Tekstur krim pekat
☘️Mudah meresap 
☘️Tidak melekit 
☘️Teknologi Blood Orange
☘️Teknologi Brown Algae
☘️Teknologi Skin Microbiome
Kebaikan:
đŸŒ±Membekalkan kelembapan Dan hidrasi 
đŸŒ±Meransang penghasilan sel baharu
đŸŒ±Mencerahkan tona kulit 
đŸŒ±Menguatkan sistem skin barrier
đŸŒ±Menganjalkan kulit
đŸŒ±Mengurangkan garis halus dan kedutan 
đŸŒ±Membaiki tanda penuaan
đŸŒ±Menghilangkan kemerahan kulit
đŸŒ±Mengembalikan keremajaan kulit

BOA SERUM
Ciri-ciri: 
☘️25x Vitamin C with Algae
☘️Kuantiti 20ml
☘️Tekstur gel pekat
☘️Tekstur ringgan
☘️Formulasi water-based
☘️Mudah meresap
☘️Tidak melekit 
☘️Teknologi Blood Orange
☘️Teknologi Brown Algae
☘️Teknologi 72 Jam Hidrasi
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier

BOA SCRUB CLEANSER✅
Ciri-ciri:
🍃25x Vitamin C with Algae Extract 
🍃Teknologi Blood Orange dari Itali 
🍃Teknologi Brown Algae dari Perancis
🍃Teknologi Microbiome dari Switzerland 
🍃Teknologi “Hybrid Exfoliate”
🍃Kuantiti 100ml
🍃Tekstur jel jernih 
🍃Biji skrub halus
🍃”Physical” dan “Chemical” Exfoliator
🍃Kesan sejuk berangin
🍃Surfaktan mesra kulit

Kebaikan:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan seb`um
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit



#haus #haus #cosmetics
SET JERAGAT, ANTI AGING, KULIT KUSAM DAN SENSITIF
đŸ‚đŸŠđ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ˜œđ™Š 𝙎𝙀𝙏 đ™…đ™€đ™đ˜Œđ™‚đ˜Œđ™, 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 𝙆𝙀𝙍𝙄𝙉𝙂 đ™†đ™Šđ™ˆđ˜œđ™„đ™‰đ˜Œđ™Žđ™„, 𝙎𝙀𝙏 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 đ™†đ™đ™Žđ˜Œđ™ˆ 4 in 1🍂🍊 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡
Scrub Cleanser Blood Orange Algae 100ml
Oil Serum Lavender 10ml
Cream Moisturiser 20g
Serum Blood Orange Algae 20ml
👆👆👆HARGA: RM315

SCRUB CLEANSER 100ML
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit
Oil Serum Lavender : 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.
đ˜Ÿđ™đ™€đ˜Œđ™ˆ 𝙈𝙊𝙄𝙎𝙏𝙐𝙍𝙄𝙎𝙀𝙍 đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž 𝙎𝙆𝙄𝙉
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan
Blood Orange Algae Brightening Serum 20ml
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier

SET CERAHKAN KULIT
đŸ”️𝙎𝙀𝙏 đ™…đ™€đ™đ˜Œđ™‚đ˜Œđ™ 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 đ™†đ™đ™Žđ˜Œđ™ˆđŸ”️HAUS COMBO DRY, COMBINATION & BRIGHTENING SKIN SET -JERAGAT KULIT KUSAM- 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

BOA Scrub Cleanser 100ml
BOA Brightening Serum 20ml
👆👆👆HARGA: RM174

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
BOA Scrub Cleanser 100ml
BOA Brightening Serum 20ml

BOA SERUM
Ciri-ciri: 
☘️25x Vitamin C with Algae
☘️Kuantiti 20ml
☘️Tekstur gel pekat
☘️Tekstur ringgan
☘️Formulasi water-based
☘️Mudah meresap
☘️Tidak melekit 
☘️Teknologi Blood Orange
☘️Teknologi Brown Algae
☘️Teknologi 72 Jam Hidrasi
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier

BOA SCRUB CLEANSER✅
Ciri-ciri:
🍃25x Vitamin C with Algae Extract 
🍃Teknologi Blood Orange dari Itali 
🍃Teknologi Brown Algae dari Perancis
🍃Teknologi Microbiome dari Switzerland 
🍃Teknologi “Hybrid Exfoliate”
🍃Kuantiti 100ml
🍃Tekstur jel jernih 
🍃Biji skrub halus
🍃”Physical” dan “Chemical” Exfoliator
🍃Kesan sejuk berangin
🍃Surfaktan mesra kulit

Kebaikan:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit

SET TONA KULIT TAK SEKATA, KUSAM DAN SENSITIF
đŸ‚đŸŠđ—Šđ—–đ—„đ—šđ—• đ—–đ—Ÿđ—˜đ—”đ—Ąđ—Šđ—˜đ—„ 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡 +𝙊𝙄𝙇 𝙎𝙀𝙍𝙐𝙈 đ™‡đ˜Œđ™‘đ™€đ™‰đ˜żđ™€đ™ 🍂🍊 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡
Scrub Cleanser Blood Orange Algae 100ml
Oil Serum Lavender 10ml
👆👆👆HARGA: RM140

SCRUB CLEANSER 100ML
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit
Oil Serum Lavender : 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.

SET JERAGAT, KULIT KUSAM DAN SENSITIF
🍂🍊 đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ˜œđ™Š 𝙎𝙀𝙏 đ™…đ™€đ™đ˜Œđ™‚đ˜Œđ™, 𝙎𝙀𝙏 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 đ™†đ™đ™Žđ˜Œđ™ˆ 3 in 1🍂🍊 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡
Scrub Cleanser Blood Orange Algae 100ml
Oil Serum Lavender 10ml
Cream Moisturiser 20g
👆👆👆HARGA: RM229

SCRUB CLEANSER 100ML
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit
Oil Serum Lavender : 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.
đ˜Ÿđ™đ™€đ˜Œđ™ˆ 𝙈𝙊𝙄𝙎𝙏𝙐𝙍𝙄𝙎𝙀𝙍 đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž 𝙎𝙆𝙄𝙉
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan.

HAUS SKIN SET JERAGAT KULIT KERING DAN KOMBINASI
đŸ‚đŸŠđ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ˜œđ™Š 𝙎𝙀𝙏 đ™…đ™€đ™đ˜Œđ™‚đ˜Œđ™, 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 𝙆𝙀𝙍𝙄𝙉𝙂 đ™†đ™Šđ™ˆđ˜œđ™„đ™‰đ˜Œđ™Žđ™„, 𝙎𝙀𝙏 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 đ™†đ™đ™Žđ˜Œđ™ˆ ANTI AGING🍂🍊 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡
Scrub Cleanser Blood Orange Algae 100ml
Oil Serum Calendula 10ml
Cream Moisturiser 20g
👆👆👆HARGA: RM229

SCRUB CLEANSER 100ML
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit
Oil Serum Calendula:
đŸŒ»Mencerahkan kulit
đŸŒ»Anti penuaan
đŸŒ»Anti jerawat
đŸŒ»Menghilangkan parut
đŸŒ»Awet muda
đŸŒ»Melembapkan kulit
đ˜Ÿđ™đ™€đ˜Œđ™ˆ 𝙈𝙊𝙄𝙎𝙏𝙐𝙍𝙄𝙎𝙀𝙍 đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž 𝙎𝙆𝙄𝙉
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan

HAUS SKIN SET JERAGAT, KULIT KUSAM DAN TONA TAK SEKATA
đŸ‚đŸŠđ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ˜œđ™Š 𝙎𝙀𝙏 đ™…đ™€đ™đ˜Œđ™‚đ˜Œđ™, 𝙎𝙀𝙏 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 đ™†đ™đ™Žđ˜Œđ™ˆ , ANTI AGING🍂🍊𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡 
Scrub Cleanser Blood Orange Algae 100ml
Oil Serum Calendula 10ml
👆👆👆HARGA: RM140

SCRUB CLEANSER 100ML
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit
Oil Serum Calendula:
đŸŒ»Mencerahkan kulit
đŸŒ»Anti penuaan
đŸŒ»Anti jerawat
đŸŒ»Menghilangkan parut
đŸŒ»Awet muda
đŸŒ»Melembapkan kulit

SET BASIC DRY & COMBINATION SKIN
đŸ”️𝙎𝙀𝙏 đ˜œđ˜Œđ™Žđ™„đ˜ŸđŸ”️ DRY, COMBINATION & BRIGHTENING SKIN SET - (ALGAE, SHEA BUTTER, VIT E, VIT C) 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

BOA Scrub Cleanser 100ml
BOA Brightening Cream Moisturiser 20G

👆👆👆HARGA: RM164

NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
BOA Scrub Cleanser 100ml
BOA Brightening Cream Moisturiser 20G


BOA SCRUB CLEANSER✅
Ciri-ciri:
🍃25x Vitamin C with Algae Extract 
🍃Teknologi Blood Orange dari Itali 
🍃Teknologi Brown Algae dari Perancis
🍃Teknologi Microbiome dari Switzerland 
🍃Teknologi “Hybrid Exfoliate”
🍃Kuantiti 100ml
🍃Tekstur jel jernih 
🍃Biji skrub halus
🍃”Physical” dan “Chemical” Exfoliator
🍃Kesan sejuk berangin
🍃Surfaktan mesra kulit

Kebaikan:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit


BOA CREAM MOISTURISER✅
Ciri-ciri:
☘️25x Vitamin C with Algae
☘️Kandungan krim 25g
☘️Tekstur krim pekat
☘️Mudah meresap 
☘️Tidak melekit 
☘️Teknologi Blood Orange
☘️Teknologi Brown Algae
☘️Teknologi Skin Microbiome
Kebaikan:
đŸŒ±Membekalkan kelembapan Dan hidrasi 
đŸŒ±Meransang penghasilan sel baharu
đŸŒ±Mencerahkan tona kulit 
đŸŒ±Menguatkan sistem skin barrier
đŸŒ±Menganjalkan kulit
đŸŒ±Mengurangkan garis halus dan kedutan 
đŸŒ±Membaiki tanda penuaan
đŸŒ±Menghilangkan kemerahan kulit

đŸŒ±Mengembalikan keremajaan kulit
SET ACNE PRONES
🍊🌿𝙎𝙀𝙏 đ˜œđ˜Œđ™Žđ™„đ˜Ÿ 𝙊𝙄𝙇𝙔🌿🍊BLOOD ORANGE + ALGAE BRIGHTENING SET SKINCARE MUKA JERAWAT BERMINYAK-𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

GEL MOISTURISER 20G
SCRUB CLEANSER 100ML

👆👆👆HARGA: RM164

HAUS NEW LOOK‼️ 
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.

Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.

GEL MOISTURISER 20G

KEBAIKAN:
🍃Membekalkan kelembapan dan hidrasi sehingga 72 jam
🍃Merangsang penghasilan sel baharu
🍃Mencerahkan tona kulit 
🍃Mengawal penghasilan sebum 
🍃Memulihkan jerawat
🍃Menganjalkan kulit
🍃Mengurangkan garis halus dan kedutan
🍃Menbaiki tanda penuaan
🍃Menghilangkan kemerahan kulit
🍃Mengembalikan keremajaan kulit
🍃Menguatkan sistem skin barrier

CIRI - CIRI:
☘️25x Vitamin C with Algae
☘️Kandungan gel 25g
☘️Tekstur gel pekat 
☘️Tekstur ringan
☘️Formulasi water-based
☘️Mudah meresap
☘️Tidak melekit
☘️Teknologi Blood Orange
☘️Teknologi Brown Algae
☘️Teknologi Skin Microbiome
☘️Teknologi 72 Jam Hidrasi

BAHAN - BAHAN:
🍀25x Vitamij C with Algae
🍀Laminaria Digitat(Algae) Extract
🍀Blood Orange Fruit Extract 
🍀Hydrolyzed Royal Jelly Protein 
🍀Salicylic Acid
🍀Niacinamide
🍀Centella Asiatica Leaf Extract
🍀Machlura Cochinchinensis Leaf Extract(Seboclear-MP)
🍀Sodium Hyaluronate


SCRUB CLEANSER 100ML
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit

CIRI - CIRI:
🍃25x Vitamin C with Algae Extract 
🍃Teknologi Blood Orange dari Itali 
🍃Teknologi Brown Algae dari Perancis
🍃Teknologi Microbiome dari Switzerland 
🍃Teknologi “Hybrid Exfoliate”
🍃Kuantiti 100ml
🍃Tekstur jel jernih 
🍃Biji skrub halus
🍃”Physical” dan “Chemical” Exfoliator
🍃Kesan sejuk berangin

🍃Surfaktan mesra kulit
SET KULIT KUSAM SENSITIF HAUS SKIN
đŸ‚đŸŠđ—Šđ—–đ—„đ—šđ—• đ—–đ—Ÿđ—˜đ—”đ—Ąđ—Šđ—˜đ—„ & đ™Žđ˜Œđ˜œđ™đ™‰ 𝙃𝙔𝙋𝙊 đ˜Œđ™‡đ™‡đ™€đ™đ™‚đ™€đ™‰đ™„đ˜ŸđŸ‚đŸŠ SCRUB CLEANSER 100ML & SENSITIVE SOAP 50G- 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

👆👆👆HARGA: RM140

NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.
.
Dengan penggunaan secara konsisten dan berterusan pastinya kulit idaman anda bakal menjadi realiti.

SCRUB CLEANSER 100ML
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit

CIRI - CIRI:
🍃25x Vitamin C with Algae Extract 
🍃Teknologi Blood Orange dari Itali 
🍃Teknologi Brown Algae dari Perancis
🍃Teknologi Microbiome dari Switzerland 
🍃Teknologi “Hybrid Exfoliate”
🍃Kuantiti 100ml
🍃Tekstur jel jernih 
🍃Biji skrub halus
🍃”Physical” dan “Chemical” Exfoliator
🍃Kesan sejuk berangin
🍃Surfaktan mesra kulit

KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 

✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.


#HAUSCosmetics
#HAUSSkin 

SET JERAWAT KULIT SENSITIF HAUS SKIN
𝗔𝗖𝗡𝗘 đ—Šđ—˜đ—„đ—šđ—  𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡+đ™Žđ˜Œđ˜œđ™đ™‰ 𝙃𝙔𝙋𝙊 đ˜Œđ™‡đ™‡đ™€đ™đ™‚đ™€đ™‰đ™„đ˜Ÿ 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡
Super Intense Acne Serum 20ml - NOT210201508K
Super Sensitive Beauty Soap 5og
👆👆👆HARGA: RM133
đ—Šđ˜‚đ—œđ—Č𝗿 đ—œđ—»đ˜đ—Čđ—»đ˜€đ—Č đ—”đ—°đ—»đ—Č 𝗩đ—Č𝗿𝘂đ—ș 
🌿 Memulihkan jerawat
🌿 Mengawal penghasilan sebum
🌿 Menghaluskan liang pori
🌿 Menguatkan system skin barrier
🌿 Mencerahkan tona kulit
🌿 Meredakan keradangan
🌿 Membekal hidrasi sehingga 72 jam
🌿 Merangsang penghasilan sel baharu
🌿 Mengembalikan keremajaan kulit
🌿 Membaiki tanda penuaan
SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP 50G
KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 
✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.
Cara Penggunaan :

Cuci muka 2 kali sehari dengan sabun. Sapukan Super Intense Acne Serum pada pagi dan malam di tempat jerawat atau pada seluruh muka
HAUS SKIN SUPER POTENT AHA+BHA EXFOLIATING
đ—˜đ—«đ—™đ—ąđ—Ÿđ—œđ—”đ—§đ—œđ—Ąđ—š 𝗔𝗛𝗔+𝗕𝗛𝗔 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡 (đ™‰đ™„đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ™‰đ˜Œđ™ˆđ™„đ˜żđ™€ | đ™Žđ˜Œđ™‡đ™„đ˜Ÿđ™”đ™‡đ™„đ˜Ÿ đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ˜ż)
👆👆👆HARGA: RM58

Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K) 

Fungsi:
🌿Bersihkan sel kulit mati
🌿Rangsang penghasilan sel kulit baharu
🌿Haluskan liang pori
🌿Kawal penghasilan sebum
🌿Pulihkan jerawat
🌿Cerahkan tona kulit
🌿Kuatkan sistem skin barrier
🌿Baiki tanda penuaan
🌿Bekalkan kelembapan


WAJIB PAKAI UV SUNCREEN
Oleh kerana AHA + BHA Exfoliating Lotion adalah chemical exfoliant, awak diwajibkan untuk memakai UV sunscreen.

SUPER INTENSE ACNE SERUM HAUS SKIN
𝗔𝗖𝗡𝗘 đ—Šđ—˜đ—„đ—šđ—  -đ—Šđ—šđ—Łđ—˜đ—„ 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗡𝗩𝗘 𝗔𝗖𝗡𝗘 đ—Šđ—˜đ—„đ—šđ—  (𝗡𝗜𝗔𝗖𝗜𝗡𝗔𝗠𝗜𝗗𝗘|𝗩𝗔𝗟𝗜𝗖𝗬𝗟𝗜𝗖 𝗔𝗖𝗜𝗗|𝗔𝗟𝗚𝗔𝗘) 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡
👆👆👆HARGA: RM68

Super Intense Acne Serum 20ml - NOT210201508K

#HAUSZeroJerawat yang pertama di Malaysia menggunakan Teknologi Epigenetic untuk mempercepatkan proses rawatan masalah kulit jerawat.  

Jerawat Kecut seawal 2 hari dengan Teknologi Epigenetic yang bertindak menjadi suis dan booster kepada DNA bagi memberi rawatan yang pantas dan optimum kepada masalah kulit berjerawat.

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

đ—Šđ˜‚đ—œđ—Č𝗿 đ—œđ—»đ˜đ—Čđ—»đ˜€đ—Č đ—”đ—°đ—»đ—Č 𝗩đ—Č𝗿𝘂đ—ș 
🌿 Memulihkan jerawat
🌿 Mengawal penghasilan sebum
🌿 Menghaluskan liang pori
🌿 Menguatkan system skin barrier
🌿 Mencerahkan tona kulit
🌿 Meredakan keradangan
🌿 Membekal hidrasi sehingga 72 jam
🌿 Merangsang penghasilan sel baharu
🌿 Mengembalikan keremajaan kulit
🌿 Membaiki tanda penuaan

Cara Penggunaan :
Sapukan Super Intense Acne Serum pada pagi dan malam di tempat jerawat atau pada seluruh muka.

SUPER INTENSE CREAM CLEANSER
đ˜Ÿđ™đ™€đ˜Œđ™ˆ đ˜Ÿđ™‡đ™€đ˜Œđ™‰đ™Žđ™€đ™-𝙎𝙐𝙋𝙀𝙍 𝙄𝙉𝙏𝙀𝙉𝙎𝙀(đ™‰đ™„đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ™‰đ˜Œđ™ˆđ™„đ˜żđ™€|đ™Žđ˜Œđ™‡đ™„đ˜Ÿđ™”đ™‡đ™„đ˜Ÿ đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ˜ż|đ˜Œđ™‡đ™‚đ˜Œđ™€) 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡
👆👆👆HARGA: RM48

Super Intense Cream Cleanser 60ml 

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

1. đ—Šđ˜‚đ—œđ—Č𝗿 đ—œđ—»đ˜đ—Čđ—»đ˜€đ—Č 𝗖𝗿đ—Č𝗼đ—ș 𝗖đ—čđ—Čđ—źđ—»đ˜€đ—Č𝗿
🍀 Memulihkan jerawat
🍀 Mengawal penghasilan sebum
🍀 Menghaluskan liang pori
🍀 Membersihkan sel kulit mati
🍀 Mencerahkan tona kulit
🍀 Membersih dan melembap
🍀 Mengurangkan tanda penuaan

🍀 Meredakan keradangan
SET ZERO JERAWAT HAUS SKIN
𝙎𝙀𝙏 𝙕𝙀𝙍𝙊 đ™…đ™€đ™đ˜Œđ™’đ˜Œđ™ KULIT BERMINYAK (đ˜Œđ™‡đ™‚đ˜Œđ™€| đ™‰đ™„đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ™‰đ˜Œđ™ˆđ™„đ˜żđ™€ | đ™Žđ˜Œđ™‡đ™„đ˜Ÿđ™”đ™‡đ™„đ˜Ÿ đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ˜ż) 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

SET ZERO JERAWAT #HAUSZeroJerawat
👆👆👆HARGA: RM174

Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K) 

Fungsi:
🍀Pulihkan jerawat
🍀Kawal penghasilan sebum
🍀Haluskan liang pori
🍀Bersihkan sel kulit mati
🍀Cerahkan tona kulit 
🍀Bersih dan melembap
🍀Kurangkan tanda penuaan
🍀Redakan keradangan

Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K) 

Fungsi:
🌿Bersihkan sel kulit mati
🌿Rangsang penghasilan sel kulit baharu
🌿Haluskan liang pori
🌿Kawal penghasilan sebum
🌿Pulihkan jerawat
🌿Cerahkan tona kulit
🌿Kuatkan sistem skin barrier
🌿Baiki tanda penuaan
🌿Bekalkan kelembapan


Super Intense Acne Serum 20ml (NOT210201508K) 

Fungsi:
đŸŒ±Pulihkan jerawat
đŸŒ±Kawal penghasilan sebum
đŸŒ±Haluskan liang pori
đŸŒ±Kuatkan sistem skin barrier
đŸŒ±Cerahkan tona kulit
đŸŒ±Redakan keradangan
đŸŒ±Bekal hidrasi selama 72 jam
đŸŒ±Rangsang penghasilan sel baharu
đŸŒ±Kembalikan keremajaan kulit
đŸŒ±Baiki tanda penuaan
đŸŒ±Kecutkan jerawat hanya 2 hari

WAJIB PAKAI UV SUNCREEN

Oleh kerana AHA + BHA Exfoliating Lotion adalah chemical exfoliant, awak diwajibkan untuk memakai UV sunscreen
SET ZERO JERAGAT HAUS SKIN
𝙎𝙀𝙏 𝙕𝙀𝙍𝙊 đ™…đ™€đ™đ˜Œđ™‚đ˜Œđ™ KULIT KERING KOMBINASI (đ˜Œđ™‡đ™‚đ˜Œđ™€| đ™‰đ™„đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ™‰đ˜Œđ™ˆđ™„đ˜żđ™€ | đ™Žđ˜Œđ™‡đ™„đ˜Ÿđ™”đ™‡đ™„đ˜Ÿ đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ˜ż) 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡
👆👆👆HARGA: RM171

Super Intense Cream Cleanser 60ml
Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml
Intense Oil Serum Calendula 10ml

#HAUSZeroJerawat yang pertama di Malaysia menggunakan Teknologi Epigenetic untuk mempercepatkan proses rawatan masalah kulit jerawat.  

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

1. đ—Šđ˜‚đ—œđ—Č𝗿 đ—œđ—»đ˜đ—Čđ—»đ˜€đ—Č 𝗖𝗿đ—Č𝗼đ—ș 𝗖đ—čđ—Čđ—źđ—»đ˜€đ—Č𝗿
🍀 Memulihkan jerawat
🍀 Mengawal penghasilan sebum
🍀 Menghaluskan liang pori
🍀 Membersihkan sel kulit mati
🍀 Mencerahkan tona kulit
🍀 Membersih dan melembap
🍀 Mengurangkan tanda penuaan
🍀 Meredakan keradangan

2.  Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml 
Fungsi:
🌿Bersihkan sel kulit mati
🌿Rangsang penghasilan sel kulit baharu
🌿Haluskan liang pori
🌿Kawal penghasilan sebum
🌿Pulihkan jerawat
🌿Cerahkan tona kulit
🌿Kuatkan sistem skin barrier
🌿Baiki tanda penuaan
🌿Bekalkan kelembapan

3.Silky Intense Oil Serum Calendula 10ml
Fungsi:
đŸŒ±Merawat masalah kulit kering dan jeragat.
đŸŒ±Mencerahkan dan melembapkan kulit.
đŸŒ±Mengurangkan kesan parut
đŸŒ±Ejen anti penuaan dan awet muda
đŸŒ±Anti viral, anti radang dan anti bakteria


Set ini boleh bertahan 1-2 bulan mengikut kekerapan penggunaan
SET JERAGAT ADVANCE HAUS SKIN
🍂🍊𝙎𝙀𝙏 đ™…đ™€đ™đ˜Œđ™‚đ˜Œđ™ 🍂🍊 SET RAWAT MASALAH JERAGAT 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

👆👆👆HARGA: RM260

~SUPER INTENSE CREAM CLEANSER 60ML
~OIL SERUM CALENDULA 10ML
~AHA BHA SUPER POTENT EXFOLIATOR 50ML
~CREAM MOISTURISER 20G

STOKIS SAH ID: HC10233 (Haya)

NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.
.
Dengan penggunaan secara konsisten dan berterusan pastinya kulit idaman anda bakal menjadi realiti.

Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K) 

Fungsi:
🍀Pulihkan jerawat
🍀Kawal penghasilan sebum
🍀Haluskan liang pori
🍀Bersihkan sel kulit mati
🍀Cerahkan tona kulit 
🍀Bersih dan melembap
🍀Kurangkan tanda penuaan
🍀Redakan keradangan


Silky Intense Oil Serum Calendula 10ml
Fungsi:
đŸŒ±Merawat masalah kulit kering dan jeragat.
đŸŒ±Mencerahkan dan melembapkan kulit.
đŸŒ±Mengurangkan kesan parut
đŸŒ±Ejen anti penuaan dan awet muda
đŸŒ±Anti viral, anti radang dan anti bakteria

Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml
Fungsi:
🌿Bersihkan sel kulit mati
🌿Rangsang penghasilan sel kulit baharu
🌿Haluskan liang pori
🌿Kawal penghasilan sebum
🌿Pulihkan jerawat
🌿Cerahkan tona kulit
🌿Kuatkan sistem skin barrier
🌿Baiki tanda penuaan
🌿Bekalkan kelembapan

Blood Orange Brightening Cream Moisturiser
Fungsi:
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan.
#hauscosmetics #hausskin

SET ZERO JERAWAT ADVANDE
𝙎𝙀𝙏 đ™…đ™€đ™đ˜Œđ™’đ˜Œđ™ ADVANCE (đ˜Œđ™‡đ™‚đ˜Œđ™€| đ™‰đ™„đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ™‰đ˜Œđ™ˆđ™„đ˜żđ™€ | đ™Žđ˜Œđ™‡đ™„đ˜Ÿđ™”đ™‡đ™„đ˜Ÿ đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ˜ż) 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

👆👆👆HARGA: RM263

Super Intense Cream Cleanser 60ml 
Super Intense Acne Serum 20ml
Super Potent Aha+Bha Exfoliating 50ml
Gel Moisturiser BOA 20g

#HAUSZeroJerawat yang pertama di Malaysia menggunakan Teknologi Epigenetic untuk mempercepatkan proses rawatan masalah kulit jerawat.  

Jerawat Kecut seawal 2 hari dengan Teknologi Epigenetic yang bertindak menjadi suis dan booster kepada DNA bagi memberi rawatan yang pantas dan optimum kepada masalah kulit berjerawat.

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

1. đ—Šđ˜‚đ—œđ—Č𝗿 đ—œđ—»đ˜đ—Čđ—»đ˜€đ—Č 𝗖𝗿đ—Č𝗼đ—ș 𝗖đ—čđ—Čđ—źđ—»đ˜€đ—Č𝗿
🍀 Memulihkan jerawat
🍀 Mengawal penghasilan sebum
🍀 Menghaluskan liang pori
🍀 Membersihkan sel kulit mati
🍀 Mencerahkan tona kulit
🍀 Membersih dan melembap
🍀 Mengurangkan tanda penuaan
🍀 Meredakan keradangan

2. 𝙂𝙀𝙇 𝙈𝙊𝙄𝙎𝙏𝙐𝙍𝙄𝙎𝙀𝙍 đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž 𝙎𝙆𝙄𝙉
🍃Membekalkan kelembapan dan hidrasi sehingga 72 jam
🍃Merangsang penghasilan sel baharu
🍃Mencerahkan tona kulit 
🍃Mengawal penghasilan sebum 
🍃Memulihkan jerawat
🍃Menganjalkan kulit
🍃Mengurangkan garis halus dan kedutan
🍃Menbaiki tanda penuaan
🍃Menghilangkan kemerahan kulit
🍃Mengembalikan keremajaan kulit
🍃Menguatkan sistem skin barrier

3. đ—Šđ˜‚đ—œđ—Č𝗿 đ—œđ—»đ˜đ—Čđ—»đ˜€đ—Č đ—”đ—°đ—»đ—Č 𝗩đ—Č𝗿𝘂đ—ș 
🌿 Memulihkan jerawat
🌿 Mengawal penghasilan sebum
🌿 Menghaluskan liang pori
🌿 Menguatkan system skin barrier
🌿 Mencerahkan tona kulit
🌿 Meredakan keradangan
🌿 Membekal hidrasi sehingga 72 jam
🌿 Merangsang penghasilan sel baharu
🌿 Mengembalikan keremajaan kulit
🌿 Membaiki tanda penuaan

4. Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion
Fungsi:
🌿Bersihkan sel kulit mati
🌿Rangsang penghasilan sel kulit baharu
🌿Haluskan liang pori
🌿Kawal penghasilan sebum
🌿Pulihkan jerawat
🌿Cerahkan tona kulit
🌿Kuatkan sistem skin barrier
🌿Baiki tanda penuaan
🌿Bekalkan kelembapan

SET ANTI AGING, JERAGAT DAN KUSAM
𝙎𝙀𝙏 đ™…đ™€đ™đ˜Œđ™‚đ˜Œđ™ ADVANCE ROUTINE (đ˜Œđ™‡đ™‚đ˜Œđ™€| đ™‰đ™„đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ™‰đ˜Œđ™ˆđ™„đ˜żđ™€ | đ™Žđ˜Œđ™‡đ™„đ˜Ÿđ™”đ™‡đ™„đ˜Ÿ đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ˜ż) AHA EXFOLIATING + OIL SERUM ANTI AGING 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

👆👆👆HARGA: RM123

Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml
Intense Oil Serum Calendula 10ml

#HAUSZeroJerawat yang pertama di Malaysia menggunakan Teknologi Epigenetic untuk mempercepatkan proses rawatan masalah kulit jerawat.  

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml 
Fungsi:
🌿Bersihkan sel kulit mati
🌿Rangsang penghasilan sel kulit baharu
🌿Haluskan liang pori
🌿Kawal penghasilan sebum
🌿Pulihkan jerawat
🌿Cerahkan tona kulit
🌿Kuatkan sistem skin barrier
🌿Baiki tanda penuaan
🌿Bekalkan kelembapan

Silky Intense Oil Serum Calendula 10ml
Fungsi:
đŸŒ±Merawat masalah kulit kering dan jeragat.
đŸŒ±Mencerahkan dan melembapkan kulit.
đŸŒ±Mengurangkan kesan parut
đŸŒ±Ejen anti penuaan dan awet muda
đŸŒ±Anti viral, anti radang dan anti bakteria

Set ini boleh bertahan 1-2 bulan mengikut kekerapan penggunaan
WAJIB ada rutin skincare yang penuh.
WAJIB PAKAI UV SUNCREEN

Oleh kerana AHA + BHA Exfoliating Lotion adalah chemical exfoliant, awak diwajibkan untuk memakai UV sunscreen
SET COMBO HAUS SKIN
đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ˜œđ™Š CREAM CLEANSER + EXFOLIATING (đ˜Œđ™‡đ™‚đ˜Œđ™€| đ™‰đ™„đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ™‰đ˜Œđ™ˆđ™„đ˜żđ™€ | đ™Žđ˜Œđ™‡đ™„đ˜Ÿđ™”đ™‡đ™„đ˜Ÿ đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ˜ż)
𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

👆👆👆HARGA: RM106
SET ZERO JERAWAT #HAUSZeroJerawat

Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K) 

Fungsi:
🍀Pulihkan jerawat
🍀Kawal penghasilan sebum
🍀Haluskan liang pori
🍀Bersihkan sel kulit mati
🍀Cerahkan tona kulit 
🍀Bersih dan melembap
🍀Kurangkan tanda penuaan
🍀Redakan keradangan

Super Potent AHA+BHA Exfoliating Lotion 50ml - (NOT210201509K) 

Fungsi:
🌿Bersihkan sel kulit mati
🌿Rangsang penghasilan sel kulit baharu
🌿Haluskan liang pori
🌿Kawal penghasilan sebum
🌿Pulihkan jerawat
🌿Cerahkan tona kulit
🌿Kuatkan sistem skin barrier
🌿Baiki tanda penuaan
🌿Bekalkan kelembapan


WAJIB PAKAI UV SUNCREEN

Oleh kerana AHA + BHA Exfoliating Lotion adalah chemical exfoliant, awak diwajibkan untuk memakai UV sunscreen.
COMBO MILD SENSITIF
đŸ‚đŸŠđ˜Ÿđ™đ™€đ˜Œđ™ˆ đ˜Ÿđ™‡đ™€đ˜Œđ™‰đ™Žđ™€đ™ +𝙊𝙄𝙇 𝙎𝙀𝙍𝙐𝙈 đ™‡đ˜Œđ™‘đ™€đ™‰đ˜żđ™€đ™ 🍂🍊 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡 SET RAWAT MASALAH JERAGAT

Super Intense Cream Cleanser 60ml
Intense Oil Serum Lavender 10ml
👆👆👆HARGA: RM113

Super Intense Cream Cleanser 60ml - (NOT210201507K) 

Fungsi:
🍀Pulihkan jerawat
🍀Kawal penghasilan sebum
🍀Haluskan liang pori
🍀Bersihkan sel kulit mati
🍀Cerahkan tona kulit 
🍀Bersih dan melembap
🍀Kurangkan tanda penuaan
🍀Redakan keradangan

Oil Serum Lavender : 
1.  Mencerahkan kulit dan memudarkan jeragat.
2.  Agen Antipenuaan
3.  Antijerawat
4.  Menghilangkan parut
5.  Antioksidan
6.  Melembabkan kulit
7.  Menyingkirkan tanda-tanda penuaan.
8.  Agen antiradang kulit.

COMBO DRY & COMBINATION SKIN
𝙎𝙀𝙏 đ™…đ™€đ™đ˜Œđ™‚đ˜Œđ™ 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 𝙆𝙀𝙍𝙄𝙉𝙂 đ™†đ™Šđ™ˆđ˜œđ™„đ™‰đ˜Œđ™Žđ™„ (đ˜Œđ™‡đ™‚đ˜Œđ™€| đ™‰đ™„đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ™‰đ˜Œđ™ˆđ™„đ˜żđ™€ | đ™Žđ˜Œđ™‡đ™„đ˜Ÿđ™”đ™‡đ™„đ˜Ÿ đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ˜ż) 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

Super Intense Cream Cleanser 60ml 
Serum Blood Orange Algae Brightening 20ml
Cream Moisturiser Blood Orange Algae Brightening 20g
👆👆👆HARGA: RM236

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

1. đ—Šđ˜‚đ—œđ—Č𝗿 đ—œđ—»đ˜đ—Čđ—»đ˜€đ—Č 𝗖𝗿đ—Č𝗼đ—ș 𝗖đ—čđ—Čđ—źđ—»đ˜€đ—Č𝗿
🍀 Memulihkan jerawat
🍀 Mengawal penghasilan sebum
🍀 Menghaluskan liang pori
🍀 Membersihkan sel kulit mati
🍀 Mencerahkan tona kulit
🍀 Membersih dan melembap
🍀 Mengurangkan tanda penuaan
🍀 Meredakan keradangan

2.  đ˜Ÿđ™đ™€đ˜Œđ™ˆ 𝙈𝙊𝙄𝙎𝙏𝙐𝙍𝙄𝙎𝙀𝙍 đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž 𝙎𝙆𝙄𝙉
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan

3. Blood Orange Algae Brightening Serum 20ml
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier

Cara Penggunaan :
1. Cuci muka dengan Super Intense Cream Cleanser 2-3 kali sehari.
2. Sapukan Serum malam sebelum tidur.
3. Sapukan Cream Moisturiser pada seluruh muka.


Set ini boleh bertahan 1-2 bulan mengikut kekerapan penggunaan
SET BRIGHTENING HAUS SKIN
𝙎𝙀𝙏 đ™…đ™€đ™đ˜Œđ™‚đ˜Œđ™ KULIT KERING KOMBINASI (đ˜Œđ™‡đ™‚đ˜Œđ™€| đ™‰đ™„đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ™‰đ˜Œđ™ˆđ™„đ˜żđ™€ | đ™Žđ˜Œđ™‡đ™„đ˜Ÿđ™”đ™‡đ™„đ˜Ÿ đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ˜ż) 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

Super Intense Cream Cleanser 60ml 
Serum Blood Orange Algae Brightening 20ml
👆👆👆HARGA: RM147

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

1. đ—Šđ˜‚đ—œđ—Č𝗿 đ—œđ—»đ˜đ—Čđ—»đ˜€đ—Č 𝗖𝗿đ—Č𝗼đ—ș 𝗖đ—čđ—Čđ—źđ—»đ˜€đ—Č𝗿
🍀 Memulihkan jerawat
🍀 Mengawal penghasilan sebum
🍀 Menghaluskan liang pori
🍀 Membersihkan sel kulit mati
🍀 Mencerahkan tona kulit
🍀 Membersih dan melembap
🍀 Mengurangkan tanda penuaan
🍀 Meredakan keradangan

2. Blood Orange Algae Brightening Serum 20ml
Kebaikan:
🍀Mencerahkan tona kulit 
🍀Mengurangkan garis halus dan kedutan 
🍀Menbaiki tanda penuaan 
🍀Meransang penghasilan sebum
🍀Memulihkan jerawat
🍀Menganjalkan kulit 
🍀Menghilangkan kemerahan kulit
🍀Mengembalikan keremajaan kulit
🍀Menbekal hidrasi sehingga 72 jam 
🍀Menguatkan sistem skin barrier

Cara Penggunaan :
1. Cuci muka dengan Super Intense Cream Cleanser 2-3 kali sehari.
2. Sapukan Serum malam sebelum tidur.


Set ini boleh bertahan 1-2 bulan mengikut kekerapan penggunaan
SET BASIC HAUS SKIN
𝙎𝙀𝙏 đ˜œđ˜Œđ™Žđ™„đ˜Ÿ 𝙆𝙐𝙇𝙄𝙏 𝙆𝙀𝙍𝙄𝙉𝙂 đ™†đ™Šđ™ˆđ˜œđ™„đ™‰đ˜Œđ™Žđ™„ (đ˜Œđ™‡đ™‚đ˜Œđ™€| đ™‰đ™„đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ™‰đ˜Œđ™ˆđ™„đ˜żđ™€ | đ™Žđ˜Œđ™‡đ™„đ˜Ÿđ™”đ™‡đ™„đ˜Ÿ đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ˜ż) 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

Super Intense Cream Cleanser 60ml 
Cream Moisturiser Blood Orange Algae Brightening 20g

👆👆👆HARGA: RM137

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

1. đ—Šđ˜‚đ—œđ—Č𝗿 đ—œđ—»đ˜đ—Čđ—»đ˜€đ—Č 𝗖𝗿đ—Č𝗼đ—ș 𝗖đ—čđ—Čđ—źđ—»đ˜€đ—Č𝗿
🍀 Memulihkan jerawat
🍀 Mengawal penghasilan sebum
🍀 Menghaluskan liang pori
🍀 Membersihkan sel kulit mati
🍀 Mencerahkan tona kulit
🍀 Membersih dan melembap
🍀 Mengurangkan tanda penuaan
🍀 Meredakan keradangan

2.  đ˜Ÿđ™đ™€đ˜Œđ™ˆ 𝙈𝙊𝙄𝙎𝙏𝙐𝙍𝙄𝙎𝙀𝙍 đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž 𝙎𝙆𝙄𝙉
• Mengurangkan kemerahan dan inflamasi kulit.
• Mengekalkan 'Skin Barrier' yang kuat.
• Meremajakan kulit dan ejen antipenuaan.
• Menghilangkan kedutan di wajah.
• Mencerahkan dan meratakan tona kulit.
• Melembutkan dan melicinkan kulit.
• Melembapkan kulit ke tahap maksimum.
• Berfungsi sebagai ejen antioksida.
• Mengimbangi mikro-flora pada kulit wajah.
• Menghilangkan masalah jerawat dan bertindak sebagai ejen antikerengsaan

Cara Penggunaan :
1. Cuci muka dengan Super Intense Cream Cleanser 2-3 kali sehari.
2. Sapukan Cream Moisturiser pada seluruh muka.


Set ini boleh bertahan 1-2 bulan mengikut kekerapan penggunaan
SET BASIC OILY SKIN
𝙎𝙀𝙏 đ˜œđ˜Œđ™Žđ™„đ˜Ÿ PAKEJ STUDENT KULIT BERMINYAK (đ˜Œđ™‡đ™‚đ˜Œđ™€| đ™‰đ™„đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ™‰đ˜Œđ™ˆđ™„đ˜żđ™€ | đ™Žđ˜Œđ™‡đ™„đ˜Ÿđ™”đ™‡đ™„đ˜Ÿ đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ˜ż) 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

Super Intense Cream Cleanser 60ml 
Gel Moisturiser Blood Orange Algae Brightening 20g

👆👆👆HARGA: RM137

#HAUSZeroJerawat yang pertama di Malaysia menggunakan Teknologi Epigenetic untuk mempercepatkan proses rawatan masalah kulit jerawat.  

Jerawat Kecut seawal 2 hari dengan Teknologi Epigenetic yang bertindak menjadi suis dan booster kepada DNA bagi memberi rawatan yang pantas dan optimum kepada masalah kulit berjerawat.

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

1. đ—Šđ˜‚đ—œđ—Č𝗿 đ—œđ—»đ˜đ—Čđ—»đ˜€đ—Č 𝗖𝗿đ—Č𝗼đ—ș 𝗖đ—čđ—Čđ—źđ—»đ˜€đ—Č𝗿
🍀 Memulihkan jerawat
🍀 Mengawal penghasilan sebum
🍀 Menghaluskan liang pori
🍀 Membersihkan sel kulit mati
🍀 Mencerahkan tona kulit
🍀 Membersih dan melembap
🍀 Mengurangkan tanda penuaan
🍀 Meredakan keradangan

2. 𝙂𝙀𝙇 𝙈𝙊𝙄𝙎𝙏𝙐𝙍𝙄𝙎𝙀𝙍 đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž 𝙎𝙆𝙄𝙉
🍃Membekalkan kelembapan dan hidrasi sehingga 72 jam
🍃Merangsang penghasilan sel baharu
🍃Mencerahkan tona kulit 
🍃Mengawal penghasilan sebum 
🍃Memulihkan jerawat
🍃Menganjalkan kulit
🍃Mengurangkan garis halus dan kedutan
🍃Menbaiki tanda penuaan
🍃Menghilangkan kemerahan kulit
🍃Mengembalikan keremajaan kulit
🍃Menguatkan sistem skin barrier

Cara Penggunaan :
1. Cuci muka dengan Super Intense Cream Cleanser 2-3 kali sehari.
2. Sapukan Gel Moisturiser pada seluruh muka.


Set ini boleh bertahan 1-2 bulan mengikut kekerapan penggunaanM,
SET JERAWAT HAUS SKIN
đŸ‚đŸŠđ—Šđ—–đ—„đ—šđ—• đ—–đ—Ÿđ—˜đ—”đ—Ąđ—Šđ—˜đ—„ & 𝗔𝗖𝗡𝗘 đ—Šđ—˜đ—„đ—šđ— đŸ‚đŸŠ SET JERAWAT BERKESAN- 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡
👆👆👆HARGA: RM143
NEW TECHNOLOGY‼️
NEW FORMULA‼️
.
.
Ni lah dia edisi terbaru keluaran HAUS Cosmetics iaitu Blood Orange + Algae Brightening series iaitu formulasinya mengandungi teknologi international. 
.
Di dalam Blood Orange + Algae Brightening series ni terdapat beberapa teknologi yang di gunakan iaitu:-
1.  Teknologi Brown Algae dari Perancis.
2.  Teknologi Blood Orange dari Itali.
3.  Teknologi Microbiome dari Switzerland.
4.  Teknologi Hybrid Exfoliator ( *Scrub Cleanser).
.
Setiap produk mempunyai kebaikan tersendiri jadi haruslah di cuba sendiri untuk merasainya. The best part is kulit kita akan menjadi awet muda dan lembut walaupun kita bukan muda lagi.
.
Dengan penggunaan secara konsisten dan berterusan pastinya kulit idaman anda bakal menjadi realiti.
SCRUB CLEANSER 100ML
KEBAIKAN:
☘️Membersihkan sel kulit mati
☘️Exfoliator yang lembut kepada kulit
☘️Mencerahkan tona kulit
☘️Mengurangkan garis halus dan kedutan
☘️Merangsang penghasilan sel baharu
☘️Mengawal penghasilan sebum
☘️Memulihkan jerawat 
🍀Menganjalkan kulit
CIRI - CIRI:
🍃25x Vitamin C with Algae Extract 
🍃Teknologi Blood Orange dari Itali 
🍃Teknologi Brown Algae dari Perancis
🍃Teknologi Microbiome dari Switzerland 
🍃Teknologi “Hybrid Exfoliate”
🍃Kuantiti 100ml
🍃Tekstur jel jernih 
🍃Biji skrub halus
🍃”Physical” dan “Chemical” Exfoliator
🍃Kesan sejuk berangin
🍃Surfaktan mesra kulit
KELEBIHAN SUPER SENSITIVE BEAUTY SOAP (SSB SOAP) 
✔️Membantu menghilangkan gatal badan.
✔️ Membantu menghilangkan bau badan.
✔️ Membantu memperbaiki masalah kulit. tanpa mengeringkan kulit.
✔️ Menyelesaikan masalah jerewat.
✔️ Sesuai untuk semua golongan bermula dari usia bayi 6bulan ke atas.
✔️ Natural based ingredient.
✔️ Boleh dijadikan sabun mandi atau pencuci muka.
✔️ Membantu mempercepatkan penyembuhan luka kulit  disebabkan eczema.
#HAUSCosmetics
#HAUSSkin 
#penggunabijak
#masalahjerawat 
#infojerawat 
#jerawat
#fakta
SET JERAWAT PAKEJ STUDENT

𝙎𝙀𝙏 đ™…đ™€đ™đ˜Œđ™’đ˜Œđ™ PAKEJ STUDENT (đ˜Œđ™‡đ™‚đ˜Œđ™€| đ™‰đ™„đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ™‰đ˜Œđ™ˆđ™„đ˜żđ™€ | đ™Žđ˜Œđ™‡đ™„đ˜Ÿđ™”đ™‡đ™„đ˜Ÿ đ˜Œđ˜Ÿđ™„đ˜ż) 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

Super Intense Cream Cleanser 60ml - NOT210201507K
Super Intense Acne Serum 20ml - NOT210201508K
👆👆👆HARGA: RM116

#HAUSZeroJerawat yang pertama di Malaysia menggunakan Teknologi Epigenetic untuk mempercepatkan proses rawatan masalah kulit jerawat.  

Jerawat Kecut seawal 2 hari dengan Teknologi Epigenetic yang bertindak menjadi suis dan booster kepada DNA bagi memberi rawatan yang pantas dan optimum kepada masalah kulit berjerawat.

Dengan kandungan asli estrak Brown Algae 99.4% yang didatangkan dari Perancis akan memberi kulit anda kelembapan yang terhidrat.

1. đ—Šđ˜‚đ—œđ—Č𝗿 đ—œđ—»đ˜đ—Čđ—»đ˜€đ—Č 𝗖𝗿đ—Č𝗼đ—ș 𝗖đ—čđ—Čđ—źđ—»đ˜€đ—Č𝗿
🍀 Memulihkan jerawat
🍀 Mengawal penghasilan sebum
🍀 Menghaluskan liang pori
🍀 Membersihkan sel kulit mati
🍀 Mencerahkan tona kulit
🍀 Membersih dan melembap
🍀 Mengurangkan tanda penuaan
🍀 Meredakan keradangan

2. đ—Šđ˜‚đ—œđ—Č𝗿 đ—œđ—»đ˜đ—Čđ—»đ˜€đ—Č đ—”đ—°đ—»đ—Č 𝗩đ—Č𝗿𝘂đ—ș 
🌿 Memulihkan jerawat
🌿 Mengawal penghasilan sebum
🌿 Menghaluskan liang pori
🌿 Menguatkan system skin barrier
🌿 Mencerahkan tona kulit
🌿 Meredakan keradangan
🌿 Membekal hidrasi sehingga 72 jam
🌿 Merangsang penghasilan sel baharu
🌿 Mengembalikan keremajaan kulit
🌿 Membaiki tanda penuaan

Cara Penggunaan :
1. Cuci muka dengan Super Intense Cream Cleanser 2-3 kali sehari.
2. Sapukan Super Intense Acne Serum pada pagi dan malam di tempat jerawat atau pada seluruh muka.


Set Jerawat ini boleh bertahan 1-2 bulan mengikut kekerapan penggunaan.
MATTE VELVET COMPACT POWDER
đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ™‹đ˜Œđ˜Ÿđ™ 𝙋𝙊𝙒𝘿𝙀𝙍 đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž đ˜Ÿđ™Šđ™Žđ™ˆđ™€đ™đ™„đ˜Ÿđ™ŽđŸ’MATE VELVET COMPACT POWDER SPF15 (SHINE ERASER & SEBUM FIXER)

👆👆👆HARGA: RM79

Kelebihan:
~Mencerahkan kulit.
~Tidak merekah dah bercapuk
~Mudah diratakan dan menjimatkan masa
~Melembapkan wajah
~"Sebum Fixer" dan "Shine Eraser"
~Memulihkan permukaan luar lapisan kulit
~Hasil solekan yang cantik dan sekata.

Ciri-ciri:
~Tektur sangat ringan
~Tekstur "Full coverage".
~Menghasilkan kesan matte dan tidak berminyak.
~Tahan sehingga lebih 8 jam
~Mengandungi Spf15.

~Boleh digunakan dengan spone basah atau kering.
MELTY GLAM AQUA FOUNDATION HAUS COSMETICS
đŸ“ŁđŸ”„đ™đ™Šđ™đ™‰đ˜żđ˜Œđ™đ™„đ™Šđ™‰ đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž đ˜Ÿđ™Šđ™Žđ™ˆđ™€đ™đ™„đ˜Ÿđ™Ž - MELTY GLAM AQUA FOUNDATION SPF 50 PA++++ KECUTKAN JERAWAT & PUDARKAN JERAGAT

👆👆👆HARGA: RM59

JATUH CINTA dengan foundation (fd) ni!

 Sebab fd by #HAUSCosmetics ni berbeza dengan yang lain.

Apa yang lainnya?

Fd ni ada diletakkan ingredient sebagai treatment untuk kulit wajah kita. Antaranya ada :

💯 Argan Oil
💯 Vitamin C
💯 Vitamin E
💯 Sunblock 
💯 Sunscreen
💯 Seboclear MP

Jadi, fd ni bukan setakat sebagai base mekap tapi juga sebagai 👇

✅ Pelindung Kulit
✅ Merawat Kulit
✅ Sebagai fd kegunaan harian

SERIUS weihhhh.. bila pakai, rasa ringan giler, macam tak pakai apa apa. Full coverage dan senang cuci sebab water-based. Tidak berminyak dan bercapuk.

Malah, bila berpeluh nampak lagi glowing. Tahan lama dan tidak merekah.

Tak salah jika Mohaya cakap, fd ni standard fd brand mahal mahal yang 2-3 ratus tu.

COMBO MAKEUP HAUS COSMETICS
đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ˜œđ™Š đ™ˆđ˜Œđ™†đ™€đ™đ™‹ đ™đ™Šđ™đ™‰đ˜żđ˜Œđ™đ™„đ™Šđ™‰ + đ™ˆđ˜Œđ™đ™đ™€ 𝙑𝙀𝙇𝙑𝙀𝙏 đ™‡đ™„đ™‹đ™Žđ™đ™„đ˜Ÿđ™† đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž đ˜Ÿđ™Šđ™Žđ™ˆđ™€đ™đ™„đ˜Ÿđ™Ž
👆👆👆HARGA: RM138

MELTY GLAM AQUA FOUNDATION SPF50/PA++++
Kelebihan:
~Sangat selesa untuk kegunaan harian.
~Tidak bercapuk, tidak merekah, tahan lama dan sesuai untuk semua jenis kulit.
~Hasil solekan yang "Natural" dan sekata.
~Membantu menegangkan kulit, mengecilkan pori-pori serta menghilangkan 'whitehead' dan 'blackhead'.

MATTE VELVET LIPSTICK LEBIH MEWAH DIGAYAKAN DI BIBIR ANDA❤️

Dah tau kaler lipstick yang sesuai dengan anda? Ajom kita berkenalan dengan Matte Velvet Lipstick keluaran Haus Cosmetics. Formulasi baharu dengan Organic Sunscreen SPF35 PA++++ bagi perlindungan bibir dari sinaran UV. Jangan tak tahu, bibir yang gelap juga berpunca dari sinaran UV. Best kan, bukan sahaja muka kena pakai sunscreen, bibir pun kena lindungi! Baru bibir kekal segar dan menarik.

Ciri-ciri Matte Velvet Lipstick 
💖tidak mudah patah
💖kemasan matte baldu yang lembut
💖tekstur ringan di bibir berpigmen tinggi
💖tidak mudah tanggal
💖haruman yang menyenangkan. 

Moist Velvet Lipstick Kod Daisy:
1. Vegan wax (Carnauba plant & Bayberry fruit)
2. Vitamin E
3. Jojoba Seed Oil
4. Palmitoyl Hexapeptide-12 



CRYSTAL SHINE MAGIC LIPSTICK HAUS COSMETICS
đŸ’„đŸ’•đ™ˆđ˜Œđ™‚đ™„đ˜Ÿ đ™‡đ™„đ™‹đ™Žđ™đ™„đ˜Ÿđ™† đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž đ˜Ÿđ™Šđ™Žđ™ˆđ™€đ™đ™„đ˜Ÿđ™ŽđŸ’„đŸ’• Rawat Bibir Hitam Kering- Vitamin C & Vitamin E

👆👆👆HARGA: RM39

Crystal Shine Magic Lipstick  | 4ml
KKM-Approved: NOT190400702K

Bahan Terbaik:
~Palmitoyl Hexapeptide-12
~Vitamin C
~Vitamin E

Fungsi Utama:
~Anti Oksidant- Meneutralkan radikal bebas.
~Melembapkan Bibir-Menghalang kekeringan pada bibir, merawat bibir merekah dan berdarah
~Kolagen Booster- Meningkatkan penghasilan kolagen pada bibir, menegang dan menganjalkan serta mengurangkan kehitaman.

A magic stick for your lip with treatments.

Say goodbye to chapped lips as Palmitoyl Hexapeptide-12 is an amino acid chains to promote collagen formation for a healthy, firm and plumping lips. This peptide has been scientifically proven able to remove wrinkles on the lips, and lighten up dark lips with its anti-oxidant properties. Vitamin C and Vitamin E work effectively to lighten up dark lips and keeping the lips moisturized.

Rock it this way: Wear it alone for daily use with frequent use for chapped dry lips and natural effect | Wear it as a base or primer before lip cream or lip matte to get maximize of the colour popping out | Wear it on top to add a little glossy on your lips.


#hauscosmetics #magiclipstick #crystalshinemagiclipstick #liptreatment #HausCosmetics #HausSkin #HalalCosmetics #Modesthalalcosmetics #Confidenisperfection #sayajualskincare #bazarpaknil #produkkecantikan #assalamualaikum #jerawat #jeragat #kulitkusam #breakout #saynotomercuryskincare #rawatbibir
MATTE VELVET LIPSTICK HAUS COSMETICS
đ™ˆđ˜Œđ™đ™đ™€ 𝙑𝙀𝙇𝙑𝙀𝙏 đ™‡đ™„đ™‹đ™Žđ™đ™„đ˜Ÿđ™† đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž đ˜Ÿđ™Šđ™Žđ™ˆđ™€đ™đ™„đ˜Ÿđ™Ž SPF35 PA++++
MATTE VELVET LIPSTICK LEBIH MEWAH DIGAYAKAN DI BIBIR ANDA❤️
👆👆👆HARGA: RM79

Dah tau kaler lipstick yang sesuai dengan anda? Ajom kita berkenalan dengan Matte Velvet Lipstick keluaran Haus Cosmetics. Formulasi baharu dengan Organic Sunscreen SPF35 PA++++ bagi perlindungan bibir dari sinaran UV. Jangan tak tahu, bibir yang gelap juga berpunca dari sinaran UV. Best kan, bukan sahaja muka kena pakai sunscreen, bibir pun kena lindungi! Baru bibir kekal segar dan menarik.

Ciri-ciri Matte Velvet Lipstick 
💖tidak mudah patah
💖kemasan matte baldu yang lembut
💖tekstur ringan di bibir berpigmen tinggi
💖tidak mudah tanggal
💖haruman yang menyenangkan. 

Moist Velvet Lipstick Kod Daisy:
1. Vegan wax (Carnauba plant & Bayberry fruit)
2. Vitamin E
3. Jojoba Seed Oil
4. Palmitoyl Hexapeptide-12 

Tawaran sah selagi stok masih ada😊✨

#HausCosmetics
#MatteVelvetLipstick 
#ConfidenceIsPerfection

COMBO MAKEUP HAUS COSMETICS
đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ˜œđ™Š đ™ˆđ˜Œđ™†đ™€đ™đ™‹ đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ™‹đ˜Œđ˜Ÿđ™ 𝙋𝙊𝙒𝘿𝙀𝙍 + đ™ˆđ˜Œđ™đ™đ™€ 𝙑𝙀𝙇𝙑𝙀𝙏 đ™‡đ™„đ™‹đ™Žđ™đ™„đ˜Ÿđ™† đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž đ˜Ÿđ™Šđ™Žđ™ˆđ™€đ™đ™„đ˜Ÿđ™Ž
👆👆👆HARGA: RM158

MATE VELVET COMPACT POWDER SPF15 (SHINE ERASER & SEBUM FIXER)
Kelebihan:
~Mencerahkan kulit.
~Tidak merekah dah bercapuk
~Mudah diratakan dan menjimatkan masa
~Melembapkan wajah
~"Sebum Fixer" dan "Shine Eraser"
~Memulihkan permukaan luar lapisan kulit
~Hasil solekan yang cantik dan sekata.

MATTE VELVET LIPSTICK LEBIH MEWAH DIGAYAKAN DI BIBIR ANDA❤️

Dah tau kaler lipstick yang sesuai dengan anda? Ajom kita berkenalan dengan Matte Velvet Lipstick keluaran Haus Cosmetics. Formulasi baharu dengan Organic Sunscreen SPF35 PA++++ bagi perlindungan bibir dari sinaran UV. Jangan tak tahu, bibir yang gelap juga berpunca dari sinaran UV. Best kan, bukan sahaja muka kena pakai sunscreen, bibir pun kena lindungi! Baru bibir kekal segar dan menarik.

Ciri-ciri Matte Velvet Lipstick 
💖tidak mudah patah
💖kemasan matte baldu yang lembut
💖tekstur ringan di bibir berpigmen tinggi
💖tidak mudah tanggal
💖haruman yang menyenangkan. 

Moist Velvet Lipstick Kod Daisy:
1. Vegan wax (Carnauba plant & Bayberry fruit)
2. Vitamin E
3. Jojoba Seed Oil

4. Palmitoyl Hexapeptide-12 
COMBO MAKEUP HAUS COSMETICS
đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ˜œđ™Š đ™ˆđ˜Œđ™†đ™€đ™đ™‹ đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ™‹đ˜Œđ˜Ÿđ™ 𝙋𝙊𝙒𝘿𝙀𝙍 + đ™ˆđ˜Œđ™‚đ™„đ˜Ÿ đ™‡đ™„đ™‹đ™Žđ™đ™„đ˜Ÿđ™† đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž đ˜Ÿđ™Šđ™Žđ™ˆđ™€đ™đ™„đ˜Ÿđ™Ž

👆👆👆HARGA: RM118

MATE VELVET COMPACT POWDER SPF15 (SHINE ERASER & SEBUM FIXER)
Kelebihan:
~Mencerahkan kulit.
~Tidak merekah dah bercapuk
~Mudah diratakan dan menjimatkan masa
~Melembapkan wajah
~"Sebum Fixer" dan "Shine Eraser"
~Memulihkan permukaan luar lapisan kulit
~Hasil solekan yang cantik dan sekata.

Crystal Shine Magic Lipstick  | 4ml

Bahan Terbaik:
~Palmitoyl Hexapeptide-12
~Vitamin C
~Vitamin E

Fungsi Utama:
~Anti Oksidant- Meneutralkan radikal bebas.
~Melembapkan Bibir-Menghalang kekeringan pada bibir, merawat bibir merekah dan berdarah

~Kolagen Booster- Meningkatkan penghasilan kolagen pada bibir, menegang dan menganjalkan serta mengurangkan kehitaman.
COMBO MAKEUP HAUS COSMETICS
đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ˜œđ™Š đ™ˆđ˜Œđ™†đ™€đ™đ™‹ đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ™‹đ˜Œđ˜Ÿđ™ 𝙋𝙊𝙒𝘿𝙀𝙍 + đ™đ™Šđ™đ™‰đ˜żđ˜Œđ™đ™„đ™Šđ™‰ đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž đ˜Ÿđ™Šđ™Žđ™ˆđ™€đ™đ™„đ˜Ÿđ™Ž 

👆👆👆HARGA: RM138

MATE VELVET COMPACT POWDER SPF15 (SHINE ERASER & SEBUM FIXER)
Kelebihan:
~Mencerahkan kulit.
~Tidak merekah dah bercapuk
~Mudah diratakan dan menjimatkan masa
~Melembapkan wajah
~"Sebum Fixer" dan "Shine Eraser"
~Memulihkan permukaan luar lapisan kulit
~Hasil solekan yang cantik dan sekata.

MELTY GLAM AQUA FOUNDATION SPF50/PA++++
Kelebihan:
~Sangat selesa untuk kegunaan harian.
~Tidak bercapuk, tidak merekah, tahan lama dan sesuai untuk semua jenis kulit.
~Hasil solekan yang "Natural" dan sekata.
~Membantu menegangkan kulit, mengecilkan pori-pori serta menghilangkan 'whitehead' dan 'blackhead'.

COMBO MAKEUP HAUS COSMETICS
đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ˜œđ™Š đ™ˆđ˜Œđ™†đ™€đ™đ™‹ đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ™‹đ˜Œđ˜Ÿđ™ 𝙋𝙊𝙒𝘿𝙀𝙍 + LIPMATTE đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž đ˜Ÿđ™Šđ™Žđ™ˆđ™€đ™đ™„đ˜Ÿđ™Ž
👆👆👆HARGA: RM104

MATE VELVET COMPACT POWDER SPF15 (SHINE ERASER & SEBUM FIXER)
Kelebihan:
~Mencerahkan kulit.
~Tidak merekah dah bercapuk
~Mudah diratakan dan menjimatkan masa
~Melembapkan wajah
~"Sebum Fixer" dan "Shine Eraser"
~Memulihkan permukaan luar lapisan kulit
~Hasil solekan yang cantik dan sekata.

LIPMATTE MATTE CREAMY LIPS (MCL) 💋💋
Ciri cirinya:-
💋 Lembut pada bibir. Rasa creamy tapi tidak transfer pada cawan
💋Full coverage & pigmented. Sekali sapuan sudah mencukupi
💋Technology anti-crack (Hexapeptide 12). Pakai lama-lama bibir semakin lembut dan licin
💋cepat kering dan sangat ringan!!😍
Korang ingat senang ke nak buat MCL yang sangat sesuai untuk mereka yang berbibirkan bibir sensitif ni. Macam Puan FOUNDER Haus Cosmetics dia sendiri pon ada bibir sensitif tapi disebabkan keinginan dia nak pakai lipmatte gak tu yang dia buat R&D untuk hasilkan MCL. Alhamdulillah now mereka yang berbibir sensitif pon boleh guna MCL dengan senang hati In Shaa Allah bibir pon akan back to normal again.

COMBO KAEUP HAUS COSMETICS
đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ˜œđ™Š đ™ˆđ˜Œđ™†đ™€đ™đ™‹ đ™đ™Šđ™đ™‰đ˜żđ˜Œđ™đ™„đ™Šđ™‰ + LIPMATTE 𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗖𝗱𝗩𝗠𝗘𝗧𝗜𝗖𝗩/𝗛𝗔𝗹𝗩 𝗩𝗞𝗜𝗡

👆👆👆HARGA: RM84

MELTY GLAM AQUA FOUNDATION SPF50/PA++++
Kelebihan:
~Sangat selesa untuk kegunaan harian.
~Tidak bercapuk, tidak merekah, tahan lama dan sesuai untuk semua jenis kulit.
~Hasil solekan yang "Natural" dan sekata.
~Membantu menegangkan kulit, mengecilkan pori-pori serta menghilangkan 'whitehead' dan 'blackhead'.

LIPMATTE MATTE CREAMY LIPS (MCL) 💋💋
Ciri cirinya:-
💋 Lembut pada bibir. Rasa creamy tapi tidak transfer pada cawan
💋Full coverage & pigmented. Sekali sapuan sudah mencukupi
💋Technology anti-crack (Hexapeptide 12). Pakai lama-lama bibir semakin lembut dan licin
💋cepat kering dan sangat ringan!!😍
Korang ingat senang ke nak buat MCL yang sangat sesuai untuk mereka yang berbibirkan bibir sensitif ni. Macam Puan FOUNDER Haus Cosmetics dia sendiri pon ada bibir sensitif tapi disebabkan keinginan dia nak pakai lipmatte gak tu yang dia buat R&D untuk hasilkan MCL. Alhamdulillah now mereka yang berbibir sensitif pon boleh guna MCL dengan senang hati In Shaa Allah bibir pon akan back to normal again.

KOLEKSI LIPSTICK, LIPGLOSS, MAGIC LIPSTICK DAN LIPMATTE HAUS COSMETICS
KOLEKSI đ™‡đ™„đ™‹đ™Žđ™đ™„đ˜Ÿđ™†, đ™ˆđ˜Œđ™‚đ™„đ˜Ÿ đ™‡đ™„đ™‹đ™Žđ™đ™„đ˜Ÿđ™†, LIPGLOSS TREATMENT & LIPMATTE đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž đ˜Ÿđ™Šđ™Žđ™ˆđ™€đ™đ™„đ˜Ÿđ™Ž

1. MATTE VELVET LIPSTICK LEBIH MEWAH DIGAYAKAN DI BIBIR ANDA❤️
👆👆👆HARGA: RM79

Dah tau kaler lipstick yang sesuai dengan anda? Ajom kita berkenalan dengan Matte Velvet Lipstick keluaran Haus Cosmetics. Formulasi baharu dengan Organic Sunscreen SPF35 PA++++ bagi perlindungan bibir dari sinaran UV. Jangan tak tahu, bibir yang gelap juga berpunca dari sinaran UV. Best kan, bukan sahaja muka kena pakai sunscreen, bibir pun kena lindungi! Baru bibir kekal segar dan menarik.

Ciri-ciri Matte Velvet Lipstick 
💖tidak mudah patah
💖kemasan matte baldu yang lembut
💖tekstur ringan di bibir berpigmen tinggi
💖tidak mudah tanggal
💖haruman yang menyenangkan. 

Moist Velvet Lipstick Kod Daisy:
1. Vegan wax (Carnauba plant & Bayberry fruit)
2. Vitamin E
3. Jojoba Seed Oil
4. Palmitoyl Hexapeptide-12 


2. LIPMATTE MATTE CREAMY LIPS (MCL) 💋💋
👆👆👆HARGA: RM25

Ciri cirinya:-
💋 Lembut pada bibir. Rasa creamy tapi tidak transfer pada cawan
💋Full coverage & pigmented. Sekali sapuan sudah mencukupi
💋Technology anti-crack (Hexapeptide 12). Pakai lama-lama bibir semakin lembut dan licin
💋cepat kering dan sangat ringan!!😍
Korang ingat senang ke nak buat MCL yang sangat sesuai untuk mereka yang berbibirkan bibir sensitif ni. Macam Puan FOUNDER Haus Cosmetics dia sendiri pon ada bibir sensitif tapi disebabkan keinginan dia nak pakai lipmatte gak tu yang dia buat R&D untuk hasilkan MCL. Alhamdulillah now mereka yang berbibir sensitif pon boleh guna MCL dengan senang hati In Shaa Allah bibir pon akan back to normal again.

3. Crystal Shine Magic Lipstick  | 4ml
👆👆👆HARGA: RM39

Fungsi Utama:
~Anti Oksidant- Meneutralkan radikal bebas.
~Melembapkan Bibir-Menghalang kekeringan pada bibir, merawat bibir merekah dan berdarah
~Kolagen Booster- Meningkatkan penghasilan kolagen pada bibir, menegang dan menganjalkan serta mengurangkan kehitaman.

4. TREATMENT LIPGLOSS UNTUK ANDA YANG INGINKAN BIBIR YANG LEMBAP, SIHAT DAN CANTIK.
👆👆👆HARGA: RM39
Dapat High Treatment Lipgloss by HAUS Cosmetics.
.
Lipgloss nie mempunyai pelbagai fungsi bukan sekadar Lipgloss sahaja tau. 
.
Korang boleh gunakannya sebelum tidur kerana ianya juga berfungsi sebagai Lip Sleeping Mask  untuk merawat bibir korang overnight.
.

Ianya juga boleh dijadikan sebagai Lip Primer iaitu sebagai Base dan akhir sekali sebagai Lip Balm yang dapat membekal kelembapan kepada bibir berharga korang tu.

COMBO MAKEUP HAUS COSMETICS

đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ˜œđ™Š đ™ˆđ˜Œđ™†đ™€đ™đ™‹ đ˜Ÿđ™Šđ™ˆđ™‹đ˜Œđ˜Ÿđ™ 𝙋𝙊𝙒𝘿𝙀𝙍 + đ™ˆđ˜Œđ™‚đ™„đ˜Ÿ đ™‡đ™„đ™‹đ™Žđ™đ™„đ˜Ÿđ™† + đ™đ™Šđ™đ™‰đ˜żđ˜Œđ™đ™„đ™Šđ™‰ đ™ƒđ˜Œđ™đ™Ž đ˜Ÿđ™Šđ™Žđ™ˆđ™€đ™đ™„đ˜Ÿđ™Ž

👆👆👆HARGA: RM177

MATE VELVET COMPACT POWDER SPF15 (SHINE ERASER & SEBUM FIXER)
Kelebihan:
~Mencerahkan kulit.
~Tidak merekah dah bercapuk
~Mudah diratakan dan menjimatkan masa
~Melembapkan wajah
~"Sebum Fixer" dan "Shine Eraser"
~Memulihkan permukaan luar lapisan kulit
~Hasil solekan yang cantik dan sekata.

Crystal Shine Magic Lipstick  | 4ml
Fungsi Utama:
~Anti Oksidant- Meneutralkan radikal bebas.
~Melembapkan Bibir-Menghalang kekeringan pada bibir, merawat bibir merekah dan berdarah
~Kolagen Booster- Meningkatkan penghasilan kolagen pada bibir, menegang dan menganjalkan serta mengurangkan kehitaman.

MELTY GLAM AQUA FOUNDATION SPF50/PA++++
Kelebihan:
~Sangat selesa untuk kegunaan harian.
~Tidak bercapuk, tidak merekah, tahan lama dan sesuai untuk semua jenis kulit.
~Hasil solekan yang "Natural" dan sekata.
~Membantu menegangkan kulit, mengecilkan pori-pori serta menghilangkan 'whitehead' dan 'blackhead'.





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...